Jump to content
Sign in to follow this  
magic-mike

χωριs mybike??????

Recommended Posts

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ ξεκίνησε το θέμα για να πούμε για το mybike κατέληξε να σχολιάζουν κάποιοι για ένα άλλο φόρουμ.

Υπάρχει κάτι που δε το ξέρουμε εμείς?

Συγνώμη κιόλας επειδή είμαι νέος ρωτάω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ ξεκίνησε το θέμα για να πούμε για το mybike κατέληξε να σχολιάζουν κάποιοι για ένα άλλο φόρουμ.

Υπάρχει κάτι που δε το ξέρουμε εμείς?

Συγνώμη κιόλας επειδή είμαι νέος ρωτάω

Αυτο απάντησες... Είσαι νέος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχαν πιάσει χρήστες του Mybike και τους έκαναν γενετικά πειράματα. Μετά ένας από αυτούς τα έκανε πλακάκια με τον batman και κάναν ντου στο Bikerspirit.

Εν συνεχεία ήρθαν τα Transformers και ένωσαν τις δυνάμεις τους με το mybike αλλά το bikerspirit έκανε μεταγραφή από το moto.gr τον Voltron......και άστα να πάνε....πανικός!!!!!!

Μέτα ήρθε και η Barbie και τα γάμησε όλα.............

ΡΕ με τι ασχολείστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είχαν πιάσει χρήστες του Mybike και τους έκαναν γενετικά πειράματα. Μετά ένας από αυτούς τα έκανε πλακάκια με τον batman και κάναν ντου στο Bikerspirit.

Εν συνεχεία ήρθαν τα Transformers και ένωσαν τις δυνάμεις τους με το mybike αλλά το bikerspirit έκανε μεταγραφή από το moto.gr τον Voltron......και άστα να πάνε....πανικός!!!!!!

Μέτα ήρθε και η Barbie και τα γάμησε όλα.............

ΡΕ με τι ασχολείστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

;;;;;;;;;;;;;;;;

Αυτό λέω και εγώ αλλά κάποιοι ασχολούνται και μάλιστα πολύ.

Τι έχει αυτό το bikerspirit? μέλι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό λέω και εγώ αλλά κάποιοι ασχολούνται και μάλιστα πολύ.

Τι έχει αυτό το bikerspirit? μέλι?

έχει τον Voltron!!!!!

Άστο μαν....το πας αλλού εσύ......και θα φωνάξω τους Thundercats.....τώρα παίζουν στο ThumberTalk αυτοί....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το myBike είναι ένας χώρος ο οποίος μας επιτρέπει να τα πούμε από χιλιόμετρα μακριά. Ενημερωνόμαστε, κάνουμε πλάκα, ο δαίμονας σπαμάρει :P οι υπόλοιποι προσπαθούμε, μοιραζόμαστε χαρές ή λύπες και ναι γιατί όχι καμιά φορά τσακωνόμαστε. Όταν έχουμε και κέφια οργανώνουμε και καμιά εκδρομούλα και γουστάρουμε.

Χωρίς myBike; Η παρέα δε μασάει και όλο και κάποιο τρόπο θα έβρισκε. Εμείς να είμαστε καλά.

Το bikerspirit αναφέρθηκε, γιατί πριν από κάμποσους μήνες, ένα ΣΚ αναταραχής το myBike κατέβασε ρολά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τότε κάποια από τα μέλη του myBike αποφάσισαν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσουν ένα νέο φόρουμ προπαγανδίζοντας πως το myBike έκλεισε και ότι υπάρχει η έκδοση 2 σε μια νέα διεύθυνση. Τα συγκεκριμμένα μέλη είχαν μια άλλη άποψη για τον τρόπο λειτουργίας ενός τέτοιου φόρουμ, οπότε θεωρώ την κίνηση μεν καλή.. εκτελεσμένη όμως κάπως ύποπτα.

Όπως και να έχει, Παναγή ελπίζω να σε κάλυψα, εσένα και όσους άλλους είχαν την απορία με όσο πιο αντικειμενικό τρόπο μπορώ.

Εδώ θα με συγχωρέσετε αλλά κλείνει τον κύκλο του αυτό το τόπικ. Συνέχεια είμαι σίγουρος πως θα έχει δίπλα. :0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...