Jump to content
kamikaziking

η ελληνικοτητα της ελληνικης σημαιας.......

Recommended Posts

δεν σε καταλαβαινω τι θελεις να πεις

η σημαια μας εχει οπτικες ομοιοτητες με καποια αλλη

σημαινει κατι αυτο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το βιβλιο γραφτηκε το 1640 κατι και ο παπας αυτος ηταν κατι σαν τον θουκιδιδη η τον στραβων οποτε η μεροληψια παιζει ακυρο....τωρα αν περιμενεις αυτο το συνοθυλευμα παραχαραξης της ιστοριας που διδασκονται στα δημοσια σχολεια ολου του κοσμου να δωσει τα φωτα στα παιδια του κοσμου σωθηκες....για αυτο διαβαζω και βιβλια τα οποια ειναι αποδεδειγμενα αμεροληπτα.....και αν δεν με πιστευεις διαβασε τις θεσεις του λορδου βυρωνα για την θεση της εκκλησιας στον ελληνικο χωρο αν τις βρεις πουθενα βεβαια γιατι τετοια βιβλια υποκεινται κυνηγι μαγισσων στο ελλαντα....

Φίλε kamikaziking αν και συμφωνώ στα περισσότερα που γράφεις όπως και με τον φίλο zb00p θα σταθώ σε αυτό που έχω υπογραμμίσει στα λόγια σου.

Αποδεδειγμένα αμερόληπτα βιβλία ιστορίας δεν υπάρχουν και είναι άδικο να πέφτεις σε μια τέτοια παγίδα να πιστεύεις κάτι τέτοιο γιατί ελαχιστοποιείς την δυνατότητα να διευρύνεις τις γνώσεις σου αλλά αποδυναμώνεις και αυτά που λες.

Η ιστορία πάντα γράφετε το λιγότερο από δυο πλευρές , τους νικητές και τους ηττημένους συνήθως, αλλά και από πολλές "τρίτες" ματιές , αλλά όλες οι πλευρές ερμηνεύουν τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα που αντιπροσωπεύει ο καθένας , είτε αυτό είναι η ιδεολογία του , η θρησκεία του , τα οικονομικά του οφέλη και πολλούς άλλους λόγους.

Στους "εραστές" μελετητές όπως είμαστε εμείς μένει να βρούμε και να διαβάσουμε όσες περισσότερες "πλευρές" μπορούμε και να καταλήξουμε στο δικό μας συμπέρασμα πάλι όμως μέσα από το ίδιο πρίσμα όπως σου έγραψα παραπάνω.

Τώρα για τα υπόλοιπα όπως σου ξαναέγραψα συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα έγραψες , όποιος θέλει μπορεί να δει και κυρίως τώρα με το διαδίκτυο είναι ακόμα ποιο εύκολα να βρει πηγές, όλα αυτά είναι διαθέσιμα για όποιον θέλει πραγματικά να μάθει και να μην μείνει στην φτηνή προπαγάνδα που κάνουν επί εκατοντάδες χρόνια οι κυβερνήσεις του κάθε τόπου

Να πατε να γ@μηθειτε ολοι παλιο αναρχοκουμουνιστες , ανθελληνες που κοιτατε πως να κανετε κακο στην Ελλαδάρα μας.

Μπραβο zboop και σε 2-3 ακομα που αντιστεκεστε. Τολματε να μιληατε για την Ελλαδα. Αλητες κρεμασμα που θελετε.

Εσύ καλό θα ήταν να διαβάσεις κανένα από τα link που έχουν βάλει εδώ μέσα μπας και ξεστραβωθείς και βγεις από την σπηλιά που ζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν σε καταλαβαινω τι θελεις να πεις

η σημαια μας εχει οπτικες ομοιοτητες με καποια αλλη

σημαινει κατι αυτο ?

Αντί να έχουμε σαν σημαία κάτι Ελληνικής προέλευσης, έχουμε, και καλά, σαν βάση την σημαία μιας αγγλικής εμπορικής εταιρίας του 17ου αιώνα, η οποία θεωρείται ώς και η έμπνευση για την αμερικάνικη σημαία. Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον.

Συμφωνώ με τον pedrosa, αμερόληπτο δεν είναι τίποτα, ειδικά σε θέματα ιστορίας γιατί οι έρευνες σε τέτοιο επίπεδο γίνονται συνήθως για να ενισχύσουν ή να αμφισβητήσουν ένα γεγονός όπως ας πούμε η καταστροφή της Σμύρνης για τους τούρκους ενδεχομένως να είναι ο θρίαμβος της Σμύρνης, από την οπτική γωνία του καθενός είναι και τα δύο σωστά σαν τίτλος ιστορικού γεγονότος. Οποιοδήποτε ιστορικό γεγονός έχει να κάνει με σύγκρουση λαών/κόσμων/κουλτούρων δύσκολα θα βρεθεί κάποιο έργο ιστορικού που να μην τείνει σε μια από τις δύο πλευρές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://flagspot.net/flags/gb-eic2.html

για πατε στο λινκ και πειτε μου τι σας θυμιζει .......

Nαι, και...? Πού θες να καταλήξεις? Στο ότι....?

Αν ξεκινήσουμε να μιλάμε για συμπτώσεις, δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ. Ξέρεις πόσες σημαίες μοιάζουν μεταξύ τους; Δεκάδες. Π.χ. Η Ινδονησία και το Μονακό έχουν την ΊΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ σημαία. Η Πολωνία ελάχιστα διαφορετική. Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν ΌΛΕΣ έναν σταυρό και αλλάζει μόνο το χρώμα. Σημαίνει κάτι αυτό;

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οι σκανδιναβικές χώρες έχουν ΌΛΕΣ έναν σταυρό και αλλάζει μόνο το χρώμα. Σημαίνει κάτι αυτό;

Ναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι.

Ναι, ε;

Δηλαδή τι ακριβώς σημαίνει, και δεν εννοώ τι σημαίνει γενικώς και αορίστως (κοινή θρησκεία, κοινή καταγωγή κτλ) αλλά σε σχέση με αυτό που υποννοεί στο εναρκτήριο μήνυμα ο kamikaziking;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντί να έχουμε σαν σημαία κάτι Ελληνικής προέλευσης, έχουμε, και καλά, σαν βάση την σημαία μιας αγγλικής εμπορικής εταιρίας του 17ου αιώνα, η οποία θεωρείται ώς και η έμπνευση για την αμερικάνικη σημαία. Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον.

Συμφωνώ με τον pedrosa, αμερόληπτο δεν είναι τίποτα, ειδικά σε θέματα ιστορίας γιατί οι έρευνες σε τέτοιο επίπεδο γίνονται συνήθως για να ενισχύσουν ή να αμφισβητήσουν ένα γεγονός όπως ας πούμε η καταστροφή της Σμύρνης για τους τούρκους ενδεχομένως να είναι ο θρίαμβος της Σμύρνης, από την οπτική γωνία του καθενός είναι και τα δύο σωστά σαν τίτλος ιστορικού γεγονότος. Οποιοδήποτε ιστορικό γεγονός έχει να κάνει με σύγκρουση λαών/κόσμων/κουλτούρων δύσκολα θα βρεθεί κάποιο έργο ιστορικού που να μην τείνει σε μια από τις δύο πλευρές.

φιλε zboop το πιασες επιτελους!!!! τωρα για οσους θιχτικαν τι να κανμνωμεν υπαρχει και το λατρευτον ειδιποτον ξυδι..... :D :D :D

τωρα φιλε pedroza αμεροληπτα βιβλια ιστοριας υπαρχουν πολλα και λεγω τουτο διοτι, καθε βιβλιο της αιγυπτιακης αρχαιας εχει καποια γραπτα του τοτε σαν αναφορα, ετσι και λοιπον καποια βιβλια που εχουν σαν σημειολογεια γραπτα του τοτε μπορουν να θεωρηθουν αμεροληπτα.....

Τροποποιήθηκε από τον kamikaziking

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δλδ τωρα θελετε να μου πειτε οτι οι εννεα εναλασσομενες γραμμες στη σημαια μας, ΔΕΝ! συμβολιζουν τις 9 συλλαβες της φρασης "Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α-'Η-ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ" που μας λεγανε απο το δημοτικο?? :huh:

Βρε αντε απο δω... ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!.. :beee:

:tease:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισχυριζεσαι λοιπον πως οι αγωνιστες της ελληνικης επαναστασης που καθιερωσαν την ελληνικη σημαια εμπνευσθηκαν απο την σημαια μιας αγγλικης εταιρειας

παρακατω ? θες να εννοησεις κατι αλλο ?

ας πουμε αυτοι που καθιερωσαν την σημαια ηταν αγγλοι αμερικανοι πρακτορες ? ολοκληρωσε την σκεψη σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ισχυριζεσαι λοιπον πως οι αγωνιστες της ελληνικης επαναστασης που καθιερωσαν την ελληνικη σημαια εμπνευσθηκαν απο την σημαια μιας αγγλικης εταιρειας

ας πουμε αυτοι που καθιερωσαν την σημαια ηταν αγγλοι αμερικανοι πρακτορες ? ολοκληρωσε την σκεψη σου

Εγω απλα μετρουσα τις γραμμες εδω, τπτ αλλο.. :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου για να ολοκληρωσω την σκεψη μου πρεπει να γραφω κατι μηνες και οχι γιατι ειμαι φαφλατας αλλα γιατι τα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν μεχρι την υιοθετηση του χρωματισμου και της μορφης της σημερινης σημαιας γεμιζουν βιβλιοθηκες λες να μπορω να σου το κανω λιανα σε μια δυο παραγραφους???

το λινκ ηταν τροφη για σκεψη και ερευνα τωρα αν θες να το ψαξεις τουλαχιστον εχεις την καταληλη εναρκτηρια οδο....

φιλε μαυρογερακα ελιωσα :greece: :greece: :greece: :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε zboop το πιασες επιτελους!!!! τωρα για οσους θιχτικαν τι να κανμνωμεν υπαρχει και το λατρευτον ειδιποτον ξυδι..... :D :D :D

τωρα φιλε pedroza αμεροληπτα βιβλια ιστοριας υπαρχουν πολλα και λεγω τουτο διοτι, καθε βιβλιο της αιγυπτιακης αρχαιας εχει καποια γραπτα του τοτε σαν αναφορα, ετσι και λοιπον καποια βιβλια που εχουν σαν σημειολογεια γραπτα του τοτε μπορουν να θεωρηθουν αμεροληπτα...

Ααααααα! Έτσι πες ντε, να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε! :rolleyes:

Η συνομωσιολογία τζάμπα είναι, όπως και η αμπελοφιλοσοφία. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις όμως όχι... :wub:

Καλή λατρευτή ηδυποτοξιδοποσία (και ουχί ειδιποτοξιδοποσία). :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τωρα φιλε pedroza αμεροληπτα βιβλια ιστοριας υπαρχουν πολλα και λεγω τουτο διοτι, καθε βιβλιο της αιγυπτιακης αρχαιας εχει καποια γραπτα του τοτε σαν αναφορα, ετσι και λοιπον καποια βιβλια που εχουν σαν σημειολογεια γραπτα του τοτε μπορουν να θεωρηθουν αμεροληπτα.....

"μπορουν να θεωρηθουν αμεροληπτα....." Έδωσες μόνος σου την απάντηση φίλε kamikaziking.

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"μπορουν να θεωρηθουν αμεροληπτα....." Έδωσες μόνος σου την απάντηση φίλε kamikaziking.

:)

μα φυσικα!!!ηταν λαθος η διατυπωση μου μονο αμεροληπτα...... μαστιγωστε με διπλα στον βουλγαρακη στο συνταγμα :D :D :D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω απλα μετρουσα τις γραμμες εδω, τπτ αλλο.. :what:

και τα φρουτακια εχουν 9 γραμμες , μηπως πρεπει να ριξουμε και κανα υπονοουμενο οτι οι αγωνιστες του 21 επαιζαν φρουτακια ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
και τα φρουτακια εχουν 9 γραμμες , μηπως πρεπει να ριξουμε και κανα υπονοουμενο οτι οι αγωνιστες του 21 επαιζαν φρουτακια ?

Αν πρέπει δεν ξέρω, αλλά μπορούμε να το κάνουμε. Μπορούμε στην κυριολεξία να υποννοήσουμε τα πάντα! Και μπορούμε, διότι πολύ απλά δεν χρειάζεται να το αποδείξουμε! Πετάμε μια βλακεία και όλο και κάποιο ψάρι θα τσιμπήσει. Και είναι γνωστό ότι, στην εποχή του internet, τα όρια της ανθρώπινης βλακείας είναι... ανύπαρκτα. Π.χ. στην Βρετανία υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που υποστηρίζει (στα σοβαρά μιλάμε τώρα, όχι βλακείες) ότι η γη είναι... επίπεδη!

http://www.theflatearthsociety.org/

Φυσικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν παρέχουν αποδείξεις, ούτε απαντάνε στις εύλογες ενστάσεις, αλλά το πιστεύουν και το υποστηρίζουν!!! Αυτή είναι η μαγεία της δημοκρατίας: Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ό,τι του κατέβει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να το αποδείξει.

Και ένα δωράκι-συνεισφορά στο παρόν νήμα: http://www.hoax-slayer.com/

Φιλικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν πρέπει δεν ξέρω, αλλά μπορούμε να το κάνουμε. Μπορούμε στην κυριολεξία να υποννοήσουμε τα πάντα! Και μπορούμε, διότι πολύ απλά δεν χρειάζεται να το αποδείξουμε! Πετάμε μια βλακεία και όλο και κάποιο ψάρι θα τσιμπήσει. Και είναι γνωστό ότι, στην εποχή του internet, τα όρια της ανθρώπινης βλακείας είναι... ανύπαρκτα. Π.χ. στην Βρετανία υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που υποστηρίζει (στα σοβαρά μιλάμε τώρα, όχι βλακείες) ότι η γη είναι... επίπεδη!

http://www.theflatearthsociety.org/

Φυσικά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν παρέχουν αποδείξεις, ούτε απαντάνε στις εύλογες ενστάσεις, αλλά το πιστεύουν και το υποστηρίζουν!!! Αυτή είναι η μαγεία της δημοκρατίας: Ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να λέει ό,τι του κατέβει, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να το αποδείξει.

Και ένα δωράκι-συνεισφορά στο παρόν νήμα: http://www.hoax-slayer.com/

Φιλικά

αν βαριεσαι να διαβαζεις φιλαρακι δεν φταιω εγω τα λινκ που εχω βαλει απιτουν αφωσιωση και ωρες διαβασματος αν θες βιντεο στο γουτουμπε δεν παιζει γιατι δεν ειχαν καμερες :lol: :lol: :lol: :lol:

τωρα για το δευτερο λινκ τι να σου πω σου ζητησα λεφτα,στοιχεια,μειλ η κατι παρεμφερες????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν βαριεσαι να διαβαζεις φιλαρακι δεν φταιω εγω τα λινκ που εχω βαλει απιτουν αφωσιωση και ωρες διαβασματος

Μου κάνει εντύπωση που θεωρείς δεδομένο, ότι μετά από ώρες διαβάσματος θα καταλήξω στο ίδιο συμπέρασμα με σένα. Το σενάριο δηλαδή να έχω άλλες πηγές που απορρίπτουν τις προηγούμενες ή απλώς να μην πείθομαι από αυτές ή απλώς οι πηγές σου να λένε τις ίδιες μπαρούφες δεν παίζει καθόλου, ε;

αν θες βιντεο στο γουτουμπε δεν παιζει γιατι δεν ειχαν καμερες :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ?!?!?! Βεβαίως και είχαν κάμερες το '21! Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις την μαύρη ανιστόρητη προπαγάνδα που διδάσκουν στα σχολεία; Αφού είναι όλα μέρος μιας παγκόσμιας συνομωσίας για να αποκρύψουν την ύπαρξη των καμερών, με τις οποίες οι εξωγήινοι παρακολουθούσαν τις μάχες τρώγοντας ελαφρά αλατισμένο ποπ-κορν. Υπάρχουν ένα κάρο απόκρυφα βιβλία που το αποδεικνύουν, αλλά τα μισά τα έχουν κάψει οι σιωνιστές και τα άλλα μισά απαιτούν ώρες διαβάσματος και προσήλωσης!

Χωρίς παρεξήγηση, ε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου κάνει εντύπωση που θεωρείς δεδομένο, ότι μετά από ώρες διαβάσματος θα καταλήξω στο ίδιο συμπέρασμα με σένα. Το σενάριο δηλαδή να έχω άλλες πηγές που απορρίπτουν τις προηγούμενες ή απλώς να μην πείθομαι από αυτές ή απλώς οι πηγές σου να λένε τις ίδιες μπαρούφες δεν παίζει καθόλου, ε;

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ?!?!?! Βεβαίως και είχαν κάμερες το '21! Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις την μαύρη ανιστόρητη προπαγάνδα που διδάσκουν στα σχολεία; Αφού είναι όλα μέρος μιας παγκόσμιας συνομωσίας για να αποκρύψουν την ύπαρξη των καμερών, με τις οποίες οι εξωγήινοι παρακολουθούσαν τις μάχες τρώγοντας ελαφρά αλατισμένο ποπ-κορν.

Χωρίς παρεξήγηση, ε;

The Greece Flag was officially adapted on December 22, 1978. The flag of Greece is also known as blue-white. It is base on nine equal horizontal stripes of blue alternating with white. There is a white cross on a blue square field in the canton position in the upper left corner of the flagpole. This white cross is symbolic of the Greek orthodoxy which is the predominant religion in the country. The blue and white colors represent the deep blue water and the white wave crests surrounding Greece. The ratio of the flag's height to its width is 2:3.

The origin of the Greek flag has been the focal point of controversy and debate. Flags with stripes have been in use earlier, but a flag with a cross and sixteen stripes signifies an early revolution flag. Some debate that the current flag has evolved from a much older pattern. The present flag is identical with the flag of Cretan Kallergis family, known to provide several key military and political figures in Greek history. The stripe pattern of the Greek flag bears resemblance to many other flags that have appeared over the centuries. The present day blue and white stripe of the Greece flag bears notable similarity to the pre 1707 flag of the British East Indian Company.

The colors blue and white of the Greek flag also has many interpretations. Some opine that they represent the colors of the Greek sky and the sea. Another explanation reveals that the blue and the white colors are derived from the traditional colors of Greek clothes in the islands and the mainland.

The meaning the the Greece flag lies with the nine stripes. The nine stripes stand for nine syllables of the Greek patriots motto, which means 'Freedom or Death'. This motto is now the National Motto of Greece.

The modern day Greece flag is a result of the transformation over the years under the influence of many foreign flags.

http://www.mapsofworld.com/greece/governme...itics/flag.html

καλα καλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλα καλα....

Πού θες να καταλήξεις με το παραπάνω άρθρο; Το μόνο που λέει πέραν όσων ήδη ξέρουμε είναι αυτό:

The present day blue and white stripe of the Greece flag bears notable similarity to the pre 1707 flag of the British East Indian Company.

Ούτε ψέματα λέει ούτε κάτι περίεργο. Όντως μοιάζουν. ΚΑΙ???

Για να χρησιμοποιήσω και εγώ την... επιχειρηματολογία σου:

The design of the flag is simple with two equal horizontal bands, red (top) and white (bottom) with an overall ratio of 2:3. The flag is similar to the flag of Poland and flag of Singapore, and is identical to the flag of Monaco (except for the ratio). Red represents courage, while white represents purity of intent.

http://www.mapsofworld.com/flags/indonesia-flag.html

http://www.mapsofworld.com/flags/monaco-flag.html

"Καλά, καλά..."

Αποστομωτικό, ε; :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για μένα δεν έχει σημασία τι χρώμα θα έχει η σημαία , μαύρο κόκκινο μπλε ένα χρωματιστό πανί είναι στην ουσία , σημασία έχει αυτή η σημαία να εκφράζει την ελευθεριά μιας πατρίδας , ενός έθνους.

Από την ιστορία είναι καταγεγραμμένο πως αυτοί που φωνάζουν ποιο πολύ για την σημαία , είναι αυτοί που την ξεπουλούν με την πρώτη ευκαιρία και πάντα κατηγορούν αυτούς που είναι έτοιμοι να χύσουν το αίμα τους για αυτήν την σημαία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ολβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν

Καλός ο Ευριπίδης,

καλά και τα τσιτάτα,

αλλά ...

εγώ θα σου έλεγα πως "ο λαός που δεν μαθαίνει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει"

αλλά δεν κατάλαβα επίδειξη γνώσεων κάνουμε η συζητάμε για την σημαία και τι σημασία μπορεί να έχει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλός ο Ευριπίδης,

καλά και τα τσιτάτα,

αλλά ...

εγώ θα σου έλεγα πως "ο λαός που δεν μαθαίνει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει"

αλλά δεν κατάλαβα επίδειξη γνώσεων κάνουμε η συζητάμε για την σημαία και τι σημασία μπορεί να έχει ?

οχι δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων αλλα εποικοδομητικος διαλογος με χλευασμους απο καποιους δεν νοοειτε

εγω το ποστ το ξεκινησα ως εναυσμα σκεψης και ουχι ρατσισμου και δισδαιμονιων αλλα μου την δινει το οτι το οικοσημο του καλλεργη και μιας οργανωσης που εκανε τους κινεζους οπιομανεις να ειναι η σημαια του επισημου κρατους που γεννηθηκα...

καταλαβαινεις???

τι ρολο παιζει δηλαδη που ο μαυροκορδαττος υπεγραψε τον σχεδιασμο της ελληνικης σημαιας??τι ρολο παιζει που ηταν ενθερμος φιλοαγγλος???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα