Jump to content
Sign in to follow this  
Drakos

Εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο το πρώτο πειρατικό «κλειδί» για τα Windows 7

Recommended Posts

«Τι είχες Γιάννη – τι είχα πάντα» λέει ο λαός μας, φράση που ταιριάζει απόλυτα με το ολίγων ημερών γεγονός κυκλοφορίας στο Διαδίκτυο του crack-αρισμένου «κλειδιού» για το επερχόμενο Λειτουργικό Σύστημα (Λ.Σ.)της μεγαλύτερης εταιρείας λογισμικού στον κόσμο, κοινώς τα Windows 7. Με λίγα λόγια, για άλλη μια φορά οι crackers κατάφεραν να ξεπεράσουν τα επίπεδα προστασίας κατά της πειρατείας της Microsoft, μια κατάσταση δηλαδή που παρατηρείται σε κάθε έκδοση των Windows εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια, με την Microsoft κάθε φορά να προσπαθεί (;) να αποτρέψει το γεγονός – εμφανώς μάταια.

Το «κλειδί» που βασίστηκαν οι crackers για να προσπεράσουν τα «κλειδώματα» των Windows 7 είναι το επίσημο κλειδί που έδωσε η Microsoft μεταξύ άλλων κατασκευαστών και στην Lenovo (υπενθυμίζουμε ότι είναι η εταιρεία που αγόρασε προ ετών το τμήμα υπολογιστών της IBM), μια διαδικασία που λαμβάνει χώρα λίγο πριν την επίσημη έκδοση κάθε Λ. Συστήματος, ώστε οι κατασκευαστές υπολογιστών να διαθέσουν νέα μοντέλα με προ-εγκατεστημένα (και ενεργοποιημένα με το επίσημο κλειδί) τα Windows 7, ταυτόχρονα με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Το πειρατικό κλειδί λοιπόν, «ενεργοποιεί» την ακριβότερη και πληρέστερη έκδοση των επερχόμενων «παραθύρων», δηλαδή τα Windows 7 Ultimate και μάλιστα ξεπερνά τις «δικλείδες ασφαλείας» της Microsoft (όπως το Windows Genuine Advantage), κάτι που μεταφράζεται σε πλήρεις ενημερώσεις από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αψεγάδιαστη χρήση / λειτουργία των «παραθύρων» σαν να είναι αγορασμένα κανονικά.

Επίσης, το πειρατικό κλειδί ξεκλειδώνει την έκδοση των 32-bit, αλλά και εκείνη των 64-bit των Windows 7 Ultimate (παραγωγικοί οι crackers). Βέβαια, όπως είθισται, είναι θέμα χρόνου μέχρι η Microsoft να «κλείσει την πόρτα» που άνοιξαν οι crackers και επίσης αντίστοιχα, είναι θέμα χρόνου να την ξανα-ανοίξουν οι τελευταίοι. Κοινώς το κυνηγητό της «γάτας με τον σκύλο» έχει ξεκινήσει (όπως πάντα)…

Πηγή: zougla.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπορώ να πω πως η Microsoft το έχει παίξει έξυπνα με τις OEM διανομές!

Και έχει μειώσει αρκετά τα διαφυγόντα κέρδη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπορώ να πω πως η Microsoft το έχει παίξει έξυπνα με τις OEM διανομές!

Και έχει μειώσει αρκετά τα διαφυγόντα κέρδη!

Θα περιμένω να δω τι παίζει με τα 7αρια και μείνουν ικανοποιημένοι κάτι τρελάρες υπολογιστάκιδες από την κρήτη που ξέρω ίσως να είναι το μοναδικό λειτουργικό που θα ψωνίσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε να δούμε πότε θα βγει το crack για να μην καίει και ρεύμα ο υπολογιστής...

Τα πάντα σπάνε... (πιο πολύ τα Ευρωπαϊκά)... :D

Τροποποιήθηκε από τον vasdekiss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω, μάλλον τα αφήνουν τα κλειδιά και λίγο λάσκα για να κυκλοφορήσουν άνετα και να εδραιωθούν.

Αυτό έκαναν ευθύς εξ'αρχής και γι'αυτό είναι παντού!

Αν και έχουν ψιλοκερδίσει την αγορά, με τον ανταγωνισμό που υπάρχει ποτέ δεν είσαι σίγουρος, οπότε μάλλον συνεχίζουν την ίδια τακτική για να πουλάνε και κανένα AntiVirus!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα windows 7 ειναι ελαφρια οσο περιπου ειναι τα ΧΡ και ομορφα οσο περιπου ειναι τα Vista. Τα αναμενουμε πως και πως και γι'αυτο επιασαν τα παλικαρια νωρις δουλεια. Ηδη στο ιντερνετ κυκλοφορουν χρηστες που δουλευουν την RC εκδοση των 7 και λενε οτι εχουν μεινει υπερευχαριστημενοι και δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα σταθεροτητας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να βγούνε καλά τα 7.. Για ιντερνετοδουλείες ετοιμάζω τα linux εγώ σιγα σιγά αλλά για πολυμέσα τα Windows είναι αναντικατάστατα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Tα windows 7 ειναι ελαφρια οσο περιπου ειναι τα ΧΡ και ομορφα οσο περιπου ειναι τα Vista. Τα αναμενουμε πως και πως και γι'αυτο επιασαν τα παλικαρια νωρις δουλεια. Ηδη στο ιντερνετ κυκλοφορουν χρηστες που δουλευουν την RC εκδοση των 7 και λενε οτι εχουν μεινει υπερευχαριστημενοι και δεν παρουσιαστηκε κανενα προβλημα σταθεροτητας.

τα εχω εγω παραλληλα με το λινουξ 2 μηνες.

μας εχει δωσει η σχολη evaluation copy . Ειναι οντως πολυ ποιο ελαφρια απο τα ΣΒιστα.

Ακομα ουτε αυτα δεν υποστιριζουν 4gb μνημη. Το περιβαλλον πανω κατω το ιδιο.

Συνεχιζω να επιμενω λινουξ -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τα εχω εγω παραλληλα με το λινουξ 2 μηνες.

μας εχει δωσει η σχολη evaluation copy . Ειναι οντως πολυ ποιο ελαφρια απο τα ΣΒιστα.

Ακομα ουτε αυτα δεν υποστιριζουν 4gb μνημη. Το περιβαλλον πανω κατω το ιδιο.

Συνεχιζω να επιμενω λινουξ -_-

Γενικα η χ86 αρχιτεκτονικη και οι 32bit υπολογιστες δεν υποστηριζουν 4GB RAM. Για να τα δεις θες 64bit λειτουργικο....

Στα 32bit ΧΡ κυκλοφορει ενα trick για να δεις 4GB RAM αλλα πολυ αμφιβαλλω αν την εκμεταλευονται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικα η χ86 αρχιτεκτονικη και οι 32bit υπολογιστες δεν υποστηριζουν 4GB RAM. Για να τα δεις θες 64bit λειτουργικο....

Στα 32bit ΧΡ κυκλοφορει ενα trick για να δεις 4GB RAM αλλα πολυ αμφιβαλλω αν την εκμεταλευονται....

Από την άλλη όμως αν δεν έχεις σκοπό να φορτώσεις άνω των 4 GB δεν έχει νόιμα το 62 bit. Εγώ έχω ακριβώς 4 GB ram και τα χπ βλέπουν τα 3.9. To 62 bit λέει όταν έχεις σκοπό να δουλέψεις με μπόλικη ram. Αν είσαι οριακά καλλίτερα 32μπιτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία!!! Αν και το είχα σίγουρο ότι τα 7 θα κυκλοφορούσαν μαζί μα το κρακ :grin:

Και στα vista το activator που πρωτοβγήκε ακόμα δουλεύει, έτσι μάλλον και στα 7 θα δουλεύει το κρακ μια χαρά!!!

Το μόνο που περιμένουμε είναι να κυκλοφορήσουν ώστε να ανεβάσουν "τα παιδιά" και την Ελληνική έκδοση των "Εφτά"

Τα RC τα δίνει ούτως ή άλλως η microsoft, δεν χρειάζεται να τα κατεβάζεις πειρατικά, αφού σου δίνουν και κλειδί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα RC τα δίνει ούτως ή άλλως η microsoft, δεν χρειάζεται να τα κατεβάζεις πειρατικά, αφού σου δίνουν και κλειδί!

Θελω να τονισω ποσο σταθερα ειναι και ας μην εχει κυκλοφορησει ακομα η τελικη εκδοση ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο πιτα που δεν τρως....

και ελεγα γιατι δεν κοιμαμαι τα βραδια, η κακομοιρουλα η microsoft...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού ρε παιδιά εγώ 4 GB Ram έχω σε Vista, πως δεν παίρνουν ?

49023659.jpg

*Λέει 3,5 αλλα κανονικά έχω 2 δυάρες.

Τροποποιήθηκε από τον ChrisMelas0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά και 8GB να βάλεις τόσο θα βλέπεις.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω όλα τα 32bit λειτουργικά δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν παραπάνω μνήμη. Εγώ έχω 64bit Vista και βλέπει και τα 4GB.

Τα Windows 7 τα δοκίμασα και όντως είναι πολύ πιο γρήγορα από τα Vista. Και όντως και εμένα με βλέπω τα 7άρια να είναι το πρώτο λειτουργικό που θα αγοράσω...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω όλα τα 32bit λειτουργικά δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν παραπάνω μνήμη.

Αυτό δεν ισχύει. Τα Windows 2000 (Server & Professional) και τα ΧΡ μέχρι το SP1, καθώς και τα Windows Server 2003/2008 Enterprise & Datacenter, εκμεταλλεύονται πάνω από 4GB RAM και στις 32bit (x86) εκδόσεις τους. Το όριο των <4GB RAM που θέτει η Microsoft σε συγκεκριμένες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων της είναι θέμα licensing, κι όχι κάποιο τεχνικό ή τεχνολογικό όριο: http://www.geoffchappell.com/viewer.htm?do...ense/memory.htm.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγορασε :tooth::rotfl:

Μην το γελάς. Κι εγώ είμαι φαν των λινουξ και στο ενα pc μου εχω περασει και ubuntu και ειναι κιριλε. Αλλά υπάρχουν χρήσεις που χριάζεσαι παραθύρια αναγκαστικά. Γιατί οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν βγάζουν τα προιόντα τους και για λινουξ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην το γελάς. Κι εγώ είμαι φαν των λινουξ και στο ενα pc μου εχω περασει και ubuntu και ειναι κιριλε. Αλλά υπάρχουν χρήσεις που χριάζεσαι παραθύρια αναγκαστικά. Γιατί οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν βγάζουν τα προιόντα τους και για λινουξ.

Δυστυχώς αποτελούν μονοπώλιο τα "παράθυρα" και δεν θα υπήρχαν ιδιαίτερες πωλήσεις σε προγράμματα για άλλα λειτουργικά τύπου linux.

Πάντως μακάρι να βγουν καλά τα 7 και όχι σαν τα sVista :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

seven.jpg

γρήγορα στην εγκατάσταση , ελαφρά , δεν υπάρχει αυτό το ενοχλητικό confirm σε κάθε delete με πολλά systools και utillities και έλα τώρα να βρούμε activation key :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα