Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Δεν αυτοαναιρούμαι καθόλου. Στην πρώτη παράγραφο κατάλαβες ακριβώς αυτό που λέω. Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβεις όταν θα σε πάρει κανας αέρας (χτύπα ξύλο) ή θα περάσει καμιά νταλίκα δίπλα σου μαλιοκούβαρα, γιατί περι αυτού πρόκειται, όχι όταν πας βόλτα στη φύση και κοιτάς τις παπαρούνες. Επίσης, μην περιμένεις να σε χαιρετίσει κάποιος όταν περνάει ανάμεσα από αυτοκίνητα σε κίνηση, από εμπειρία και μόνο σου λέω πως πρέπει να ξέρεις ότι αν στο δρόμο έχεις το 200% της προσοχής σου εστιασμένο, εκεί πρέπει να έχεις το 600% και εγώ προσωπικά έχω πολλά παραδείγματα στα οποία κάποιος σε δευτερόλεπτα πήγε να βρεθεί ανάσκελα γιατί ένας αυτοκινητιστής αποφάσισε να αλλάξει λωρίδα ξαφνικά και φυσικά χωρίς φλάς. Δεν είναι λόγω ασέβειας ή κάτι τέτοιο, είναι λόγω προτεραιοτήτων, εκείνη τη στιγμή έχει πιο πολύ σημασία το μυαλό να επεξεργάζεται τις εικόνες που βλέπει πολύ γρήγορα παρά να σκέφτεται να χαιρετισει εσένα. Anyway, κάντε όπως νομίζετε, αλλά να είστε προσεκτικοί......όπως έχω πεί και σε άλλο θέμα ο καθένας είναι υπαίτιος για αυτά που συμβάινουν στον εαυτό του. (Ξέφυγα από το θέμα τώρα) Όταν λέω αυτοαναιρείσαι αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι Φυσικά δεν μιλάμε για τις πολυθρόνες με ρόδες, ή αλλιώς τα μέγκα-σκούτερς.....αυτά είναι άλλη κατηγορία και ούτως η άλλως αυτοί δεν χαιρετάνε ποτέ. Ενώ αντίστοιχα μου έχει τύχει να με χαιρετούν τσοπεράδες, πράγμα που δεν περίμενα ποτέ και τους ανταποδίδω φυσικά. Όπως πολύ καλά λέτε όλοι σας, δεν έχει να κάνει με τί οδηγεί κανείς, όσο με το τί περιέχει μέσα το κεφάλι του. αλλά τέλος πάντων λίγη σημασία έχει. Από εκεί και πέρα δε διαφώνω σε τίποτα από αυτά που λες. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι είμαι ασφαλής , αν πίστευα κάτι τέτοιο θα ήμουν το λιγότερο αφελής. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μηχάνή λίγων κυβικών σε σχέση με μια μεγαλύτερη και την "ασφάλεια" που παρέχει η καθε μία, αν μπορούμε να την ονομάσουμε ασφάλεια. Σίγουρα δεν έχω τη δική σου εμπειρία (και δεν το λέω ειρωνικά) και ακριβώς γι΄αυτό το λόγο προσπαθώ - και πιστεύω το πετυχαίνω - να πηγαίνω μέχρι εκεί που με παίρνει. Γι΄αυτό και έβαλα ορισμένες προϋποθέσεις. Και στο παράδειγμα που έφερες έπεσες διάνα, μόνο που μου συνέβει στην παραλιακή.... Τώρα όσον αφορά στο νεύμα, σαφώς και εννοώ όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Αυτό βέβαια θα μου πεις δεν μπορεί να προβλεφθεί αλλά εντάξει φτάνει, γιατί θα αρχίσουμε να επαναλαμβανόμαστε.... Αυτά γιατί ξέφυγα κι εγώ απ' το θέμα..! Και προσεχτικά πάντα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες