ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Και δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω αλλιώς, γιατί μοτοσυκλετιστές... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Το Σάββατο το μεσημέρι έκανα ένα ταξιδάκι μέχρι τον Αστακό και επέστρεψα σήμερα το πρωί. Και στο πήγαινε και στο έλα συνάντησα αρκετές μοτοσυκλέτες στο δρόμο. Καμιά 50αριά 60 σε σύνολο περίπου. Όποιον συναντούσα, τον χαιρετούσα. Συνήθως βγάζοντας το χέρι μου, αλλά σε μερικούς απλά τους έπαιζα τα φώτα. Ξέρετε πόσοι μου ανταπέδωσαν τον χαιρετισμό? Τρεις!!! Από τους 50-60 που συνάντησα, μόνο οι τρεις ανταποκρίθηκαν στο χαιρετισμό!!! Πραγματικά τσατίστηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήταν ένας και δύο... ήταν ένα σωρό μοτοσυκλέτες, και σκεφτόμουνα "αν είναι δυνατόν"!!!. Θα μου πει κάποιος... οκ ρε φίλε.... είναι υποχρεωμένος ο άλλος να σε χαιρετήσει? Κι εγώ θα του απαντούσα "Όχι βέβαια... αλλά ο χαιρετισμός μεταξύ των μοτοσυκλετιστών στο δρόμο, είναι μια ωραία συνήθεια, που κρατάει χρόνια. Είναι μια κίνηση που δείχνει αυτή την ξεχωριστή σχέση που έχουν οι μοτοσυκλετιστές μεταξύ τους. Ένας σεβασμός και μια αλληλεγγύη" Γιατί να σταματήσει δηλαδή αυτό το πράγμα? Γιατί να χαθεί αυτό το ωραίο συναίσθημα που νιώθεις όταν ο άγνωστος φίλος μοτοσυκλετιστής, σε χαιρετάει στο δρόμο? Επειδή βγήκαν κάποιοι χτεσινοί παίρνοντας μοτοσυκλέτες γιατί είναι πια μόδα? Κάποιοι που παράτησαν τα IX επειδή είσαι πολύ μούρη με τη GS τη Varadero, ή δε ξέρω εγώ ποια άλλη? Όχι ρε φίλε... δεν είναι έτσι! Ίσως και να κρίνω εν θερμό βέβαια αυτούς που συνάντησα και να μην είναι ούτε χτεσινοί, ούτε ΙΧήδες με μοτοσυκλέτα. Κι αυτό γιατί είπα... εντάξει κάπου αλλού θα κοιτούσε και δεν με είδε που τον χαιρέτησα... ή θα ήταν αφηρημένος.. ή οτιδήποτε άλλο! Αλλά εδώ ήταν ΌΛΟΙ που δεν χαιρετούσαν! Δεν ήταν ένας δυο... να πω εντάξει! Και επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση! Άρα κάτι άλλο συμβαίνει. Πραγματικά τσατίστηκα πάρα πολύ (ειδικά σήμερα που συνάντησα περισσότερους από το Σάββατο) που έφτασα σε σημείο να λέω μέσα μου... "δεν ξαναχαιρετάω κι εγώ κανέναν πστη ξανά"... αλλά δεν μου έβγαινε ρε γμτο. Μόλις έβλεπα από το αντίθετο ρεύμα μοτοσυκλέτα, ασυναίσθητα έκανα κίνηση χαιρετισμού με το χέρι μου ή έπαιζα τα φώτα κι ας μην ανταπέδιδαν! Ε λοιπόν.... εγώ θα συνεχίσω να σας χαιρετάω ρε ΙΧήδες με μοτοσυκλέτες , με χέρια και με φώτα, κι ας νομίζετε ότι σας κάνω σινιάλο για μπλόκο της Τροχαίας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 και εγω φιλαρακο τις ιδιες σκεψεις εκανα πριν μια εβδομαδα που πηγα στο Αιγιο με χαιρετισε μονο ενας ολοι οι αλλοι στα π@π@ρι@ τους αλλα δεν πειραζει η χαιρετουρα με αυτον τον αγνωστο τον εναν με εκανε χαρουμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 περιεργο εγω σε βολτες με χαιρετανε και ανταποδιδω τουλαχιστων 90% απο μηχανες που διασταυρωνομαστε... (μηπως φταει που εχεις ΒΜW) :P παντως περα την πλακα εχεις δικιο δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να σε χαιρεταει η να ανταποδιδει τον χαιρετισμο ο "αγνωστος" μοτοσυκλετιστης που πετυχαινεις στον δρομο σου οταν ταξιδευεις... ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 ALX και εγώ κατέβηκα μέχρι Πάτρα το Σάββατο το πρωί και επέστρεψα, αλλά σε αντίθεση με εσένα (επειδή είναι και δικό μου συνήθειο να παίζω τα φώτα ως χαιρετισμό) ανταποκρίθηκαν πάνω από τους μισούς μοτοσυκλετιστές που συνάντησα... Μήπως ήταν τυχαίο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantina 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Μπιπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Είναι πως θα κάτσει! Άλλες φορές χαιρετάνε, άλλες φορές όχι. Είναι, μάλλον, ποιούς θα πετύχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 ALX μήπως ήσουνα με το αμάξι? Αν ήσουνα με τη μηχανή, οκ, μλκία που συνέβη αυτό, αλλά αν ήσουνα με το αυτοκίνητο, φυσιολογικό μου φαίνεται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Κι εμενα σπανια με χαιρετανε κι ετσι τους γραφω κι εγω στα @@ μου πλεον. Αμα ομως με χαιρετισει καποιος, εννοειται πως ανταποδιδω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Τον τελευταίο καιρό πολλοί έχουν αφήσει το Ι.Χ και καβαλάνε μοτό για να πάνε καμιά βόλτα μέχρι το χωριουδάκι τους και μόνο καλοκαιρινούς μήνες. Το χειμώνα θα δεις τον πραγματικό μοτοσικλετιστή που καβαλάει εκ πεποιθήσεως που θα σε χαιρετήσει θα σταματήσει για "τσιγάρο" αν δεν έχεις βλάβη, και θα αλλάξει μια κουβέντα κάτω από τη γέφυρα όταν βρέξει. Τον βλέπεις έχει το σπινθήρισμα στα μάτια του, τη χαρά του ταξιδιού στο πρόσωπο το ότι έφτασε εκεί που ήθελε με τη καλή του (το μηχανάκι του) κάθετε στο καφέ και μόνο που έβλεπε τη καλή του,όπως μου έλεγε ένας παλιός "καύλωνε", Αν κάποιος από δαύτους είναι έτσι να μου τρυπήσεις τη μύτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Αυτή ALX είναι η "καλοκαιρινή πάθηση του μοτοσυκλετισμου". Το χειμώνα που συναντιόμαστε 6 με 7 όλοι χαιρετάμε :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 (μηπως φταει που εχεις ΒΜW) :P Η πλάκα είναι πως ούτε τα BMW χαιρετούσαν! ALX μήπως ήσουνα με το αμάξι? Αν ήσουνα με τη μηχανή, οκ, μλκία που συνέβη αυτό, αλλά αν ήσουνα με το αυτοκίνητο, φυσιολογικό μου φαίνεται.. Τι 'πες τώρα? :P Όχι ρε συ... με τη μοτό ήμουνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antigone 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 ΒΜW και σκουτερακια δεν τυχαινουν σεβασμου απο τους αλλους μοτοσυκλετιστες.Δικαιως η αδικως :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Οτι μεγαλωνει πολυ, βρομιζει κιολας Ψαχνεις τωρα να βρεις μοτοσυκλετιστες καλοκαιριατικα μες την Αθηνα? Ολοι για φιγουρα την πηρανε, μπουρναζι και μπανακι Απο τον Σεπτεμβριο ασχολησου παλι με χαιρετισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Αυτή ALX είναι η "καλοκαιρινή πάθηση του μοτοσυκλετισμου". Το χειμώνα που συναντιόμαστε 6 με 7 όλοι χαιρετάμε :lol: Εγώ ρε συ, γιατί δεν την παθαίνω αυτή τη πάθηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Φίλε ALX, θα σχολιάσω σαν ΙΧης με μοτοσυκλέτα, μιάς και λόγω της δουλειάς μου χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο πολύ περισσότερο απο τη μοτοσυκλέτα μου. ΝΑΙ έχεις δίκιο να σε πιάνει το παράπονο όταν διασταυρώνεσαι με άλλους μοτοσυκλετιστές και τους χαιρετάς να μήν ανταποδίδουν τον χαιρετισμό σου (με φώτα ή με το χέρι). Θα γράψω και εγώ το ίδιο μιάς και με τη καινούρια μηχανή μου ξαναρχισα τα ταξίδια και τα τρία τελευταία Σαββατοκύριακα που κατεβαίνω με τη μηχανή μου στο νησί μου, αν και χαιρετάω (τις περισσότερες φορές με το χέρι) κάθε μοτοσυκλέτα που διασταυρώνομαι χαιρετισμό παίρνω μόνο απο τους ξένους... ΝΑΙ ο χαιρετισμός μεταξύ των μοτοσυκλετιστών στο δρόμο, είναι μια ωραία συνήθεια, που κρατάει χρόνια. Είναι μια κίνηση που όπως λές δείχνει αυτή την ξεχωριστή σχέση που έχουν οι μοτοσυκλετιστές μεταξύ τους, σεβασμός και μια αλληλεγγύη! Μή ξεχνάς όμως οτι όταν παλαιότερα οι μοτοσυκλετιστές άναβαν τα φώτα ή κίνηση αυτή γινόταν με το διακόπτη ή το μπουτόν του σινιάλου. Σήμερα οι περισσότερες μηχανές έχουν τα φώτα μόνιμα αναμένα και αρκετοί χρησιμοποιούν τη μεγάλη σκάλα κατα τη διάρκεια της ημέρας για να είναι πιο ευδιάκριτοι! Θα μοιραστώ μαζύ σου τις δικές μου παρατηρήσεις και ίσως να θέλεις και εσύ να συμπληρώσεις. Πόσοι απο αυτούς που διασταυρώθηκες πήγαιναν νορμάλ ή cruising και πόσοι σκυφτοί με πολλά ή "τοποθετώντας" τη μοτοσυκλέτα τους? Για 'μένα οι πρώτοι τουλάχιστον ώφειλαν να χαιρετήσουν! Νομίζω οτι ο χαιρετισμός που δείχνει αυτή την ξεχωριστή σχέση που έχουν οι μοτοσυκλετιστές μεταξύ τους, ένα σεβασμό και μια αλληλεγγύη, υφίσταται ανάμεσα στους παλαιότερους μοτοσυκλετιστές που εξακολουθούν και χαιρετούν. Ίσως θα πρέπει να γίνει βίωμα και στους νεότερους. Να είσαι σίγουρος όμως πως ο σεβασμός και η αλληλεγγύη εκδηλώνεται πάντα και απο όλους όταν κάποιος χρειαστεί βοήθεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Εγώ ρε συ, γιατί δεν την παθαίνω αυτή τη πάθηση? Και εγώ χαιρετώ συνέχεια και παράλληλα και η συνεπιβάτης μου.........αλλά το καλοκαίρι πιο πολύ τον πούλο πέρνουμε :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisCBR600F 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Και σε μενα εχει γινει αυτο αρκετες φορες να εχω χαιρετηση και να μην ανταποδωσει αλλα δεν με νοιαζει πια, εγω παντως θα συνεχησω να χαιρεταω οποιν μοτοσυκλετηστη συναντισω στον δρομο. Οταν γυρισα Ελλαδα το 91 απο Γερμανια και συνηθησμενος απο εκει χαιρετουσα τους μοτοσυκλετιστες ,δεν με ειχε χαιρετηση τοτε ΠΟΤΕ κανεις μεχρι που απογοητευτικα και σταματησα και εγω να χαιρεταω,οσπου καποια στιγμη μετα απο χρονια καποιος με χαιρετησε και απο τοτε αρχισα παλι και εγω να ανταποδιδω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Αυτό ρε παιδιά μου συμβαίνει και εμένα, ειδικά εδώ που μένω λόγω του θεάτρου της Επιδαύρου τα Σαββατοκύριακα γίνεται χαμός απο μηχανές. Χαιρετάω εγώ (συνήθως με τα φώτα) αλλά τις πιο πολλές φορές δεν με χαιρετάνε.... Νοιώθω λίγο άσχημα κιόλας γιατί είναι σαν να σε γράφουν ή να σε υποτημάνε πχ. επειδή δεν έχω μεγάλη μηχανή ή γιατί δεν φοράω φόρμα ή μπουφάν μεσα στο χωριό (αν και κράνος βάζω) κλπ.... Τι να κάνουμε όμως υπάρχουν και τα άτομα που με χαιρετάνε πρώτα απο εμένα και χαίρομαι πολύ να νοιώθω μια αλληλεγγύη μεταξύ των μοτοσυκλετιστών...! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Κι εγώ σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο το ΠΣΚ που κατέβηκα Αθήνα. 600 χλμ εθνικού οδικού δικτύου και δεν με χαιρέτησε πρώτος κανένας ενώ πολύ λίγοι ανταπέδωσαν τον χαιρετισμό. Δεν πειράζει, όπως πολύ σωστά λένε και τα υπόλοιπα παιδιά, θα χαιρετιώμαστε όσοι βρισκόμαστε στα κορφοβούνια τον χειμώνα ενώ άλλα μηχανάκια θα απολαμβάνουν την θαλπωρή του Parking και θα χρειάζονται καινούργια μπαταρία τον Μάιο για να ξαναπάρουν μπροστά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 ΝΑΙ ο χαιρετισμός μεταξύ των μοτοσυκλετιστών στο δρόμο, είναι μια ωραία συνήθεια, που κρατάει χρόνια. Είναι μια κίνηση που όπως λές δείχνει αυτή την ξεχωριστή σχέση που έχουν οι μοτοσυκλετιστές μεταξύ τους, σεβασμός και μια αλληλεγγύη! Μή ξεχνάς όμως οτι όταν παλαιότερα οι μοτοσυκλετιστές άναβαν τα φώτα ή κίνηση αυτή γινόταν με το διακόπτη ή το μπουτόν του σινιάλου. Σήμερα οι περισσότερες μηχανές έχουν τα φώτα μόνιμα αναμένα και αρκετοί χρησιμοποιούν τη μεγάλη σκάλα κατα τη διάρκεια της ημέρας για να είναι πιο ευδιάκριτοι! Γι' αυτό έχουμε και τα "ξερά" μας. Και συνήθως ο χαιρετισμός γίνεται με αυτά... κι όχι με τα φώτα. Εγω φώτα "παίζω" μόνο όταν πρέπει για λόγους ασφαλείας να μην αφήσω το αριστερό χέρι απ' το τιμόνι. Θα μοιραστώ μαζύ σου τις δικές μου παρατηρήσεις και ίσως να θέλεις και εσύ να συμπληρώσεις. Πόσοι απο αυτούς που διασταυρώθηκες πήγαιναν νορμάλ ή cruising και πόσοι σκυφτοί με πολλά ή "τοποθετώντας" τη μοτοσυκλέτα τους? Για 'μένα οι πρώτοι τουλάχιστον ώφειλαν να χαιρετήσουν! Όλοι cruising ήταν. Εθνική πηγαίναμε, χωρίς ιδιαίτερες στροφές και οι περισσότεροι που συνάντησα ήταν με on off και γυμνά. Μόνο κάνα δύο τρεις ήταν με SS. Δεν δικαιολογούντουσαν με λίγα λόγια να μην μπορούν να χαιρετήσουν! Νομίζω οτι ο χαιρετισμός που δείχνει αυτή την ξεχωριστή σχέση που έχουν οι μοτοσυκλετιστές μεταξύ τους, ένα σεβασμό και μια αλληλεγγύη, υφίσταται ανάμεσα στους παλαιότερους μοτοσυκλετιστές που εξακολουθούν και χαιρετούν. Ίσως θα πρέπει να γίνει βίωμα και στους νεότερους. Να είσαι σίγουρος όμως πως ο σεβασμός και η αλληλεγγύη εκδηλώνεται πάντα και απο όλους όταν κάποιος χρειαστεί βοήθεια.. Αυτό κι αν δεν παίζει πια από κάτι τέτοιους! Σιγά μη σταματήσει κανείς από αυτούς να δει αν έχεις πάθει κάτι! Εδώ δε σε χαιρετάνε καν... θα σταματήσουν να σε βοηθήσουν??? Άσχετο... μια και το 'φερε η κουβέντα. Σήμερα ερχόμενος από το χωριό, είδα από μακρυά ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και τον οδηγό του στο πλάι σκυμμένο να κάνει κάτι. Ετοιμάστηκα να σταματήσω για βοήθεια και φτάνοντας πιο κοντά είδα με έκπληξη ότι ήταν αυτοκίνητο της Τροχαίας!!! Παρόλα αυτά σταμάτησα και του είπα αν χρειάζεται κάποια βοήθεια. Μετά την έκπληξή του γι' αυτό που συνέβη (δεν σταματούν κάθε μέρα πολίτες να ρωτήσουν αστυνομικούς αν θέλουν βοήθεια) ... μου είπε όχι ευχαριστώ πολύ... με είχε πιάσει λάστιχο και μόλις το άλλαξα. Να βλέπατε μόνο τη φάτσα του όταν σταμάτησα δίπλα του και του είπα να τον βοηθήσω! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis67 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 εγω εχω xenon φωτα, τα μεσαια ειναι παντα αναμμενα οποτε αν παιξω τον προβολεα δεν ειναι αισθητη η διαφορα και μαλλον δεν θα το καταλαβει ο απεναντι οποτε συνηθως κανω ενα μικρο μπιπ που ειναι και πιο ευκολο πρακτικα( θα μου πεις τωρα σιγα μη σακουσει αλλα δε βαριεσαι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Εγω με το παπακι και να τους χαιρετισω θα νομιζουν οτι τους κανω σημα για μπλοκο... Ασε που οι μοτοσυκλετιστες στην πολη μας ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
platongr 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) Η πλάκα είναι πως ούτε τα BMW χαιρετούσαν! Τι 'πες τώρα? :P Όχι ρε συ... με τη μοτό ήμουνα! Ένα Κ έχεις ? Αν ναι, τότε εγώ πρέπει να σε χαιρέτησα την Κυριακή στο δρόμο πριν το Μεσολόγγι. Αλλιώς ήταν άλλος. Γενικά επειδή κάνω αυτή τη διαδρομή σίγουρα μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και παραπάνω, χαιρετάω όσους είναι ντυμένους κανονικά. Αυτούς που είναι με καλοκαιρινή ενδυμασία τους γράφω, εκτός αν χαιρετήσει αυτός πρώτος :) Επίσης, προσωπικά δεν χαιρετάω όταν είμαι πάνω σε στροφή. Τις περισσότερες φορές που θα με πετύχει κάποιος σε στροφή, θα κουνήσω το κεφάλι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο γίνετε αντιληπτό αυτό :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2009 από τον platongr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 mia grigori istoria se latinikous xaraktires septemvrios 2007 ego me to varadero k tin kopelara mu pou exi mathi k ekini pleon na xereta p[ernai hayabusa tapa istera kamia 10ria den xero an itan club xeretame k oli ma oli adapedosan isos itan paliosires k ixeran isos oxi opos k na xi pandos i motosikleta ine idea ase pu xeretao k tous podilates pleon xexe naste oli kala Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Πάντως σκεφτείτε και πόσοι νέοι μοτοσυκλετιστές μπαίνουν στο χώρο,που ίσως δεν έτυχε κανείς να τους πει για αυτόν τον "μοτοσυκλετιστικό χαιρετισμό"... Εντάξει σίγουρα υπάρχει και η άλλη μεριά αλλά ας μην είμαστε τόσο απαισιόδοξοι... Εγώ ας πούμε αν δεν έμπαινα σε αυτό το forum δεν θα το γνώριζα καν! Πάντως πρέπει να είναι πολύ ωραίο συναίσθημα το να νιώθεις πως υπάρχει αυτή η αλληλεγγύη που συμβολίζει αυτού του είδους ο χαιρετισμός! Άντε να πάρω και εγώ τη μπουμπού και όλο τον κόσμο θα χαιρετάω απ'τη χαρά μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες