hugsvarnakias 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Λοιπον παιδια καλημερα σας. σκαβοντασ στιν αποθηκη μου να βρω κατι ξεθαψα ενα σκελετο κομπλε απο καποιο αρχαιο παπακι μου. Ειπα σαν μικρο παιδι και εγω να κατσω να το φτιαξω. Για αρχη πηγα και πηρα ενα μοτερακι λιφαν 110 αμιζο( το καλο χωρις τα πριβληματα για οσους ξερουν) επιδη ομως το παιδακι εχει ανυσηχο πνευμα(εγω δηλαδη) ειπα να το βελτιωσω. Αγορασα ενα κυλ/νο στα 54χιλ μια κεφαλη cdi εναν εκ/ρο guego f200 και ενα καρμπιλατερ micuni 24 χιλ. και εχει αρχισει το δεσιμο τωρα. πιστευω οτι τηα τραβαει λιγο καλιτερα τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Κάγκουρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 καμια σχεση δε θα εχει με πριν....παω στοιχημα οτι θα εισαι μπροστα απο dynamic μαμα τα οποια πανε πολυ καλα....Οποτε καταλαβαινεις τη διαφορα δυναμης!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λογικά θα τραβάει πολύ καλύτερα!!!!!! Κάνε υπομονή μέχρι να δουν το τόπικ ο Valas ή ο DeadShadow και θα σου απαντήσουν πιο έγκυρα... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2009 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kamikaziking 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 το μονο λαθος που εκανες ηταν η επιλογη καρπυρατερ....για 54χιλ κυλινδρο απο 28 εως 34 εισαγωγη αναλογα και το τζεταρισμα του...γιατι δεν θα σου τραβαει ψηλα με τοσο μικρο καρπυρατερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hugsvarnakias 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 το καρμπιλατερ θα αλαχτει με το που στροθει. εξαλου τα micuni που ταπονονται στηνεισαγωγη λαδιου ποτε δεν μου εχουν δουλεψει 100% καλα σε οσα μιχανακια τα εχω βαλει παντα εχουν μια αριθμια εξαλου δεν το αγορασα το ειχα stock! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες