Jump to content
Sign in to follow this  
tasoulis

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Recommended Posts

σε αυτο δεν εχει αδικο,και εξηγουμε οτι στην περιοχη σου εχεις τοσες ομορφιες που ισως δεις πραγματα με το εντουρακι που δεν τα εχεις καν σκεφτει και το σκεπτικο των χρηματων επισης πολυ σωστο.

Ετσι και αλλιως ο χρονος κυλα γρηγορα και βαση εμπειριων και γνωσης περνεις αυτο που θα σε ικανοποιησει τελικα.

Βεβαια εσυ αποφασιζεις.

Σε μπερδεψαμε ε? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κουφαθηκα....

εισαι 19 κ για 10 χρονια οδηγεις; απο τα 9 σου; ... οι γονεις σου το εκαναν αυτο;

προφανως αν οντως ετσι ειναι, εχεις εξοικιωθει με το να παρανομεις οδηγωντας μηχανη. Αλλο ομως να παιζεις το κεφαλι σου με παπι που παει στην ποταμια κ αλλο με τορπιλη που παει στο φεγγαρι.

εισαι 19... ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ λοιπον. Η κανε υπομονη αφου σε νοιαζει το ευρω κ παρε κατι το 2010, η παρε το νιντζα τωρα , ξεπατωσε το κ το 2010 αν νιωθεις ετοιμος να παρεις τορπιλη, το συζητας με τα παιδια εδω. Μην μπερδευεις ομως τις βουτσες (παπι) με τις ***ες( GSR 600αρι).

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εσείς οι νεοι δεν έχετε μύαλο ώρε???

Θες να πάρεις μια μηχανή 250cc με 4500 ευρώ που θα την διαολοστείλεις σε 12 μηνάκια.............μαλακία και τσάμπα τα λεφτά εφόσον είναι μόνο για σχολέιο που θα σε οδηγήσει το GSR.

Γνώμη μου , τσίμπα ένα εντουράκι 200cc με κανά 1500 ευρώ μαξ, να κάνεις την δουλεία σου, να είσαι νόμιμος και να σε βάλει στο κόσμο της μηχανής.....πιές του το αίμα, ξεζούμισε το και μετά στείλε το να πάρεις οίτι αγαπας όταν έχεις ανεξαρτήτου κυβισμού δίπλωμα.

Θα χαλάσεις ένα σωρό λεφτά για το τίποτα με το ninjako.....

Αυτά από μένα

+Όσα θέλεις.

Πάρε κάτι να περάσεις αυτόν τον χρόνο,να βγάλεις και την καγκουριά σου με πρισσότερη ασφάλεια στο δρόμο και να το δώσεις και χωρίς πολλές χασούρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι μονο το γραψιμο ειναι και το ατυχημα χτυπα ξυλο..

:mellow:

και παλι τα δικαστηρια αργουν αλλα θα πληρωνεις εσυ αντι της ασφαλειασ...

φιλε σε καταλαβαινω ειναι περιπου τα ιδια λεφτα

γιαυτο παρε ενα αλλο 250 ποιο φτηνο και κανε τη δουλεια σου

λιωστο και μετα σκοτοσε το για gsr θα σαι ετοιμος!!

και η πτωση φυσικα και ειναι στο προγραμμα(μακρια απο εμας),αλλα απο την στιγμη που οδηγα καποιος 10 χρονια και δεν εχει καποια πτωση,δεν του περνα απο το μυαλο αυτο...οπως δεν μου περασε και εμενα..πιο πολυ με ενδιαφερει αν με γραψουν παρα αν εχω καποια πτωση...τουλαχιστον αυτο σκευτικα και εγω οταν πηρα την δικια μου...τωρα φυσικα εχουν αλλαξει τα πραγματα...οποτε οως ειπα και παραπανω ή νιτζα ή καποιο sm αν το ψαξεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλησπερα σας!

Ειμαι 19 χρονων κ θελω να παρω την 1η μου μηχανη. Οδηγω περιπου 10 χρονια παπι αλλα θελω κατι παραπανω τωρα..

οτι θα παρει το gsr σας πειραξε η οτι θα παρει το νιντζα και σε 12 μηνες θα το σουταρει.....

Τροποποιήθηκε από τον SpyVarth

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εσείς οι νεοι δεν έχετε μύαλο ώρε???

Θες να πάρεις μια μηχανή 250cc με 4500 ευρώ που θα την διαολοστείλεις σε 12 μηνάκια.............μαλακία και τσάμπα τα λεφτά εφόσον είναι μόνο για σχολέιο που θα σε οδηγήσει το GSR.

Γνώμη μου , τσίμπα ένα εντουράκι 200cc με κανά 1500 ευρώ μαξ, να κάνεις την δουλεία σου, να είσαι νόμιμος και να σε βάλει στο κόσμο της μηχανής.....πιές του το αίμα, ξεζούμισε το και μετά στείλε το να πάρεις οίτι αγαπας όταν έχεις ανεξαρτήτου κυβισμού δίπλωμα.

Θα χαλάσεις ένα σωρό λεφτά για το τίποτα με το ninjako.....

Αυτά από μένα

+600.. Πάρε μεταχείρα εντούρο. TTR 250 και θα το βρείς και SM! με πολύ λίγα λευτά. Αν πάλι θες οπως δήποτε streetακι και έχεις money ... Πάρε Ninja. Πάντως και εγω 19 είμαι :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+600.. Πάρε μεταχείρα εντούρο. TTR 250 και θα το βρείς και SM! με πολύ λίγα λευτά. Αν πάλι θες οπως δήποτε streetακι και έχεις money ... Πάρε Ninja. Πάντως και εγω 19 είμαι :rolleyes:

και σε καλυπτει το διπλωμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρατα αυτο που εχεις και το σεπτεμβριο που αλλαζεις διπλωμα παιρνεις και το GSR και ξενοιαζεις. 2-3 μηνες δεν μπορεις να κανεις υπομονη? Εγω 5 εκανα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!!!!

δεν σκεφτομαι sm ή enduro γιατι το θελω να πηγαινοερχομαι Αριδαια-Καβαλα(εκει σπουδαζω) οποτε δεν θα με βολευει καποα μηχανη απο αυτες τις κατηγοριες...

σκεφτομαι να παρω ninja μεταχιρισμενο μιας κ με καλυπτει το διπλωμα(μπορεις να οδηγησεις οτιδηποτε αλλα πρεπει να εχει ιπποδυναμη μικροτερη απο 25kw δηλαδη 34 ιππους) κ τον σεπτεμβρη του 2010 το δινω κ περνω το GSR...

καλα δεν το σκεφτομαι;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχετικα με το κρανος ΕΙΧΑ ενα θεματακι γιατι δεν το φορουσα ποτε.....

την επαθα, ευτυχως την γλιτωσα με μια διασειση, κ απο τοτε μονο με κρανος!!!!!

αντε να δουλεψω το καλοκαιρι να βγαλω κανα φραγκο κ να το παρω..!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως αν με το καλο παρεις το ninjaki πχ και θες να πας Καβαλα ή οπουδηποτε γνωμη μου ειναι μη το κανεις μονος σου πρωτες φορες.Βρες καποιον ισως πιο εμπειρο να το κανετε μαζι.Γιατι ουτε το ninjaki εμπιστευομαι ,ουτε εσενα, ουτε αυτον τον κολοδρομο της περιοχης (ξερεις αριδαια-εδεσσα-γιανιτσα-πελλα )για αρχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε salcon σ' ευχαριστω για τις συμβουλες σου!!!

είναι αληθεια οτι ο δρομος ειναι χαλια...

κ επισης θα μου ειναι λιγο δυσκολο να κανω ενα τετοιο ταξιδι μονος στην αρχη...

σ' ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα