Jump to content
Sign in to follow this  
Jimgate4

Daytina sprinter

Recommended Posts

Παρακαλώ όποιος μπορεί και ξέρει να μ δώσει πληροφορίες για το daytona μιλώντας για μηχανικά...Θα ήθελα κυρίως να μου πείτε τις τελικές του και για το πιστόνι του...Δε ξέρω αλλά μου έχει καρφωθεί να το πάρω,από όταν το είδα μπήκα στον παρτιζανισμό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κινεζικο μηχανακι που διαφερει το 125cc απο το 50cc για 100 ευρω

Σε ποιο μερος της ελλαδας κατοικεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τρίζει πολύ. Καμία 75αρια το πολύ τελική, δεν τραβάει καθόλου επειδή είναι τετράχρονο. Με ένα υπερκυβισμό στρώνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το 125 μιλαει ο φιλος αν καταλαβα καλα λογω του προηγουμενου post

Καλα ρε φιλαρακι...Εχεις ηδη το σκουτερακι... Εγω πριν 2 χρονια ουτε ποδηλατο δεν ειχα. Κανε υπομονη 2 χρονια και βγαλε διπλωμα για 50αρι να παρεις καμια μαλακιουλα (σαν εμας του κακομοιρηδες που μας επιασε η κ@υλα πριν τα 18( να την παλεψεις μεχρι να βγαλεις διπλωμα μικρης κατηγοριας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παρακαλώ όποιος μπορεί και ξέρει να μ δώσει πληροφορίες για το daytona μιλώντας για μηχανικά...Θα ήθελα κυρίως να μου πείτε τις τελικές του και για το πιστόνι του..

Οποιος ξερει ας απαντησει στο παιδι για αυτο και μονο αυτο .

Μην μπαινετε σε παρεταίρω κουβεντες,μετατροπες,κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ρε φιλαρακι...Εχεις ηδη το σκουτερακι... Εγω πριν 2 χρονια ουτε ποδηλατο δεν ειχα. Κανε υπομονη 2 χρονια και βγαλε διπλωμα για 50αρι να παρεις καμια μαλακιουλα (σαν εμας του κακομοιρηδες που μας επιασε η κ@υλα πριν τα 18( να την παλεψεις μεχρι να βγαλεις διπλωμα μικρης κατηγοριας...

Ναι σα να μου φαίνεται έχεις δίκιο,αλλά δε ξέρω το βαριέμαι και το σκουτερακι...Τέσπα αλλά οκ άντε πες ρε συ το διπλωματάκι το βγάζω αλλά από ότι έχω ακουστά στα 15-16 το μόνο δίπλωμα είναι για 50άρι...Σωστός?Α...κ κατοικώ στη Χαλκιδική...Πιο συγκεκριμένα στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής!Για να βοηθήσω κάποιον που δεν έχει ακουστά στο όρος Χολομώντα!

Τροποποιήθηκε από τον Jimgate4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπορεί κάποιος να μου πει και περί διπλώματος του παραπάνω ποστ?

Ευχαριστώ εκ" των πρωτέρον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ ρε φίλε μένεις και Αθήνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εσύ ρε φίλε μένεις και Αθήνα...

Γι'αυτο σε ρωτησα σε ποια περιοχη μενεις

Κοιτα, μολις συμπληρωσεις τα 16 μπορεις να βγαλεις διπλωμα για 50αρι

Το sprinter το εχει ενας φιλος μου και σαν ποιοτητα ειναι ασχημη, φευγουν πλαστικα στο δρομο :P

+οτι ειναι τετραχρονο 50αρι και δεν κινειται ουτε σε ευθεια

Η ταπεινη μου αποψη ειναι πως πρεπει να παρεις ενα runner αν θες μαμα 50αρι

παει καλυτερα και απο το παπακι και ειναι πιο ξεκουραστο απο διχρονα μοταρντακια

Αλλα οτι και να κανεις προσεχε και φορα και κανα κρανος, μειωνει και τις πιθανοτητες να σε σταματησουν αλλα αυξανει τις πιθανοτητες ο εγκεφαλος να μεινει μεσα στο κεφαλι σου και να μην χυθει σε κανενα πεζοδρομιο ή αμαξι :P :P :P

Παρακαλώ όποιος μπορεί και ξέρει να μ δώσει πληροφορίες για το daytona μιλώντας για μηχανικά...Θα ήθελα κυρίως να μου πείτε τις τελικές του και για το πιστόνι του...Δε ξέρω αλλά μου έχει καρφωθεί να το πάρω,από όταν το είδα μπήκα στον παρτιζανισμό...

Τελικη 75-80 max σε κατηφορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΕΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 125C.C OXI ΓΙΑ ΤΟ 50ΑΡΙ!

Γι'αυτο σε ρωτησα σε ποια περιοχη μενεις

Κοιτα, μολις συμπληρωσεις τα 16 μπορεις να βγαλεις διπλωμα για 50αρι

Το sprinter το εχει ενας φιλος μου και σαν ποιοτητα ειναι ασχημη, φευγουν πλαστικα στο δρομο :P

+οτι ειναι τετραχρονο 50αρι και δεν κινειται ουτε σε ευθεια

Η ταπεινη μου αποψη ειναι πως πρεπει να παρεις ενα runner αν θες μαμα 50αρι

παει καλυτερα και απο το παπακι και ειναι πιο ξεκουραστο απο διχρονα μοταρντακια

Αλλα οτι και να κανεις προσεχε και φορα και κανα κρανος, μειωνει και τις πιθανοτητες να σε σταματησουν αλλα αυξανει τις πιθανοτητες ο εγκεφαλος να μεινει μεσα στο κεφαλι σου και να μην χυθει σε κανενα πεζοδρομιο ή αμαξι :P :P :P

Τελικη 75-80 max σε κατηφορα

Για το 125c. μιλάω!

Τροποποιήθηκε από τον Jimgate4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το 125 για 125 δεν παει τιποτα

Και αυτο το εχει φιλος και ειναι @@

Φαντασου οτι το 125 ειναι 100 ευρω πιο ακριβο απο το 50...

Ρε φιλαρακο εγω σου προτεινω να αραξεις 2 χρονακια για να ωριμασεις κιολας

Αν θες παντως παπακι γρηγορο εγω ψηφιζω crypton X

Το daytona ειναι φτηνο αλλα δεν ειναι ουτε αξιοπιστο ουτε ιδιαιτερα γρηγορο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ οσα θελεις...για παπια νομιζω ειναι οτι καλητερο υπαρχει...ασε τα deytona...και με τα ποδια να πας πιο γριγορα θα φτασεις :ph34r: ...ασε που εχω ακουσει οτι τριζουν πολυ & φευγουν κομματια απο την μηχανη :shock: ....θα σκοπισεις τα λεφτα σου στους 5 δρομους...δεν λεει,αν πας για παπια yamaha και παλι yamaha :thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον nestro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ασε που εχω ακουσει οτι τριζουν πολυ & φευγουν κομματια απο την μηχανη

Ισχυει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή τι τελικές έχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να σε ρωτισω...αφου μπορεις να πάρεις 125cc γιατι δεν χτυπας κανα dynamic μεταχειρισ΄μένο μιας και είναι το dream bike σου.....το daytona βγαζει κοντερισια περιπου 130 και είναι πολύ ομορφο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας κι απο μενα! Ρε παιδια εδω το Daytona το βγαλατε για τα σκουπιδια εντελως! Εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι να το παρω αφου ειναι το πιο φθηνο 125 (μαζι με το Kymco Nexxon) και γενικα διαβαζω στο ιντερνετ καλα λογια. Εσεις τι λετε? Βασικα με ενδιαφερει το ποσο αξιοπιστο ειναι γενικα μεσο-μακροπροθεσμα! Με αλλα λογια το ποσα λεφτα θα ξοδεψω στα συνεργεια μετα την αγορα του και μετα απο ποσο καιρο?

Δεν σκοπευω ουτε να το πειραξω ουτε να το ζορισω ιδιαιτερα... Το θελω απλα για την μετακινηση μου σε μια μικρη σχετικα πολη (Βολος). Αν μου κρατησει 4-5 χρονια χωρις μεγαλα προβληματα-εξοδα θα ειμαι ευχαριστημενος. Μετα βλεπουμε! (Σημειωση: Δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις, ουτε το τριξιμο! Στο κατω κατω και το Innova τριζει, δεν σημαινει τπτ αυτο!)

Απο τη μια ακουω οτι ειναι καλο γενικα, απτην αλλη ακουω οτι σκουριαζει ευκολα, ενας αλλος ειχε προβλημα στον συμπλεκτη στα 5.000 χλμ... Εσεις τι γνωμη εχετε?? Οποιος το εχει (εστω και το 50αρι), ή αν εχετε ακουσει κατι, ας μας πειτε τις εμπειριες σας! Αξιζει να το παρω? Ευχαριστω προκαταβολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Filos an den exeis idea min les M@l@kies k berdeueis to paidi!egw tha parw to mixanaki k exw psaxtei polu!2 filoi m to exoune kai paei teleia!135 ta xtupaei mama k oxi me kalo strosimo...oso gia ta plastika trizoun an to koftiazeis alla exei polles patentes...an psaxteis sto youtube eida video pou xtupaei kai ta 140 mama

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Γεια σας κι απο μενα! Ρε παιδια εδω το Daytona το βγαλατε για τα σκουπιδια εντελως! Εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι να το παρω αφου ειναι το πιο φθηνο 125 (μαζι με το Kymco Nexxon) και γενικα διαβαζω στο ιντερνετ καλα λογια. Εσεις τι λετε? Βασικα με ενδιαφερει το ποσο αξιοπιστο ειναι γενικα μεσο-μακροπροθεσμα! Με αλλα λογια το ποσα λεφτα θα ξοδεψω στα συνεργεια μετα την αγορα του και μετα απο ποσο καιρο?

Δεν σκοπευω ουτε να το πειραξω ουτε να το ζορισω ιδιαιτερα... Το θελω απλα για την μετακινηση μου σε μια μικρη σχετικα πολη (Βολος). Αν μου κρατησει 4-5 χρονια χωρις μεγαλα προβληματα-εξοδα θα ειμαι ευχαριστημενος. Μετα βλεπουμε! (Σημειωση: Δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις, ουτε το τριξιμο! Στο κατω κατω και το Innova τριζει, δεν σημαινει τπτ αυτο!)

Απο τη μια ακουω οτι ειναι καλο γενικα, απτην αλλη ακουω οτι σκουριαζει ευκολα, ενας αλλος ειχε προβλημα στον συμπλεκτη στα 5.000 χλμ... Εσεις τι γνωμη εχετε?? Οποιος το εχει (εστω και το 50αρι), ή αν εχετε ακουσει κατι, ας μας πειτε τις εμπειριες σας! Αξιζει να το παρω? Ευχαριστω προκαταβολικα!

Αν αναφερεσαι για το νεχχον , τα λεφτα του αξιζει , εχω και εγω και ειμαι κατευχαρηστημενος :)

καμια σχεση με daytona να τριζουν πλαστικα κτλπ

Τροποποιήθηκε από τον kwstasxt

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα