panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 O - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 ΑΒ+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 λιγο κατω απο 16 δεν μπορεις να δωσεις αιμα? γιατι τι εχεις χολερα? η μηπως εχεις χαμηλο αιματοκριτη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 Έχεις λιγότερες αντοχές απο έναν ενήλικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ioannis_Big 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 B+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 0+ , αχρείαστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aba 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 A+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Α+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JKEFAL 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 A+ και δίνω σε όποιον χρειαστεί! έχω αρκετό, αν και έχω δώσει πάνω από είκοσι φορές δεν έχω βγάλει καρτα αιμοδότη!!!!!!!!! ΓΜΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 βγαλε μια ειναι χρησιμη σε πολες περιπτωσεις. 0 θετικο εχω εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkmaggas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 O+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εκανα λάθος ρε παιδιά. Είμαι 0+, αλλά πάτησα στο Α+....... 0+ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2008 από τον deadhead_pirate Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 ο+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 A+ τον άλλο μήνα θα κάνω τράπεζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 B+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2008 O+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2008 O+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hárës 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 0+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 0+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 0+ Και δίνω άφοβα :D Με κάρτα αιμοδοσίας και τα σχετικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2008 B- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2008 A+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 0+ sorry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-vasilis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 Β- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2008 0+ rom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες