Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Λοιπον, μιας και ηρθε ο καιρος να δωσω την αγαπημενη μου, εχω καταληξει σε 2 μηχανες. Gsxr 1000 κ9 και Zx10r του '08. Και τα 2 μου αρεσουν πολυ σχεδιαστικα. Το Zx10r του '09 δεν με συγκινει. Στο κ9 μου αρεσει που εχει τους 3 διαφορετικους χαρτες στο τιμονι, ειναι σπιρτοζικο στις χαμηλες, θα μπορω να το πουλισω σε καλητερη τιμη αργοτερα. Το Zx ττου '08 παλι μου αρεσει για το ohlins σταμπιλιζατερ και τα δισκοφρενα μαργαριτες. Εχω ακουσει πολι καλα λογια και για τα 2, αλλα το μονο που εχω οδηγισει ειναι το κ3 και αυτο το ειχε τσιτοσει τερμα το παλικαρι που το ειχε, με power comander κ.τ.λ οποτε δεν μπορω να εχω μια ορθη αποψη για αυτα τα 2 μηχανακια. Ασε που οπου και να πας δεν σου τα δινουν για test drive (αν ξερετε κανενα μαγαζι που το κανει πεστε το) Πιο απο τα 2 λετε να παρω λοιπον καινουριο και γιατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 ... δυσκολη αποφαση!...και τα 2 τα σπανε εμφανισιακά!...απο επιδοσεις δεν τίθεται θεμα ετσι! ...εγω θα περνα το K9!(....για να μην σου πω το K8)...ετσι απλα γιατι εχω παιδικα απωθημένα ! ...στη περιπτωση σου η απαντηση ειναι κλασικη!...και θα ρθει απο μεσα σου!....follow your Heart! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Το Κ8 θα το βρεις κοντά στα 12-13000 με τα γιοσομούρια πάνω να ούμε και τη διαφορά στην τιμή την βάζεις για σταμπιλιζατέρ ή/και αναρτήσεις. Αλλά αν πάντως δεν έχεις πρόβλημα με τα χρήματα πάρε το Κ9. Πιο πολύ μου αρέσει από το Kawasaki. Πήγαινε στις αντιπροσωπείες, κάτσε πάνω τους αν μπορείς κι όπου νιώθεις τις πεταλουδίτσες στο στομάχι τσίμπα το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Η αληθεια ειναι οτι το κ9 μου αρεσει πιο πολυ το γιατι δεν το ξερω. Αλλα πιο απο τα 2 εχει καλητερα φρενα, γκαζια, κρατιματα? Θεμα χρηματων δεν τιθεται εφοσον μιλαμε για καινουριο 1500 μεχρι 2000 διφορα δεν ειναι μεγαλη. Αρκει να μην το μετανιοσω μετα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2009 από τον Leroy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Αχχχ όταν ακούω τη λέξη Gsx-r κάτι παθαίνω... Νομίζω καταλαβαίνεις τι σου προτίνω! Τώρα για αυτά που ρωτάς δεν γνωρίζω εγώ(φρένα κλπ) αλλά πιστεύω πως σε αυτή τη κατηγορία περισσότερο σε επηρεάζει αυτός ο βλάκας με τα βελάκια που μας κυνηγάει!!!(έρωτα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 και απο εμενα Κ9... για λογους καθαρα ψυχολογικους. Δεν μου αρεσαν ποτε τα καβασακια ! οποτε μην αναλογιστεις πολυ την γνωμη μου :) Δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο, αν τα εβαζες διπλα διπλα , ΣΟΥΖΙ θα επερνα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 μαλλον suzuki Κ8 με τις yoshi επανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Μάλλον δεν υπάρχει σύγκριση καν.Κ9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Gsxr με τα 1000. Ειδικά τώρα που δίνουν το κ8 με 10800! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
749 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Ολες αυτες ειναι πανω κατω ιδιες μοτοσυκλετες,το θεμα ειναι ποια σου αρεσει πιο πολυ και ποια σε βολευει πιο πολυ στην οδηγηση,εμενα μαρεσει το σουτζουκακι πιο πολυ παντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tangoman 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Aυτο που σ αρεσει καλυτερα εμφανησιακα......ολα τ αλλα,γκαζια,φρενα ιδια ειναι Οποτε σου προτεινω το πιο ομορφο για σενα.....και να μην σ επηρεασουν περιοδικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r0ckwave 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Gsxr με τα 1000. Ειδικά τώρα που δίνουν το κ8 με 10800! Σε ποιο μαγαζι δινουν το Gsxr 1000 Κ8 καινουριο με 10,800? Το Gsxr 600 Κ8 το εχω βρει 8600 Το Gsxr 600 Κ9 με 9600 το Gsxr 750 Κ9 με 12,000 το Gsxr 1000 Κ9 με 14,000. Μου φενεται υπερβολικο να ειναι τοσο χαμηλα... Απορω γιατι η Χοντα και Γιαμαχα κρατανε τις τιμες τοσο ψηλα ακομα και στα περσινα μοντελα... μηπως καποιος γνωριζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Εγω γιατι μετα απο τον πυραυλο που εχεις θα κοιταγα κατι σε BMW K1300 η FJR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Και εγω το gsxr το γουσταρω με τα 1000 το ατιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 ξερεις...υπαρχουν και cbr1000rr και yamaha r1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AND_1 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Σε ποιο μαγαζι δινουν το Gsxr 1000 Κ8 καινουριο με 10,800? Το Gsxr 600 Κ8 το εχω βρει 8600 Το Gsxr 600 Κ9 με 9600 το Gsxr 750 Κ9 με 12,000 το Gsxr 1000 Κ9 με 14,000. Μου φενεται υπερβολικο να ειναι τοσο χαμηλα... Απορω γιατι η Χοντα και Γιαμαχα κρατανε τις τιμες τοσο ψηλα ακομα και στα περσινα μοντελα... μηπως καποιος γνωριζει? Πριν 1 εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντίνου Καραμανλή η Suzuki είχε στοκ το κ8 με 10.800! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σε ποιο μαγαζι δινουν το Gsxr 1000 Κ8 καινουριο με 10,800? Το Gsxr 600 Κ8 το εχω βρει 8600 Το Gsxr 600 Κ9 με 9600 το Gsxr 750 Κ9 με 12,000 το Gsxr 1000 Κ9 με 14,000. Μου φενεται υπερβολικο να ειναι τοσο χαμηλα... Απορω γιατι η Χοντα και Γιαμαχα κρατανε τις τιμες τοσο ψηλα ακομα και στα περσινα μοντελα... μηπως καποιος γνωριζει? Και στη Θησεως στην Καλληθεα βρηκα το κ8 με τις yoshomura 11300 αν θυμαμε καλα. ξερεις...υπαρχουν και cbr1000rr και yamaha r1 Το τελευταιο το cbr1000rr, εχει βγει πολυ καλο η αληθεια ειναι, αλλα δεν μου αρεσει οπτικα. Το r1δεν μου αρεσει γιατι τα περνει στην κρανα μετα τις 6-7 χιλιαδες στροφες Τελικα εχω την εντυπωση οτι οι μιση εδω μεσα εχετε ερωτα με το Gsxr Οχι πως δεν το καταλαβαινω :lol: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2009 από τον Leroy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r0ckwave 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) ξερεις...υπαρχουν και cbr1000rr και yamaha r1 Το τελευταιο το cbr1000rr, εχει βγει πολυ καλο η αληθεια ειναι, αλλα δεν μου αρεσει οπτικα. Το r1δεν μου αρεσει γιατι τα περνει στην κρανα μετα τις 6-7 χιλιαδες στροφες Τελικα εχω την εντυπωση οτι οι μιση εδω μεσα εχετε ερωτα με το Gsxr Οχι πως δεν το καταλαβαινω :lol: Εγω ειμαι μπερδεμενος δεν ξερω τι να παρω το Gsxr 600 K9 ή το Honda CBR 600RR 2008 ή το CBR 600RR 2009 (χωρις ΑΒS).... και τα 2 μαρεσουν παρα πολυ οπτικα. Ειναι δυσκολη αποφαση... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2009 από τον r0ckwave Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα νομιζω το περσινο δεν εχει το cbs & abs στα φρενα εκει ειναι η μεγαλη διαφορα οποτε και θα πηγαινα ασυζητητη στο cbr του '09 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Δε σε ενδιαφέρει το R1 09? Εσύ ξέρεις, αλλλά αν εξαιρέσεις την τιμή δεν θα είχα μάτια για άλλη... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leroy 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη απλα το Gsxr αρχιζει να τρελαινετε απο τις 3500 και αυτο ειναι που με κανει και... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r0ckwave 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Δεν ειμαι και σιγουρος αλλα νομιζω το περσινο δεν εχει το cbs & abs στα φρενα εκει ειναι η μεγαλη διαφορα οποτε και θα πηγαινα ασυζητητη στο cbr του '09 Οχι μονο το φετινο μοντελο 09 εχει ABS και κοστιζει 15.000 αλλα υπαρχει και χωρις ABS και περιμενω τηλ/νο απο τον Σαρακακη να μου πει τιμή.. Γιατι ακομα δεν το εχει φερει Ελλαδα. Εχει φερει μονο αυτο με το ABS. Πολλα παιδια απο εδω μου προτεινουν το ABS αλλα δεν παιζει χρημα... Δε σε ενδιαφέρει το R1 09? Εσύ ξέρεις, αλλλά αν εξαιρέσεις την τιμή δεν θα είχα μάτια για άλλη... :P Εχω ακουσει πολυ καλα λογια αλλα εγω προσωπικα δινω μεχρι 11.000 μετα ξεφευγουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 Το καινούργιο R1 λέγεται από επίσημα κ ανεπίσημα χείλη οτι ροπιάζει κ δίνει από χαμηλά περισσότερο από κάθε γιαπωνέζικο του τύπου μέχρι τώρα... Το review του MCN στο you tube τα λέει όλα... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν επαιρνα χιλιαρι ss αυτο θα ηταν το R1 για να ουρλιαζει σαν υστερικο στις ψηλες στροφες και να πεταγεται σαν διαολος μπροστα χωρις κανενα ελεος. αυτη ειναι (για μενα) η φιλοσοφια του ss. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2009 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2009 μαλλον suzuki Κ8 με τις yoshi επανω... B) +10.. Συμφώνω απόλυτα......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες