gewponos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Στη θέση Ε 16.5 αν δεν κάνω λάθος, ακριβώς πρίν την είσοδο του τούνελ στα Λιόσια, υπάρχει φωτεινή πινακίδα για ενημέρωση κυκλοφορίας, ατυχήματος κ.λ.π. Στην πίσω μεριά της πινακίδας έχουν τοποθετηθεί 3 κάμερες ταχύτητας -μία για κάθε λωρίδα-. Μιλάμε πάντα για το ρεύμα προς ελευσίνα. 2 φίλοι μου ήδη παραλάβανε τις φωτογραφίες τους, καταθέσανε τα ευρώ τους και το δίπλωμά τους για 2 μήνες. Σημειώνω οτι οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτέι Γενάρη-Φλεβάρη και έφτασαν στα χέρια τους πρίν 10 μέρες, οπότε όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μια χρονοκαθυστέρηση και δνε μπορείς να είσαι σίγουρος... Και εγώ σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι, έρχεται και καλοκαίρι και είναι κρίμα να τη βγάλουμε με τα πόδια.... Το νού μας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Πόσο είναι το όριο εκεί και με πόσο πήγαιναν οι φίλοι σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Για να τους πήραν το δίπλωμα θα πρέπει να πήγαιναν με πάνω από τα 160 ΧΑΟ αυτό στα σίγουρα την πάτησε συνάδελφος με πρόσωπο μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 ........Προχθές τη Δευτέρα στην Αττική οδό απο Πικέρμι προς Περιφεριακή Υμηττού πάτησα τα 242.... λές να μου έρθει κανένα φωτό...???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 ........Προχθές τη Δευτέρα στην Αττική οδό απο Πικέρμι προς Περιφεριακή Υμηττού πάτησα τα 242.... λές να μου έρθει κανένα φωτό...???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nibble 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Καλημέρα, πολύ αμφιβάλω το να σου έχουν δει την πινακίδα ενώ είσε με 242 ΧΑΩ.... δεν ξέρω πόσες φώτο (frames) το δευτερόλεπτο τραβάνε οι κάμερες που έχουν εγκαταστήσει αλλά κάποιες καλές κάμερες του εμπορίου (καλές) τραβάνε μέχρι και 300 φώτος το δευτερόλεπτο, μέχρι τότε όμως.... πολύ αμφιβάλω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Καλημέρα, πολύ αμφιβάλω το να σου έχουν δει την πινακίδα ενώ είσε με 242 ΧΑΩ.... δεν ξέρω πόσες φώτο (frames) το δευτερόλεπτο τραβάνε οι κάμερες που έχουν εγκαταστήσει αλλά κάποιες καλές κάμερες του εμπορίου (καλές) τραβάνε μέχρι και 300 φώτος το δευτερόλεπτο, μέχρι τότε όμως.... πολύ αμφιβάλω :) Κοιταξε, λογικά το project με τις κάμερες θα περιέχει πολύ καλής ανάλυσης και πολλών frames/sec φωτογραφίες ΚΥΡΙΩΣ για να πιάνουν αυτούς που τρέχουνε πολύ..... Και έχω ανακλεινόμενη πινακίδα ο μακάκας και δεν την είχα κλείσει...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Κοιταξε, λογικά το project με τις κάμερες θα περιέχει πολύ καλής ανάλυσης και πολλών frames/sec φωτογραφίες ΚΥΡΙΩΣ για να πιάνουν αυτούς που τρέχουνε πολύ..... Και έχω ανακλεινόμενη πινακίδα ο μακάκας και δεν την είχα κλείσει...... Ρε ποιος τις μαμαει τις φώτο. Με 242 αν βρεις πετραδάκι θα γίνεις αφήσα σε παράνομη διαφημιστίκη ταμπέλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Ρε ποιος τις μαμαει τις φώτο. Με 242 αν βρεις πετραδάκι θα γίνεις αφήσα σε παράνομη διαφημιστίκη ταμπέλα Μπορεί με το στρόμα αλλά με του δαιμωνικού το εργαλείο λίγο δύσκολο... χα χα χα χα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Ρε ποιος τις μαμαει τις φώτο. Με 242 αν βρεις πετραδάκι θα γίνεις αφήσα σε παράνομη διαφημιστίκη ταμπέλα Εεεεε......δεν έχω Στρώμα Γιώργο..... Φέιζερ έχω.....σταθερό και βιδωμένο στην άσφαλτο εις το τετράγωνο.....για να μήν πώ εις τον κύβο!!!! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Εεεεε......δεν έχω Στρώμα Γιώργο..... Φέιζερ έχω.....σταθερό και βιδωμένο στην άσφαλτο εις το τετράγωνο.....για να μήν πώ εις τον κύβο!!!! B) Bρε συ για το δράκο πήγενε αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Bρε συ για το δράκο πήγενε αυτό... Ναί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Ναί. Τι ναι;;; Γιώργο με λένε και μένα, μπερδευτίκαμε... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Τι ναι;;; Γιώργο με λένε και μένα, μπερδευτίκαμε... :P Εγώ σε φωνάζω ΚαραφλοGeorge όμως! Γιώργο λέω τον δράκο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Ok... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 για τους θεσαλονικεις ξερει κανεις τι παιζει με τον περιφερειακο γιατι κι'εγω καθομαι σε αναμμενα καρβουνα. Καθε μερα 150 με κατι ξεσπασματα στα 170-180 Δεν θελω να μεινω χωρις διπλωμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 για τους θεσαλονικεις ξερει κανεις τι παιζει με τον περιφερειακο γιατι κι'εγω καθομαι σε αναμμενα καρβουνα. Καθε μερα 150 με κατι ξεσπασματα στα 170-180 Δεν θελω να μεινω χωρις διπλωμα.... Μήν τρέχεις ρε τόσο πολύ !!!! Εξοικειώσου πρώτα με το μασίνι .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Μήν τρέχεις ρε τόσο πολύ !!!! Εξοικειώσου πρώτα με το μασίνι .... Μια ευθεια ειναι ρε μητσο με τρεις λοριδες και πολυ καλη ορατοττητα. :D Στις στροφες εννοειται πως κοβω και δεν τις περνω με τα οσα αλλα στην ευθεια το ανοιγω λιγο παραπανω... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 για τους θεσαλονικεις ξερει κανεις τι παιζει με τον περιφερειακο γιατι κι'εγω καθομαι σε αναμμενα καρβουνα. Καθε μερα 150 με κατι ξεσπασματα στα 170-180 Δεν θελω να μεινω χωρις διπλωμα.... Κοίτα, αν το έχεις παρατηρήσει έχει παντού κάμερες (κοίτα σε όποια φέφυρα θες για παράδειγμα)... Ωστόσο, δεν άκουσα να έχει πάρει ποτέ κανείς κλήση... Μην μασάς λοιπόν... Αν αρχίζαν να γράφουν θα το μάθαινε με τη μια όλη η Θεσσαλονίκη γιατί αν και το όριο του περιφερειακού είναι 80/90 οι περισσότεροι πάνε από 100-110 και πάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Εγώ την Κυριακή πέρασα από το σημείο που πόσταρε ο Gewponos με πάνω από 210. Αν είναι όπως τα λέει τη μαμήσαμε κανονικά..... Πάντως έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου για το πόσο καλές είναι αυτές οι κάμερες και αν όντως μπορούν να σε πιάσουν με τόσα πολλά. Καλό θα ήταν αν γίνεται βέβαια να μπορούσε κάποιος να ανεβάσει μια για να δούμε πως φαίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Κοίτα, αν το έχεις παρατηρήσει έχει παντού κάμερες (κοίτα σε όποια φέφυρα θες για παράδειγμα)... Ωστόσο, δεν άκουσα να έχει πάρει ποτέ κανείς κλήση... Μην μασάς λοιπόν... Αν αρχίζαν να γράφουν θα το μάθαινε με τη μια όλη η Θεσσαλονίκη γιατί αν και το όριο του περιφερειακού είναι 80/90 οι περισσότεροι πάνε από 100-110 και πάνω... Εκεινες οι καμερες που λες ειναι ελεγχου κυκλοφοριας. Βλεπουν οι μπατσοι κινηση ατυχηματα κλμ αλλα δεν γραφουν. Αυτες που γραφουν ειναι μεγαλα γκρι κουτια με ενα πολυ δυνατο φλας και βρισκονται συνηθως στα δεξια του δρομου. Καθημερινα βλεπω 2-3 τετοιες. Αλλα εγω τρεχω συνηθως στο μεγαλο περιφερειακο (μετα το ΤΙΤΑΝ). Πιο πριν παω με Normal ταχυτητες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Εκείνο το bloka.gr υπάρχει ακόμα;;; Τα έλεγε τα πάντα όλα για κάμερες κλπ πράγματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Εγώ την ???? πέρασα από το σημείο που πόσταρε ο Gewponos με πάνω από 180. Αν είναι όπως τα λέει τη μαμήσαμε κανονικά..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 Εγώ την Κυριακή πέρασα από το σημείο που πόσταρε ο Gewponos με πάνω από 210. Αν είναι όπως τα λέει τη μαμήσαμε κανονικά..... Δυστυχως ειναι ετσι οπως τα λεει!!!!Στο ιδιο σημειο εχει και στο ρευμα προς αεροδρομιο.....Προσοχη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Την κυριακή το πρωί ενώ είχα πορεία με 190χαω στην Ε.Ο. με προσπέρασε με 230+ skoda octavia5 της αστυνομίας. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2009 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες