pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) 15 χιλιαδες χιλιομετρα,και το μηχανακι ειναι κανονικο,χωρις κιτρινιασμα,ουτε μαλακιες με τα πλαστικα.τις προαλες μονο,το εκανα μια μαλακια το γαμισα τη μανα, και του δημιουργισα προβλημα.τοφτιαξα και τωρα το κανω ενα καλο στροσιμο και οκ.. Δηλαδη θες να μου πεις, ΟΤΙ ΜΟΝΟ τα πλαστικα του ιννοβα κιτρινιαζουν ?.. η γνωμη μου ειναι αμα δεν προσεχεις το μηχανακι σου,μιν περιμενεις απο μονο του νανε καλα. με ενοχλει που θαβετε τοσο πολυ το ιννοβα,αδικος .... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
logosak 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Νομιζω οτι το innova i ειναι πολυ καλυτερο απο το προιγουμενο!!! το ειχα για 1.5 χρονο,ηταν πολυ καλο δεν ξερω αν το Χ ειναι πιο γρηγορο αλλα το i ειναι βασιλειας για μενα!!! το προιγουμενο ειχε προβληματα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Εγώ το Χ το πάω συνέχεια τέρμα εδώ και ~10.000 χλμ. και δεν έχει ζητήσει ούτε ένα ευρό παραπάνω (πέρα από τα σερβις βενζίνες κ γενικά τα αναλώσιμα)... Πιστεύω και είναι κλάσεις ανώτερο απο το Honda... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) οντως μαλακια να θαβετε ετσι χωρις να το εχετε το μχνακι..... μια χαρα ειναι και για να βαρεσει μπιελα,καψει λαδια κλπ πρεπει να το εχετε ΑΧΡΙΣΤΕΨΕΙ το μιχανακι.εχω και 2 φιλοι μου εχουμε το παλιο που λενε ειναι και χειροτερο,του ενος εχει 32.000 χλμ και το δεν το αφηνει να ηρεμησει το μχνακι,ολο μαλακιες ειναι αλλα λαδι δεν εκαψε..........γενικα και οι τρεις τα ζοριζουμε πολυ με τις μαλακιες που κανουμε αλλα ειναι μια χαρα........οσο για τα πλαστικα οντως τριζουν αλλα διωρθονετε ρε παιδια σιγα το πραγμα,εχω ακουσει απειρα παπακια που τριζουν.......... σε συγκριση με το κρυπτον,φυσικα και το yamaha ειναι καλυτερο...... Εγώ το Χ το πάω συνέχεια τέρμα εδώ και ~10.000 χλμ. και δεν έχει ζητήσει ούτε ένα ευρό παραπάνω (πέρα από τα σερβις βενζίνες κ γενικά τα αναλώσιμα)... Πιστεύω και είναι κλάσεις ανώτερο απο το Honda... οντως καλο ειναι,αλλα και το ιννοβα να επερνες και εκανες τα ιδια μονο λαδακι θα ηθελε πιστευω..........σε λιγο θα μας πειτε οτι τα παπακια που εχουν στα πρακτκερ ειναι κλασεις ανωτερα απο το ιννοβα Να σε ρωτήσω κάτι??Τα πιστεύεις κιόλας αυτά που λες???? Όταν ήταν να πάρω μηχανάκι ακόμα και οι πωλητές μου λέγαν μακριά από innova.... Είναι λογικό σε 2 χρονών μηχανάκι να καίει λάδια, τα πλαστικά να είναι σε άθλια κατάσταση και τα φώτα να έχουν κιτρινίσει??? 2-3 Innova είδα και ήταν όλα σε ίδια κατάσταση... ναι αλλα δεν ξερεις πιος το ειχε πριν και τι του εκανε,αμα το ειχε κανα παιδι και ολη μερα το ειχε κοντρες και μαλακιες ουτε το κρυπτον θα ηταν σε καλυτερη κατασταση........τα φωτα δν κιτρινιζουν με καμια δυναμη,εκτος και αμα ειχε εκεινα τα αφτερμαρκετ τα ασπρα που μολις τα δει ηλιος αλλαζουν χρωμα..... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον xristos 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Παιδιά είναι τα 2 καλύτερα παπιά της αγοράς.Τώρα το κιτρινίζουν τα φώτα κλπ αυτά είναι απλώς γελοία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Λοιπον επειδη μου φαινεται δεν τα εγραψα καλα πριν για το Ιννοβα μιας κ βιαζομουν. Το μηχανακι εχει 15.000 και ειναι φουλ μανησιο! Απο οδικη συμπερηφορα θα μπορουσα να το χαρακτηρισω απλως ΤΕΛΕΙΟ! Οι αναρτησεις και τα φρενα του ειναι αρκετα προοδευτικα μεχρι που αν το θες μπλοκαρουν ακαριαια τους τροχους αλλα εκει θα φυγεις νυχτα! Ο μπροστηνος του προβολεας ειναι μακραν ο αλυτερος στην αγορα που εχει μπει ποτε πανω σε παπι! Για την μεγαλη σκαλα δεν το κανω θεμα και αυτοκινητο τυφλωνει! Οσο για τα φαναρια που λετε οτι κιτρινιζουν ρε παιδια εγω ολη μερα με την μεγαλη κυκλοφορω και δεν εχουν παθει απολυτως τιποτα! Σιγουρα καμια μακακια εχει κανει στα Watτ της λαμπας ο τυπας κ εχει καψει το κρυσταλο! Τα πλαστικα ειναι πολυ σωστα σχεδιασμενα, ακομα και οταν κινησε με βροχη και σταθερη ταχυτητα απο την μεση και κατω παραμενεις κυριολεκτικα στεγνος! Αν πατησεις νερα ή ακομα περασεις μεσα απο λιμνη τα νερα σε καμια περιπτωση δεν φτανουνε στα παπουτσια σου! Περιπου στα 11.000χλμ τα πλαστικα ομως αρχισαν να τριζουν χωρις το μηχανακι να εχει υποστει απολυτως κανενα χτυπημα πεσημο κτλπ! (μεχρι τοτε το προσεχα κυριολεκτικα σαν τα ματια μου μιας και το ειχα πληρωσει σχεδον ολο απο την τσεπη μου) Με το μοτερ ομως εχω καποια παραπονα! Στα 1000χλμ για πρωτη φωρα μου εκανε καποια κολπα στα φαναρια κατεβαζοντας ταχυτητες εσβηνε και μετα δεν επερνε κατευθειαν μπροστα! Πηγε στην Χοντα στον Παπαγεωργιου στη Μηχαλακοπουλου και μου ειπαν προβλημα της βενζινης. Στα 11.500-12000χλμ το εκανε αρκετες φορες μεχρι που αλλαξα μπουζι και εβαλα το CR7EA-9 και μεχρι σημερα στα 15000 δεν ειχε κανει απολυτως κανενα κολπο ξανα! Ακομα μην γκρινιαζεται για την αργη ανταποκρηση του γκαζιου γιατι ειναι ρυθμισμενο συμφωνα με καποιους κανονεςασφαλειας! Το μηχανακι προσφατα ειχε 2 τρακαρισματα με αποτελεσμα να σπασουν μονο αρκετα πλαστικα και να ραγισει το φυς του κοντερ! Τα σταντ ειναι φτιαγμενα ετσι ωστε να προστατευουν το μοτερ απο πτωσεις αλλα και τα πλαστικα, δηλαδη πρεπει να προσπαθησεις πολυ να σπασεις πλαστικα απο απλη χημα!Α ακομα να προσθεσω οτι το μηχανακι εκτος αποτ α 1α 1000χλμ τα υπολοιπα χλμ τα εχει κανει σχεδον με τερμα γκαζι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Για τα νερα,εχεις ενα αδικο :P πριν λιγο,εγινα μουσκεμα :P.. Συμφονω σε οτι ειπε ο blackman.και οπως ειπα.μην μου το συγκρινετε με το Χ,σας ειπα τι παραπανω εχει το Χ,πραματα που το ιννοβα δεν κατεχει..ελεος δηλαδη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Για τα νερα,εχεις ενα αδικο :P πριν λιγο,εγινα μουσκεμα :P.. Συμφονω σε οτι ειπε ο blackman.και οπως ειπα.μην μου το συγκρινετε με το Χ,σας ειπα τι παραπανω εχει το Χ,πραματα που το ιννοβα δεν κατεχει..ελεος δηλαδη Λοιπον πασχαλη οταν περνας απο νερα θα μαζευει τα ποδια κοντα στην ποδια και εισαι οκ! Το μηχανακι το εβαλα μεσα σε πιστακι μοτοκρος με αρκετες λακουβες τιγκα στο νερο = 2 αλματα που πεφτουν μεσα σε λακουβες με νερο και δεν βραχηκα καθολου! Αν τωρα εσυ οδηγας με ανοιχτα τα ποδια φυσικο κ επομενο! Δεν ξερω τι αποψη εχεις για το Χ αλλα μιας και το εχω οδηγησει και το Χ μηχανικα πιστευω το Χ ειναι πολυ ανωτερο του ιννοβα! Δεν το οδηγησα για αρκετα καιρο για να δημιουργησω μια καλη εικονα για αυτο αλλα ουτε οταν το επερνα του αλλαζα τα φωτα να δω πως παει μιας και δεν ηταν δικο μου! Α και τελικες το Χ εχει μεγαλυτερες απο του ιννοβα οπως και επιταχυνσεις μετρημενα απειρες φορες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 Μοτερικά η σύγκριση είναι άκυρη δεν συγκρίνεται το x με κανένα άλλο 4Τ παπί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CAPPO 353 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2010 (τροποποιήθηκε) μια ερωτηση ειναι μαμησιο-μαμα η μανησιο? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 19 , 2010 από τον CAPPO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Εγώ ούτε το ένα μηχανάκι έχω οδηγήσει ούτε το άλλο. Αυτό που παρατηρώ όμως είναι ότι το Χ το έχουν πάρει όλοι οι πιτσιρικάδες ενώ το innova μεγαλύτερες ηλικίες! Άρα το Χ είναι πιο γρήγορο ενώ το innova πιο άνετο και φιλικό. Όταν συγκρίνεται παπιά μην αναφέρετε ταχύτητες γιατί δεν αξίζει για μηχανάκια πόλης και επίσης τα κοντέρ είναι της πλάκας συνήθως! Τα παπιά φτιάχτηκαν για άνεση και όχι για ταχύτητα γιατί δεν έχουν ούτε τις αναρτήσεις, ούτε τα φρένα αλλά ούτε και τη θέση οδήγησης για να το κάνουν Οπότε και τα δυο για μένα καλά είναι αλλά καλύτερο το suzuki adress που είναι φτηνότερο! ( Κι αυτο ΠΑΠΙΑ ειναι σαν τα άλλα, τι διαφορά να έχει!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 to innova ειναι πιο δυνατο χαμηλο αλλα ψηλα τπτ,το κρυπτον ακριβως το αντιθετο........ για εσας που εχετε ιννοβα,βαλτε ενα γραναζακι μικροτερο μπροστα(η μεγαλυτερο πισω) εχει μεγαλη διαφορα.ΤΑ γραναζια που εχει απο την μανα του ειναι για εθνικη οδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Εγω πηγα να αλλαξω σε 13αρι το μπροστα αλλα απ'οτι φαινεται με βολεψε το 14αρι αρκετα καλα! Βασικα τα γραναζοματα πανε αναλογος τι ζητας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 to innova ειναι πιο δυνατο χαμηλο αλλα ψηλα τπτ,το κρυπτον ακριβως το αντιθετο........ για εσας που εχετε ιννοβα,βαλτε ενα γραναζακι μικροτερο μπροστα(η μεγαλυτερο πισω) εχει μεγαλη διαφορα.ΤΑ γραναζια που εχει απο την μανα του ειναι για εθνικη οδο Θες να πεις το X είναι πιο δυνατό στα ψηλά απο οτι στα χαμηλά.Μάλιστα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Θες να πεις το X είναι πιο δυνατό στα ψηλά απο οτι στα χαμηλά.Μάλιστα.... απο την ωρα εκκινησης μεχρι την ωρα τερματισμου ειναι μπροστα το Χ.....Δοκιμασμενα πραγματα το ιννοβα κρεμαει παρα πολυ οταν μπαινει η 3 ταχυτητα με ενα παιδι ημασταν μαζι λιγο ποιο μπροστα εγω δικαβαλος ομως ημουν κ αυτος μονος τ και μολις εβαλε 4 μ εφυγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Θες να πεις το X είναι πιο δυνατό στα ψηλά απο οτι στα χαμηλά.Μάλιστα.... απλα στα χαμηλα μαλλον λογο του ινζεκσιον δεν βγαζει ολη την δυναμη του,αυτο εχω δει. απο την ωρα εκκινησης μεχρι την ωρα τερματισμου ειναι μπροστα το Χ.....Δοκιμασμενα πραγματα το ιννοβα κρεμαει παρα πολυ οταν μπαινει η 3 ταχυτητα με ενα παιδι ημασταν μαζι λιγο ποιο μπροστα εγω δικαβαλος ομως ημουν κ αυτος μονος τ και μολις εβαλε 4 μ εφυγε με κρυπτον μαμα που εχω βαλει εγω εφυγα 1η-2α αλλα οπως ειπες αμα βαλεις 3η στο ιννοβα κρεμαει Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον xristos 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 και βεβεα δεν υπαρχει καμια συγκριση μηχανικα. Ανωτερης κλασης. α,και gsxρ,το Χ συγνρινετε μονο με το fx αυτα. θεωρω τα 3 καλυτερα τις αγορας, - innova- crypton x - adress. Οσον αφορα το Χ ,το εχω οδηγησει,γιατι τοχει ο φιλος μου,δεν με βολευει καθολου,και σε κανενα σημειο. οχι οτι εχει κατι,απλα εμενα προσωπικα δεν με βολευει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 απο την ωρα εκκινησης μεχρι την ωρα τερματισμου ειναι μπροστα το Χ.....Δοκιμασμενα πραγματα το ιννοβα κρεμαει παρα πολυ οταν μπαινει η 3 ταχυτητα με ενα παιδι ημασταν μαζι λιγο ποιο μπροστα εγω δικαβαλος ομως ημουν κ αυτος μονος τ και μολις εβαλε 4 μ εφυγε Στο Ιννοβα με 14-35 (μαμα γραναζομα) η 4η κρεμαει... Και ισως ειναι φτιαγμενη ετσι η 4η σαν over drive γιατι ο κινητηρας λειτουργει σε πολυ χαμηλες στροφες με μιδενικη καταναλωση σχεδον! ΤΑ ΠΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SS ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Mη φωνάζεις ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 αφου καλα τα λεει . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Τέλος πάντων άκρη δεν θα βγάλουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) γιατί η 4η του crypton δεν είναι overdrive??? το innova κρεμάει από την 3η... δηλαδή 1η 2α το πας??? Το crypton χαμηλά δεν τραβάει (με γρανάζια 15-39) αλλά από τις μεσαίες στροφές και πάνω πάει σαν τρελό....!!!! Με 15-41 το μηχανάκι πετάει.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2010 από τον nicos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 με 41 πισω,και θα αλαζεις την 5η στα 3 μετρα,τεσπα,τσαμπα καθομαστε και μιλαμε,α. και αν μπορειτε,βρειτε μου ΠΑΠΑΚΙ τετραχρονο που η 4Η του να τραβαει... οτι ειναι να τραβηξει το μηχανακι θα τραβιξει με την 3η,στην 4η αναπαυετε ο κινητιρας απλα. gg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Ξέρω crypton που η τετάρτη τραβάει...(TDR 21T γρανάζι) Όσο για το 41 πίσω πάει πολύ καλύτερα και τα 125 κοντερίσια τα βγάζει εύκολα χωρίς να είναι κουραστικό και μέσα στην πόλη... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 αφου εκκινισης ειναι,αυτη ειναι η δουλεια του :P ,παπαρια,η ολα θα το κανουν αυτο με την τεταρτη,η κανενα.. αυτο που θελω να πω,οπως και σε ενα αμαξι,στην 5η ταχυτα μην περιμενεις καποια επιταχυνση,οπως και στην 4η ταχυττα στα παπακια,μην περιμενεις επιταχυνση.. αυτες η ταχυτιτεσ ειναι για ξεκουραση . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες