nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2010 Σου λέω ότι υπάρχει τρόπος να κάνεις την τετάρτη να τραβάει... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Σου λέω ότι υπάρχει τρόπος να κάνεις την τετάρτη να τραβάει... :D ποιος ειναι αυτος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 Γρανάζι 4ης με 21Τ... Δοκιμασμένο και το βγάζει η TDR... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) .... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Γρανάζι 4ης με 21Τ... Δοκιμασμένο και το βγάζει η TDR... Επειδη δεν το κατεχω το αθλημα, αυτο το γραναζι που μπαινει; Ποσο εχει περιπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 (τροποποιήθηκε) 70 usd περίπου(τόσο το έχω βρει εγώ) και μπαίνει μέσα στο σασμάν...... Αυτό είναι: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2010 από τον nicos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 και που το βρηκες φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 70 usd περίπου(τόσο το έχω βρει εγώ) και μπαίνει μέσα στο σασμάν...... Αυτό είναι: 50 ευρω ενα γραναζι; αυτος που το εχει βαλει, ποσα χιλιομετρα εχει κανει με αυτο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 5.000 απ'ότι μου έχει πει... το φέρνεις αυτό από την Μαλαισία... Είναι 30usd το γρανάζι και 40usd τα μεταφορικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Μεχρι τοτε... Το θεωρω ασκοπο για μες στην πολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 70 usd περίπου(τόσο το έχω βρει εγώ) και μπαίνει μέσα στο σασμάν...... Αυτό είναι: πες το σίτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 τα honda γενικα ειναι σκυλια αλλα καλυτερα παρε το Crypton-x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 τα honda γενικα ειναι σκυλια αλλα καλυτερα παρε το Crypton-x Ποιος να το παρει??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lebronbabis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 ρε παιδια εγω τον ιουνιο του 2009 το πηρα 2200ευρω! ελεος αυτη η yamaha ενω ολοι οι αλλοι κατεβαζουν τις τιμες, η yamaha τις ανεβαζει σε καποια μοντελα εως και 1000ευρω!!!ετσι ρε yamaha κοντρα στην οικονομικη κριση :P καλα εννοητε πως δεν συγγρινετε το ινοβα με το κρυπτον!!! φιλε λογο φπα ανεβηκε η τιμη ΛΟΛ!!χ με τα 1000 ειχα ιννοβα και το λεω με απολυτη σιγουρια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 crypton x > all ducks!!!!crypton x > all ducks!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpagonis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2010 Μια χαρά είναι το innova.Αλλά εγώ θα ήθελα ένα crypton x.Τι να κάνουμε όμως τώρα το έχω αγοράσει...:/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2010 Μια χαρά είναι το innova.Αλλά εγώ θα ήθελα ένα crypton x.Τι να κάνουμε όμως τώρα το έχω αγοράσει...:/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 Το crypton-x ειναι καλυτερο και πιο ακριβο αλλα και το innova μια χαρα ειναι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο ασχημα σχολια .. εγω innova εχω και δεν καταλαβαινει τιποτα και απο επιδοσεις μια χαρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 (τροποποιήθηκε) αυτο που θα πω εγω,ειναι οτι αμα δεις τα περισσοτερα παπια,ειναι απομιμισεις honda, σε καθε παπι μπαινει ενα honda μοτερ. αντιγραφουν γενικοτερα την honda,και γενικοτερα εχει μια ποοιο μεγαλη διασιμοτιτα,H honda εχει γενικοτερα μεγαλες παραγωγες και αυτοκινιτον και μηχανων.τωρα σε συγκριση επιδοσεων φυσικα το χ, λογο κυβικα,υδροψυκτο αλα απο λεπτομεριες δεν μπορεις να συγκρινεις καποια πραματα , γιαυτο αμα παιδια δεν γνωριζετε,μην κανετε μειωνεκτηκα σχολια,μονο και μονο επειδη κτ ακουσατε.ψαχτητε στο google να μαθετε τη πραγματικα παιζει. μην ακουτε μια μλκια στο δρομο και την λεμε :D αιντε με το καλο :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2010 από τον pasxalis_evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2010 αυτο που θα πω εγω,ειναι οτι αμα δεις τα περισσοτερα παπια,ειναι απομιμισεις honda, σε καθε παπι μπαινει ενα honda μοτερ. αντιγραφουν γενικοτερα την honda,και γενικοτερα εχει μια ποοιο μεγαλη διασιμοτιτα,H honda εχει γενικοτερα μεγαλες παραγωγες και αυτοκινιτον και μηχανων.τωρα σε συγκριση επιδοσεων φυσικα το χ, λογο κυβικα,υδροψυκτο αλα απο λεπτομεριες δεν μπορεις να συγκρινεις καποια πραματα , γιαυτο αμα παιδια δεν γνωριζετε,μην κανετε μειωνεκτηκα σχολια,μονο και μονο επειδη κτ ακουσατε.ψαχτητε στο google να μαθετε τη πραγματικα παιζει. μην ακουτε μια μλκια στο δρομο και την λεμε :D αιντε με το καλο :D μωρε καλο το ιννοβα,αλλα το crypton x ειναι καλυτερο.ΤΕΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 δεν ειπα το αντιθετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Θανατος στη ΥΑΜΑΗΑ!!! Το μαμημενο το Χ παει τον κωλο του κ σηκωνεται χωρις συμπλεκταρισμα! Φουστη Ανδρεα μου εκανες ζημια τις προαλες στο ΣΕΦ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 ποιος ειναι ο ανδρεας(αν επιτρεπεται) και τι ζημια σου εκανε (αν επιτρεπεται)? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Andrew ζημια σε λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Andrew ζημια σε λεω andrewk. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες