Ψευτο-γρήγορος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Παρών από άλλον έναν, που δε μασάει να βάλει κράνος στο δρόμο για την καφετέρια :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Και εδώ επίσης, απο περσυ το καλοκαίρι αρχίσαμε...και τέλος η ταλαιπωρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Μπορεί να μην έχουμε μαλί να λούσουμε αλλά έχουμε περισότερο πρόσωπο να πλύνουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
herc 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ένας ακόμα εδώ!!! Υ.Γ.1 Τα μαλλιά μας αρνούνται να ασπρίσουν, γι'αυτό αυτοκτονούν... Υ.Γ.2 Όπως μου είπε μια φορά ένας παππούς: Αν οι τρίχες είχαν αξία, δε θα τις βγάζαμε και στον κ%^ο.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ρε άντε να χαθείτε από εδώ παλιοαλήτες γλόμποι μηχανόβιοι τσαντάκηδες. Εκανα κι εγώ κλικ γιατί νόμιζα ότι έλεγε "καραφλές στο φόρουμ" και έπεσα πάνω στους μαντράχαλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ρε άντε να χαθείτε από εδώ παλιοαλήτες γλόμποι μηχανόβιοι τσαντάκηδες. Εκανα κι εγώ κλικ γιατί νόμιζα ότι έλεγε "καραφλές στο φόρουμ" και έπεσα πάνω στους μαντράχαλους. Ο πεινασμένος.......... χα χα χα χα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 να μαι και γω. όχι γλόμπος, σαμουράι style πφφφφφφφφ.... ημιτασιον...μαςταμασαει style... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 σαμουράι......σου έφυγε το κατάνα στην προπόνηση και σου πήρε το μισό σκαλπ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ρε άντε να χαθείτε από εδώ παλιοαλήτες γλόμποι μηχανόβιοι τσαντάκηδες. Εκανα κι εγώ κλικ γιατί νόμιζα ότι έλεγε "καραφλές στο φόρουμ" και έπεσα πάνω στους μαντράχαλους. Εεεεεεεεμ.... τί τρέχει γιατρέεεε???? Γουστάρεις καραφλές αιθέριες υπάρξεις ?????? :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 σωπα κ με οσα βλεπουμε , κοντευουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 το νού σου.... μη σου τύχει ούτε στον εχθρό σου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 δεν εχω εχθρους εγω. μονο δυο τρια φαν κλαμπ που εχουν σκοπο την εξαφανιση μου απο το συμπαν κ την αμεση κονιορτοποιηση μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 xmmmm οκ τότε... ας σου τύχει να δούμε τι θα γίνει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 ουαου...τι καλοψυχος... να σαι καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 Ο πεινασμένος.......... χα χα χα χα... Από καλλιτεχνικής άποψης το είπα μωρέ.......( ακa Σίνοντ Ο Κόννορ....) Εεεεεεεεμ.... τί τρέχει γιατρέεεε???? Γουστάρεις καραφλές αιθέριες υπάρξεις ?????? :P :P Εεεεεμ..... από επιστημονικής άποψης μωρέ και μόνο πίστεψέ με. :P (απλά θέλω να δω αν η καραφλές στο μαλλί, είναι καραφλές γενικότερα) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2009 το ξυρισμενο μαγουλο πιανετε; να ερθω στην ξυρισμενη παρεα σας; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2009 Up γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Up, ξανά γιατί σίγουρα και εδώ θα έχει αυξηθεί το ποσοστό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Ομολογω πως δεν το ειχα δει... Ξυρισμενος απο το 2002... Μηπως να κανουμε και λιστα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ομολογω πως δεν το ειχα δει... Ξυρισμενος απο το 2002... Μηπως να κανουμε και λιστα??? Και δεν κάνουμε. 1. Αήρ... 2. Surveyor 3. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2012 από τον Air Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) 1. Αήρ... 2. Surveyor 3. tzoutz [διαχρονική αξία στο ξύρισμα της κεφαλής ακόμα και όταν την πάλευε ακόμα] Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Εγώ δεν το ξυρίζω αλλά το κουρεύω όσο ποιο κοντό γίνετε... ΚΕφάλι φαίνετε κάργα, μετράω? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Εγώ δεν το ξυρίζω αλλά το κουρεύω όσο ποιο κοντό γίνετε... ΚΕφάλι φαίνετε κάργα, μετράω? :P Μετράς, αφού σε λίγο θα το ξυρίζεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Εγώ δεν το ξυρίζω αλλά το κουρεύω όσο ποιο κοντό γίνετε... ΚΕφάλι φαίνετε κάργα, μετράω? :P οχι φιλε....η ολα η τιποτα αλλιως θεωρεισε κατασκοπος "τριχαδων" :D καραφλοξουροκεφαλος κ εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Δεν ειχε μικροτερη σκαλα η μηχανη προχτες που τα πηρα... 2χιλιοστα μαλι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες