Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να δώσω το μοτορι μου να μου το πλύνουν. Έχω παρακολουθήση τα βίντεο αλλά δεν έχω ούτε όλα αυτά τα προιόντα και ούτε τον χρόνο να κάτσω με τόση λεπτομέρια. Αν την δώσω κάπου καθαρίζουν καλά? Το μοτερ? απο κάτω? που μαζεύει μούργα? Γενικά στην καθαρίζουν καλά ή ίσως να το κάνουν και χειρότερα απ'οτι να κάτσω μόνος μου να το κάνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Κάντο μόνοσου σίγουρα θα το κάνεις καλήτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Βρές χρόνο και κάντο μόνος σου. Και θα το ευχαρηστηθείς καί θα γίνει πιό καλή δουλειά....Όσο άπειρος και να σαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Αν δεν εχεις πιεστικο, τοτε μην ασχοληθεις Πιστευω τζαμπα θα τριβεις και παλι η πραγματικη βρομα δεν θα φυγει Εγω το παω στο motoclinic στην οδο βουρβαχη διπλα απο την βουλιαγμενης(στην αρχη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 αν έμενες Πάτρα, κάτι θα προτείναμε αλλά στην Αθήνα φίλε αδύνατο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Αν δεν εχεις πιεστικο, τοτε μην ασχοληθεις Πιστευω τζαμπα θα τριβεις και παλι η πραγματικη βρομα δεν θα φυγει Εγω το παω στο motoclinic στην οδο βουρβαχη διπλα απο την βουλιαγμενης(στην αρχη) Για πες για το μοτοκλινικ καλό? Πεσ μου λεπτομέριες, τι παράπονο έχεις, σου καθαρίζουν όλα τα σημεία? Πόση ώρα κάνει αν πρέπει να το αφήσεις και κόστος :P ^_^^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν δεν έχεις πιεστικό άστο, όπως σου λένε κι οι από πάνω. Δεν είναι ακριβό να πάρεις ένα αν έχεις χώρο και παροχή νερού. Θα κάνεις απόσβεση στο χρόνο πάνω και θα κάνεις και καλή δουλειά. Αλλιώς έχει ένα καλό στη Λένορμαν (δε ξέρω που μένεις) στο ρεύμα προς Αθήνα περίπου στο Λένορμαν 189 (βάζει και σπρέυ μετά στην αλυσίδα, αν θες) Επίσης είναι κι ο Σπύρος στη Δοϊράνης (εκεί πάω) στη Καλλιθέα στο ύψος της 3ης εξόδου για Ν. Σμύρνη από Συγγρού. Και οι δυο στα 10 ευρώ Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2009 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αν δεν εχεις πιεστικο, τοτε μην ασχοληθεις Πιστευω τζαμπα θα τριβεις και παλι η πραγματικη βρομα δεν θα φυγει Εγω το παω στο motoclinic στην οδο βουρβαχη διπλα απο την βουλιαγμενης(στην αρχη) το motoclinic σου κάνει φοβερή δουλειά αλλά είναι λίγο ακριβούτσικο και πρέπει να κλείσεις ραντεβού, αν δεν κάνω λάθος εγώ μία φορά έκανα βλακεία με το δοχείο λαδιού όπου από το τρίψιμο του έφυγε λίγο το χρώμα επίσης είναι σημαντικό να καθαρίζεις και την αλυσίδα καλά μετά από κάθε πλύσιμο (έχω ακούσει ότι με ένα πινελάκι και πετρέλαιο γίνετε η δουλειά) και να την γρασάρεις. Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2009 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoSHARK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Καλο ειναι να την καθαριζεις μονος σου γιατι δεν κοστιζει τιποτα αλλα βλεπεις και πραγματα που δεν θα κοιταζες σε αλλη περιστωση π.χ. να εχει λασκαρει καποια βιδα διαφορες γρατζουνιες και τετοια. Εγω την πλενω μονος μου αλλα αραια και που, την πηγαινω σε ενα πλυντηριο που υπαρχει στην Λεναρμαν και πραγματικα μετα ειναι σαν καινουρια. Τωρα βεβαια να την πηγαινεις καθε εβδομαδα σε πλυντηριο για πλυσιμο ειναι ακριβο σπορ, αλλα αξιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Λαστιχάκι.....σαπουνάκι......τρίψιμο....πετρέλαιο για τα δύσκολα σημεία (εκεί που έχει πιάσει μάκα και ειδικά στο πίσω τροχό και ψαλίδι......ΠΡΟΣΟΧΗ όχι φρένα και δίσκους!!!!!!)....ξέβγαλμα.....σαπουνακι....ξέβγαλμα.....την πλακώνεις και με ένα σπρέι σιλικόνης στο τέλος και είναι as good as new!!! Προτιμώ να ασχοληθώ μόνος μου καμιά ωρίτσα από το να την πάω σε έναν 'άγνωστο να του σκάσω και λεφτά και να μην την προσέξει κιόλας.....άσε που όπως είπαν και παραπάνω μπορείς να βρεις μικροζημιές η θεματάκια που χρήζουν επισκευής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
limegreen 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Χωρίς τα κατάλληλα προϊόντα και πιεστικό δεν γίνεται τίποτα! Το ακατάσχετο νερό πιθανό να προκαλέσει ζημιά στα ηλεκτρικά της μοτοσικλέτας. Στο συνεργείο που πάω, αναλαμβάνουν και το πλύσιμο και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό χώρις εκπλήξεις (βλ. ξεβαμμένα πλαστικά, βραχυκυκλώματα, κτλ.). Αν η έδρα σου είναι Aττική, Βορειοανατολικά, μπορώ να σου συστήσω το κατάστημα. Αλλιώς τι να πώ? Good Luck! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Αν δεν εχεις πιεστικο, τοτε μην ασχοληθεις Πιστευω τζαμπα θα τριβεις και παλι η πραγματικη βρομα δεν θα φυγει Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Αν έχεις ένα καθαριστικό και παραφινέλαιο, με ένα απλό πιστόλι και σαπούνι κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Στο motoclinic εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος, και μπορω να πω οτι εχω δοκιμασει το 90% των πλυντηριων μοτοσυκλετων Καλο ειναι οτι κλεινεις ραντεβου γιατι ετσι δεν περιμενεις σαν βλακας Εγω παντως καθε φορα που παω την μηχανη εκει, την παιρνω σαν καινουργια, κανενα προβλημα στα ηλεκτρικα και παιρνει μπρος με την μια ΔΕΝ ειναι καλο να σου βαζουν λιπαντικο αλυσιδας μετα το πλυσιμο, γιατι κραταει το νερο μεσα και θα εχεις προβλημα Πρεπει να αφησεις να στεγνωσει και μετα, δηλαδη πολυ μετα Εκ πειρας μπορω να σου πω το εξης Αν δεν εχεις καλο πιεστικο με ζεστο νερο, και ΠΟΛΥ χωρο, τοτε δεν προκειται να φτασεις το αποτελεσμα ενος καλου πλυντηριου Θα τριβεις και θα τριβεις χωρις λογο Δωσε 12?, πιες το καφεδακι σου, και μετα να εχεις δυναμεις να πας βολτιτσα Αν ειναι να φας την μιση μερα σε τριψιμο.... Προσεχε ομως, γιατι υπαρχουν και πλυντηρια που μου εχουν κανει ζημια σε μηχανη, δεν ειναι ολοι ιδιοι Ειδικα καποια που αναφερθηκαν πιο πανω, μου εχουν ξεβαψει εξατμισεις χωρις καν να μου πουν πρωτα τι εχουν σκοπο να κανουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Αυτό που θέλω κυρίως είναι να γίνει ένα καλό πλύσιμο για αρχή και μετα να το συντηρήσω μόνος μου γιατί απο κάτω το μοτέρ έχει πολύ μουργα και είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω μόνοςμ πήγα και πήρα και WD40 και έκανα κάτι προσπάθειες αλλά χωρίς πιεστικό... :/ Αν η έδρα σου είναι Aττική, Βορειοανατολικά, μπορώ να σου συστήσω το κατάστημα. Νέο Κόσμο μένω Στο motoclinic εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος, και μπορω να πω οτι εχω δοκιμασει το 90% των πλυντηριων μοτοσυκλετων Καλο ειναι οτι κλεινεις ραντεβου γιατι ετσι δεν περιμενεις σαν βλακας Εγω παντως καθε φορα που παω την μηχανη εκει, την παιρνω σαν καινουργια, κανενα προβλημα στα ηλεκτρικα και παιρνει μπρος με την μια ΔΕΝ ειναι καλο να σου βαζουν λιπαντικο αλυσιδας μετα το πλυσιμο, γιατι κραταει το νερο μεσα και θα εχεις προβλημα Πρεπει να αφησεις να στεγνωσει και μετα, δηλαδη πολυ μετα Εκ πειρας μπορω να σου πω το εξης Αν δεν εχεις καλο πιεστικο με ζεστο νερο, και ΠΟΛΥ χωρο, τοτε δεν προκειται να φτασεις το αποτελεσμα ενος καλου πλυντηριου Θα τριβεις και θα τριβεις χωρις λογο Δωσε 12?, πιες το καφεδακι σου, και μετα να εχεις δυναμεις να πας βολτιτσα Αν ειναι να φας την μιση μερα σε τριψιμο.... Προσεχε ομως, γιατι υπαρχουν και πλυντηρια που μου εχουν κανει ζημια σε μηχανη, δεν ειναι ολοι ιδιοι Ειδικα καποια που αναφερθηκαν πιο πανω, μου εχουν ξεβαψει εξατμισεις χωρις καν να μου πουν πρωτα τι εχουν σκοπο να κανουν Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέροντα αυτα που μου λες και σκέφτομαι να το δοκιμάσω το motoclinic. Αν δεν εχεις καλο πιεστικο με ζεστο νερο, και ΠΟΛΥ χωρο Δυστηχώ δεν έχω.... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Νέο Κόσμο μένω Τότε πήγαινε στο motoclinic ή στη Δοϊράνης. Το σηκώνουν και πλένουν κι από κάτω κι όλη η μούργα φεύγει. Τελευταία φορά που πήγα, μετά από τρεις μήνες! που 'χα να το πλύνω, ήταν ένα μισάωρο κι έπλενε να φύγουν τα χοντρά. Ταπώνουν εξατμίσεις, κάνουν καλή δουλειά κι είσαι παρών και βλέπεις και τι και πως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δοϊράνης? Αχα, για μοτοκλινικ με βλεπω :P Κάτσε να πάρω και πίσω τι μοτο απο το συνεργειο.. :(:(:( ακούγετε, όπως μου το περιγράφεις, προσεγμένη δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
limegreen 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Αυτό που θέλω κυρίως είναι να γίνει ένα καλό πλύσιμο για αρχή και μετα να το συντηρήσω μόνος μου γιατί απο κάτω το μοτέρ έχει πολύ μουργα και είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω μόνοςμ πήγα και πήρα και WD40 και έκανα κάτι προσπάθειες αλλά χωρίς πιεστικό... :/ Νέο Κόσμο μένω Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέροντα αυτα που μου λες και σκέφτομαι να το δοκιμάσω το motoclinic. Δυστηχώ δεν έχω.... :/ WD40?!! :/ Shell Bike Cleaner για το πλύσιμο (πλαστικά, τροχούς, όλα) & Puτοline spray για την αλυσίδα. Αυτά για να μπορείς να κάνεις τα βασικά μόνος σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Δοϊράνης? Αχα, για μοτοκλινικ με βλεπω :P Κάτσε να πάρω και πίσω τι μοτο απο το συνεργειο.. :(:(:( ακούγετε, όπως μου το περιγράφεις, προσεγμένη δουλειά. Δοϊράνης δε θυμάμαι πόσο, αλλά είναι πολύ μικρό και τα παιδιά μια χαρά. Μοτοκλίνικ δεν έχω πάει και είναι και απέναντι από το συνεργείο μου! Πως και δε το 'χα πάρει χαμπάρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 έχει τύχει να το πλύνω σε βενζινάδικο και της ρίξαν τόσο νερό στα φρένα που είχαν μουλιάσει για τρείς μέρες όσο και να τα πάταγα δεν φρενάραν καλά. μετά τις τρεις μέρες εξατμιστήκαν μαλλον και δουλεύαν καλά. αυτούς τους πακιστανούς να τους αποφέυγετε γιατι δεν ξέρουν μία απο μοτοσυκλέτες. ούτε φρένα ούτε ηλεκτρικά προσέχουν. τέλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Ναι WD40 το είδα οτι κάνει δουλειά στο και είναι για γενική χρήση και καθαρισμό. Θενξ για τα άλλα προιόντα που ανεφερες, θα τα τσεκάρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Φίλε μου εγώ το πάω στην οδό Μιχαλακοπούλου και Φειδιππίδου 30. Washandgo λέγεται. Είμαι super ευχαριστημένος. Έχει και website αν θέλεις να δείς. Είναι λίγο ακριβό (12?) αλλά δεν ασχολείσαι καθόλου, λαδώνει και αλυσίδα και φεύγεις jet. Δε λέω καλό και το πλύσιμο μόνος, αλλά δεν παίζει χώρος ουτε για αστείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Πάντως εγώ χωρίς πιεστικό, με ένα μπουκαλάκι παραφήνη, 2 σφουγγάρια και ένα πινελάκι είμαι άρχοντας. Την καραρίζω πίνωντας και καφεδάρα μου και γουστάρω κιόλας. Αν έχει πολλές βρομιές και σκληρές να θα την πάω στο πλυντήριο αλλά μια - δυο φορές τον μήνα την πλένω εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hrekkah 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Αποφεύγω να δώσω την μηχανή για πλύσιμο για τους παρακάτω λόγους. 1. Λίγα συνεργεία δίνουν την απαραίτητη προσοχή, ιδίως αν κάνουν χρήση πιεστικού γιατί μπορεί να προκληθεί ζημιά σε αισθητήρες, ηλεκτρολογικά κλπ. 2. Το πλύσιμο είναι μια διαδικασία ελέγχου της μηχανής από διάφορα προβληματάκια όπως μικροδιαρροές, φθορά σε τακάκια-ελαστικά, στάθμη υγρών κλπ. 3. Όπως και να το κάνεις πλένεις το "μωρό" σου ;) 4. Έχεις χρόνο να στεγνώσει η μηχανή σωστά 5. Με παρέα και παρουσία BBQ και "ξανθιάς" μπύρας γίνεται και παρτάκι 6. Όπως και να το κάνουμε βρε αδερφέ είναι μια ιεροτελεστία που αναπτύσει την σχέση αναβάτη-μηχανής ... Αυτά τα ολίγα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Για τον θεο, μακρια απο βενζιναδικα, ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Και γενικα το πλυσιμο της μηχανης δεν ειναι τοσο απλη υποθεση Υπαρχουν καποια σημεια της μηχανης που δεν θα πρεπει να πεσει πολυ νερο Και δεν ειναι μονο τα ηλεκτρικα, αλλα και τα ρουλεμαν, τα οποια σκουριαζουν αν ριξει καποιος με πιεστικο επανω Βενζιναδικα?Παναγια μου!!!!!! Εχω δει να καταστρεφουν μοτοσυκλετες εκει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2009 Για τον θεο, μακρια απο βενζιναδικα, ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Και γενικα το πλυσιμο της μηχανης δεν ειναι τοσο απλη υποθεση Υπαρχουν καποια σημεια της μηχανης που δεν θα πρεπει να πεσει πολυ νερο Και δεν ειναι μονο τα ηλεκτρικα, αλλα και τα ρουλεμαν, τα οποια σκουριαζουν αν ριξει καποιος με πιεστικο επανω Βενζιναδικα?Παναγια μου!!!!!! Εχω δει να καταστρεφουν μοτοσυκλετες εκει.... Παθών! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες