Jump to content
Sign in to follow this  
dimitrisvolos

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ???

Προθεση ψήφου στις εθνίκες εκλογές!!  

175 ψήφοι

1. 1.

• ?.?
      5
    • ??.??.?
      13
    • ???
      10
    • ??.???.?
      8
    • ??.?.?
      15
    • ?????????-????????
      35
    • ????
      19
    • ?????/?????
      20
    • ??/??
      11

Recommended Posts

Παιδια για να επιστρεψει η Ελλαδα στους Ελληνες κατεβαινουν στις ευροεκλογες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

http://xryshaygh.wordpress.com/europe09/

Υ.Γ. Διαδωστε το!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αποχή σημαίνει εν λευκώ αποδοχή και όχι αναξιοπιστία(το δέυτερο θα ίσχυε σε έναν ιδανικό κόσμο).

Στη Μικρασιατική εκστρατεία έγιναν κ λάθη κ παραλήψεις αλλά ένα ήταν κοινώς αποδεκτό...Αν συνεχίζαμε να αφήνουμε τους Κεμαλιστές να οργανωθούν

και παράλληλα να μας παρενοχλούν με οποιοδήποτε μέσο(δολιοφθορές,αψημαχίες κλπ) αργά η γρήγορα θα το χάναμε το παιχνίδι.Ακόμα κ με τη τροπή που

είχαν πάρει τα πράγματα αν ρίχνοταν όλες οι εφεδρίες στη μάχη και κάποιοι Πρίγκιπες δε κοιμόταν(στη κυριολεξία...) ο Κεμάλ θα μάζευε σύντομα βαλίτσες κ

οι Νεότουρκοι του θα έκαναν ειρήνη(αν δε διαλυόταν).Ακόμα και μετά την καταστροφή όμως οι πολιτικοί μας κατάφεραν να πάθουμε ότι δε πάθαμε μέσω των όπλων...

Την Αν. Θράκη ακόμα δεν έχουν καταλάβει πολλοί γιατί τη παραχωρίσαμε όταν ήταν φούλ επανδρωμένη με ξεκούραστο στρατό κ με επαρκή επιτελικά σχέδια(Πάγκαλος)

Οι προδοσίες όπως προανέφερα είναι συνήθως πράξεις αιρετών ανθρώπων...

Τώρα για τη Χούντα το πράγμα είναι πολύ σύνθετο και αν το αναλύσω θα ξεφύγουμε τελείως.Σε λίγες γραμμές θα αναφέρω το ξένο παράγοντα(Αμερικανοί,Βρεττανοί και Ισραηλινοί),

το ξερό κεφάλι του Μακαρίου(εθνάρχης με όλη τη σημασία της λέξης όμως) και το ακόμα πιο ξερό κεφάλι του Παπαδόπουλου(που όντας πατριωτικά σκεπτόμενος διέπραξε βλακείες κ

έπεσε σε παγίδες που δεν έπρεπε).Η διπλωματική ταφόπλακα για τη τραγωδία της Κύπρου μπήκε πολύ νωρίτερα επι Παπάγου κ Καραμανλή(54-55) όταν και εμμέσως αναγνωρίστηκε η

Τουρκία ως ενδιαφερόμενο μέρος.Για οτιδήποτε θέλεις επικοινώνησε με πμ για να μη κουράζουμε τους υπολοίπους.

Φιλικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
η αποχη ειναι μεγαλο οπλο παιδια,80% αποχη ξερετε τι σημενει?

φιλικα Λουκας

Λουκά:

αποχή 80% ξέρεις τι σημαίνει;

Οτι το υπόλοιπο 20 % θα εκλέξει την κυβέρνηση ( ή θα καθορίσει τους ευρωβουλευτές ).

Πάλι θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα, δεν αλλάζει τίποτα, το μόνο που αλλάζει είναι οτι αυτά τα αποτελέσματα θα είναι χωρίς τη δική σου συμμετοχή.

Είναι σαν να βλέπεις στη τηλεόραση μια δημοσκόπηση, με δείγμα 1000 ατόμων που λίγο πολύ σου δίνει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Αλλά εσύ δεν έχεις πάρεις μέρος. Εχεις αποκλειστεί. Εχεις φιμωθεί. Δεν θα σε ενοχλούσε;

Γιατί τώρα λοιπόν να αποκλειστείς και να φιμωθείς μόνος σου;

Αντιθέτως,

Αν όλοι αυτοί που επιλέγουν την αποχή, ως πολιτική θέση, διαμαρτυρόμενοι προφανώς προς τα μεγάλα κόμματα, ψήφιζαν κάτι, οτιδήποτε κι αν ήταν αυτό, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Σκέψου ένα ποσοστό γύρω στο 30% που είναι συνήθως η αποχή, να μοιραζόταν σε 3, 4, 5 ή δεν ξέρω κι εγώ πόσα κόμματα...

Θα είχε ο ΣΥΝ ένα στάνταρ 10%, το ΚΚΕ άλλο τόσο, ο ΛΑΟΣ κάνα 8%, οι οικολόγοι κανα 5% και μπορεί να είχε μπει και κανένας ακόμα στη βουλή.

Προσωπικά πιστεύω πως για τα δεινά του τόπου, φταίει σε μεγάλο βαθμό η σιγουριά που αισθάνονται οι δυο μεγάλοι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ξερουν πως οτι κι αν γινει αυτοί οι δύο θα εναλλάσσονται στην εξουσία. Εμείς φταίμε όμως γι αυτό.

Γιατί βρε Λουκά, αν δεν πας να ψηφίσεις, κι εσύ κι εγώ και ο ένας και ο άλλος, πάλι το Πασόκ ή η ΝΔ, θα κυβερνήσει. Δεν αλλάζει κάτι, ακόμα κι αν ψηφίσει το 20% του πληθυσμού.

Εμείς τους εκλέγουμε, είτε γιατί τους ψηφίζουμε, είτε γιατί αδιαφορούμε και αρνούμαστε να τους καταψηφίσουμε.

Εγώ λέω το εξής: Πρέπει αν δοκιμάζουμε. Ψήφισα ΝΔ το 2004, για να φύγει το ΠΑΣΟΚ.

Ψήφισα ΣΥΝ το 2007 για να φύγει η ΝΔ, και γιατί δεν πίστευα πως αξίζει να την επιβραβεύσω με την ψήφο μου για το έργο της ως κυβέρνηση.

Τώρα δεν ξέρω ακόμα τι θα ψηφίσω, αλλά σίγουρα όχι τα δύο μεγάλα κόμματα που στην ουσία είναι ένα.

Θα ψηφίσω όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
σημερα ειδα το θεματακι κ ξαφνιαστικα απο τα αποτελεσματα κ τοις αποψεις που βλεπω.θα πω δυο λογια κ δεν θα ξανα ασχολιθω.

ειναι δυνατον σε ενα φορουμ με μοτοσικλετιστες να εχει ενα ακροδεξιο(φασιστικο για εμενα) κομα τετια ποσοστα?

η μοτοσικλετα σημενει ελευθερια κ ο φασισμος δεν ειναι ελευθερια.ειναι καταστοφη για καθε κρατος που θα εχει την ατυχια να τον υποστει κ για λιγα χρονια,μονο δυνα μπορει να φερει ενα τετιο κομα.

κ εξιγουμε 1)επι χουντας μπικαν οι τουρκοι στην κυπρο,την ΕΓΚΑΤΕΛΙΨΑΝ οταν μας χριαζοταν.

2)μικρασιατικη καταστροφη,ξερετε τι εγηνε?ειχαμε παρει πισω ολλη τη μικρα ασια κ καπιοι μαλακες στρατιγοι θελαν να φτασουν μεχρη την αγκηρα.

Χ στο λαος κ στα κολιμενα μυαλα που εχει μεσα,μακρια απο εμας το ζησαμε μια φορα κ ηταν ασχημη εμπιρια.

με ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ δεν ασχολουμε,σκατα στα μουτρα τους.οπως τα εκαναν να τα φανε.

ο κουμουνισμος ειναι το καλητερο πολιτευμα αλλα δεν θα ηθελα σε καμια περιπτοση να σημβει σε καμια χωρα στον κοσμο.

κ εξιγουμε κ παλη.ειμαστε ανθρωποι κ εχουμε κακια μεσα μας,ετσι ειμαστε απο τη φυση μας.για αυτο δεν μπορει να λιτουργισει η τελια κηνονια που περιγραφει ο κουμουνισμος(αν κ στη ρωσια λητουργισε για λιγα χρονια,αλλα μετα καταστροφη)

η οικολογια ειναι ο καλητερος δρομος.δεν ξερω κατα ποσο ειναι οικολογοι ολοι αυτοι νοι παπαρες,αυτο που ξερω ειναι οτι σε μερικα χρονια δεν θα εχω νερο να πιω.αυτο με προβλιματιζει περισοτερο απο ολλα.καταστρεφουμε τον πλανητι κ καπιοι(φασιστες) θελουν να παρουν κ αλλα οπλα,ΡΕ πατε καλα?

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ η μορταδελα

σκατα σε ολους,για να προβλιματιστουν λιγο τα ζωα.

η αποχη ειναι μεγαλο οπλο παιδια,80% αποχη ξερετε τι σημενει?

ΑΗΔΙΑ,αυτο σημενει.επηπλεων εχουμε ανερεση τον εκλογων.

θα μου πητε κ μετα?παλι κ παλη κ παλη κ παλη αποχη,μεχροι να παρετιθουν ολοι κ να ερθουν ΣΩΣΤΑ ατομα στην εξουσια.

υ.γ.ολλα τα παραπανο ειναι προσωπικες αποψεις κ δεν θελω να επιρεασω κανεναν.

υ.γ.2 σηγνωμη για το σεντονι αλλα επρεπε να τα πω.επησης ζηταω κατανοηση για τα ορθογραφικα

υ.γ.3 ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ.

φιλικα Λουκας

Σωστα μιλας.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο την μια ειμαι χαρουμενος που ειναι μπροστα οικολογοι - πρασινοι τι στο καλο σε Forum για μηχανες ειμαστε ! αν δεν ειμασταν και εμεις εναλλακτικοι ονοιροπολοι φυσιολατρες ποιος θα ηταν???? απο την αλλη χαλιεμαι ειναι δυνατον δευτερο να ειναι το Λαος που εχει αυτοδιοριστει ο επισημος εκφραστης του πατριωτισμου, αγαπω την χωρα που ζω και σεβομαι την ιστορια μας αυτο απεχει ομως πολυ απο το να θεωρω τον εαυτο μου ανωτερο απο οποιοδηποτε μεταναστη αυτης της χωρας και γενικα να ταυτιζομαι με φασιστες σαν τον καρατζαφερι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το ξαναπώ:

Εσείς που στηρίζεται την αποχή, πιστεύετε ότι είστε αμέτοχοι στο σημερινό πολιτικό σκηνικό;

Με την αποχή το μόνο που κάνετε είναι να στηρίζετε την παρούσα κατάσταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν διάβασα όλο το τόπικ, αλλά αυτό που μου έχει μείνει από την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων είναι εκείνες οι γελοίες αφίσες της ΝΔ που έχουν γεμίσει τον τόπο. Αυτές που είναι όλες μπλε με λίγο από πράσινο και λένε διάφορα. Τις κοιτάζω και λέω..."καλά πλάκα μας κάνουν?" :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν διάβασα όλο το τόπικ, αλλά αυτό που μου έχει μείνει από την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων είναι εκείνες οι γελοίες αφίσες της ΝΔ που έχουν γεμίσει τον τόπο. Αυτές που είναι όλες μπλε με λίγο από πράσινο και λένε διάφορα. Τις κοιτάζω και λέω..."καλά πλάκα μας κάνουν?" :kaaaala:

Αν σκεφτείς και πόσο έχουν στοιχίσει, μαζί με την γενικότερη προεκλογική καμπάνια........ :angry: :angry: :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά...άστο αυτό.... εγώ λέω που κοροϊδεύουν και καλά το ΠΑΣΟΚ και δεν έχουν αφήσει μήνα να περάσει χωρίς νέο σκάνδαλο :2funny: Γι αυτό λέω..."πλάκα μας κάνουν?"

Εγώ πάντως ρε παίδες έχω μπερδευτεί πολύ. Όλοι πια μου φαίνονται γελοίοι κι ανίκανοι. Βλέπω τον χοντρό να μιλάει, και μου γυρνάνε τα άντερα... βλέπω τον Παπανδρέου που είναι σαν χαζοχαρούμενος, βλέπω τον Τσίπρα που μιλάει για σοβαρά θέματα και έχει ένα ύφος χαμογελαστό λες και μιλάει για τις διακοπές του κι όχι για τα καυτά προβλήματα των Ελλήνων! H Παπαρήγα, είναι στο κόσμο της με αυτά που μας λέει και τάζει. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια. (τουλάχιστον άμεσα)

Άντε μετά να ψηφίσεις! Τι να ψηφίσεις? Τι αποχή να κάνεις? Τι λευκό να ρίξεις? Όποιος και να βγει... χαμένοι από χέρι είμαστε πάλι :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι η πρωτη φορα που θα ψηφισω στην ζωη μου, ΘΑ το κανω γιατι δε θελω να σπαταλω την μονη δυναμη που εχω, και οσοι το πιστευουν Η δεν το πιστευουν οτι θα το κανω κ οτι απλα το λεω στα φορουμ ειναι λαθος.. Οικολογους θα το ριξω.. ειναι ΣΚΑΤΑ.. αλλα λιγοτερο ΣΚΑΤΑ απο τους αλλους.. ο μονος λογος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλεξ, επιμένω σε αυτό που είπα πριν. Πρέπει να δοκιμάζουμε:

Δοκιμάσαμε ΠΑΣΟΚ, πριν μερικά χρόνια και τα είδαμε τα χάλια τους.

Δοκιμάσαμε ΝΔ, και είδαμε τα ίδια χάλια.

Τώρα πρέπει να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Να εμπιστευτούμε κάποιον άλλον. Οχι με το σκεπτικό ότι θα είναι ο σωτήρας του τόπου, αλλά για να τιμωρηθούν οι 2 άλλοι.

Γιατί δεν παραδειγματιζόμαστε από τους Βρετανούς για παράδειγμα:

Στη Βρετανία τον τελευταίο καιρό, κυριαρχεί ένα μεγάλο σκάνδαλο, σύμφωνα με το οποίο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος φέρονται να έχουν καταχραστεί τη βουλευτική τους αποζημιώση για να πληρώσουν προσωπικά τους έξοδα, (άλλος το καθαριστήριο για τα ρούχα του, άλλος την τροφή για το σκύλο του, άλλος έπιπλα για το σπίτι του), για τέτοια ποσά μιλάμε δηλαδή.

Οι Βρεττανοί πολίτες, έχουν εξαγριωθεί και στις δημοσκοπήσεις φέρνουν το κυβερνών κόμμα στην τρίτη θέση.

Εμείς εδώ, που οι δικοί μας βουλευτές και των 2 μεγάλων κομμάτων (ίσως και όχι μόνο), έχουν καταχραστεί κατ εξακολούθηση ολόκληρο τον προϋπολογισμό της χώρας, τους επιβραβεύουμε κάθε φορά και τους ξαναστέλνουμε στη βουλή !!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο μας !!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά παιδιά, για ΛΑΟΣ δεν τίθεται καν πολιτικό ζήτημα.

Απλά δείτε υποψήφιο που στέλνουν για να μας αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη.

Παραλλήρημμα, ίδιο με πριν.

Τώρα, εάν ταυτίζεστε και γουστάρετε κόμμα που προωθεί άτομα τέτοιου διανοητικού επιπέδου και νοοτροπίας, ΟΚ.

Για Χ.Α. , φίλε συγνώμη αλλά όταν υπάρχουν 400 βίντεο με κολλητηλίκια και κοινές επιχειρήσεις με τα ΜΑΤ, τα

"δεν καθοδηγείται" είναι τσάμπα και βερεσέ. Για δες και αυτό το εγγραφάκι εδώ ertzfzlyr.jpg

Ο μαν ήτανε τσιράκι, στεγνά. Τι να λέμε τώρα.

Για ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύω πως είναι αρκετά "ενταγμένοι" για να κάνουν οποιαδήποτε διαφορά. Δλδ και αν είχαν κάποιους ιδεολόγους, τους έφαγε η παραμονή στον κουβά με τα σκατά. Όποιος τους ταυτίζει με ΑΚΡΑ αριστερά και αναρχικούς δυστυχώς δεν έχει ιδέα και έχει φάει την πιπίλα του ΚΚΕ και της δεξιάς.

Για ΚΚΕ, παιδιά ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλάει για ΚΚΕ όταν λέει "αριστερά". Υπάρχει Αριστερά,Κέντρο,Δεξιά... και το ΚΚΕ.

Τέλος, είναι γνωστό πως μέλη της Χ.Α. έχουν διαπράξει και δικαστεί/καταδικαστεί για δολοφονικές επιθέσεις. Η Χ.Α. ως επίσημη

στάση της είχε την υποστήριξη αυτών των ατόμων. Ξανά, εάν σας εκφράζουν τέτοια άτομα και πράξεις, ΟΚ.

Και τέλος τέλος, επειδή πάντα παίζει το επιχείρημα "όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζονται", επισημαίνω το Άρθρο 29 της

Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ που λέει.

Article 29

1. Everyone has duties to the community in which alone the free and full development of his personality is possible.

2. In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by

law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting

the just requirements of morality, public order and the general welfare in a democratic society.

3. These rights and freedoms may in no case be exercised contrary to the purposes and principles of the United Nations.

που σημαίνει εν ολίγοις πως το δικαίωμα της ελευθερία της έκφρασης (σύμφωνα με τον ΟΗΕ πάντα) δεν καλύπτει περιπτώσεις

όπου η έκφραση στρέφεται κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εν ολίγοις φασιστικός π.χ. λόγος δεν προστατεύεται.

Υ.Γ. Ανησυχώ που εν έτη 2009 νεαροί άνθρωποι υποστηρίζουν την άκρα δεξιά και σχεδόν δικαιολογούν την χούντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφιστε λατρειες Οικολογους-Πρασινους...Προτιματε να είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ από οτιδηποτε αλλο(ακόμα κ φασίστες).Φυσικα μετα αν μυξοκλαιτε για τη κατασταση θα ειστε το λιγοτερο για φτυσιμο.Σας δειχνουμε βιντεο,σας λεμε για τις διασυνδεσεις τους κ το τι υποστηριζουν αλλα εσεις ξερω, ειστε απο αυτους τους χαζομποεμ τυπους της πολυπολιτισμικοτητας που δε θα ξερουν που να κρυφτουν οταν το πραγμα ξεφυγει...Ψηφιστε λοιπον αυτους που αρνουνται συστηματικα το ονομα Μακεδονια για την Ελλαδα,αυτους που συνεργαζονται με το Ουρανιο Τοξο κ αυτους που υποστηριζουν τη τουρκοποιηση της Θρακης.Με τετοιους προοδευτικους σαν εσας τι να τους κανουμε τους εχθρους.Ειπα να κρτατησω επιπεδο αλλα με σας χιλιες φορες φασιστας.Ακομα και τους μισανθρωπους χρυσαυγιτες πιο πολυ τους εκτιμω απο ανθρωπους που προδισουν τη πατριδα τους.Οτι εγραψα εγραψα.Τυψεις δεν υπαρχουν.Μακαρι να ξυπνησετε κ να συνειδητοποιησετε σε ποια χωρα ζητε.Αν δε το θυμηθητε πολυ θα χαρω να σας βρω απεναντι μου...Δεν αξιζετε να λεγεστε Ελληνες.

Το παρον διαγραφει δε διαγραφει ποσως με ενδιαφερει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θεμα ειναι οτι το οικολογοι πρασινοι ειναι ενα πολυ ωραιο περιτυλιγμα για αυτο που θα ερθει μετα.δυστηχως πολλοι δεν βλεπουν τη φακα παρα μονο το τυρι.

φασιστας ειναι αυτος που δεν ακουει την γνωμη των αλλων,φασιστας ειναι αυτος που προσπαθει να επιβαλει τη γνωμη του με καθε μεσο.βλεπω καποιους που αναμασανε τα παραμυθια των καθοδηγητων τους χωρις να μπορουν να εκφερουν προσωπικη γνωμη.εσεις που κατηγορειτε εμας για φασιστες καντε τον κοπο και δειτε τις ομιλιες του παπαδοπουλου και του πατακου και μετα προσπαθειστε να βρειτε ομοιοτητες με τον τροπο που εκφραζεστε.δεν θα χρειαστει πολυ προσπαθεια!

πανω απο ολα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν ανεχομαι ο πατριωτισμος να ειναι συνωνυμο του φασισμου-εθνικισμου-ιμπεριαλισμου και ολα αυτα τα ισμου που προσπαθουν εδω και χρονια να περασουν τεχνηεντως στην ελληνικη κοινωνια καποιοι εντολοδοχοι.

εχω ψηφισει και κκε στα νιατα μου ως αντιδραση στους δυο μεγαλους αλλα τωρα βλεπω οτι καποιοι προσπαθουν να εκμεταλευτουν την απεχθεια του κοσμου προς τα δυο μεγαλα κοματα για να περασουν τα δικα τους συμφεροντα που ειναι πασιφανες οτι καμια σχεση δεν εχουν με τα συμφεροντα της πατριδος μας.

ολοι φωναζουν κατα της παγκοσμοιοποιησης αλλα θελουν να ερθουν και αλλοι λαθρομεταναστες εδω :blink: δεν καταλαβαινετε κυριοι πως αυτο ειναι μονο το ενα μερος του σχεδιου?και για να το πω πιο λαικα:στο σπιτι ΜΟΥ κανω κουμαντο ΕΓΩ!!ολοι αυτοι ειναι φιλοξενουμενοι και υποχρεωμενοι να ακολουθουν τους νομους του μερους που ζουν,οποιος δεν μπορει να το κανει αυτο να παει απο κει που ηρθε.ο νομιμος μεταναστης ειναι καλοδεχουμενος,ο λαθρομεταναστης οχι.εδω και τωρα επαναπροωθηση στην τουρκια απο που ερχονται συνεχως με προφανη σκοπο την αλλοιωση του πληθυσμου μας.

στην τελικη οι πολιτικοι μας εχουν δεχθει με μεγαλη ευκολια οτι ειναι απλα διαχειριστες εξουσιας και το μονο που μενει ειναι να το χωνεψουμε και μεις. -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδια πολυ σοβαρα το πηραμε

ενας ειναι ο υποψηφιος

πλακα πλακα και ο πιο αγνος :_zeppelin:

Για πόσο καιρό θα είναι ο ποιό αγνός???

Κάνε την σκέψη ότι εκλέγεται,εμείς οι ίδιοι θα βάλουμε πάλι τα χεράκια μας,να βγάλουμε τα ματάκια μας.

Εμείς οι ίδιοι θα πάμε να του ζητήσουμε χάρες,και ρουσφιέτα για να μας βολέψει γιατί του κάναμε την τιμή να τον ψηφίσουμε.

Εμείς οι ίδιοι θα θέλουμε να φάμε,με προσχήμα ότι τόσα χρόνια τα έτρωγαν και οι άλλοι, οπότε αυτό ειμαι Must στην Ελληνική

κυβέρνηση.Βλέπω ότι κατηγορούμε(εμείς οι Έλληνες εννοώ) τους πάντες αλλά μόλις μας δωθεί ευκαιρία κάνουμε τα ίδια και χειρότερα.

Τελικά γιατί αντιδράμε και τσατιζόμαστε?Γιατί χάνει ο κρατικός προϋπολογισμός ή γιατί τα τρώνε άλλοι και εμείς είμαστε στην απ'εξω.

Τα λέω όλα αυτά γιατί βλέπω άτομα που αγωνίζονται, να τρέχουν, να παλεύουν για το δίκαιο, για το σωστό αλλά όταν έρθει η ώρα τους να τα εφαρμόσουν

κάτι συμβαίνει και τα χάνουν. Τι να πω δεν ξέρω, μάλλον απώλεια μνήμης παθαίνουν....

Υ.Γ. δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα και δεν ξέρω τη αναφέρεται παραπίσω,απλά γράφω για να κρατησω

ανοικτή την κάλπη (topic) όπως λέει στη αρχή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ψηφιστε λατρειες Οικολογους-Πρασινους...Προτιματε να είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ από οτιδηποτε αλλο(ακόμα κ φασίστες).Φυσικα μετα αν μυξοκλαιτε για τη κατασταση θα ειστε το λιγοτερο για φτυσιμο.Σας δειχνουμε βιντεο,σας λεμε για τις διασυνδεσεις τους κ το τι υποστηριζουν αλλα εσεις ξερω, ειστε απο αυτους τους χαζομποεμ τυπους της πολυπολιτισμικοτητας που δε θα ξερουν που να κρυφτουν οταν το πραγμα ξεφυγει...Ψηφιστε λοιπον αυτους που αρνουνται συστηματικα το ονομα Μακεδονια για την Ελλαδα,αυτους που συνεργαζονται με το Ουρανιο Τοξο κ αυτους που υποστηριζουν τη τουρκοποιηση της Θρακης.Με τετοιους προοδευτικους σαν εσας τι να τους κανουμε τους εχθρους.Ειπα να κρτατησω επιπεδο αλλα με σας χιλιες φορες φασιστας.Ακομα και τους μισανθρωπους χρυσαυγιτες πιο πολυ τους εκτιμω απο ανθρωπους που προδισουν τη πατριδα τους.Οτι εγραψα εγραψα.Τυψεις δεν υπαρχουν.Μακαρι να ξυπνησετε κ να συνειδητοποιησετε σε ποια χωρα ζητε.Αν δε το θυμηθητε πολυ θα χαρω να σας βρω απεναντι μου...Δεν αξιζετε να λεγεστε Ελληνες.

ξεφιγες κ στην αρχη μηλαγες σωστα,με επηχιριματα κ ολλα τα σχετικα.

προδοτης ειναι αυτος που κανει κακο στην πατριδα του(χαφιεδες επι κατοχης,μαυραγοριτες κ κουκουλοφοροι,που επι το πληστων ηταν δεξιοι).χαζοποεμ μπορεις να χαρακτιρισεις κ τους ανταρτες??????δεν νομιζω ε.

ετσι οπως τα λες να παρει την εξουσια εδω η Χ Α.

στην τουρκια οι γκριζοι λυκοι

στην γερμανια οι νεοναζιστες

κ στην αμερικη η κου κλουξ κλαν

να κανουμε αυτον τον πλανιτη ενα απεραντο ναρκοπαιδιο κ να παμε στο διαολο ολλοι.

sorry φιλε δεν θα παρω τον ψευτο πατριοτισμο που μου σερβιρουν.γιατι μην ξεχνας οτι εκτως απο ελληνας εισαι κ πολητης αυτου του πλανιτη στον οποιο ειπαγετε κ η γεωγραφικη θεση της ελλαδας.αν χαθει η γη ξεχνα κ τη χωρα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ηρεμησε λιγο.... δεν μας ξερεις και απο χτες

θα κρινεις εσυ ποιος ειναι Ελληνας και ποιος οχι

αν δεν κανουμε δηλαδη αυτο που θες θα χαρεις να μας βρεις απεναντι σου!!! και εγω θα χαρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο το νεω cd του αλκινοου ακουσετω κ προσεξε τους στοιχους

κ το ονομα του κομματιου ΠΑΤΡΙΔΑ

02.________.mp3

Τροποποιήθηκε από τον crazy_lkk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνεχιζω να μιλαω με επιχειρήματα μονο που στους τυφλους κ τους κουφους δε πιανουν...Ανεφερα κ vidεακια για να σας πεισω αλλα στη κοσμαρα σας...

Ανεφερα τις προτασεις του Τρεμοπουλου,τη συνεργασια του με το Ουρανιο Τοξο του Βοσκοπουλου καθως και δηλωσεις σχετικα με μειονοτητες κλπ...Αν τα βλεπετε ολα ακινδυνα τοτε εχετε μεγαλο προβλημα αντιληψης.Αν οχι τοτε μπορουμε να συζητησουμε σαν πραγματικα πολιτισμενοι ανθρωποι για το συμφερον του τοπου κ γιατι οχι του πλανητη ολοκληρου

Δεν ειπα ποτε να ψηφισετε ΛΑΟΣ η ακομα χειροτερα Χρυση Αυγη αλλα αυτα τα 2 θα ηταν καλυτερη εναλλακτικη απο τους οικολογους σας.Αν δε πονατε αυτο

το τοπο μαγκια σας...Δεν ειστε ΕΛΛΗΝΕΣ απλα ελληνες πολιτες.Αν προτιματε το δηθεν οικολογικο του θεματος και δε βλεπετε τι πρεσβευουν σα συνολο οι οικολογοι-

πρασσινοι(το ΠΕΡΙΤΥΛΗΓΜΑ) τοτε οντως εχω κανει λαθος...Εξαιρειστε λογω βλακειας αλλα και η βλακεια σε μεγαλες δοσεις τινει προς προδοσια.Μιλαω ψυχραιμα με ατομα που κατανοουν

τα επιχειρηματα των αλλων και αναγνωριζουν τα λαθη τους.Εσεις μαλλον δεν εχετε παρει χαμπαρι.Και για το τελευταιο 'φιλο' να θυμισω πως δε θα ειναι η πρωτη φορα που

Ελληνες βρισκοντε απεναντι σε ''Ελληνες''.Αν πρεπει να γινει ετσι τιμη μου να δοσω κ το αιμα μου προς την πληρη απαλειψη σας.Ανθρωποι που εχουν ξεχασει να σκεφτονται,να κρινουν και πανω απο ολα εχουν ξεχασει το παρελθον τους δε διαφερουν απο μια αναρχη μαζα χωρις ταυτοτητα.Ε, λοιπον αυτη η μαζα ειναι επικινδυνη και οσοι μπρορουν θα πρεπει να την εμποδισουν να γινει κρισιμη μαζα...Ξεχωριστε οσο ειναι καιρος τα φανταχτερα περιτυληγματα και μη λειτουργειτε ενστικτωδως κ σπασμωδικα.Ολοι εχουμε αγανακτησει αλλα δε σκοπευουμε να βγαλουμε τα ματια μας με τα ιδια μας τα χερια.Το μονο ελαφρυντικο ειναι η αγανακτιση κ η απογνωση.Σαν υπευθυνοι πολιτες ομως, δε μπορουμε να πεσουμε σε τοσο ευκολες παγιδες.Ειδικα οταν δε μπορειτε να επικαλεστειτε αγνοια του θεματος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συνεχιζω να μιλαω με επιχειρήματα μονο που στους τυφλους κ τους κουφους δε πιανουν...Ανεφερα κ vidεακια για να σας πεισω αλλα στη κοσμαρα σας...

Ανεφερα τις προτασεις του Τρεμοπουλου,τη συνεργασια του με το Ουρανιο Τοξο του Βοσκοπουλου καθως και δηλωσεις σχετικα με μειονοτητες κλπ...Αν τα βλεπετε ολα ακινδυνα τοτε εχετε μεγαλο προβλημα αντιληψης.Αν οχι τοτε μπορουμε να συζητησουμε σαν πραγματικα πολιτισμενοι ανθρωποι για το συμφερον του τοπου κ γιατι οχι του πλανητη ολοκληρου

Δεν ειπα ποτε να ψηφισετε ΛΑΟΣ η ακομα χειροτερα Χρυση Αυγη αλλα αυτα τα 2 θα ηταν καλυτερη εναλλακτικη απο τους οικολογους σας.Αν δε πονατε αυτο

το τοπο μαγκια σας...Δεν ειστε ΕΛΛΗΝΕΣ απλα ελληνες πολιτες.Αν προτιματε το δηθεν οικολογικο του θεματος και δε βλεπετε τι πρεσβευουν σα συνολο οι οικολογοι-

πρασσινοι(το ΠΕΡΙΤΥΛΗΓΜΑ) τοτε οντως εχω κανει λαθος...Εξαιρειστε λογω βλακειας αλλα και η βλακεια σε μεγαλες δοσεις τινει προς προδοσια.Μιλαω ψυχραιμα με ατομα που κατανοουν

τα επιχειρηματα των αλλων και αναγνωριζουν τα λαθη τους.Εσεις μαλλον δεν εχετε παρει χαμπαρι.Και για το τελευταιο 'φιλο' να θυμισω πως δε θα ειναι η πρωτη φορα που

Ελληνες βρισκοντε απεναντι σε ''Ελληνες''.Αν πρεπει να γινει ετσι τιμη μου να δοσω κ το αιμα μου προς την πληρη απαλειψη σας.Ανθρωποι που εχουν ξεχασει να σκεφτονται,να κρινουν και πανω απο ολα εχουν ξεχασει το παρελθον τους δε διαφερουν απο μια αναρχη μαζα χωρις ταυτοτητα.Ε, λοιπον αυτη η μαζα ειναι επικινδυνη και οσοι μπρορουν θα πρεπει να την εμποδισουν να γινει κρισιμη μαζα...Ξεχωριστε οσο ειναι καιρος τα φανταχτερα περιτυληγματα και μη λειτουργειτε ενστικτωδως κ σπασμωδικα.Ολοι εχουμε αγανακτησει αλλα δε σκοπευουμε να βγαλουμε τα ματια μας με τα ιδια μας τα χερια.Το μονο ελαφρυντικο ειναι η αγανακτιση κ η απογνωση.Σαν υπευθυνοι πολιτες ομως, δε μπορουμε να πεσουμε σε τοσο ευκολες παγιδες.Ειδικα οταν δε μπορειτε να επικαλεστειτε αγνοια του θεματος...

Φίλτατε κατ'αρχάς να τους χέσω τους Οικολόγους.

Και τώρα που το βγάλαμε αυτό από την μέση, να επισημάνω πως ενώ μιλάς περί του κινδύνου κάποιας επικίνδυνης μάζας υιοθετείς όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα μέλη μίας. Έλληνες - "Έλληνες", οι ήρωες και οι επικίνδυνοι. Οι σκεπτόμενοι και οι χαζοί. Λευκό ή μαύρο. Αίμα και τιμή για την πατρίδα. Οι μετανάστες ευθύνονται για όλα τα προβλήματα. Να, κοιτάξτε, ένας εξωτερικός εχθρός. Συσπειρωθείτε γύρω από την εθνική σας ταυτότητα!

Όλα αυτά ούτε πρωτότυπα ούτε πειστικά είναι και ουδέποτε αποτέλεσαν λύση.

"Αυτή η μάζα είναι επικίνδυνη και [...] θα πρέπει να την εμποδίσουν" ?? Μεγάλε και οι φανατικοί ισλαμιστές ακριβώς έτσι μιλάνε. Και η δική τους ιδεολογία δικαιολογεί τον θάνατο των "άπιστων". Και ο τεράστιος G.W.Bush "You're either with us or against us" είχε πει. Δες τι γράφεις και με ποιους ταυτίζεσαι.

Τέλος, επί της Χ.Α. δεν καταλαβαίνω πως δεν τους συμπεριλαμβάνεις στις ομάδες που έχουν ξεχάσει το παρελθόν τους ως Έλληνες ή ακόμα και στην ομάδα των ατόμων που προδίδουν την πατρίδα όπως εσύ το εννοείς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απλη υπενθυμιση: Ευρωεκλογες ειναι . Οχι Βουλευτικες.

ακομα χειροτερα!Αν στειλουμε τετοια φυντανια στο ευρωκοινοβουλιο εχουμε καταφερει το αδυνατο!Οι ευρωβουλευτες μας να ειναι εναντια στο κρατος το οποιο τους εκλεγει!

Τωρα σχετικα με τους μεταναστες δε μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σου...

Μηπως πρεπει να συνεχισουμε να ειμαστε οι χαζομαλακες ανθρωπιστες και να τους δεχομαστε ελευθερα απο Τουρκια κλπ?Αρκετους δεν εχουμε(καλους κ ρεμαλια)?

Τα σπασμενα διαλυμενων κρατων/οικονομιων πρεπει να τα λουζεται η Ελλαδα?Αρκετα προβληματα δεν εχουμε ηδη?Ας ενταξουμε πληρως στην ελληνικη κοινωνια τους υπαρχοντες οικονομικους κ μη μεταναστες.Ας μη τους φερομαστε σαν πολιτες β κατηγοριας οχι για ανθρωπιστικους μονο λογους αλλα γιατι τετοιες λογικες γυρνανε μπουμερανγκ...

Διαφωνεις καπου μεχρι εδω?

Παρακατω...

Οταν η εθνικη μας ταυτοτητα βαλεται απο παντου και οταν ολοι προσπαθουν να παρουν κ ενα κομματακι εγω πρεπει να το παιξω cool?Εχθρους(ορκισμενους μαλιστα) δεν εχουμε?

Ε επειδη εχουμε και επειδη η κατασταση ειναι εξαιρετικα κρισιμη(ασε με να γνωριζω καποια πραγματα λογω ποστου στη Π.Α) δεν αντεχουμε κ εσωτερικους εχθρους.Ειναι πολυ απλο...

Ελευθερια της εκφρασης κ δημοκρατια ειναι αποδεκτα.Οταν ομως αυτη η συνταγματικα κατοχυρομενη ελευθερια(μεσω κ ψηφου κλπ) στρεφεται εναντιον του ιδιου του κρατους κ των πολιτων της επειδη καποιοι κουφιοκεφαλοι την εχουν δει προοδευτικοι συγνωμη αλλα δε μπορω να συμμετεχω σε αυτη τη κωμωδια...Οι χωρες κ οι λαοι που επιβιωνουν ειναι αυτοι που δε ξεχνουν,μαθαινουν απο τα λαθη τους και οταν το απαιτει η στιγμη υπερασπιζονται τους εαυτους στους με καθε μεσον.Για να υπερασπιστουμε αυτη τη χωρα και την ιδια την (ελληνικη) υπαρξη μας και να μη καταντησουμε ξανα ραγιαδες πρεπει να εχουμε κερδισει πρωτα τη μαχη στο εσωτερικο.Δεν ανεχομαι διαφορα κωλοπαιδια που ολα τους φταινε να λοιδωρουν και να προσβαλλουν ιστορικα επιτευγματα,πολιτισμικες κληρονομιες κλπ.Ακομα και στις ΗΠΑ τετοιες ομαδες καθως κ τα κομματα που τις στηριζουν θα ειχαν αναστειλει τη λειτουργια τους.Απειλη για την εθνικη ασφαλεια το λενε...Και καλα κάνουν!Αν δε σε ενδιαφερει η εθνικη ασφαλεια η ακομα χειροτερα την απειλεις, μαντεψε?ειναι απολυτως δημοκρατικο για το εθνικο συμφερον να σε σουβλισουν στο Συνταγμα...Αλλο που εδω το παιζουμε 'δημοκρατες'.Τετοια 'Δημοκρατια΄ μονο εχθρικα μπορω να τη βλεπω.Αν θες λοιπον ο ελληνισμος να συνεχισει να τρωει σφαλιαρες απο παντου κ εσυ να λες κ ευχαριστω ειναι δικαιωμα σου.Οπως δικαιωμα σου ειναι να παψεις να λεγεσαι Ελληνας κ να πας στην Ελβετια

Γιατι η ανευθυνη σταση σου(δε μιλαω προσωπικα) δε θα αφησω να υποθηκευσει το μελλον μου ουτε να δημιουργησει κ αλλες τραγωδιες(Μικρασιατικη καταστροφη,Γενοκτωνια Ποντιων κλπ).Ο τοπος εχει πληρωσει και με το παραπανω την επιβιωση του με αιμα...Σεβασμος σε αυτους που το εχυσαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...