Jump to content
Sign in to follow this  
dimitrisvolos

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ???

Προθεση ψήφου στις εθνίκες εκλογές!!  

175 ψήφοι

1. 1.

• ?.?
      5
    • ??.??.?
      13
    • ???
      10
    • ??.???.?
      8
    • ??.?.?
      15
    • ?????????-????????
      35
    • ????
      19
    • ?????/?????
      20
    • ??/??
      11

Recommended Posts

Συγνωμη, αλλα παω νανι.. (Εχω ταξιδι, αυριο..)

Αλλα, το να βλεπω νεα παιδια, να "εμπνεονται"! με ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ! αντιληψεις !,..... :0 :wacko:

..Συγνωμη, αλλα, στην καλυτερη θα κανω εμετο.. (ΟΧΙ! για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ! που-αθελα τους- υποστηριζουν, αλλα γι'αυτους τους ιδιους.... )

:puke: :puke: :puke:

Κοιτα να ξερασεις μακρια απο μας μονο μη μας φαει η ξινιλα! :P

Και τι πρεπει να ψηφισουμε κατα τη γνωμη σου? Την π@π@ρηγα την καλη? (ατακα απο απαραδεκτους, οποιος θυμαται) Το τσιπρ@ επειδη εχει το R1200GS (yo men!) και παρακινει το μεγαλυτερο φασισμο που εχουν δει ποτε τα ματακια μας??? Στο πολυτεχνειο οι χειροτεροι, αηδιαστικοτεροι, οι εμετικοτεροι ολων και μεγαλυτεροι φασιστες προερχονται απο τους χωρους της αριστερας (του προαναφερθεντος κυριου). Οπως παντα αλλωστε, οι και καλα αριστεροι ειναι δεξιοτεροι των ακροδεξιοτερων....

Οι σοβαρες πολιτικες προτασεις στην Ελλαδα ετσι κι αλλιως ειναι περιορισμενες αλλα επειδη οι νεοι (ανα τον κοσμο) εχουν βαρεθει τους π@π@ρες κατα καιρους αναγκαζονται και στρεφονται σε Χιτλερ, Λεπεν, Κ@ρ@τζαφερη κλπ αν και ο τελευταιος απεχει ετη φωτος μακρια απο τους αλλους δυο.

Επισης, καλο θα ηταν να μας ελεγες εσυ τι θα ψηφισεις μπας και καταλαβουμε το λαθος μας (εμεις οι νεοι, 6 χρονακια διαφορα εχω απο το Μιχαλη) και σου προκαλουμε αναγουλες και ξερατα.

Αληθεια, δε μου λες, ανθρωποι της γενιας σου δεν εχουν "φτιαξει" τους σημερινους νεους και οπως επισης σε εσας δεν οφειλεται το πολιτικο κατεστημενο τοσων ετων? Γιατι οι νεοι πρεπει να επωμιστουμε τα βαρη και τον αγωνα της αλλαγης οταν εσεις οι ιδιοι (συμπεριλαμβανομενων ολων των ανθρωπων γυρω απο την ηλικια σου) τα εχετε κανει μπουρδελο? :think: Ασε μπας και ξερουμε κατι παραπανω απο τα δικα σας σκουριασμενα μυαλα!!!

Καλο ταξιδιμ καλα να περασεις! :bye:

*και να μη μας γραφεις! :devil: :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγώ πάντως πιστεύω πως όποιος ψηφίζει ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, σημαίνει πως είναι ευχαριστημένος από τη σημερινή εικόνα της κοινωνίας μας, καθώς αυτά έχουν διαμορφώσει την εικόνα.

Αυτοί κυβερνούν τα τελευταία 35 χρόνια, και αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλα.

Ε λοιπόν αυτή η εικόνα δεν μας αρέσει, και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν, καθώς ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, έχει αποτύχει.

Η αποχή - λευκό - άκυρο, είναι συνενοχή και αποδοχή του υπάρχωντος καθεστώτος.

Αλλά έχω να πω και δυο λόγια για αυτούς που είναι αμετανόητα προσκολλημένοι στα δυο μεγάλα κόμματα και δεν θέλουν να αλλάξουν συνήθειες.

Μην ψηφίζεται βρε παιδιά τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα.

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν πρώτοι σε ψήφους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κάθε φορά οι ίδιοι με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους. Ψαλιδίστε τους .

Εμπιστευθείτε νέα άτομα. Να γίνει μια κάποια ανανέωση έστω εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οικολόγοι πράσινοι ΑΥΤΗ τη φορά, έτσι για να παρατηρούν που γράψαμε την κατευθυνόμενη παραπλάνηση κ τα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι γνωστότεροι εξ'αυτών...

Έτσι για να διασώσω την λογική κ την αξιοπρέπεια μου, μιά που με τους Οικολόγους δε θα προσμένω να γίνω όμηρος συμβασιούχος από τον "δικό" μου.

Έτσι γιατί αν λίγο βοηθήσει αυτή η κίνηση μου να ταρακουνηθεί η εδραιωμένη αναξιοκρατία, θα έχω τελικά κ προσωπικά περισσότερες ευκαιρίες κ καλύτερη ποιότητα ζωής σε βάθος χρόνου.

Έτσι γιατί το λευκό κ το άκυρο δηλώνει ότι με έπεισαν να τους αφήσω στην ησυχία τους. :whip:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι φασιστικο τροπον τινα το να αποκαλουμε φασιστες καποιους, να κραζουμε εμεσα με εμετους οσους πρεσβευουν κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο που πιστευουμε εμεις κ αντι επιχειρηματων να επικαλουμαστε χαρακτηρισμους υποτιμητικους ; ατομα που θελουν να χρησιμοποιουν εννοιες οπως φιλελευθερισμος κ ελευθερια κ ισοτητα, πως γινεται να χρησιμοποιουν τετοιες απολυτες, ακραιες εκφρασεις, φανατικες εναντια σε καποιο αλλο δογμα;;; ισως λιγη προσοχη ως προς το πως εκφραζομαστε, κυριως σε αυτο το θεμα, θα ηταν χρησιμη , κυριως απο ατομα που θεωρουν εαυτους ωριμους αρκετα ωστε να τοποθετουνται περι πολιτικων θεματων κ να κρινουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς φίλοι μου δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε...Στα ίδια σκ@τ@ κολυμπάμε όλοι με μόνη διαφορά το βάθος τους...

Στη συζητησή μας τώρα αρνούμαι να δεχθώ το υπάρχον πολιτικό σύστημα(Προεδρευομένη Δημοκρατία αντί Προεδρικής,μη εφαρμογή απλής αναλογικής και πολύ περισσότερο το διαχωρισμό όλων μας σε στρατόπεδα(δεξιά κλπ)).

Αν ανέφερα σε ποιό χώρο ανήκω θα έλεγα Κέντρο αλλά επειδή τέτοιος χώρος ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα αναγκάζομαι να στρέφομαι στα άκρα(και τα 2...).Εξηγούμαι...

Ξεκάθαρη δεξιά(οχι γιαλαντζί οπως η ΝΔ) στη Παιδεία,την ενσωμάτωση των αλλοδαπών,στην εξωτερική μας πολιτική και τις σχέσεις μας με το παγκόσμιο γίγνεσθαι(διεθνή παρουσία) και γνήσιος σοσιαλισμός(χωρίς φαγοπότια) στο εσωτερικό(κοινωνικό κράτος).

Είμαι νέος παρόλα'υτα θα προτιμούσα να με πουν φασίστα παρά αναρχικό ή αριστερό(με την έννοια των τύπων του ΣΦΥΡΙΖΑ...).Για μένα αυτό το κόμμα θα έπρεπε να απαγορευτεί δια νόμου ως απειλή για το κράτος κ την εθνική υπόσταση...Στη βάρβαρη Τουρκία αυτό θα είχε γίνει και τους ζηλεύω γι'αυτό!Βλέποντας τη πατρίδα μου να αποσυντίθεται ταχύτατα σε όλους τους τομείς και στο όνομα της προοδευτικότητας να λησμονεί ιστορικά γεγονότα και να μετατρέπεται σε χωματερή ψυχών και ανθρώπων(και αλλοδαπών που τόσο ξετσίποτα μας 'εφοδιάζουν' οι τούρκοι) ένα έχω να πώ...Μακριά από τους ίδιους κ τους ίδιους που μας κυβερνούν χρόνια τώρα οι οποίοι φρόντισαν όχι να ανακόψουν αυτή τη κατρακύλα αλλά να την επιταγχύνουν!Φρόντισαν ωστε να ξεπηδήσουν αναγεννημένα διαβρωτικά κόμματα...

Βλέπω τέλος να προσπαθούν να περάσουν τον έλληνα ως τεμπέλη φοροφυγά(οχι οτι πολλοί δεν είναι) όταν οι ίδιοι οι 300(αντε να είναι 280...) είναι οι μεγαλύτεροι καταχραστές κ εγκληματίες του κοινού και όχι μόνο ποινικού δικαίου...

Κάνω έκκλυση σε όλους μας να απαλλαγούμε απο αυτά τα τσιμπούρια(και τα ακόμα μεγαλύτερα που λέγονται ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ).

Κλείνοντας έχω να πώ πως θα ψήφιζα έναν συγκεκριμένο 'κύριο' που γνωρίζω οτι είναι αλήτης κ λαμόγιο ενώ παράλληλα μπορεί να μη πιστεύει κ όσα λέει(λαικίζει) καθώς οτι λέει και πράττει είναι γιά ίδιον ώφελος...Είμαι εν γώση μου κολλημένος ή απλά μπουμπούνας?Τίποτα από τα 2...Απελπισμένο θα με χαρακτηριζα... <_<

Τέτοια μαζική απελπισία έχει φέρει στο προσκήνιο ασήμαντα αλλά άκρως επικίνδυνα ανθρωπάκια(αλλά εξαιρετικούς ρήτορες) όπως ο Αδόλφος...Μήπως μόνο έτσι θα ξυπνίσουμε και θα θυμηθούμε ποιοι είμαστε και ποιο είναι το χρέος μας?Ελπίζω πως όχι...

Το κακό είναι πως έχουμε μεταπέσει σε χώρα γιάπιδων κ στρουμφακίων...

Υ.Γ Οι μεγαλύτεροι οικολόγοι ήταν οι Ναζί...Οι δικοί μας ελπίζω να μη τους μοιάζουν...

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαιρετικο ποστ. Ακομα κι αν διαφωνω με τις τοποθετησεις σου δεν μπορω να μην σε παραδεχτω για το πως τις εκφραζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κλείνοντας έχω να πώ πως θα ψήφιζα έναν συγκεκριμένο 'κύριο' που γνωρίζω οτι είναι αλήτης κ λαμόγιο ενώ παράλληλα μπορεί να μη πιστεύει κ όσα λέει(λαικίζει) καθώς οτι λέει και πράττει είναι γιά ίδιον ώφελος...Είμαι εν γώση μου κολλημένος ή απλά μπουμπούνας?Τίποτα από τα 2...Απελπισμένο θα με χαρακτηριζα... <_<

Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα, αλλά θα ήθελα να προχωρήσω λίγο αυτό το σκεπτικό περί απελπισίας.

Μήπως και αυτή η απελπισία είναι τεχνητή και επίπλαστη;

Μώπως τους βολεύει να είμαστε απελπισμένοι μόνο και μόνο για να τους έχουμε ανάγκη;

Μόνο και μόνο για να πιστεύουμε οτί αυτοί είναι οι μόνη μας ελπίδα;

Τροποποιήθηκε από τον deadhead_pirate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τον συνάδερφο "hayabusas" ότι όλοι τα έχουν με το φασισμό αλλά ώντας φανατισμένοι, σ'αυτόν καταλήγουν...

Θα περίμενα από άτομα των οποίων τα posts συνήθως διαβάζω προσεκτικά, ποιό "out of the box thinking". Δε βλέπω την ανάγκη των ακραίων τοποθετήσεων. Δηλαδή η ουσιαστική φασιστική στροφή μιας κοινωνίας, δεν μπορεί για παράδειγμα να προκύψει από την τόνωση της ανασφάλειας κ του αποτροπιασμού των "νοικοκυραίων" πολιτών της, λόγω ακραίων αντιδράσεων για τους φασίστες κ το κατεστημένο ή την έλλειψη τάξης?

Τροποποιήθηκε από τον Ψευτο-γρήγορος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τη διάθεσή σας για κουβέντα...Συνήθως επικρατεί η βαρεμάρα...

Ανέκαθεν ο κόσμος αναζητούσε μεσσίεςς...Οι έλληνες δεν αποτελούν εξαίρεση...Απο το μεσσία της συμπαθεστάτης ηλικιωμένης της δεκαετίας του 80(Ο φρυδάς Καραμανλής του τότε) μέχρι το μεσσία του υπαλληλίσκου της δεκαετίας του 90(που είχε φάει στη μάπα τη λιτότητα του Αρχι-Γκαντέμη Δρακουμέλ) του εξαιρετικού ρήτορα, ψεύτη κ εφυούς ανθρώπου Παπανδρέου(οχι του σημερινού αυτιστικού-το θαυμασμό μου σε αυτή τη κατηγορία ανθρώπων...) αυτός ο τόπος έχει σταυρωθεί αμέτρητες φορές...Καλοι κάποιοι χαρισματικοί κατα τα άλλα άνθρωποι αλλά όχι στο όνομά τους να πρέπει να φεσοθούμε και τους επι/απογόνους αυτών...Πολύ πάει...

Ερχόμενος στο ζήτημα της απελπισίας τώρα...Σαν ένας από τους ευνοημένους αυτού του τόπου(σε θέμα οικογένειας-ανατροφής-επάρκειας αγαθών) κ περισσότερο ως ένας 25χρονος επιστήμονας(Γεωπόνος) έχω καθήκον να ξεχωρίζω την αλήθεια απο το ψέμμα,το σπάμ απο την αληθινή είδηση,το δίκαιο από το άδικο κ τη ταπεινότητα απο τη ξεδιαντροπιά κάθε είδους.Ως ένα άτομο λοιπόν, που προσπαθεί να ξεχωρίσει όλα αυτά και κατόπιν να τα αναλύσει , τα αρχειοθετήσει και τέλος να τα συζητήσει είναι μοιραίο με τόσα ανησυχητικά σημάδια που διακρίνω μόνο να απελπίζομαι μπορώ.Φαύλος κύκλος είναι...Η δική μου απελπισία δεν είναι χρήσιμη στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό...Χρήσιμη είναι η απελπισία της συντριπτικής πλειοψηφίας(όχι μάζας) η οποία ουδέποτε ανέπτυξε(επειδή δε της το επέτρεψαν?) κριτική σκέψη κ ικανότητα...Για να συμβεί αυτό έβαλαν το χεράκι τους(με ανταλλάγματα η άνευ αυτών) η ντόπια κ διεθνής 'διανόηση' κάθε μορφής...Η συνωμοσία είναι σχεδόν τέλεια!Τόσο καλά οργανωμένη που ανεξάρτητες φωνές μετατρέπονται σε γραφικά ανθρωπάκια...

Έλλειμα παιδείας κ οικογενειακής στήριξης οδηγούν σύντομα στην εύκολα χειραγωγήσιμη μάζα...Αυτή όπως ο καρκίνος σύντομα εξαπλώνεται εις βάρος των υγειών κυττάρων κατατρώγοντάς τα...Έτσι οι σατανάδες που είναι υπεύθυνοι(συνειδητά...) δε χρειάζεται να κάνουν τπτ περισσότερο απο το να περιμένουν να επέλθει ο θάνατος...Αδίστακτοι αλλά πανίσχυροι συνάμμα άνθρωποι παρεμβαίνουν ενίωτε ως άλλοι χουντικοί για να σώσουν το σώμα της χώρας/ανθρωπότητας? που βρίσκεται επι της χειρουργικής κλίνης...

Εγώ παιδιά, είμαι ένας απλός νοσοκόμος...Λυπάμαι που ο κόσμος πλέον βγαίνει στους δρόμους μόνο όταν δεν έχει να φάει...Αυτό σημαίνει οτι πλέον είμαστε πλήρως ανήμποροι να αντιδράσουμε σε χειρότερες μέρες...

Κλείνοντας να πώ πως κατανοώ πλήρως την αγανάκτιση ενός αγρότη πχ...Πουλάει το προιόν του 10λ/kg και οι μεσάζοντες το (μετα)μεταπουλάνε 1ευρώ/kg...Η συμπαθεστάτη γιαγιά με την εικόνα του Φρυδά που προανέφερα φωνάζει γιατί δε μπορεί να αγοράσει τα απαραίτητα...Η πείνα όμως την έχει κάνει να ξεχάσει (διαπιστωμένες)λάθος επιλογες της η ακόμα ακόμα κ επώδυνα συμπεράσματά της...Ο άκρατος φιλελευθερισμός ενίκησεν!Προτεραιότητα?Ποιος θα κλέψει περισσότερο τον άλλο...

Υ.Γ συγνώμη για τα ορθογραφικά αλλά αρχίζω να χάνω τη παιδεία μου...Τα greeklish με έχουν αλλάξει...

Τροποποιήθηκε από τον rookie23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανάση (black_hawk), τώρα το είδα το ποστ. Κατ'αρχάς καλό δρόμο!

Μπορώ να υποθέσω ότι προτιμάς κάποιο κόμμα από τις "αριστερές" πλευρές των ιδεολογιών. Μπορώ να σου αιτιολογήσω τους λόγους που δεν προτιμώ αυτά τα κόμματα. Κατά πρώτον διαφωνώ με την γενική ιδεολογία τους. Υπό κανονικές συνθήκες, ίσως να ήταν ωραία και όμορφα αυτά που πρεσβεύουν, αλλά τα αποτελέσματά της, νομίζω, τα είδαμε λίγο-πολύ στην Ρωσσία. Άσε που στην τωρινή κατάσταση της Ελλάδας, αυτά που λέει η ιδεολογία τους (χώρια απ'το κράξιμο που είναι το 95% των λεγόμενών τους, όπως όλοι δηλαδή), είναι πρακτικά μη εφαρμόσιμα.

Κατά δεύτερον, αηδιάζω και εγώ με τη σειρά μου, να βλέπω το βράδυ μια τύπισσα να ωρύεται, να φωνάζει και να (προσπαθεί να) πρεσβεύει μια ιδεολογία, την οποία το ίδιο άτομο, το επόμενο πρωί την ΦΤΥΝΕΙ κανονικά! Θα ξέρετε ότι τα παιδιά της τα πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο έτσι? Το ξέρετε ότι το αμάξι της επαναστάτριας (όπως και άλλης - σωστής κατά τα άλλα- συχνής ομιλίτριας στην TV που καπνίζει συνεχώς και το όνομά της μοιάζει με γνωστό μπαχαρικό) είναι ένα SUV που ακόμα και βαρώνος να είσαι, ντρέπεσαι να μπεις από τη χλίδα. Το ξέρετε ότι το σπίτι της είναι όσο 5-6 φορές το δικό μου ε? Να τη χέσω την ιδεολογία της αν ούτε καν η ίδια δεν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ έστω, να την υποστηρίξει!

Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχει πάρει πρέφα τι συμβαίνει και προσπαθεί να βολέψει τα νώτα της και τα νώτα των 3ων γενιών μπροστά της, και "οι υπόλοιποι ας κάτσουν να πνιγούν" ?

Τουλάχιστον, αυτός που θέλω να ψηφίσω εγώ, είναι πιο ξεκάθαρος στις απόψεις του και αν μη τι άλλο προσπαθεί να τις επιδιώξει κιόλας.

Και, τέλος, ΞΑΝΑΛΕΩ ότι εγώ ΠΟΤΕ δεν είπα σε κανέναν άλλον ΟΥΤΕ τι να ψηφίσει ΟΥΤΕ να τον κράξω για αυτά που πιστεύει. Απεναντίας, είμαι όλος αυτιά για νέες προτάσεις. Νομίζω ότι κάπου εκεί είναι και η ουσία. Το να περιμένουμε να σωθούμε από κάποιον που αποδεδειγμένα μας γράφει στ'@@ του, είναι λίγο ουτοπικό και αστείο. Για να μην πω ξεροκέφαλο. Δεν μιλάω για τον black_hawk τώρα. Για όλους μας μιλάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κατά δεύτερον, αηδιάζω και εγώ με τη σειρά μου, να βλέπω το βράδυ μια τύπισσα να ωρύεται, να φωνάζει και να (προσπαθεί να) πρεσβεύει μια ιδεολογία, την οποία το ίδιο άτομο, το επόμενο πρωί την ΦΤΥΝΕΙ κανονικά! Θα ξέρετε ότι τα παιδιά της τα πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο έτσι? Το ξέρετε ότι το αμάξι της επαναστάτριας (όπως και άλλης - σωστής κατά τα άλλα- συχνής ομιλίτριας στην TV που καπνίζει συνεχώς και το όνομά της μοιάζει με γνωστό μπαχαρικό) είναι ένα SUV που ακόμα και βαρώνος να είσαι, ντρέπεσαι να μπεις από τη χλίδα. Το ξέρετε ότι το σπίτι της είναι όσο 5-6 φορές το δικό μου ε? Να τη χέσω την ιδεολογία της αν ούτε καν η ίδια δεν ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ έστω, να την υποστηρίξει!

Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχει πάρει πρέφα τι συμβαίνει και προσπαθεί να βολέψει τα νώτα της και τα νώτα των 3ων γενιών μπροστά της, και "οι υπόλοιποι ας κάτσουν να πνιγούν" ?

Μια επισήμανση σ'αυτά...Μη δαιμονοποιούμε κάποια αγαθά που δεν έχουμε εμείς(πχ ένα άνετο/ανθρώπινο περιβάλλον διαβίωσης ή αλλιώς σπίτι) ή μια παραπάνω οικονομική ευχέρια...Ο υπερβολικός κ συσσωρευμένος πλούτος έιναι το πρόβλημα.

Φιλικά,Αντώνης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μια επισήμανση σ'αυτά...Μη δαιμονοποιούμε κάποια αγαθά που δεν έχουμε εμείς(πχ ένα άνετο/ανθρώπινο περιβάλλον διαβίωσης ή αλλιώς σπίτι) ή μια παραπάνω οικονομική ευχέρια...Ο υπερβολικός κ συσσωρευμένος πλούτος έιναι το πρόβλημα.

Φιλικά,Αντώνης

Σίγουρα είναι σωστό αυτό που λες. Το ότι έχει κάποιος άλλος το τεράστιο σπίτι ή το πανάκριβο αμάξι δε με ενοχλεί. Αλλά απ'τη στιγμή ρε γμτ που υποστηρίζεις "μέρα-νύχτα" και "με νύχια και με δόντια" μια φιλοσοφία, μην την ξεπουλάς τόσο εύκολα και φανερά.. Πόσο μάλλον όταν αυτός που την ξεπουλάει είναι ο αρχηγός μιας ολόκληρης παράταξης που έχει στηθεί για να πρεσβεύει αυτή τη φιλοσοφία.. Πόση υποκρισία πια?

Πάντα φιλικά, Μιχάλης :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν ειναι φασιστικο τροπον τινα το να αποκαλουμε φασιστες καποιους, να κραζουμε εμεσα με εμετους οσους πρεσβευουν κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο που πιστευουμε εμεις κ αντι επιχειρηματων να επικαλουμαστε χαρακτηρισμους υποτιμητικους ; ατομα που θελουν να χρησιμοποιουν εννοιες οπως φιλελευθερισμος κ ελευθερια κ ισοτητα, πως γινεται να χρησιμοποιουν τετοιες απολυτες, ακραιες εκφρασεις, φανατικες εναντια σε καποιο αλλο δογμα;;; ισως λιγη προσοχη ως προς το πως εκφραζομαστε, κυριως σε αυτο το θεμα, θα ηταν χρησιμη , κυριως απο ατομα που θεωρουν εαυτους ωριμους αρκετα ωστε να τοποθετουνται περι πολιτικων θεματων κ να κρινουν...

Κοιτα οποιος εχει ματια και αυτια ξερει τι ειναι ο πλευρης, το λαος και το συναφι του (ΝΑΙ κυρια μου ειναι ενα ματσο φασιστομουτρα, ειτε το καταλαβαινεις ειτε οχι). Αλλο το διαφορετικο αλλο το κατακριτεο. ΔΕΝ σεβομαστε ολες τις αποψεις. ΔΕΝ γινεται να σεβαστω εναν ανθρωπο που ΔΕΝ σεβεται αλλους ανθρωπους επειδη δεν τους θεωρει ισους του. Δεν γεννηθηκα ουτε τουρκος ουτε ελληνας ουτε γερμανος ουτε τπτ αλλο. Ειμαι ο Φωτης και ειμαι ανθρωπος. Θεωρω καθηκον μου να σεβομαι τους υπολοιπουν ανθρωπους και να μην κανω διακρισεις με βαση χαρακτηριστικα που δεν εχουν επιλεξει. Δεν με νοιαζει να παει μπροστα η Ελλαδα πατωντας στα πτωματα αλλων ανθρωπων.

Αλλα οταν βγαινει και λεει ο αλλος ειμαι φασιστας, δημοκρατια εχουμε και αντι τρωει ενα τονο ντοματες στο κεφαλι, βρισκει και υποστηρικτες τοτε κυριοι εχουμε προβλημα. Τοτε με πιανει αναγουλα και ξερναω και εγω. Γιατι ειστε για λυπηση.

Συγνωμη, αλλα παω νανι.. (Εχω ταξιδι, αυριο..)

Αλλα, το να βλεπω νεα παιδια, να "εμπνεονται"! με ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ! αντιληψεις !,..... :0 :wacko:

..Συγνωμη, αλλα, στην καλυτερη θα κανω εμετο.. (ΟΧΙ! για τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ! που-αθελα τους- υποστηριζουν, αλλα γι'αυτους τους ιδιους.... )

:puke: :puke: :puke:

++

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κοιτα οποιος εχει ματια και αυτια ξερει τι ειναι ο πλευρης, το λαος και το συναφι του (ΝΑΙ κυρια μου ειναι ενα ματσο φασιστομουτρα, ειτε το καταλαβαινεις ειτε οχι). Αλλο το διαφορετικο αλλο το κατακριτεο. ΔΕΝ σεβομαστε ολες τις αποψεις. ΔΕΝ γινεται να σεβαστω εναν ανθρωπο που ΔΕΝ σεβεται αλλους ανθρωπους επειδη δεν τους θεωρει ισους του. Δεν γεννηθηκα ουτε τουρκος ουτε ελληνας ουτε γερμανος ουτε τπτ αλλο. Ειμαι ο Φωτης και ειμαι ανθρωπος. Θεωρω καθηκον μου να σεβομαι τους υπολοιπουν ανθρωπους και να μην κανω διακρισεις με βαση χαρακτηριστικα που δεν εχουν επιλεξει. Δεν με νοιαζει να παει μπροστα η Ελλαδα πατωντας στα πτωματα αλλων ανθρωπων.

Αλλα οταν βγαινει και λεει ο αλλος ειμαι φασιστας, δημοκρατια εχουμε και αντι τρωει ενα τονο ντοματες στο κεφαλι, βρισκει και υποστηρικτες τοτε κυριοι εχουμε προβλημα. Τοτε με πιανει αναγουλα και ξερναω και εγω. Γιατι ειστε για λυπηση.

Ειμαστε αυτα που γραφουμε, οπως τα γραφουμε... Πραγματικα, σε ατομα φανατισμενα, δεν διατιθεμαι να καψω σταλα φαιας ουσιας μου. Οπως κ να εχει, δεν ειπα επουδενι οτι συμφωνω με ΛΑΟΣ κλπ αλλα διαφωνω εντονα με το πως εκφραζονται μερικοι, ειτε ανηκουν εδω ειτε εκει ειτε παραπερα.

Εκανες ενα αλμα-σφαλμα λοιπον σε οτι αφορα τα δικα μου εστω γραφομενα. Ελπιζω να εισαι περιφανος για το πως εκφραστηκες. ΚαΛη συνεχεια :) :bye:

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
..Γιατι ειστε για λυπηση..

Σ'ευχαριστούμε. Μέχρι εκεί φτάνει η ικανότητά σας για διάλογο. Και μετά σας φταίνε άλλα.

Λοιπόν από δω και πέρα θα λέω και εγώ ότι είμαι φαν της αριστεράς και των οικολόγων για να είμαι in και trendy και να κράζουμε παρέα το "κατεστημένο", να μοιρολογούμε, και αφού τα κάνουμε αυτά θα γυρνάμε χαρούμενοι πίσω στο σπίτι μας αποδεχόμενοι την κατάντια. Εντάξει τώρα? Καλύτερο αυτό? Όπως δεν ασχολούμαστε μαζί σας, απλά μην ασχολείστε μαζί μας. Είναι δύσκολο?

Κάτι ήξερε ο ALX..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

++

το πρόβλημα φίλε Φώτη είναι οτι τα χριστιανικά ιδεώδη ουδείς τα ασπάζεται πλέον οταν αναφερόμαστε σε κρατικές οντότητες...Ουτε εμένα με νοιαζει να παει μπροστα η Ελλαδα πατωντας στα πτωματα αλλων ανθρωπων.Σιγουρα όμως με νοιαζει κ με κόφτει να μη πάνε άλλες χώρες μπροστά πατώντας στο πτώμα της Ελλάδος κ των ελλήνων...Στο τέλος τέλος και με βάση πάντα των αριθμό συγκρούσεων/πολέμων που έχει συμμετάσχει ο ελληνισμός έχω να υπερηφανεύομαι οτι με κανένα τρόπο , η Ιστορία θα μας χαρακτήριζε χασάπηδες...Αυτό όμως δε μου αρκεί...Πρέπει έστω και αργά ο ελληνισμός να σταματήσει να είναι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης κ ο καλοπροαίρετος...Δεν είπα να μη ζούν μετανάστες ανάμεσά μας(είμαι και φίλος με κάμποσους) αλλά λέω να εντάσσονται πλήρως στην ελληνική κοινωνία κ να μη δημιουργούνται νέες εστίες αστάθειας για το μέλλον(πχ εποικισμός αγαθονησίου).Εγώ πρώτος θα ανοίξω το σπίτι μου σε έναν μετανάστη οικογενειάρχη.Για λοιπά κατακάθια όμως λέω όχι...Αρκετούς έχουμε δικούς μας.Πρώτα όμως επιβάλεται να μεριμνήσω για το πλήθος ελληνικών πληθυσμών σε γειτονικές χώρες και να διεκδικήσω όχι την Ελλάδα των 2 ηπείρων αλλά την Ελλάδα που δικαιούμαστε.Πως θα πιέσω για τη Βόρειο Ήπειρο και το νόμιμο δικαίωμα(μέσω συνθήκης) για αυτονομία κ αυτοδιάθεση όταν η αλβανική κυβέρνηση θέτει ζήτημα αλβανικής μειονότητας(όλοι ξέρουμε ότι άλλο μειονότητα με πατρογονικές εστίες κ άλλο οικονομικοί μετανάστες)?Πώς θα εξασφαλίσω το μελλοντική ύπαρξη της ελληνικής Θράκης όταν χάνω τη μάχη για το όνομα της Μακεδονίας και τους Μακεδόνες?Στη τελική χωρίς ασφάλεια, τεράστια ποσά θα δαπανώνται για την άμυνα και ο λαός μας θα ζεί στη κακομοιριά...Ειναι που έιναι στραβός ο γυαλός(πολιτικό σύστημα,ανισοκατανομή πλούτου κ πολλά ακόμα) ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να αρμενήσουμε ίσια...Υπάρχει κόμμα που να ασχολήται έστω κ ελάχιστα με όλα αυτά?Υπάρχει αλλά σε αυτό βρίσκουν θαλπωρή και πολλά φασιστόμουτρα...Προτιμώ να συγκατικοίσω με αυτούς παρά με τους χαζομποέμ τύπους που μιλάνε λες και το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας κ του μέσου έλληνα είναι τα δικαιώματα των πακιστανών...Αν αυτά που λέω ακούγονται φασιστικά πραγματικά το λεχουμε χάσει το κορμί πατριώτες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε snode τι κάθεσε και χαλιέσαι.Αυτό πιστεύεις αυτό θα ψηφίσεις.Ο πατριωτισμός έχει γίνει κατά πολλούς φασισμός.Ολοι γκρινιάζουνε και οταν έρθει η ώρα της ψήφου ρίχνουν άκυρο-λευκό-"δεν ασχολούμαι δε ξέρω είμαι απο άλλη χώρα".Ο έλληνας κατάντησε την χώρα σε αυτό το σημείο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ειμαστε αυτα που γραφουμε, οπως τα γραφουμε... Πραγματικα, σε ατομα φανατισμενα, δεν διατιθεμαι να καψω σταλα φαιας ουσιας μου. Οπως κ να εχει, δεν ειπα επουδενι οτι συμφωνω με ΛΑΟΣ κλπ αλλα διαφωνω εντονα με το πως εκφραζονται μερικοι, ειτε ανηκουν εδω ειτε εκει ειτε παραπερα.

Εκανες ενα αλμα-σφαλμα λοιπον σε οτι αφορα τα δικα μου εστω γραφομενα. Ελπιζω να εισαι περιφανος για το πως εκφραστηκες. ΚαΛη συνεχεια :) :bye:

Μπραβο εκανες καλη δουλεια στο να υπογραμισεις τα σημεια που για μενα εχουν την λιγοτερη σημασια. Ναι ειμαι αυτα που γραφω και ειμαι περηφανος για αυτα. Παντα λεω οτι βλεπω, οσο πιο αμεσα μπορω και ποτε δεν κρυβομαι πισω απο λεξεις (και ας μου ειναι τοσο ευκολο). Ναι ειμαι φανατικος υποστηρικτης του ανθρωπισμου. Ειναι το μονο σημειο οπου μπορω να δεκτω οτι ειμαι φανατικος. Δυστυχως πιστευω στον ανθρωπο.

Οταν βλεπω οτι μια αρκετα μεγαλη μεριδα τασσεται με την γραμμη του ΛΑΟΣ, θελω να συζητησω για αυτο. Να δω γιατι κατεληξαν εκει. Εγω βρισκω τον λογο μου καυστικο, εσυ ισως τον βρισκεις προσβλητικο. Να σου πω την αληθεια ΔΕΝ με νοιαζει. Αυτο που μετραει ειναι να γινει ενας διαλογος. Να ακουστουν πλευρες. Εσυ απλα κρινεις τον τροπο που γραφουμε. Δεν κρινεις ΑΥΤΑ που γραφουμε, το οποιο ειναι και το ολο νοημα. Δεν ειδα επιχειρηματα απο σενα πουθενα, ειδα μονο μια προσπαθεια να αφησουμε την κουβεντα σε politically correct υφάκι. Αν για σενα αυτο ειναι παραθεση επιχειρηματων τοτε σορυ αλλα εχασες απτα αποδυτηρια.

Η ολη "επιθεση" του προηγουμενου ποστ μου, ηταν κατα του ΛΑΟΣ και των υποστηρικτων του, αν εσυ το πηρες προσωπικα προβλημα σου. Εγω ειμαι παντα διατεθιμενος να συνεχιστει η κουβεντα, εσυ δεν θες- οι γυρω μας θα κρινουν ποιος ειναι προκατειλημενος και ποιος εχει ορεξη να βγει κατι απο το ολο θεμα.

(γραφω λιγο βιαστικα θα απαντησω και σε αλλους σε λιγακι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Οταν βλεπω οτι μια αρκετα μεγαλη μεριδα τασσεται με την γραμμη του ΛΑΟΣ, θελω να συζητησω για αυτο. Να δω γιατι κατεληξαν εκει.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ας συζητάμε και μέχρι αύριο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά στο προηγούμενο ποστ όταν μιλάς για "ξερατά", "αηδίες", "λύπηση" κλπ, ε δεν δημιουργούνται και οι πιο ωραίες προϋποθέσεις για διάλογο!! Όταν θελήσεις ρίξε ποστ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'ευχαριστούμε. Μέχρι εκεί φτάνει η ικανότητά σας για διάλογο. Και μετά σας φταίνε άλλα.

Λοιπόν από δω και πέρα θα λέω και εγώ ότι είμαι φαν της αριστεράς και των οικολόγων για να είμαι in και trendy και να κράζουμε παρέα το "κατεστημένο", να μοιρολογούμε, και αφού τα κάνουμε αυτά θα γυρνάμε χαρούμενοι πίσω στο σπίτι μας αποδεχόμενοι την κατάντια. Εντάξει τώρα? Καλύτερο αυτό? Όπως δεν ασχολούμαστε μαζί σας, απλά μην ασχολείστε μαζί μας. Είναι δύσκολο?

Κάτι ήξερε ο ALX..

(σορυ για το επιθετικο υφος το ποσταρα πριν δω την απαντηση σου) :/

Ουτε φαν της αριστερας ειμαι, ουτε κανενος. Και δεν μοιρολογω φιλαρακι, εχω κανει αρκετα πραγματα ως τωρα για να αλλαξει αυτο το κατεστημενο και ποτε δεν θα αποδεχτω καμια δικη σου καταντια. Εγω ασχολουμαι γιατι με νοιαζει το αυριο, γιατι εχω ξεκινησει με ονειρα και δεν θελω να τα διαλυσω.

Τωρα αυτο το ασχολουμαστε/ασχολειστε γιατι? Ποιοι ειμαστε οι εμεις, ποιοι οι εσεις και τι εχουμε να χωρισουμε?..

Αλλα μαλλον εισαι στην εποχη του παππου σου με τους αριστερους, τους δεξιους και τον πολεμο στα βουνα.

Δεν θα με πειραζε να ζεις στον κοσμο σου, αλλα ελα ντε που που καλεισαι να παρεις αποφασεις που αφορουν και εμενα και τους γυρω μου, δεν γινεται να μην ασχοληθω..

Το τελευταιο περι ΑΛΧ δεν ξερω που παει, οποτε θες με διαφωτιζεις..

Υπό αυτές τις συνθήκες, ας συζητάμε και μέχρι αύριο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά στο προηγούμενο ποστ όταν μιλάς για "ξερατά", "αηδίες", "λύπηση" κλπ, ε δεν δημιουργούνται και οι πιο ωραίες προϋποθέσεις για διάλογο!! Όταν θελήσεις ρίξε ποστ :_thumbsup:

εδιτ2: Σορυ για τον τονο του ποστ απο πανω απλα το να εκφραζεσαι με ευθυτητα στον γραπτο λογο δημιουργει καποιες παρεξηγησεις

Κοιτα μεσο του υπολογιστη και των φορουμ, ειναι αρκετα δυσκολο να καταλαβεις τον τονο του καθενος και απο την στιγμη που δεν γνωριζομαστε και προσωπικα πολλα ερμηνευονται αλλιως.. Δεν εχω καμια διαθεση πουθενα να προσβαλλω κανεναν προσωπικα, και οταν "την λεμε" ο ενας στον αλλο, το δεχομαι τελειως απροσωπα, δηλαδη σαν να γραφοταν για εναν τυχαιο φωτη, που απλα εξεφρασε αυτη την αποψη και οχι για μενα.. Νομιζω οτι αυτος ειναι ο μονος τροπος για να μην χρειαζεται να εξηγουμαι 10 φορες την καθε απαντηση μας.. Η αντιπαραθεση λογικο ειναι να υπαρχει, ποσο μαλλον σε τετοια θεματα που ειναι αρκετα λεπτα, οποτε ολο καπου θα βρισκουμε οτι προσβληθηκαμε απ τον αλλο.. το ζητημα ειναι να μεινουμε στην ουσια και οχι στο μου ειπε/του ειπα..

Παντα φιλικα Φωτης :_thumbsup:

εδιτ 3: ""Αλλα οταν βγαινει και λεει ο αλλος ειμαι φασιστας, δημοκρατια εχουμε και αντι τρωει ενα τονο ντοματες στο κεφαλι, βρισκει και υποστηρικτες τοτε κυριοι εχουμε προβλημα. Τοτε με πιανει αναγουλα και ξερναω και εγω. Γιατι ειστε για λυπηση.""

Το ειστε για λυπηση παει προφανως στους υποστηρικτες του φασισμου (τωρα αλλιως βλεπει τον φασισμο ο ενας, αλλιως ο αλλος αλλα..)

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ πάντως πιστεύω πως όποιος ψηφίζει ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα, σημαίνει πως είναι ευχαριστημένος από τη σημερινή εικόνα της κοινωνίας μας, καθώς αυτά έχουν διαμορφώσει την εικόνα.

Αυτοί κυβερνούν τα τελευταία 35 χρόνια, και αυτοί είναι υπεύθυνοι για όλα.

Ε λοιπόν αυτή η εικόνα δεν μας αρέσει, και θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν, καθώς ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, έχει αποτύχει.

Σωστός!!! Αλλά τί "κάτι άλλο";;; Έλα ντε!

Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα, αλλά θα ήθελα να προχωρήσω λίγο αυτό το σκεπτικό περί απελπισίας.

Μήπως και αυτή η απελπισία είναι τεχνητή και επίπλαστη;

Μώπως τους βολεύει να είμαστε απελπισμένοι μόνο και μόνο για να τους έχουμε ανάγκη;

Μόνο και μόνο για να πιστεύουμε οτί αυτοί είναι οι μόνη μας ελπίδα;

Α! γειά σου!!!!

Όλα φτιαχτά είναι, και η απελπισία, και η κρίση, και η ευημερία (λέμε τώρα) του παρελθόντως!!!

Όσα κόμματα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βουλή, είναι για τη ΒΟΛΗ τους!!!! Είναι όλοι για τα μπάζα.

"Η ΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Πρέπει να βρεθεί κάτι εκτός κοινοβουλίου.

Πάντως ένα γερό χαστουκάκι με ψαλίδισμα των ποσοστών τους πιστεύω θα κάνει καλή δουλειά.... ή μήπως όχι;;; Λέτε να συμμαχήσουν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ και να μας αλλάζουν τα φώτα χωρίς κανείς να "παραπονιέται" μετά???!!!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το πρόβλημα φίλε Φώτη είναι οτι τα χριστιανικά ιδεώδη ουδείς τα ασπάζεται πλέον οταν αναφερόμαστε σε κρατικές οντότητες...Ουτε εμένα με νοιαζει να παει μπροστα η Ελλαδα πατωντας στα πτωματα αλλων ανθρωπων.Σιγουρα όμως με νοιαζει κ με κόφτει να μη πάνε άλλες χώρες μπροστά πατώντας στο πτώμα της Ελλάδος κ των ελλήνων...Στο τέλος τέλος και με βάση πάντα των αριθμό συγκρούσεων/πολέμων που έχει συμμετάσχει ο ελληνισμός έχω να υπερηφανεύομαι οτι με κανένα τρόπο , η Ιστορία θα μας χαρακτήριζε χασάπηδες...Αυτό όμως δε μου αρκεί...Πρέπει έστω και αργά ο ελληνισμός να σταματήσει να είναι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης κ ο καλοπροαίρετος...Δεν είπα να μη ζούν μετανάστες ανάμεσά μας(είμαι και φίλος με κάμποσους) αλλά λέω να εντάσσονται πλήρως στην ελληνική κοινωνία κ να μη δημιουργούνται νέες εστίες αστάθειας για το μέλλον(πχ εποικισμός αγαθονησίου).Εγώ πρώτος θα ανοίξω το σπίτι μου σε έναν μετανάστη οικογενειάρχη.Για λοιπά κατακάθια όμως λέω όχι...Αρκετούς έχουμε δικούς μας.Πρώτα όμως επιβάλεται να μεριμνήσω για το πλήθος ελληνικών πληθυσμών σε γειτονικές χώρες και να διεκδικήσω όχι την Ελλάδα των 2 ηπείρων αλλά την Ελλάδα που δικαιούμαστε.Πως θα πιέσω για τη Βόρειο Ήπειρο και το νόμιμο δικαίωμα(μέσω συνθήκης) για αυτονομία κ αυτοδιάθεση όταν η αλβανική κυβέρνηση θέτει ζήτημα αλβανικής μειονότητας(όλοι ξέρουμε ότι άλλο μειονότητα με πατρογονικές εστίες κ άλλο οικονομικοί μετανάστες)?Πώς θα εξασφαλίσω το μελλοντική ύπαρξη της ελληνικής Θράκης όταν χάνω τη μάχη για το όνομα της Μακεδονίας και τους Μακεδόνες?Στη τελική χωρίς ασφάλεια, τεράστια ποσά θα δαπανώνται για την άμυνα και ο λαός μας θα ζεί στη κακομοιριά...Ειναι που έιναι στραβός ο γυαλός(πολιτικό σύστημα,ανισοκατανομή πλούτου κ πολλά ακόμα) ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να αρμενήσουμε ίσια...Υπάρχει κόμμα που να ασχολήται έστω κ ελάχιστα με όλα αυτά?Υπάρχει αλλά σε αυτό βρίσκουν θαλπωρή και πολλά φασιστόμουτρα...Προτιμώ να συγκατικοίσω με αυτούς παρά με τους χαζομποέμ τύπους που μιλάνε λες και το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας κ του μέσου έλληνα είναι τα δικαιώματα των πακιστανών...Αν αυτά που λέω ακούγονται φασιστικά πραγματικά το λεχουμε χάσει το κορμί πατριώτες...

Αυτα που λες δεν ειναι καθολου φασιστικα, ολα οσα λες για την Ελλαδα και την πολιτικη μας οσον αφορα τις σχεσεις με τους γειτονες τα ασπαζομαι και συμφωνω με το ποστ σου εκτος ενος σημειου..

"Προτιμώ να συγκατικοίσω με αυτούς παρά με τους χαζομποέμ τύπους που μιλάνε λες και το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας κ του μέσου έλληνα είναι τα δικαιώματα των πακιστανών"

Δυστυχως ειμαστε σε ενα σταυροδρομι και καλουμαστε να διαλεξουμε τον λιγοτερο αχρηστο απο οτι φαινεται.. Πραγματικα δεν μπορω να σου προτεινω κανεναν που να ειναι καταλληλος.. Απλα θα σταματησω να ειμαι περηφανος για εμενα την στιγμη που θα συμβιβαστω και θα παω παρεα με εναν τυπο τυπου Πλευρη, εστω αν αυτη ειναι η λιγοτερο χαλια επιλογη..

Δυστυχώς δεν μπορώ να εκφράσω τις απόψεις μου δημόσια :/

Αν πραγματικα τις πιστευεις και μπορεις να τις υποστηριξεις γιατι να μην το κανεις?

Ασχετο αν συμφωνουμε/διαφωνουμε ή αν κραζουμε λιγο ο ενας τον αλλο ( :P )

Οσο συζηταμε ισως να καταληξουμε σε κατι που να βελτιωσει εστω και λιγο τα πραγματα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι το θέμα να καταλήξουμε κάπου ή οχι.Τα πιστέυω μου δεν περιορίζονται σε ενα κόμμα.Απλως το Λαος κάπως κολάει με αυτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.
Sign in to follow this  

• Create New...