Jump to content
ALX™

KYΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (καιρου επιτρεποντος)

Recommended Posts

ΕΟ Αθηνων Πατρων.Στο Κιατο κανουμε αριστερα και ανεβαινουμε προς την Λιμνη Στυμφαλια.Συνεχιζουμε προς τεχνιτη λιμνη Δοξης και κατεβαινουμε στο Δερβενη.Κι απο κει σπιτια μας.

Η διαδρομη αυτη προτεινεται για Αθηναιους και Πατρινους.Απο κει και περα αν νομιζουν οτι μπορουν να κατεβουν και οι βορειοτεροι,φυσικα και ειναι ευπροσδεκτοι.

Αντε να βλεπω συμμετοχες :_unsure:

Ηδη ειμαστε 2 σιγουροι (εγω κι ενας φιλος απο την δουλεια με BMW Funduro ST 650 ο οποιος ξερει και καλα κοψιδαδικα εκει :blush:

Ο Black Hawk ειχε εκδηλωσει επισης ενδιαφερων (ισχυει ακομα?) οπως και η Artemis (αν και πηγε Ναυπλιο και δεν ξερω αν θα μπορεσει και την αλλη Κυριακη. :unsure:

Αλλοι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δώσε και στίγμα που θα γίνει η ανασυγκρότηση και που βρεθούμε με τους Πατρινούς...χε,χε (Η μόνη περίπτωση που σας σώζει -από το να γνωρίσετε τους Πατρινούς- είναι το να ρίξει κανένα χιόνι...!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E μαλλον το πιθανοτερο σημειο θα ειναι καπου στο Κιατο.Θα τα πουμε ομως αυτα μεχρι τοτε.

Επισης,........εκδηλωσαν ενδιαφερoν αλλοι δυο φιλοι μου (Ο ενας με Banditt 1200 και ο αλλος με Fazer 1000)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουω για χιονια παντως στα καναλια,ακομα και στο κεντρο της Αθηνας για Τριτη Τεταρτη.Οποτε φανταστειτε εκει πανω τι θα ριξει :(

Ελπιζω για ΑΚΟΜΑ μια φορα οι μετεωρολογοι να πεσουν εξω και να μην εχουμε χιονια.

Με χιονια φυσικα και δεν θα παμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

post-46-1136786682_thumb.jpg

O καιρος στα Καλαβρυτα (πιστευω πως θα ειναι παραπλησιος των περιοχων που λεμε να παμε) :(

Γιατι αν πλακωθει 2-3 μερες στο χιονι δυσκολα το βλεπω να πηγαινουμε εκει πανω.

Παντως επειδη η Ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια (γι αυτο μην παντρευτειτε γυναικα που την μανα της την λενε Ελπιδα :D ) θα παρουμε ενα τηλεφωνο εκει πανω κατα την Παρασκευη να μαθουμε πως ειναι τα πραγματα και αναλογως θα ξεκινησουμε.

Διαφορετικα θελετε απο τωρα να ριξουμε μια πεδινη εναλλακτικη διαδρομη (οχι απαραιτητα προς Πελοποννησο) μηπως τα βρουμε σκουρα τα πραγματα εκει πανω με τα χιονια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....κατα Ναυπακτο, μερια? :rolleyes: :D

(...παραθαλασσια,,δυσκολο το βλεπω το χιονι.. :blush: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Παιδιά εγώ δεν νομίζω ν'ακολουθησω αυτή τη φορα.

Για τα δικά μου δεδομένα το κρύο είναι αρκετό (ειδικά εκεί πάνω) και δυστυχώς ο χειμερινός εξοπλισμός μου είναι κάπως λιτός για τέτοιου είδους ταξίδια :(

(ασε που δεν έχω ακόμα θερμαινόμενα γκριπ! :P )

Οσοι απο εσάς πάτε, να προσέχετε κ καλό δρόμο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΑΒΟΙ. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ;;;

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ ΑΥΘΗΜΕΡΩΝ ΠΕΡΣΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΑΜΕ ΕΙΧΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ.

ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ την Κυριακή έφαγα πολύ κρύο κάτι που με κρατάει μακρυά από μακρινές βόλτες...

Προτειμώ κάτι κοντινό μέχρι να ανοίξει λίγο ο καιρός....

Να εμπνέει και η άσφαλτος καλύτερα και να φχαριστηθώ και τη διαδρομή...

ΑΝ πάτε καλά να περάσετε...

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια...σκουρα τα πραγματα για κει πανω.

Απ οτι βλεπω στα καιροσάιτ χιονιζει απο χτες και θα χιονιζει ως την Πεμπτη τουλαχιστον,οποτε δεν θα ειναι να ανεβουμε εκει πανω. :(

Οποτε....ή το ακυρωνουμε εντελως και παμε για την επομενη εβδομαδα,ή επιλεγουμε αλλο αλλα πεδινο μερος να παμε.

Ακουω? :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν γλυστρανε λεει :P

Εκτος κι αν παμε και νοικιασουμε εκεινες τις μοτοσυκλετες που τρεχουν στον παγο :_w00t: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μετράει η γνώμη μου και γίνεται θα προτιμούσα την επόμενη βδομάδα που ίσως έχει και καλύτερο καιρό, αλλά εκτός αυτού προσωπικό σοβαρό οικογενειακό ζήτημα με αναγκάζει να μείνω ως το μεσημέρι τουλάχιστον στην Αθήνα.

Αν τυχόν πάτε σας εύχομαι να περάσετε οσο καλύτερα μπορείτε.Θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά δυστυχώς δε μπορώ.Σόρυ :(

Τροποποιήθηκε από τον thanos13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε ρε.Θα πειτε την γνωμη σας οι ενδιαφερομενοι?

Το ακυρωνουμε γι αυτη την βδομαδα?ή παμε σε πεδινη βολτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ακουω για χιονια παντως στα καναλια,ακομα και στο κεντρο της Αθηνας για Τριτη Τεταρτη.Οποτε φανταστειτε εκει πανω τι θα ριξει :(

Ελπιζω για ΑΚΟΜΑ μια φορα οι μετεωρολογοι να πεσουν εξω και να μην εχουμε χιονια.

Με χιονια φυσικα και δεν θα παμε.

<{POST_SNAPBACK}>

Να ρίξει να ρίξει !!!

Άσε ρε ALX να ρίξει και λίγο χιονάκι και για μας με τα χειμερινά sport !!! πως και πως το περιμένουμε να κάνουμε λίγο ski…

Interested anyone??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αντε ρε.Θα πειτε την γνωμη σας οι ενδιαφερομενοι?

Το ακυρωνουμε γι αυτη την βδομαδα?ή παμε σε πεδινη βολτα?

Εγώ λέω δεν πάμε για κανα καφε...? :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν γλυστρανε λεει :P

Εκτος κι αν παμε και νοικιασουμε εκεινες τις μοτοσυκλετες που τρεχουν στον παγο :_w00t:  :P

<{POST_SNAPBACK}>

ή εναλλακτικά....

e-catene.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ λέω δεν πάμε για κανα καφε...?    :_unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Και αυτό γίνεται και είναι και καλή ιδέα.Μετά το μεσημεράκι όμως :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mαϊστα....τοτε τα λεμε.Ριξτε καμμια ιδεα ομως,αν ειναι να το συνδιασουμε με μια μικροβολτα.Μην μου πειτε μπουρναζι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε θέλω να γίνω σπασίκλας και να σας τη χαλάσω εγω.Δυστυχώς η δουλειά που έχω την κυριακή γίνεται μόνο μια φορά και ποτέ άλλοτε οπότε δε μπορώ να λείψω.Για να γίνω πιο σαφής εγω θα ξεμπερδέψω κατά τις 2 το μεσημεράκι ίσως και λιγάκι πιο νωρίς.Απο κεί και πέρα είμαι στη διάθεση σας.Αν είναι να πάτε πιο νωρίς όμως για οποιοδήποτε δικό σας λόγο μη κολλήσετε πηγαίντε και αν προλάβω έρχομαι και σας βρίσκω, αλλιώς την επόμενη βδομάδα που θα είμαι free :winking:

Eυχαριστώ :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα