Jump to content
Sign in to follow this  
erefer

Νέο μελος!

Recommended Posts

Γειά σε όλους!

Με λένε Βασίλη, είμαι 23 χρονών και θέλω να πιστεύω πως σε λίγους μήνες θα εχω πάρει μηχανή(αχ, άτιμα λεφτά :D )

Αυτήν την βδομάδα που ερχεται θα πάω να βγάλω δίπλωμα μάλλον... Σας διαβάζω καιρό με τις ώρες, αλλά πιστεύω πλέον ήρθε η ώρα να δώσω το παρόν. Απο μικρός ήθελα μηχανή αλλά οι γονείς μου, μου πλάσαραν το αμάξι, ετσι κατάντησα να οδηγάω απο 12 χρονών αυτοκίνητο και η εμπειρία μου στους δυο τροχούς περιορίστηκε στο παλιό μου BMX :lol: :lol: Καλώς σας βρήκα λοιπόν, έστω και αν έγραψα λιγο αργά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γουέλ καμ, λίγο υπομονή και δίπλωμα θα πάρεις και μηχανή και απ΄ όλα (τζατζίκι, κρεμμύδι, ντομάτα, πατάτα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως μας ήρθες, και αν δεν το πάρεις με την πρώτη το δίπλωμα.. λάδωσε το και η παναγιά μαζί σου

αντε και να πάρεις και την desmosedici την dreambike σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χέλλοου...

Σαν να τον καλωσορίζεις στη HELL ακούστηκε αυτό το Χελλόου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς όρισες παλίκαρε! Τι μοτόρι σκέφτεσαι να πάρεις με το καλό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Janabetis την desmosedici RR λέω να πάρω για αρχή...

:lol: :lol: :lol: (όνειρα θερινής νυκτός :lol: )

Σίγουρα θα πάρω μεταχειρισμένη, είμαι ανάμεσα στο ninja 250r και σε cbr 600 f4 μοντέλο 2000. Προϋπολογισμός 3000 ευρώ.

Ξέρω απο πρώτο χέρι την δύναμη που εχουν οι μηχανές.. Απλά το ninja μου φαίνεται "λίγο" και δεν θέλω μετά απο 6 μήνες να ψάχνω για αλλη μηχανή, αν και είμαι 1000% σίγουρος πως με το ninja θα μάθω πιο γρήγορα να οδηγάω και σαφώς με λιγότερο κίνδυνο, απ'οτι με το cbr. Δεν θέλω να βγαίνω έξω και να πάω με 300, μου αρέσει πολύ η επιτάχυνση, οχι τοσο οι μεγάλες ταχύτητες. Εχω βάλει και λεφτά τώρα να πάρω και καινούργιο αυτοκίνητο και έχω μπεί λίγο μεσα.. Συν τοις αλλοις εχω βάλει 2500 ευρώ στην άκρη για εξοπλισμούς, εχω βλέπετε και την κοπέλα μου και δεν θέλω να έχει κατι κατώτερο απ'οτι φοράω εγώ, αν και σπάνια θα την ανεβάζω πάνω, δεν θέλω... Ψήνετε κανείς απο σας να μου δώσει κανα 600άρι-1000άρι για να μάθω, γιατί οι γνωστοί μου δεν το συζητάνε... :lol: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήλθες φίλε!

Σε βλέπω πολύ προσγειωμένο στις επιλογές σου και χαίρομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλημέρα και καλό μήνα .Οσο ιταλος και να ειμαι στις επιλογες μου ειναι σιγουρο οτι ειμαι και αλλο τοσο ιαπωνας........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλως ορισες !

οτι και να παρεις σεμνα με το δεξι χερι στην αρχη ...

σεμνά το δεξί χέρι συνέχεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολυ για την υποδοχή!

Μάλλον αυριο θα πάω σε δάσκαλο, όταν κάνω το πρώτο μάθημα θα ανοίξω ένα θέμα για να σας πω τις εντυπώσεις μου. Ο τίτλος του θα είναι "Ενα αστέρι γεννιέται.." :lol: :lol: :lol:

Φίλε Dragos η πρώτη μου επαφή με αμάξι ήταν οταν ήμουν 5 χρονών, οπου ο πατέρας μου με έβαζε στα πόδια του και έπαιρνα το τιμόνι σε κατι χωματόδρομους στην ευρυτανία πάνω στα βουνά. Και το έκανε πολύ συχνά στις διακοπές. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόταν :P 12 χρονών δεν έκοβα βόλτες στην ομόνοια, απλά εκείνο το καλοκαίρι εκανα μαθήματα με τον πατέρα μου καθημερινά στα χωριά,(ανηφόρες ξεκινήματα, ξεκίνημα σε ανηφόρα με όπισθεν κτλ) και εκείνο τον Αυγουστο ήταν και η πρώτη φορά που οδήγησα σε πόλη, στο Αγρίνιο. Εκεί έμαθα και να παρκάρω :D Μιλάμε για πολύ υπομονή ο father, αλλά το γούσταρε κιόλας, δεν ξέρω μάλλον είχε όνειρο να γίνει δάσκαλος οδήγησης :lol: Απο εκεί και έπειτα οδηγούσα με τον πατέρα μου μεσα στην Αθήνα τουλάχιστον 3-4 φορές το μήνα, μιλάμε για τουλάχιστον 2 ώρες καθε φορά. Στα 16 μου επαιρνα το αυτοκίνητο στο χωριό τα καλοκαίρια και πήγαινα οπου μου γούσταρε. Στα 17 πήγαινα στο σχολείο με το αμάξι και έκανα κοντινές διαδρομές απ'το σπίτι μου. Ο πατέρας μου εκτός των άλλων μου έμαθε πως να τραβάω χειρόφρενο, πως να κάνω παντιλίκια και αλλα "καγκουριλίκια" καθώς πίστευε πως αργά ή γρήγορα θα τα κάνω μόνος μου και αν δεν ξέρω θα μπώ σε καμια καφετέρια.. Η ιστορία τον δικαίωσε. Ημουν μάλλον πολύ τυχερός, γιατί κανένας απ'οσους εχω γνωρίσει δεν οδηγάει απο τοσο μικρή ηλικία. Ξέχασα να πώ πως εχω εκβιάσει αρκετέεεεες φορές του γονείς μου στα 17 μου, ιδίως την μάνα μου οτι αν δεν πάρω το αμάξι για καφέ, θα πάω για καφέ με το φίλο με την χιλιάρα :lol: Πάντα έπιανε :rolleyes: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες φιλε και ηρεμα οι ταρζανιες δεν ωφελησαν κανενα κι εγω μια απο τα ιδια ειμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα