Jump to content
Sign in to follow this  
Voliminal

Απορία ενός αρχαριότατου

Recommended Posts

Nope.

Τότε μήν το ψάχνεις! Αστο και άμα είναι θα έρθει μόνο του εμπειρικά! :_thumbsup: Απο σούζες δεν ξέρω αλλά τα μπαντιλίκια έχουν τη φάση τους και δεν καταπονούν και το πιρούνι της μοτό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βγαινετε ολοι και κραζετε……..ποσοι από σας οι οποιοι οδηγουσαν από τα 16+ δεν τα εκαναν αυτά? Δεν ειχατε αποριες?

Το ότι τοτε δεν ειχαμε ιντερνετ να εκφραζουμε τις αποριες μας ΓΙΑΤΙ το θεωρειτε λαθος? Τοτε δεν ρωταγατε (οσοι ειχατε κυκλο) τους μεγαλυτερους στις καφετεριες και στις λεσχες ερωτησεις που τωρα σας φαινοντε γελοιες?

Είναι καλυτερα που ρωταει παρα να ξεκινησει μονος του χωρις κρανος σε δημοσιους δρομους και χωρις ιχνος οποιασδηποτε συμβουλης

Οσοι μαθαμε από μικροι να οδηγαμε εχουμε κανει καγκουριες το ότι καποιοι από εμας ωριμασαν και τις εκοψαν, είναι άλλο θεμα.

Για θυμηθείτε ποτε ξεκινησατε να φορατε κρανος? Ποσο καιρο οδηγουσατε χωρις διπλωμα και χωρις ασφαλεια? Ποσες φορες ειχατε το κατάλληλο μηχανακι και εξοπλισμο για τις καγκουριες που κανατε?

Οσο πιο παλιοι τοσο χειροτεροι εισασταν-ειμασταν

Αφηστε το θεμα ότι ετσι γνωριζεις το μηχανακι σου, πως γλυστραει πως αντιδραει σε οριακες καταστασεις και όταν σου τυχει οτιδηποτε αντιδρας πολύ πιο σωστα από καποιον που είναι παντα Κυριος

Βασικη προϋποθεση βεβαια ειναι να την εχεις "βγαλει" μεχρι να ωριμασεις και εσυ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε μήν το ψάχνεις! Αστο και άμα είναι θα έρθει μόνο του εμπειρικά! :_thumbsup: Απο σούζες δεν ξέρω αλλά τα μπαντιλίκια έχουν τη φάση τους και δεν καταπονούν και το πιρούνι της μοτό...

Aha, thanks :_thumbsup:

Βγαινετε ολοι και κραζετε……..ποσοι από σας οι οποιοι οδηγουσαν από τα 16+ δεν τα εκαναν αυτά? Δεν ειχατε αποριες?

Το ότι τοτε δεν ειχαμε ιντερνετ να εκφραζουμε τις αποριες μας ΓΙΑΤΙ το θεωρειτε λαθος? Τοτε δεν ρωταγατε (οσοι ειχατε κυκλο) τους μεγαλυτερους στις καφετεριες και στις λεσχες ερωτησεις που τωρα σας φαινοντε γελοιες?

Είναι καλυτερα που ρωταει παρα να ξεκινησει μονος του χωρις κρανος σε δημοσιους δρομους και χωρις ιχνος οποιασδηποτε συμβουλης

Οσοι μαθαμε από μικροι να οδηγαμε εχουμε κανει καγκουριες το ότι καποιοι από εμας ωριμασαν και τις εκοψαν, είναι άλλο θεμα.

Για θυμηθείτε ποτε ξεκινησατε να φορατε κρανος? Ποσο καιρο οδηγουσατε χωρις διπλωμα και χωρις ασφαλεια? Ποσες φορες ειχατε το κατάλληλο μηχανακι και εξοπλισμο για τις καγκουριες που κανατε?

Οσο πιο παλιοι τοσο χειροτεροι εισασταν-ειμασταν

Αφηστε το θεμα ότι ετσι γνωριζεις το μηχανακι σου, πως γλυστραει πως αντιδραει σε οριακες καταστασεις και όταν σου τυχει οτιδηποτε αντιδρας πολύ πιο σωστα από καποιον που είναι παντα Κυριος

Βασικη προϋποθεση βεβαια ειναι να την εχεις "βγαλει" μεχρι να ωριμασεις και εσυ :/

Thanks για την υποστήριξη μιας και έτσι είναι οντως τα πράγματα. Απ' οτι έχω δεί αυτο γίνετε συχνά στο forum όποτε κάποιος γράφει για καγκουριές..

Μιας και εγώ δεν έγραψα ούτε "Πώς κάνς σούζα?" ούτε "Πώς κάνω παντιλίκια?"...

Η ερώτηση μου ήταν σχετικά με την πρόσφυση του πίσω ελαστικού.

Πολλοί όμως δεν θελουν να το δουν έτσι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά με την καταπλυκτική ελληνική άσφαλτο μπαντιλίκια μπορείς να κάνεις και με σκουτεράκι 15ετίας 50 κυβικών. :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το'χετε φάει το παιδί...

Τροποποιήθηκε από τον Asterios25

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μολις μαθεις παντιλικια και σουζα, μαθε να σηκωνεις σουζα και να κανεις παντιλικια, το χω δει και ειναι αρκετα δυσκολο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μολις μαθεις παντιλικια και σουζα, μαθε να σηκωνεις σουζα και να κανεις παντιλικια, το χω δει και ειναι αρκετα δυσκολο!

Γιατί να μάθει να το κάνει ?????? Δεν νομίζω να το χρειάζεται αυτό εκτός και άν επιθυμεί να εργαστεί στο τσίρκο! -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το που είδα το θέμα σου σαν αρχαιότατος και την ερώτησή σου νόμιζα ότι ειρωνεύεσαι αλλά απλά δεν είσαι αρχαιότατος και δεν ειρωνεύεσαι.

Αυτά μαθαίνονται με προσοχή και με πείρα. Αν δεν ξέρεις να κάνεις σούζες και δεν έχεις αρχίσει με ποδήλατο ή με παπάκι θες να μάθεις με το ΤΤ; θα δυσκολευτείς..

Μάθε να ισοροπείς πρώτα και τα άλλα θα έρθουνε μόνα τους με προσοχή και με εξοπλισμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδη να μην τολμησω να ρωτησω πως κανει κανεις endo.

:popcorn:

δεν καταλαβενω γιατι του μιλατε κατα αυτο τον τροπο του συναδερφου.

και τι δεν διαβασα, οχλος.

συγνωμη κιολας με ολο το σεβας.

respect

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Με το που είδα το θέμα σου σαν αρχαιότατος και την ερώτησή σου νόμιζα ότι ειρωνεύεσαι αλλά απλά δεν είσαι αρχαιότατος και δεν ειρωνεύεσαι.

Αυτά μαθαίνονται με προσοχή και με πείρα. Αν δεν ξέρεις να κάνεις σούζες και δεν έχεις αρχίσει με ποδήλατο ή με παπάκι θες να μάθεις με το ΤΤ; θα δυσκολευτείς..

Μάθε να ισοροπείς πρώτα και τα άλλα θα έρθουνε μόνα τους με προσοχή και με εξοπλισμό.

Όχι φίλε μου.. πραγματικά είμαι αρχαριότατος.

Τα μόνο μηχανάκι που έπερνα στην ζωή μου ήταν ενα Kaze-R θείου μου που και που.(σουζες? πολύ λίγα πράγματα)

Και αμάξι απο τον αύγουστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι φίλε μου.. πραγματικά είμαι αρχαριότατος.

Τα μόνο μηχανάκι που έπερνα στην ζωή μου ήταν ενα Kaze-R θείου μου που και που.(σουζες? πολύ λίγα πράγματα)

Και αμάξι απο τον αύγουστο.

Eισαστε σιγουροι οτι υπαρχει επικοινωνια????

Τροποποιήθηκε από τον paitos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α, και μια απορία. Γιατί όλοι λένε οτι αμα δεν ξέρεις με παπάκι μετα είναι δύσκολο ή δεν θα τα καταφέρεις ποτε?

Εγώ πιστεύω οτι θα είναι πιο εύκολο λόγο στυσήματος μηχανής και λόγο ροπής και συμπλέκτη.

Δηλαδή όταν συγκρίνω τον τρόπο με τον οποίο πας να σηκώσεις το παπί με τον τρόπο που πας να σηκώσεις μοτοσυκλέτα..

Πραγματικά με πολύ πιο ευκολία η μοτοσυκλέτα.

Αλλά και πάλι δεν γνωρίζω περι του θέματος, γι αυτο και ρωτάω κι ολας.(μη με αρπάξετε πάλι)

Και επίσης γεωμετρικά σε σούζα μια μοτοσυκλέτα μου φένετε πιο σταθερή απ'οτι ένα παπι.

Πρέπει να αναφέρω οτι αν κάνω λαθος να με διορθώσετε? Κάντε το ελευθερα γιατί αυτός είναι και ο σκοπός μιας και ρωτάω.

Ώχ! όντως και εμένα κάτι δεν μου πάει καλά εδω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, έχεις-ετε δίκιο, γ@μ@ την πρώτη δικιά μου πρόταση, λόγω αναγραμματισμού στο γρήγορο του διαβάσματος το είδα και το διάβασα και μου ξέφυγε το Ρ!!

Το άλλο όπως έχει! (οι υπόλοιπες προτάσεις!)

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν μαθεις με παπι πρωτα να κανεις σουζες και πατιλικια με την ελαχιστη δυναμη που εχει ενα 50αρι μετα ολα σου φαινονται πολυ ευκολα !!

μπορεις να βρεις ενα κομματι με χωμα να δοκιμασεις ??

υποψιν οτι γλυστραει παρα πολυ στο χωμα ... οποτε προσεχε παρα πολυ !!!

να ξερεις ομως οτι θα τσαλακωσεις σιγουρα το μηχανακι κ ακομα περισσοτερο την περηφανια σου ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε πήρα εχθες το μηχανάκι.. τα παντιλίκια δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρα να ανοιξεις το γκαζι.... σούζα? πρώτη ανοιγεις και σου έρχεται πάνω.. έχω καυλώσει την ζωή μου.. αλλά προσέχω τώρα γιατί είναι αρχή ακόμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα