Jump to content
nik_sgr

Γυάλισμα εξατμίσεων (ομαδική παραγγελία)

Recommended Posts

Θα παρακαλουσα η τραπεζα που θα επιλεγει για να καταθεσουμε τα χρηματα να ειναι καμια φυσιολογικη οπως Αλφα, Εθνικη, Αγροτικη Πειραιως, Γιουρομπανκ, Μαρφιν, και αλλες παρομοιες διοτι στην επαρχια δεν εχει απο ολες τις μαρκες :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aν η Discover credit card που λένε είναι αυτή που αντιστοιχεί σε έναν τραπεζικό λογαριασμό και απλά βάζεις εκεί τα χρήματα, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω. Πιστωτική κανονική όμως δεν δίνω. Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η κάρτα που λέει?

Αν είναι αυτή που λέω εγώ, σας δίνω κατευθείαν αυτόν τον λογαρισμό να βάλετε τα χρήματα και τα παίρνουν αυτοί απευθείας. Μιλάμε για Alphabank

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι αυτη κανει. δηλαδη εχω ψωνισει με τετοια και τα χρηματα στα παιρνουν αμεσα. και αλφα εχει παντου για τους επαρχιωτες. αλλωστε οταν γινει η παραγγελια μπορεις μετα να τσεκαρεις αν πηραν τα λεφτα κανοντας ερωτηση υπολοιπου σε ενα ατμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα δεν κανει πιστευω θα σου την αποριψουν την πληρωμη. αν η πληρωμη γινετε σε σαιτ που εχει το λουκετακι δεν νομιζω οτι βλεπουν το νουμερο της καρτας δηλαδη αυτοματοποιημενη πληρωμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε...με σένα πως θα γίνει? :unsure: Εγώ να σε βάλω μέσα αλλά μετά πως το παραλαμβάνεις?

Αλεξη μπορεις μολις παραλαβεις το πακετο να τα στειλεις στον Alarm μεσω ΕΛΤΑ.Στελνουν με πολυ μικρη χρεωση σε ολο τον κοσμο...κανα 6-7 ευρω χρεωση θα ειναι :)

Αυτό το ποσό όμως, δεν περιέχει τελωνείο και δεν ξέρει πόσο θα το κοστολογίσουν εκεί.

Το κακό είναι ότι δεν δέχονται paypal. Δέχονται μόνο Visa, MasterCard, και Discover credit cards (δεν ξέρω τι είναι αυτές. Μήπως είναι οι debit cards? )

Το θέμα είναι πως πληρώνουμε τώρα γιατί εγώ υπολόγιζα σε paypal :unsure:

Αλεξη(Νο2) :D .Κατ'αρχας πες του αν μπορεσει να χαρακτηρισει τα πακετα ως GIFT οποτε και δεν θα χρεψθουν στο τελωνειο παρα μονο ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ευρω καθε πακετο λογω τελωνειακου ελεγχου(παρουσιας).Και ρωτησε τον εμπορο αντι για card να του κανουμε μια ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ(bank transfer) σε λογαριασμο του...

Αντε περιμενουμε :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οτι ειδα στο site του προιοντος αυτου δεν αναφερεται καπου για αποστολη σε Ελλαδα η σε Ευρωπη παρα μονο σε Αμερικη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aντε για να δουμε τι θα γινει τελικα!!!!! :huh: Παντως αν καταλαβα καλα το ενα απο τα 2 επιπλεον μπουκαλια θα το παρει ο Anzelo οποτε μενει αλλο ενα περισσευουμενο μπουκαλι.Σωστα???.......Σωστα!!!!

Αν δεν θελει κανενας αλλος αυτο το περισσευουμενο μπουκαλι μπορω να το παρω εγω!!!Ξαναλεω ΑΝ γιατι ηδη εχω 2 αλλα και ενα τριτο δεν με χαλαει ετσι να υπαρχει βρε αδερφε!!!! ;) :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα...αυτό το ξέχασα. Γίνεται λέει και με bank transfer σε λογαριασμό που θα μου δώσει. Το θέμα είναι καλυπτόμαστε σε περίπτωση λαμογιάς αν του στείλω τα χρήματα και δεν μας στείλει τα πράγματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελιακ ο πατερας μου αλλαξε και παλι γνωμη.....

τσαμπα ταλεπωρια λεει........

θα κοιταξει ντοπια πραγματα...ελεος!

οποτε εμενα ακυρωστε με παιδες :(

Τροποποιήθηκε από τον Anzelo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην περιπτωση bank transfer νομιζω οι προμηθειες ειναι γυρω 35 ευρω και αναλογα το τιμολογιο της καθε χωρας. και τα λεφτα θα κανουν 3 με 4 μερες. τωρα η λαμογια παραμενει λαμογια. ειναι λιγο ρισκο νομιζω. αποψη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ...αυτά τα μπερδέματα δεν μπορώ! (Αnzelo)

Τέλος πάντων. Έστειλα μέιλ που το ζητάω να μου διευκρινήσει το θέμα της Discover card. Κι αν μπορεί να γράψει και καλά δώρο στα πακέτα.

\

Περιμένω εκ νέου απάντηση και βλέπουμε. Οπότε τα μπουκάλια που θέλουμε πια είναι 55 (αν πάρει όπως είπε ένα τρίτο ο Yamahakias. Μας μένει ένα ακόμα να καλύψουμε. Ποιος το θέλει λοιπόν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oποτε κλεισαμε παιδες!!!! Τρια εγω (μπουκαλια εε?? :P :P ) και το τελευταιο ο motoSHARK........και τωρα μας μενουν τα διαδικαστικαααααα!!! :) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω, για να'μαι ειλικρινης, δεν περιμενα να βρεθει ακρη και μαλιστα με τοση ακριβεια! :_w00t::_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα περί δώρου...μύθος :(

Unfortunately, because it would be a commercial transaction with money changing hands, we would not be able to declare the shipment as a gift.

Πέρα απ' αυτό, μου είπε ότι δέχεται την debit card που έχω....αλλά μου είπε να τσεκάρω τι όριο έχει, γιατί λέει αυτές συνήθως έχουν μικρό κι ίσως δεν μπορέσει να πάρει τα χρήματα.

Αύριο λοιπόν ρωτάω στην τράπεζά μου και ξεκινάμε την διαδικασία αν όλα πάνε καλά.

Το μόνο που μένει σε εκκρεμότητα είναι τα χρήματα που θα φορολογήσει το τελωνείο. Είμαστε ΟΚ με το όποιο επιπλέον ποσό?

Φυσικά δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό. Αυτοί θα πάρουν τα χρήματά τους, κι εγώ για να παραλάβω μάλλον θα πρέπει να πληρώσω αυτά τα έξτρα χρήματα στο τελωνείο ε?

Όπως και να χει, όποιος παραλαμβάνει τα μπουκαλάκια του, θα πληρώνει στο χέρι την όποια επιβάρυνση του αναλογεί από το τελωνείο. Είμαστε ΟΚ?

Και κάτι τελευταίο. Οι εκτός Αττικής πως θα παραλάβετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε φίλε...με σένα πως θα γίνει? :unsure: Εγώ να σε βάλω μέσα αλλά μετά πως το παραλαμβάνεις?

Σου εστειλα εμαιλ, αν γινει η παραγγελεια θα συνενοηθω μαζι σου η με τα αλλα παιδια, μην σε αγχωνει και 1 χρονο (που λεει ο λογος να μηνει στην αθηνα.) , και να το πληρωσω και να μην το παραλαβω ποτε δεν χαθεικε ο κοσμος για 10-15 ευρω μωρε , χαλαλι. οποτε βγει πορισμα δοσε λογαριασμο να σου περασω μεσα τους εβρεους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον γνωστος γνωστου θα γινει η δουλεια!Επειδη βεβαια εγω δεν εχω κανεναν στη Αθηνα ειτε θα συνενοηθουμε οι Θεσσαλονικεις να μας τα στειλετε αν γινεται με ενα πακετο η αν καποιος ανεβει ουτως η αλλως εδω και φερει και το πακετο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ότι αφορά Σαλονικείς, Γιαννιτσιώτες κλπ θα τα παραλάβω εγώ με ΚΤΕΛ και θα τα μοιράσω σε καφεδάκι Βορείων. Απλά καλό είναι να χρεώσεις Αλεξ και τα μεταφορικά του ΚΤΕΛ Αθηνα-Θεσσαλονικη(που ειναι λιγότερα σε σχέση με κουριερ, λογικά καμιά 8-9?) ή να τα παραλάβει ο Τζαναμπέτης που είναι και κοντά στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας και να τα παρουμε ενας-ενας απο το χωρο του, κάτι το οποιο λογω δουλειας, ωραριων κλπ να είναι πιο βολικο για ορισμένους. Αν θες συνενοήσου πρώτα με Βασιλη και ενημερωστε με.

Βεβαια προτιμω τη λύση με το Βασίλη, σορυ Βασιλη για το χώσιμο :P

Τροποποιήθηκε από τον nik_sgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες αν περισσέψει μπουκάλι (λέω ΑΝ ρε παιδί μου, για τον οποιονδήποτε λόγο.. :D), κανονίζουμε και το παίρνω εγώ :_thumbsup:

ALX,αυτό το λέω just in case. Ούτε για να σας μπερδέψω ούτε τίποτα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα