Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 παιδια καντε κ ενα κοπο κ βαλτε και εμενα #dr.sakis x2 ok done Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bloki 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 παιδια να ρωτησω. Η venol δεν κανει αντιστοιχη δουλεια με συνδιασμο με βουρτσακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 #ALX # Leandros χ2 # terino x2 # Air # RiderGR # Landscape # FIReOnE # sorath # Athanx2 # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk X2 # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios# # DeadShadow # BATIGOL X 2 # XTkoulas X2 # prodigy # okourkoulo # motoshark #demplar #nik_sgr #thrakiotis X3 #Sotos_11 #fw_siak79 #The Great #NOE 13 #delaaa #nikoskkk , PANAHSKKK antonis75 X1 #dr.sakis x2 #salcon x1 #doukas33 X2 θα το εχανα παραλιγο.και εγω μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 Ωπ...τι έγινε τώρα? Πως κοκκίνισαν όλοι ξαφνικά? Ρε παιδιά...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Εγώ παίρνω ως έγκυρο το μήνυμα μέχρι Thrakioti (no 99) + τον Salcon. Oι RideGR, fireone, Sorath, okourkoulos και astore δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα (άρα είναι στην απ' έξω). Αύριο βράδυ κλείνει η λίστα και Δευτέρα πρωί στέλνω email για τιμή συνολικής παραγγελίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 μλκια δικια μ αλχ,δε καταλαβα τα κοκκινισματα το διορθωσα ελπιζω σωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 λοιπον θελω και γω δυο τεμμαχια και επειδη δεν κατεω πως να το κοκκινησω το θεμα στειλτε αριθμο λογαριασμου να βαλω το χρημα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) #ALX # Leandros χ2 # terino x2 # Air # RiderGR # Landscape # FIReOnE # sorath # Athanx2 # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk X2 # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios# # DeadShadow # BATIGOL X 2 # XTkoulas X2 # prodigy # okourkoulo # motoshark #demplar #nik_sgr #thrakiotis X3 #Sotos_11 #fw_siak79 #The Great #NOE 13 #delaaa #nikoskkk , PANAHSKKK antonis75 X1 #dr.sakis x2 #salcon x1 #doukas33 X2 # FOURNARIS Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2009 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FiReOnE 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 εγω παιδια ειπα ειμαι εκτος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_11 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2009 παιδιά ακόμη ένα εγώ κ έβγαλα και τον fireone που είπε ότι είναι εκτός #ALX # Leandros χ2 # terino x2 # Air # RiderGR # Landscape # sorath # Athanx2 # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk X2 # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios# # DeadShadow # BATIGOL X 2 # XTkoulas X2 # prodigy # okourkoulo # motoshark #demplar #nik_sgr #thrakiotis X3 #Sotos_11 X2 #fw_siak79 #The Great #NOE 13 #delaaa #nikoskkk , PANAHSKKK antonis75 X1 #dr.sakis x2 #salcon x1 #doukas33 X2 # FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) παιδια και εγω κοκκινος προλαβα η.... :( #ALX # Leandros χ2 # terino x2 # Air # RiderGR # Landscape # sorath # Athanx2 # PitS3 X2 # YAMAHAKIAS X2 # Ellessar_GR X2 # Black Hawk X2 # virusX2 # mAthosalas X2 # astore X2 # patapios# # DeadShadow # BATIGOL X 2 # XTkoulas X2 # prodigy # okourkoulo # motoshark #demplar #nik_sgr #thrakiotis X3 #Sotos_11 X2 #fw_siak79 #The Great #NOE 13 #delaaa #nikoskkk , PANAHSKKK antonis75 X1 #dr.sakis x2 #salcon x1 #doukas33 X2 # FOURNARIS Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2009 από τον astore Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Αύριο μεσημέρι κάνω κονέ για τιμές. (μόνο για τους κόκκινους) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Αύριο μεσημέρι κάνω κονέ για τιμές. (μόνο για τους κόκκινους) Οκεικ ALX!!! Θα περιμενουμε νεα σου!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 εγω που δεν ειμαι ελλαδα πως θα μπω στην λιτσα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Είχαμε νεότερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 hehe έγινε το κονέ ή ακόμα? Μιλάμε θα το κάνω καθρέφτη το fazeraki... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2009 Και εγω μεσα προλαβα ??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 ΝΕΑ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 51 τεμαχια μεχρι τωρα, αν μετρησα καλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Και εγω μεσα προλαβα ??????? αμα προλαβες θελω και καποιος να κανονισει και για μενα να προλαβω -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 αμα προλαβες θελω και καποιος να κανονισει και για μενα να προλαβω -_- Ρε φίλε...με σένα πως θα γίνει? Εγώ να σε βάλω μέσα αλλά μετά πως το παραλαμβάνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Παιδιά έστειλα μέιλ για 54 τεμάχια. Έβαλα μέσα και Rory και Alarm αλλά και ένα επιπλέον για μένα. Ζητάω το κόστος της προσφοράς τους με τα μεταφορικά για να βγάλουμε το κόστος του καθενός μας. Οπότε είμαστε σε αναμονή της απάντησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anzelo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) φτου!!! τωρα το ειδα το αρθρο ...κριμα και ηθελα και εγω ενα :( Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2009 από τον Anzelo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 Σήμερα έστειλα το μέιλ, σήμερα μου απάντησαν!!!! Ωραίοι είναι αυτοί ρε! Λοιπόν... μας κάνουν έκπτωση λόγω της μεγάλης παραγγελίας στα 10$/μπουκάλι. Όμως, μπορεί να στείλει όλα τα μπουκάλια σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα με την USPS. To κάθε πακέτο χωράει 14 μπουκάλια και το κόστος των μεταφορικών είναι 51,25$ το κάθε κουτί. Διά 14 μπουκάλια μας πέφτει 3,66$ στον καθέναν μας. Σύνολο δηλαδή για κάθε μπουκάλι 13,66 με τα μεταφορικά.Αυτό το ποσό όμως, δεν περιέχει τελωνείο και δεν ξέρει πόσο θα το κοστολογίσουν εκεί. Εγώ λοιπόν του ζήτησα 54 μπουκάλια αλλά αυτός επειδή πρέπει να γεμίσει τα κουτιά, μπορεί να μου στείλει 56. Αν λοιπόν υπάρχουν άλλοι δύο ή ένας που θέλει δύο μπουκάλια μας το λέει έγκαιρα. Το κακό είναι ότι δεν δέχονται paypal. Δέχονται μόνο Visa, MasterCard, και Discover credit cards (δεν ξέρω τι είναι αυτές. Μήπως είναι οι debit cards? ) Το συνολικό κόστος της παραγγελίας με την αξία των μπουκαλιών και τα μεταφορικά (χωρίς το τελωνείο) ανέρχεται στο ποσό των 765$ (584,57?) Δηλαδή 10,43?/μπουκάλι. Καλά μας έρχεται. Το θέμα είναι πως πληρώνουμε τώρα γιατί εγώ υπολόγιζα σε paypal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anzelo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) εγω θελω ενα!!! οπως και να πληρωνουμε!μπορω να εχω ενα? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 28 , 2009 από τον Anzelo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 οι visa master που σου λενε ειναι οι απλες χρεωστικες που εχουμε ολοι μας. τωρα μπαινεις σε λουκι το ξερω επειδη ισως να μην θες να βαλεις την καρτα σου στο ιντερνετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες