Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Αλλαξα μπουζι στο Hornetaki μου , στα 19900χλμ , η διαδικασια μπορω να πω ότι είναι λιγο πακετο, γιατι δεν υπαρχει χωρος να δουλεψεις, και χριαζετε να λύσεις το ψυγειο και το ντεποζιτο. Στις φωτο φαινετε η φθορα που εχουν τα μπουζι, όχι πολύ χαλια θα ελεγα. Το μονο που με προβληματισε είναι ότι τα μαμισια ηταν DENSO και αυτά που με δωσανε στην Honda είναι NGK, βεβαια και τα δυο είναι προτεινόμενα από την αντιπροσωπεία, αλλα δεν ξερω αν θα εχουν διαφορα στης θερμοκρασιες τους, δηλαδη ποσο ψυχρά η θερμα θα είναι τα καινουρια. Τι ψανεις τωρα εεεεε?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Τα μπουζί μιλάνε και λένε πολλά. Για κοίτα λίγο τα λάδια σου... στο τελευταίο σέρβις σου τα αλλάξανε ή απλά είπανε ότι τα αλλάξανε Γιώργο; Αν όντως έγινε αλλαγή μπήκε τπτ της προκοπής; Εμένα η φθορά, χωρίς να είναι ανησυχητική, μου φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που αρμόζει σε καινούργιο 600άρι με 20.000χλμ. Ψάξτο λίγο.. δεν είναι κακό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Βασιλη η πρωτη αλλαγη ηταν στα 1200 με τα λαδια της Honda 20W50, 2) 5000 Honda 20W50 , 3)13500 Motul 20W50, 4)19900 Motul 10W40. Λαδακι δεν καιει το παρακολουθω τακτικα. Το μονο που μπορω να σκεφτω τωρα είναι ότι θελουν τα carburators καθαρισμα και ρύθμιση, ρύθμιση σίγουρα μετα την αλλαγή τελικου και φιλτρου αερα , σκέφτεσαι κατι άλλο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Συγνωμη ρε παιδια, αλλα ποια φθορα συζηταμε στα μπουζια? Εγω σχεδον καινουργια τα βλεπω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Ρε συ στην φωτο που είναι ξαπλωμένα μου φαίνεται σαν να έχουν επάνω λευκά στίγματα (επικαθήσεις). Δεν ξέρω αν είναι τρικ που μου παίζουν τα μάτια μου με το φως στην φώτο. Λευκά στίγματα = πολύ λάδι στον θάλαμο καύσης ή κακό λάδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Εγω λευκα στιγματα βλεπω μονο στο 2ο απο αριστερα προς τα δεξια τα οποια οφειλονται μαλλον σε πτωτη του σπινθηριστη (ωωωωωωωωω, τι ειπα!!!) σε τσιμεντο. Απο τη φωτο δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα με ασφαλεια, αλλα η φθορα τους θα ελεγα οτι ειναι ελαχιστη. Ισως με γελαει η φωτο, τι να πω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Όχι παιδια δεν παιζει τιποτα τέτοιο είναι από την φωτο , ασπρα σημεία δεν υπάρχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 ρε παιδια γτ και εμενα μου φαινονται μια χαρα τα μπουζι???....και τα στιγματα ειναι απο το φως που πεφτει πανω!!!Αυτο καταλαβαινω εγω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Ναι οντως το 2ο μου επεσε κατω όταν το αλλαζα……. :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Τα μπουζί είναι μια χαρά γιατί έχει σωστή καύση το εργαλείο Αλλά καλά κάνει και τα αλλάζει 20000 χιλιόμετρα έχει και φαντάζομαι και το manual τόσο θα λέει αλλαγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Ναι οντως το 2ο μου επεσε κατω όταν το αλλαζα……. :D :D Δεν στο ειπα, αλλα σε εβλεπα οταν τα αλλαζες!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Το manual λεει ελεγχο στα 12000 η 12 μηνες και αλλαγη στα 24000 η 24 μηνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Όχι παιδια δεν παιζει τιποτα τέτοιο είναι από την φωτο , ασπρα σημεία δεν υπάρχουν. οκ άκυρο :) ο ασθενής θα ζήσει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες