Jump to content
Sign in to follow this  
Postmankav

Αλλαγη μπουζι σε Hornet 06.

Recommended Posts

Αλλαξα μπουζι στο Hornetaki μου , στα 19900χλμ , η διαδικασια μπορω να πω ότι είναι λιγο πακετο, γιατι δεν υπαρχει χωρος να δουλεψεις, και χριαζετε να λύσεις το ψυγειο και το ντεποζιτο. Στις φωτο φαινετε η φθορα που εχουν τα μπουζι, όχι πολύ χαλια θα ελεγα. Το μονο που με προβληματισε είναι ότι τα μαμισια ηταν DENSO και αυτά που με δωσανε στην Honda είναι NGK, βεβαια και τα δυο είναι προτεινόμενα από την αντιπροσωπεία, αλλα δεν ξερω αν θα εχουν διαφορα στης θερμοκρασιες τους, δηλαδη ποσο ψυχρά η θερμα θα είναι τα καινουρια. Τι ψανεις τωρα εεεεε??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα μπουζί μιλάνε και λένε πολλά.

Για κοίτα λίγο τα λάδια σου... στο τελευταίο σέρβις σου τα αλλάξανε ή απλά είπανε ότι τα αλλάξανε Γιώργο; Αν όντως έγινε αλλαγή μπήκε τπτ της προκοπής;

Εμένα η φθορά, χωρίς να είναι ανησυχητική, μου φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη από αυτή που αρμόζει σε καινούργιο 600άρι με 20.000χλμ.

Ψάξτο λίγο.. δεν είναι κακό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασιλη η πρωτη αλλαγη ηταν στα 1200 με τα λαδια της Honda 20W50, 2) 5000 Honda 20W50 , 3)13500 Motul 20W50, 4)19900 Motul 10W40. Λαδακι δεν καιει το παρακολουθω τακτικα. Το μονο που μπορω να σκεφτω τωρα είναι ότι θελουν τα carburators καθαρισμα και ρύθμιση, ρύθμιση σίγουρα μετα την αλλαγή τελικου και φιλτρου αερα , σκέφτεσαι κατι άλλο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη ρε παιδια, αλλα ποια φθορα συζηταμε στα μπουζια? Εγω σχεδον καινουργια τα βλεπω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ στην φωτο που είναι ξαπλωμένα μου φαίνεται σαν να έχουν επάνω λευκά στίγματα (επικαθήσεις). Δεν ξέρω αν είναι τρικ που μου παίζουν τα μάτια μου με το φως στην φώτο. Λευκά στίγματα = πολύ λάδι στον θάλαμο καύσης ή κακό λάδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λευκα στιγματα βλεπω μονο στο 2ο απο αριστερα προς τα δεξια τα οποια οφειλονται μαλλον σε πτωτη του σπινθηριστη (ωωωωωωωωω, τι ειπα!!!) σε τσιμεντο. Απο τη φωτο δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα με ασφαλεια, αλλα η φθορα τους θα ελεγα οτι ειναι ελαχιστη. Ισως με γελαει η φωτο, τι να πω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια γτ και εμενα μου φαινονται μια χαρα τα μπουζι???....και τα στιγματα ειναι απο το φως που πεφτει πανω!!!Αυτο καταλαβαινω εγω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μπουζί είναι μια χαρά γιατί έχει σωστή καύση το εργαλείο

Αλλά καλά κάνει και τα αλλάζει 20000 χιλιόμετρα έχει

και φαντάζομαι και το manual τόσο θα λέει αλλαγή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι οντως το 2ο μου επεσε κατω όταν το αλλαζα……. :D :D

Δεν στο ειπα, αλλα σε εβλεπα οταν τα αλλαζες!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όχι παιδια δεν παιζει τιποτα τέτοιο είναι από την φωτο , ασπρα σημεία δεν υπάρχουν.

οκ άκυρο :)

ο ασθενής θα ζήσει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα