A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2009 εχω μιλησει με διοργανωτες ειμαι στην αναμονη... :\ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aisxos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2009 Δε βαριεσαι, ας μπω στη λιστα.. Δε ξερω τι παιζει απο διοργανωση ωστοσο η ποιον πρεπει να πληρωσω κ ποσα.. Θα ξαναδιαβασω το τοπικ απ την αρχη αλλα δεν ειδα κατι τωρα που το κοιτουσα. Παιζει βεβαια να'μαι και στραβος.. Τελοσπαντων: 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman (τελικα??) 7)lykos (τελικα??) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory 12)Αισχος (Ααμα κατσει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Εχμ, εγώ γιατί δεν είμαι στη λίστα; 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman (τελικα??) 7)lykos (τελικα??) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory 12)Αισχος (Ααμα κατσει) 13)Zorz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2009 Εχμ, εγώ γιατί δεν είμαι στη λίστα; 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman (τελικα??) 7)lykos (τελικα??) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory 12)Αισχος (Ααμα κατσει) 13)Zorz Γιατί? Γιατί απ' όσο ξέρω (κι από όσα μου είπαν από την λέσχη) μετά από διαλογή που έκαναν στις εμπρόθεσμες αιτήσεις που κατατέθηκαν, αφαιρέθηκαν οι κουλοί και την θέση τους πήραν κάποιοι της λίστας αναμονής! Δεν σου επιστράφηκαν ακόμα τα χρήματα? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANAHSKKK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 Το 5ο .... 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman (τελικα??) 7)lykos (τελικα??) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory 12)Αισχος (Ααμα κατσει) 13)Zorz 14) ΠαναήςΚΚΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman (τελικα??) 7)lykos (τελικα??) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory 12)Αισχος (Ααμα κατσει) 13)Zorz 14) ΠαναήςΚΚΚ 15) paitos Εμενα γιατι με εχετε πεταξει 2 φορες απο την λιστα? Φοβατε κανεις? εε? εεεεε? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANAHSKKK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 :uglystupid2: Συγνώμη φίλε μου αλλά έκανα κοπι.... τα του Αλεξ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2009 και μενα με πεταξατε εξω ναι κουλαδι ειμαι και πρωταρης. ετσι κανετε και μαγειρευετε τις συμετοχες; εεεεεε; ετσι δεν ειναι;;; εεεε ;;;;; :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsumerman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2009 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman 7)lykos (τελικα??) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory 12)Αισχος (Ααμα κατσει) 13)Zorz 14) ΠαναήςΚΚΚ 15) paitos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman 7)lykos (τελικα μεσα!) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory 12)Αισχος (Ααμα κατσει) 13)Zorz 14) ΠαναήςΚΚΚ 15) paitos Απο σημερα μεσα και εγω! Μετα απο καποιες ακυρωσεις ανοιξε μια θεση και μπηκα και εγω! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2009 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Παίξε κι ένα Τζόκερ τώρα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Απο σημερα μεσα και εγω! Μετα απο καποιες ακυρωσεις ανοιξε μια θεση και μπηκα και εγω! Έλα αύριο στον καφέ να τα κανονίσουμε. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 Παίξε κι ένα Τζόκερ τώρα :D :lol: Έλα αύριο στον καφέ να τα κανονίσουμε. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2009 1) ΑLX * 2) A.K.A. SonIC (τελικα??) 3) Al_Bandy * 4) Liberal * 5) spyro * 6)tsumerman 7)lykos (τελικα μεσα!) 8) Dennis G. * 9)nikoskkk 10)Θάνος 11)Rory * 12)Αισχος (Ααμα κατσει) 13)Zorz 14) ΠαναήςΚΚΚ 15) paitos * Απο σημερα μεσα και εγω! Μετα απο καποιες ακυρωσεις ανοιξε μια θεση και μπηκα και εγω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες