Jump to content
janabetis

ADAC: Oδική βοήθεια

Recommended Posts

ναι φιλε ισχυουν!προχωρα αφοβα.

εγω τελος Μαρτιου θα κανω ανανεωση για 4η συνεχομενη χρονια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ευχαριστώ! θα πρέπει απο ότι είδα να επικοινωνήσω μαζί τους γιατί δεν παίρνει διευθύνσεις το σύστημα πέρα απο γερμανικές με βλέπω για το plus πρόγραμμα στα 79,50 ευρά!

και πώς πληρώνεις την συνδρομή? καμιά πιστωτική ή paypal κάτι που να μήν χρειάζεται να πάω σε τράπεζα ή μπορώ και να τους τα βάλω ονλινε με webanking άμα δίνουν το IBAN απλά δεν θυμάμαι τί χρέωση παίζει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το plus εχω κ γω,ναι γινεται με ΙΒΑΝ κ κοστιζει ελαχιστα.

αν τα καταφερνεις με την γερμανικη γλωσσα δες το σιτε τους κ θα πληροφορηθεις ολα οσα πρεπει να κανεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα το κοιτάξω κοπέλα και αδερφή το κατέχουν το γερμανικό! ας βοηθήσουν και σε κάτι!

ευχαριστώ!

Απο ότι βλέπω το έμβασμα σε ευρώπη είναι 0,50 ευρώ το κόστος οπότε μια χαρά!

Τροποποιήθηκε από τον pit_hal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά έφαγα το σιτε τους και δεν βρίσκω κάπου το μειλ τους για να στείλω! έχει μόνο έτοιμες φόρμες επικοινωνίας! καμιά βοήθεια?

τελικά όλα οκ! πήρα στο τηλεφωνικό κέντρο εδώ, πάτησα το 3 μου μίλησε μια κοπέλα σε τέλεια ελληνικά και της ζήτησα ένα μειλ για να κανω νέ συμβόλαιο!

στην αρχή μου λέει κάντο ον λινε, της λέω δεν δέχεται διευθύνσεις εκτός γερμανίας και μου έδωσε το service@adac.de για να στείλω!

Τροποποιήθηκε από τον pit_hal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω ειναι τα πακετα http://www.adac.de/mitgliedschaft/adac_membership/#ank84037

Εγω εχω το Adac Single Plusmembership .

Τους ειχα στειλει εμαιλ μου εδωσαν τα στοιχια τραπεζας, μετεφερα τα χρηματα εκει και 10 μερες μετα μου εστειλαν την καρτα μελους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναί φίλε τα πεκάτα τα έχω δεί γιαυτό ακριβώς ήθελα το μειλ για να τους πώ θέλω το τάδε πακέτο τί χαρτιά θέλετε απο μένα και πως να σας βάλω τα χρήματα! το έστειλα και περιμένω απάντηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναί φίλε τα πεκάτα τα έχω δεί γιαυτό ακριβώς ήθελα το μειλ για να τους πώ θέλω το τάδε πακέτο τί χαρτιά θέλετε απο μένα και πως να σας βάλω τα χρήματα! το έστειλα και περιμένω απάντηση!

αφου λεει "Join online / Payment" . Εκει δεν μπορεις ? Δεν ξερω , ρωταω. Απο χαρτια τιποτα. Μονο τα χρηματα αν θυμαμαι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορείς να κάνεις τίποτα ον λινε γιατί δέχεται μόνο γερμανικές διευθύνσεις για όλους τους άλλους γράφει επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη μασάτε.. πάρτε τηλέφωνο! Μιλάνε ελληνικά.

Καλος μα...κας και εγω. Οντως παρε το ελληνικο τηλεφωνο. Θα σου μιλησουν γερμανικα.

Πες τους αν μπορουν να μιλησουν ελληνικα και θα σου πουνε αυτοι τα διαδικαστηκα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά δεν ξέρω προσπαθώ να μήν νευριάσω αλλά δεν γίνεται!

τους στέλνω μειλ πριν 2 μέρες μου απαντάνε σήμερα (οκ ας πούμε ότι θεωρείται νορμάλ χρόνος και αν και θα περίμενα το πολύ σε μια μέρα να έχουν απαντήσει)

τους γράφω στα αγγλικά φόρμαλ μειλ με dear Sir or Madam, yours faithfully και τα ρέστα και μου απαντάνε στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ μόνο! δαλαδή έλεος βλέπεις ότι ο άλλος σου γράφει στα αγγλικά σου λέει είναι και μένει Ελλάδα και σου είναι τόσο δύσκολο εν έτη 2012 να γράψεις 5 γραμμές στα αγγλικά?

προφανώς και το πέταξα στο translate και έβγαλα άκρη τι και πώς αλλά γιατί να πρέπει σαν πελάτης εγώ να ξοδέψω παραπάνω χρόνο και προσπάθεια ?

μου επισύναψε και 3 pdf το πρώτο ήταν η αίτηση στα γερμανικα!!!! το δεύτερο οι όροι χρήσης ευτυχώς στα αγγλικά και το τρίτο κάτι σαν φιλάδιο στα αγγλικά με τα προγράμματα τους το οποίο σε κάποια σελίδα έχει και την αίτηση στα αγγλικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις δικιο ρε φιλε,ειναι κοματι σπαστικα αυτα...προσπαθησε να ηρεμησεις κ αν πραγματικα χρειαζεσαι αυτην την οδικη κανε μια ακομα προσπαθεια,αξιζει τον κοπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά δεν ξέρω προσπαθώ να μήν νευριάσω αλλά δεν γίνεται!

τους στέλνω μειλ πριν 2 μέρες μου απαντάνε σήμερα (οκ ας πούμε ότι θεωρείται νορμάλ χρόνος και αν και θα περίμενα το πολύ σε μια μέρα να έχουν απαντήσει)

τους γράφω στα αγγλικά φόρμαλ μειλ με dear Sir or Madam, yours faithfully και τα ρέστα και μου απαντάνε στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ μόνο! δαλαδή έλεος βλέπεις ότι ο άλλος σου γράφει στα αγγλικά σου λέει είναι και μένει Ελλάδα και σου είναι τόσο δύσκολο εν έτη 2012 να γράψεις 5 γραμμές στα αγγλικά?

προφανώς και το πέταξα στο translate και έβγαλα άκρη τι και πώς αλλά γιατί να πρέπει σαν πελάτης εγώ να ξοδέψω παραπάνω χρόνο και προσπάθεια ?

μου επισύναψε και 3 pdf το πρώτο ήταν η αίτηση στα γερμανικα!!!! το δεύτερο οι όροι χρήσης ευτυχώς στα αγγλικά και το τρίτο κάτι σαν φιλάδιο στα αγγλικά με τα προγράμματα τους το οποίο σε κάποια σελίδα έχει και την αίτηση στα αγγλικά!

Φιλε μου εδω στην θεσσαλονικη συνεργαζονται στενα με τον "Ζαμπετας Τροχοσπιτα"

Εγω συννενοηθηκα μαζι του και περσι για την εγγραφη μου και φετος για την αννανεωση της

Απλως εστειλα τα λεφτα στον ζαμπετα (χωρις καμια προμηθεια - απλως εξυπηρετει ) και μου ηρθαν ολα τα χαρτια στην διευθυνση μου

http://www.zampetas.gr/contact.asp

Τροποποιήθηκε από τον stef64

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις δικιο ρε φιλε,ειναι κοματι σπαστικα αυτα...προσπαθησε να ηρεμησεις κ αν πραγματικα χρειαζεσαι αυτην την οδικη κανε μια ακομα προσπαθεια,αξιζει τον κοπο.

ναι φίλε γενικά είμαι κούλ άτομο δεν έστειλα τίποτα την ώρα που είχα τα νεύρα θα επικοινωνήσω ξανά μαζί τους προχωρώντας την διαδικασία ενώ ταυτόχρονα με πολύ formal γραφή θα τους μεταφέρω και το παράπονο μου και ότι κατάλαβαν κατάλαβαν!

Φιλε μου εδω στην θεσσαλονικη συνεργαζονται στενα με τον "Ζαμπετας Τροχοσπιτα"

Εγω συννενοηθηκα μαζι του και περσι για την εγγραφη μου και φετος για την αννανεωση της

Απλως εστειλα τα λεφτα στον ζαμπετα (χωρις καμια προμηθεια - απλως εξυπηρετει ) και μου ηρθαν ολα τα χαρτια στην διευθυνση μου

http://www.zampetas.gr/contact.asp

ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία αν στην τελική (που δεν νομίζω) δεν βγάλω άκρη θα πάω απο εκεί αν και θαρρώ όλα θα πάνε οκ το κατέχω το ιντερνετικό νταλαβέρι γενικότερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω διαβάσει τις υπόλοιπες σελίδες, πάντως το Σεπτέμβρη με πλησίασαν (ουκ ολίγες φορές) στην έκθεση της φρανκφούρτης.

Έρχονται και ρωτάνε το νονό μου αρχικά "ντίζελ ή βενζίνη;", και του πιάνουν συζήτηση προσπαθώντας να τον πείσουν να γραφτεί.Τους λέει ότι μένει Γαλλία κι αυτοί αμέσως αρχίζουν να του λένε ότι έχουν συνεργάτες στη Γαλλία και ότι παρέχουν πλήρη υποστήριξη και του επιμένουν να γίνει μέλος.

Εμένα πάλι η ίδια ερώτηση, και μόλις τους λέω ότι είμαι από Ελλάδα, μου λένε "α οκ" και πάνε σε επόμενο!3 φορές συνέβη σε διαφορετικά σταντ που είχαν για promotion!Απ'τη μια χάρηκα που δεν με ζάλιζαν γιατί ούτως ή άλλως δεν είχα σκοπό να γραφτώ, απ'την άλλη σκέφτομαι, έιναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν έτσι πιθανό πελάτη;;;

Αρχικά σκέφτηκα ότι δε θα συνεργάζονταν με Ελλάδα και γι'άυτό δεν είχε νόημα περαιτέρω κουβέντα, αλλά τώρα που διάβασα στο ποστ ότι συνεργάζονται, προβληματίστηκα.

Χρειάστηκε κανένας τη βοήθεια τους να μας πει εντυπώσεις αντιμετώπισης;Είχε κανένας την κάλυψη και τις παροχές που δηλώνουν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρειάστηκε κανένας τη βοήθεια τους να μας πει εντυπώσεις αντιμετώπισης;Είχε κανένας την κάλυψη και τις παροχές που δηλώνουν;

Ναι την εχεις την καλυψη. Αν και εγω μια φορα την χρειαστηκα μονο. Το συμαντικοτερο ειναι οτι μπορεις καπως εμμεσα να καλυψεις και καποιου συνοδηπορου την μηχανη. Δηλαδη πας βολτα και καποιου το μηχανακι παθενει κατι. Τους περνεις τηλεφωνο, λες οτι οδηγας την ταδε μηχανη και παρουσιασε αυτο το προβλημα. Σε μια τετοια κληση που τους εκανα δεν αρνηθηκαν, αλλα λογο της ημερας (Κυριακης) επρεπε να το πανε πρωτα το μηχανακι σε δικο τους χορο μεχρι να ελεγχθει την επομενη μερη.

Διαβασε τις πρωτες σελιδες για εμπειριες αλλων :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το συμαντικοτερο ειναι οτι μπορεις καπως εμμεσα να καλυψεις και καποιου συνοδηπορου την μηχανη. Δηλαδη πας βολτα και καποιου το μηχανακι παθενει κατι. Τους περνεις τηλεφωνο, λες οτι οδηγας την ταδε μηχανη και παρουσιασε αυτο το προβλημα. Σε μια τετοια κληση που τους εκανα δεν αρνηθηκαν,

μηπως γιαυτο η συμπεριφορα τους οταν ακουν για ελληνα ''πελατη''? :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως γιαυτο η συμπεριφορα τους οταν ακουν για ελληνα ''πελατη''? :blush2:

τα ιδια καναμε κ στην ΕΛΠΑ παλιοτερα (οταν ειχε αυτην την παροχη) κ την εβγαλε αμμεσα... :greece: ελληνικο δαιμονιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα προβλήματα συνεχίζονται! πάνε 13 μέρες απο τότε που τους πλήρωσα και σκέφτομαι πότε θα έρθουν τα χαρτιά σήμερα αύριο πολύ αργήσανε...λέω ας μπώ να γραφτώ στο σιτε τους έτσι για πλάκα και έβαλα τον 9ψήφιο κωδικό πελάτη που μου στείλανε στο μέιλ οπότε με την εγγραφή μου βλέπω κανονικά τα προσωπικά μου στοιχεία όνομα διεύθυνση μπλά μπλά και ανακαλύπτω ότι έχουν λάθος αριθμό στην διεύθυνση οπότε άδικα περιμένω να έρθουν τα χαρτιά!

λέω οκ ας πάω στο λάθος νούμερο που βάλαν να δώ μήπως ο φάκελος μου έφτασε αλλά δεν υπάρχει το νούμερο αυτό! ο δρόμος τελείωνει πρίν το νούμερο που βάλαν και έχουν γράψει και λίγο λάθος το όνομα του δρόμου και το thessaloniki το έχουν βάλει Thessalonie!

γιατί?γιατί να είναι τοοοοοοσο δύσκολο να γίνω πελάτης σε αυτή την εταιρεία! πρώτη φορά μου συμβαίνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως να ετυχε , τι να πω ρε αδελφε. Εμενα πραγματικα ηταν μολις 1-2 μερες δουλεια μεχρι να βρω ακρη και μετα απο μερικες μερες μου ηρθε η καρτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα προβλήματα συνεχίζονται! πάνε 13 μέρες απο τότε που τους πλήρωσα και σκέφτομαι πότε θα έρθουν τα χαρτιά σήμερα αύριο πολύ αργήσανε...λέω ας μπώ να γραφτώ στο σιτε τους έτσι για πλάκα και έβαλα τον 9ψήφιο κωδικό πελάτη που μου στείλανε στο μέιλ οπότε με την εγγραφή μου βλέπω κανονικά τα προσωπικά μου στοιχεία όνομα διεύθυνση μπλά μπλά και ανακαλύπτω ότι έχουν λάθος αριθμό στην διεύθυνση οπότε άδικα περιμένω να έρθουν τα χαρτιά!

λέω οκ ας πάω στο λάθος νούμερο που βάλαν να δώ μήπως ο φάκελος μου έφτασε αλλά δεν υπάρχει το νούμερο αυτό! ο δρόμος τελείωνει πρίν το νούμερο που βάλαν και έχουν γράψει και λίγο λάθος το όνομα του δρόμου και το thessaloniki το έχουν βάλει Thessalonie!

γιατί?γιατί να είναι τοοοοοοσο δύσκολο να γίνω πελάτης σε αυτή την εταιρεία! πρώτη φορά μου συμβαίνει!

αφου εχεις κανει εγγραφη παρε τα εδω γραφεια να σου αλλαξουν την διευθηνση.πιθανον εκει (στο λαθος) οφειλεται κ η οποια καθυστερηση.ειναι πολλες οι ημερες κ ΔΕΝ υπαρχει θεμα να αργησαν απο την εν λογω εταιρεια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου εχεις κανει εγγραφη παρε τα εδω γραφεια να σου αλλαξουν την διευθηνση.πιθανον εκει (στο λαθος) οφειλεται κ η οποια καθυστερηση.ειναι πολλες οι ημερες κ ΔΕΝ υπαρχει θεμα να αργησαν απο την εν λογω εταιρεια!

Την διευθυνση μπορει να την αλλαξη και απο την σελιδα τους μεσα σε λιγα λεπτα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα στοιχεία σου τα έδωσες φωνητικά? :unsure: Πως είναι δυνατών να έχουνε γίνει τόσα λάθη?

Έκανα και εγώ πρόσφατα εγγραφή, και δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα...

Επιπλέον βρήκα μια προσφορά μέσο του louis.de που άμα κάνεις την Plus Membership ADAC (λίγο κάτω από 80ε) παίρνεις 3000points στην κάρτα louis που αντιστοιχούν σε 30ε.. άρα μου κόστισε 50 :shades: και λόγο ότι είχα κοντά στους 2000 αλλάζω κατηγορία σε gold member άρα έχω πλέων 6% έκπτωση και φτηνότερα μεταφορικά :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα