Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Weird dream

Recommended Posts

Εδω και καμποσο καιρο και ανα καποιες νυχτες,βλεπω συνεχεια το ιδιο ονειρο.Μου εχει κανει εντυπωση γιατι μου θυμιζει τους εφιαλτες που εβλεπα οταν ημουν παιδακι,που εβλεπα σχεδον καθε βραδυ τον ιδιο!

Το ονειρο αν θυμαμαι καλα,ξεκιναει βλεποντας την αφεντια μου να καθεται ακουμπισμενος σε ενα μεγαλο δεντρο διπλα σε εναν ερημικο επαρχιακο δρομο και να στριβω τσιγαρο.

Φοραω ολα τα συμπραγκαλα ταξιδιου (δερματινα μποτες κτλ) και διπλα μου ειναι το BMW.

Eκει λοιπον που στριβω τσιγαρο,περναει μια μοτοσυκλετα με υλιγγιωδη ταχυτητα απο μπροστα μου και την κοιταζω απορημενος μεχρι να χαθει στο βαθος του δρομου γιατι ο δρομος αυτος λεει,ειναι πολυ στενος και γεματος στροφες.

Οταν τελειωνω με το στριψιμο του τσιγαρου σηκωνομαι λεει και παω προς την μοτοσυκλετα.Πεταω το τσιγαρο χωρις να το εχω καπνισει κι αυτο πεφτει αναμμενο πανω στο καλο χαλι του σπιτιου μου και παιρνει φωτια! :blink:

Τρεχω πανικοβλητος και ποδοπαταω την φωτια να σβησει αλλα αυτη απλωνεται σαν να εχω ριξει σε ολο το χαλι οινοπνευμα κι αφου δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο,τρεχω να παρω την μηχανη απο κει κοντα μην παρει φωτια κι αυτη και την παω στο γραφειο του σπιτιου μου :blink:

Και μιας και μπηκα στο γραφειο,ανοιγω και τον υπολογιστη να δω λεει τα mail μου :blink:

Kαι βλεπω ενα μειλ με αγνωστο αποστολεα,που μου γραφει πως ο τυπος που περασε με υλιγγιωδη ταχυτητα απο μπροστα μου επεσε στον γκρεμο! :blink:

Κι εγω εκεινη την ωρα βρισκομαι στην ακρη του γκρεμου να κοιταζω κατω και να βλεπω ενα κρεμασμενο fazer 600 σε ενα δεντρο αλλα ο αναβατης του πουθενα :blink:

Εκεινη την ωρα ερχεται ενας φιλος μου με την μοτοσυκλετα του και μου λεει θα βουτηξεις? :blink:

Κι εγω του απανταω..."οχι ρε συ...δεν ειδες τι επαθε ο αλλος?" και του δειχνω το fazer το οποιο ομως δεν ειναι πια εκει που ηταν,αλλα στην θεση του βλεπω το BMW.

Εκει καπου ξυπναω και δεν θυμαμαι κατι αλλο. :blink:

Η πλακα ειναι πως αυτο το ονειρο το εχω δει καμποσες φορες και μαλιστα ακριβως το ιδιο.

Δεν πιστευω στα ονειρα και τις προληψεις,αλλα οταν βλεπεις το ιδιο ονειρο συνεχως τι μπορει να ειναι?

Αγχος για κατι...φοβος...ανασφαλεια? :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επειδη και εμενα μου συμβαινει να βλεπω ενα ονειρο πολλές φορές, και εχω ψαξει λίγο απο βιβλια το μονο που βρηκα σαν λόγο είναι οτι κάτι που εχει συμβει στο παρελθον ακομα και τωρα σου προκαλει αγχος, αλλα μονο εσυ μπορεις να μπεις στη διαδικασια να εξηγησεις το ονειρο που βλέπεις με βαση τις μνημες και τα βιωματα που εχεις.αν και..... καπως καθυστερημενα αλλα τωρα το διαβασα πρωτη φορα το topic . :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες