Zazula 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Διάβασα κάποια στιγμή σε περιοδικό μοτοσικλέτας (σε άρθρο για τα διπλώματα κατηγορίας Α/Α1) ότι υπάρχει κιτ περιορισμού της ισχύος του κινητήρα (το οποίο δηλώνεται στο Υπουργείο), επιτρέποντας έτσι την οδήγηση από κάτοχο διπλώματος Α1 μίας μηχανής που κανονικά δεν θα του επιτρεπόταν (λόγω ιπποδύναμης). Γνωρίζετε κάτι σχετικά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 τοχα ψαξει κ γω το θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη. δεν νομιζω οτι αναγνωριζεται απο το υπουργειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arth 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 και ενας φιλος μου ψαχνει αυτο το θεμα αλλα ακρη δεν εβγαλε... αν και εχς και εγς την υποψια οτι μαλλον δεν αναγνωριζεται.αλλιως θα το ειχες μονο για την μετρηση και μετα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hugsvarnakias 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 min paramithiazesai nai men iparxei alla kai na to valeis esi se kapio synergeio den tha sto anagnorisoungia ena aplo logo den tha exei eisaxthi me to kit epano. apo oso ksero mono h ktm ta fernei tapomena alla me to pou ftasoun ta anoigoun. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Εγώ λέω να βγάλουν ένα τέτοιο κιτ για τη hayabusa :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Εγώ λέω να βγάλουν ένα τέτοιο κιτ για τη hayabusa :P Στη Γαλλια το hayabusa παει με 100 αλογα. Εχω την αισθηση οτι λογω νομοθεσιας απαγορευεται τα μηχανακια να ξεπερνουν τα 100 αλογα κι ολα το μεγιστο που μπορουν να αποδιδουν ειναι τοσο. Ειπατε κατι? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 Στη Γαλλια το hayabusa παει με 100 αλογα. Εχω την αισθηση οτι λογω νομοθεσιας απαγορευεται τα μηχανακια να ξεπερνουν τα 100 αλογα κι ολα το μεγιστο που μπορουν να αποδιδουν ειναι τοσο. Ειπατε κατι? :lol: Έχω το hayabusa και με περνάει το cb1000 τι γίνετε ρε γαμώτο ? Από πού το πήρες ? Ευκαιρία .......... εισαγωγή από Γαλλία :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TassosK 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2009 δεν ειναι ακριβως λογω νομοθεσιας. ειναι σαν ανεπισημη συμφωνια μεταξυ των εταιριων. σαν αυτο που λενε οτι τα ss θα πανε μεχρι 299 η τα αυτοκινητα στην ιαπωνια θα εχουν εως 280 ιππους και 180 τελικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες