valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2009 Που να δεις και αυτή με το καρμπόν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaggesto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 λεω τωρα να αλαξω κιλινδρο-μπιστονα και εκεντροφορο..τι λετε εσεισ?... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 λεω τωρα να αλαξω κιλινδρο-μπιστονα και εκεντροφορο..τι λετε εσεισ?... Mετά πιάσε φιλία με συνεργιατζή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaggesto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 μου κακοφανικε αρκετα...το χει κανει κανεισ αυτο...να πειραξει μοτερ?..αν ειναι να πηγενω καθε βδομαδα συνεργειο δεν λεει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Mετά πιάσε φιλία με συνεργιατζή ποσα χλμ εχεις τελικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 120 με το 14άρι γρανάζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 120 με το 14άρι γρανάζιεχει μεγαλη διαφορα με το 14αρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Καλύτερη επιτάχυνση αλλά κόβει 5-10 χιλιόμετρα τελική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Καλύτερη επιτάχυνση αλλά κόβει 5-10 χιλιόμετρα τελική η τεταρτη γεμιζει τερμα με το 14αρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Η 3η μήπως εννοείς?Την τετάρτη θα την βάλεις και θα πάει οσο είναι να πάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Η 3η μήπως εννοείς?Την τετάρτη θα την βάλεις και θα πάει οσο είναι να πάειοχι την τριτη,,για την τεταρτη ενοω,,που με το μαμισιο γραναζι ηταν πολυ μακρια,,με το 14αρι γεμιζει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Oχι όπως πριν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Oχι όπως πρινμα καλα,δεν μπορουμε να σηνενοηθουμε,,η τεταρτη με το μαμα γραναζι δεν γεμιζε,,τωρα με το 14αρι δεν γεμιζει πιο ευκολα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Στο δικό μου Χ με το μαμά γρανάζι η 4η γέμιζε τώρα με το δικό σου δε ξέρω τι παίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Στο δικό μου Χ με το μαμά γρανάζι η 4η γέμιζε τώρα με το δικό σου δε ξέρω τι παίζειδεν εχω εγω ο αδερφος μου εχει και ρωταω εγω αντι γι αυτον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Στο δικό μου Χ με το μαμά γρανάζι η 4η γέμιζε τώρα με το δικό σου δε ξέρω τι παίζειμε το μαμα γραναζι ποση τελικη ειχες?παντα σε ευθεια μιλαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 130+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 130+πολλα ειναι,,κοψε κατι,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaggesto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 φιλε το ιδιο μηχανακι εχω..130+ αποκλιεται..το δικο μου βγαζει 120...εχω ομος μια απορια..1 2 3 μου βγαζει κοφτεσ..αλλα στιν τεταρτη δεν μου βγαζει..το μηχανακι απλα παει 120 και μετα συνεχιζει ετσι χοριςαπλα να πηγενει αλλο..κοφτεσ η 4 στα ποσα εχει?..ο εκκεντροφοροσ και τα κιλινδρο-μπιστονα ειναι κακη ιδεα?.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaggesto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 Ntik τι εξατμιση φορας?.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaggesto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2009 ?. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2009 130 εχω βγάλει τώρα αμα εσείς δεν ξέρετε να το ανοίγεται και το μπουκώνεται δεν φταίω εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2009 Ρε παιδια μη το πολυψαχνεται.η τελικη του ειναι καλη και γενικα το μηχανακι παει πολυ καλα!!Μια συμβουλη απο καποιον π ειχε φτιαγμενα παπια,μην ανοιγετε μοτερ....!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2009 Ρε παιδια μη το πολυψαχνεται.η τελικη του ειναι καλη και γενικα το μηχανακι παει πολυ καλα!!Μια συμβουλη απο καποιον π ειχε φτιαγμενα παπια,μην ανοιγετε μοτερ....!!!! +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaggesto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2009 πολλοι μου το λενε αυτο..το μηχανακι μετα βγαζει προβληματα...εσυ δηλαδη vala πωσ τ ανοιγεισ το μηχανακι?.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες