Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2006 Καλά φιλε γλιστρά έγραψες... Τέλειες η φωτός... Αλλα ρε φιλε πολύ οργάνωση. Αν επιτρέπεται (μονος πηγες η με γυναικα?) Αλλα η φωτός άλλο πράγμα e! Ούτε φωτογράφος να ήσουνα που λέει ο λόγος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2006 Ούτε φωτογράφος να ήσουνα που λέει ο λόγος. <{POST_SNAPBACK}> Οι εραστές της τέχνης (ερασιτέχνες) είναι σχεδόν πάντα καλύτεροι και πιο μερακλήδες από τους επαγγελματίες που το κάνουν κατά βάση για κερδοσκοπικούς λόγους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frog1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2006 Απο εκδρομή στην Αγ.Αννα πέρσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2006 Κοριτσι στον ηλιο :D Ανδρος 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2006 Όχι τίποτα σπουδαίο αυτή αλλά μου θυμίζει την ταλαιπωρία βράδυ με βροχή Αθήνα-Θεσσαλονίκη Λίγο οff-road...όλοι κρύβουμε ένα endura μέσα μας... Και λίγο on.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2006 Είδα πολλές φωτογραφίες από πολλά παιδιά εδώ μέσα και μου άρεσαν πολύ. :) Μπορείς να δεις μέσα από τις φωτογραφίες που τους αρέσουν πόσο αγαπάνε την μοτοσικλέτα τους. :) Έτσι και εγώ λοιπόν θέλω να βάλλω μια αγαπημένη μου φωτογραφία που εκφράζει την αγάπη μου για την μοτοσικλέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Πάργα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Τα καμάρια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Επιστροφη απο Χαλκιδικη,δεν θυμαμαι την ακριβη τοποθεσια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Αλλη μια απο Καλαμπακα-Μετεωρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 και μια απο Λιμνη Ιωαννινων.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 .....ειναι αρκετες αυτες που μου αρεσουν....αλλα για τις αναγκες του τοπικ θα βαλω μια δυο...ετσι για το γαμωτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tropeas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Αυτή μου αρέσει πάντα να την βλέπω και δεν την βαριέμαι ποτέ... Αυτή για το σημείο και τα συναισθήματα που σου δίνει η παραλίμνια διαδρομή της Καστοριάς φθινόπωρο... Αυτή για τον "τσαμπουκά" της... :D (όπου παρκάρουμε φέρνουμε σεισμούς και κατολισθήσεις...) Αυτή για το όμορφο δέσιμο με το γραφικό περιβάλλον ... Αυτή για την διαφορετικο-ομαδικότητα που μας ενώνει σαν μοτοσυκλετιστές... ...και αυτή για να μην ξεχνάμε ότι όλα φθείρονται, έχουν όρια και η ζωή είναι κάτι που δεν προβλέπεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Φυση-Μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 (τροποποιήθηκε) Σε αυτό το topic έχω δει τόσες όμορφες φωτογραφίες , πολλές από αυτές τις ζήλεψα….μπράβο σας παιδιά…!!!! Πάρα πολλές από αυτές θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν ένα βραβείο σε ένα διαγωνισμό , για αυτό λοιπόν μην ντρέπεστε στείλτε στο 3ο Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμός του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (Σύνδεσμος Μοτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνεσης) με θέμα : Άνθρωπος & Μοτοσυκλέτα. Ημερομηνία λήξης: 31 Νοέμβρη του 2006 ΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ….. Αναλυτικές πληροφορίες Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2006 από τον GFiotakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KillerVolos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Πτηση πανω απ τα συννεφα Με άρωμα ανοιξιάτικο... Ιταλικές Αλπεις κ Δολομίτες με παγωμενες κορυφες και λιμνες Με θεα την καστροπολιτεια της Ασσιζης Λιμνη Μορνου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 Ημερομηνία λήξης: 31 Νοέμβρη του 2006 ....Μεχρι τωρα, ηξερα οτι ο Νοεμβρης ειχε 30 μερες..Αλλα, μαλλον το κανεις επιτηδες, για να "πεσουν εξω" απο τις ημερομηνιες ατομα, και να χτυπησεις εσυ κανενα βραβειο, ε?? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 ....Μεχρι τωρα, ηξερα οτι ο Νοεμβρης ειχε 30 μερες..Αλλα, μαλλον το κανεις επιτηδες, για να "πεσουν εξω" απο τις ημερομηνιες ατομα, και να χτυπησεις εσυ κανενα βραβειο, ε?? :P ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΙΟΡΘΩΝΩ....... Σε αυτό το topic έχω δει τόσες όμορφες φωτογραφίες , πολλές από αυτές τις ζήλεψα….μπράβο σας παιδιά…!!!! Πάρα πολλές από αυτές θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν ένα βραβείο σε ένα διαγωνισμό , για αυτό λοιπόν μην ντρέπεστε στείλτε στο 3ο Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμός του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (Σύνδεσμος Μοτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνεσης) με θέμα : Άνθρωπος & Μοτοσυκλέτα. Ημερομηνία λήξης: 30 Νοέμβρη του 2006 ΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ….. Αναλυτικές πληροφορίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 ....Μεχρι τωρα, ηξερα οτι ο Νοεμβρης ειχε 30 μερες..Αλλα, μαλλον το κανεις επιτηδες, για να "πεσουν εξω" απο τις ημερομηνιες ατομα, και να χτυπησεις εσυ κανενα βραβειο, ε?? :P ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΙΟΡΘΩΝΩ....... Σε αυτό το topic έχω δει τόσες όμορφες φωτογραφίες , πολλές από αυτές τις ζήλεψα….μπράβο σας παιδιά…!!!! Πάρα πολλές από αυτές θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν ένα βραβείο σε ένα διαγωνισμό , για αυτό λοιπόν μην ντρέπεστε στείλτε στο 3ο Διεθνή Φωτογραφικό Διαγωνισμός του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (Σύνδεσμος Μοτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνεσης) με θέμα : Άνθρωπος & Μοτοσυκλέτα. Ημερομηνία λήξης: 30 Νοέμβρη του 2006 ΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ….. Αναλυτικές πληροφορίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 ..Νομιζα οτι ειχα βαλει καποιες.. ..Ας βαλω λοιπον.. (Καποιες γνωστες απο παλια ισως, αλλα τις ειχα σβυσει, για "εξοικονομηση χωρου"!) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2006 τι με θύμησες ρε βαρκάρη. Ακόμα να ξαναπάω εκεί στα βόρεια (Στην φωτο με το ΧΧ, ειναι ο bikersonly;;; Δεν ειναι απο κανενα promo site της honda;;; ) Ο βαρκάρης είναι όταν ακόμα εκπαιδεύονταν στις αμμοπαγίδες...... Το κουμπάκι το πάτησα αυτοπροσώπως. Σέρρες, Αυγουστος 2002. Και μία δικιά μου Ε.Ο. Γρεβενών - Μετσόβου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2006 (τροποποιήθηκε) ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 1 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2006 από τον EKEINOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2007 (τροποποιήθηκε) Στα παράλια της Μικρας Ασιας απεναντι απο το Αϊβαλι.Αυγουστος 2003 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2007 από τον Sieche Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2007 Ιουνιος 2003 καπου στην Πελοπονησο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NINJA1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2007 Μια φοτο φρεσκια απο σερρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες