dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Κράτα τα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Μου έχει ξανασυμβεί με μικρότερη παραγγελία (βιβλία amazon) και συνήθως σημαίνει πως τον έπαιξε κάποιος πέραν του αρχικού site. Τα πράγματα άργησαν, και αυτοί για να είναι εντάξει μαζί σου καλού-κακού τα ξαναέστειλαν . Άντε, που είχες και παράπονο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Κράτατα σνα τόκο για την καθηστέριση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Μου έχει ξανασυμβεί με μικρότερη παραγγελία (βιβλία amazon) και συνήθως σημαίνει πως τον έπαιξε κάποιος πέραν του αρχικού site. Τα πράγματα άργησαν, και αυτοί για να είναι εντάξει μαζί σου καλού-κακού τα ξαναέστειλαν . Άντε, που είχες και παράπονο :D ναι αλλα τι νοημα θα ειχε να μου δοσουν κατι για να φανουνε καλη την ωρα που αυτα δεν μπορω να τα κανω κατι σπουδεο ? Πχ. Αλυσιδογραναζα μιας μηχανης του 1994... Η διαστασης με την δικια μου δεν κανουν. Κατι λουρια για να δενεις κατι σαμαρια της oxford . αντε να βρεις καποιον με σαμαρια τις oxford να τα πουλησεις. εγω εχω ηδη, 2 φορεσ δεν τα χριαζομαι. Ειναι προιοντα δηλαδη που δυσκολα πολουντε και δεν μπορω να τα χρησημοποιησω. Να τους πω να τα παρουν πισω και να μου στιλουν ενα 2ο ζευγαρι λαστιχα ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 ναι αλλα τι νοημα θα ειχε να μου δοσουν κατι για να φανουνε καλη την ωρα που αυτα δεν μπορω να τα κανω κατι σπουδεο ? Δεν νομίζω πως είναι για να φανούν, απλά για να έχουνε το κεφάλι τους ήσυχο. Αλλά κάτσε, σου έστειλαν 2η φορά τα λάθος πράγματα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Καθος η παραγγελεια ηταν μεγαλη , μου την εστειλαν σε 3 πακετα. καθε εβδομαδα και ενα πακετο. Το τελευταιο πακετο μου το εστειλαν και δευτερη φορα. Δηλαδη οτι περιειχε μου το ξαναστειλαν. Δεν ειναι λαθος αυτα που εστειλαν, απλα τα εστειλαν 2 φορες. Να πεις οτι ειναι κανα λαστιχο, κατι που μπορω να πουλησω ευκολα, καλος. Αντε ομως τωρα να πουλησεις αλυσιδογραναζα -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Καθος η παραγγελεια ηταν μεγαλη , μου την εστειλαν σε 3 πακετα. καθε εβδομαδα και ενα πακετο. Το τελευταιο πακετο μου το εστειλαν και δευτερη φορα. Δηλαδη οτι περιειχε μου το ξαναστειλαν. Δεν ειναι λαθος αυτα που εστειλαν, απλα τα εστειλαν 2 φορες. Να πεις οτι ειναι κανα λαστιχο, κατι που μπορω να πουλησω ευκολα, καλος. Αντε ομως τωρα να πουλησεις αλυσιδογραναζα -_- Ε σου ξαναλέω, δεν στα έστειλαν για να έχεις 2, νόμιζαν πως δεν έφτασαν και προτίμησαν να είναι εντάξει απέναντι σου, ακόμα και αν αυτό σήμαινε να χρεωθούν λιγάκι. Κράτα τα μωρέ, ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ψωνισα και εγω και συγκεκριμενα αυτα, χρονος παραδοσης μια εβδομαδα! συντομα θα τα φορεσω στη καλη μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Άντε μπράβο καλοφόρετα και να μας πεις και εντυπώσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Ψωνισα και εγω και συγκεκριμενα αυτα, χρονος παραδοσης μια εβδομαδα! συντομα θα τα φορεσω στη καλη μου :) Εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα dunlop στο Ζ Σίγουρα την επόμενη φορά θα τα ξαναβάλω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ψωνισα και εγω και συγκεκριμενα αυτα, χρονος παραδοσης μια εβδομαδα! συντομα θα τα φορεσω στη καλη μου :) ΤΙ στο δ....ο , ολοι τα εχουν μσα σε 7-10 μερες. Με εμενα τι αναπηρια τους επιασε και κανανε 10 εβδομαδες, δεν καταλαβαινω. Τοσο γκαντεμης ? Μεγιες τα λαστιχα. Τα ιδια λαστιχα ειχα πανω στο cbr. Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσαν. Αργο ζεσταμα, και σε στροφες ποτε δεν τα εμπιστευτηκα και τοσο. Τα M3 που ειχα δοκιμαση μου αρεσαν περισσοτερο. Τωρα να δουμε τα DC III Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Τα δικά μου, πάντως δε τα βρήκα φτηνά. Αν βάλεις, δε, και το κόστος να στα φορέσουν...άστο! Λάστιχα Από Ιταλία, μόνο Ιταλικά (δυστυχώς), αλλά αν θέτε και δε βαριέστε, μεταφράζετε από internet μεταφραστικές μηχανές/site. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Από το tyreone.it ψώνισα και εγώ, δες 1-2 σελίδες πριν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Από το tyreone.it ψώνισα και εγώ, δες 1-2 σελίδες πριν Εσυ γκαντεμιασες την παραγγελεια μου :P Επειδη εχω καλυτερο μηχανακι ρε , εισαι μεγαλος ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ !!!!!!!! -_- :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Άσε ρε πατταλαμα, που φταίω εγώ, εσύ το γκαντέμιασες που έκανες ολόκληρο τόπικ για να μας πείς τι πήρες, εσύ ο ίδιος σε μάτιασες λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 Άντε μπράβο καλοφόρετα και να μας πεις και εντυπώσεις... Μεγιες τα λαστιχα. Σας ευχαριστω πολυ! Εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα dunlop στο Ζ Σίγουρα την επόμενη φορά θα τα ξαναβάλω.... Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος κι εγω, οσους εχω ρωτησει ειπαν καλα λογια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Λοιπον... νεο προβλημα... Μαλλον δεν ειμαι εγω για online αγορες. Να χεσω την πληροφορικη που σπουδαζω... Ειχα βρει ενα αγγλικο σαιτ απο το οποιο ηθελα να αγορασω μια μπαλακλαβα. Μου ειπαν πως υπηρχε διαθεσιμη οποτε πηγα να κανω και εγω την αγορα απο ο σαιτ τους. Το θεμα ειναι πως εκανα 3 προσπαθειες και τις τρεις φορες ομως μου απερηψε την συναλλαγη δινοντας μου καθε φορα εναν κωδικο τις αποτυχημενης συναλλαγης. Το θεμα ειναι πως απο την καρτα μου τραβηχτυκαν και τις 3 φορες χρηματα (αυτο στις 30/8) αλλα ποτε δεν επιστραφησαν. Τους πειρα τηλεφωνο και τους εξηγησα. Μου λενε δεν εχουμε παρει χρηματα και δεν εχεις αποδηκτικα στοιχια. Τους στελνω το αντιγραφο του λογαριασμου της τραπεζας. Μου απαντανε πως ετσι λειτουργουν οι τραπεζες, και λογο αργιας δεν εχουν επιστραφει τα χρηματα. Αυριο (δηλαδη τεταρτη που μας περασε) θα κοιταξετε στο λογαριασμο σας (μου ειπε) , θα δειτε οτι τα χρηματα ειναι μεσα και θα μας απολογιθειτε που κανετε φασαρια χωρις λογο. Εχουμε παρασκευη και τα χρηματα ακομα δεν ειναι στην καρτα. Τους ξαναπειρα και μου λενε οτι δεν τα εχουν αυτοι. Οκ τους λεω εγω δεν τα εχω, εσεις δεν τα εχετε , που βρισκοντε ? μεταφερονται μεσα στα καλωδια ? Ειπαν θα με επερναν τηλεφωνο σημερα αλλα δεν το εκαναν. Τι κανω απο εδω και περα ? Μιλαμε για ενα ποσο 70 ευρω και ειναι κριμα να τους το χαρισω. Υπαρχει οντως περιπτωση να ΜΗΝ τα εχουν αυτοι ? ΥΓ. το αστιο ειναι οτι μου λενε και απο πανω. Εχουμε το προιον διαθεσημο το θελετε? Οχι του λεω , το παρηγγειλα απο αλλου, θελω τα χρηματα μου πισω. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2009 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν έχω μπλεχτεί με αυτά τα σατανικά πράγματα. Παρε τα τα 70 ρε , σιγα μη τα χαρίσεις κι ολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 Μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν έχω μπλεχτεί με αυτά τα σατανικά πράγματα. Παρε τα τα 70 ρε , σιγα μη τα χαρίσεις κι ολας. Πως ? Να πεταξω με αεροπλανο στο μαγαζι τους ? -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 κοίτα να δείς τι γίνεται. όταν κάνεις μια αγορά από το νέτ, τότε πριν καν εγκριθεί η αγορά, δεσμέυεται το ποσό σε ένα middle account και στην ουσία δεν τα έχεις ούτε εσύ ούτε αυτοί. Αν εγκριθεί η συναλλαγή, τότε τα πέρνουν, αν όχι επιστρέφονται σε εσένα μετά από κάποιες μέρες. Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 κοίτα να δείς τι γίνεται. όταν κάνεις μια αγορά από το νέτ, τότε πριν καν εγκριθεί η αγορά, δεσμέυεται το ποσό σε ένα middle account και στην ουσία δεν τα έχεις ούτε εσύ ούτε αυτοί. Αν εγκριθεί η συναλλαγή, τότε τα πέρνουν, αν όχι επιστρέφονται σε εσένα μετά από κάποιες μέρες. Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα σου ε ποσες μερες πρε. μιλαμε απο τις 30/8 , 1 εβδομαδα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
highlander 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 πολύ χρήσιμο post!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2009 ε ποσες μερες πρε. μιλαμε απο τις 30/8 , 1 εβδομαδα ? Μου έχει τύχει και 2 εβδομάδες και μπήκαν τα λεφτά όταν πήγα στην Αλφα και τους ξέχεσα. Αρχικά το παίζανε κινέζοι ότι δεν μπορούν να κάνουν τπτ και ξαφνικά την επόμενη μέρα (αφού είχα πάρει τηλέφωνο και στην Αθήνα) τα λεφτά εμφανίστηκαν πάλι στον λογαριασμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 την Πέμπτη παρήγγειλά 3 ζευγάρια λάστιχα, το εμπρός και πίσο Paddock stand και γωνιακές βαλβίδες. Στο site μου έβγαλε 22? μεταφορικά Λέω δεν παίρνω τηλέφωνο να κάνω την παραγγελλια τηλεφωνικά μπας και γλυτώσω κανένα ευρώ? Ενώ ετοιμαζόμουν να του κάνω παζάρια μου βγάζει μια τιμή κοντά 650? + 40 λίρες μεταφορικά. Από το internet μου πήγανε 547? με τα μεταφορικά μέσα! Περιμένω τώρα να δω πότε θα έρθουν. υπολογίζω από την ερχόμενη Δευτέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 την Πέμπτη παρήγγειλά 3 ζευγάρια λάστιχα, το εμπρός και πίσο Paddock stand και γωνιακές βαλβίδες. Στο site μου έβγαλε 22? μεταφορικά Λέω δεν παίρνω τηλέφωνο να κάνω την παραγγελλια τηλεφωνικά μπας και γλυτώσω κανένα ευρώ? Ενώ ετοιμαζόμουν να του κάνω παζάρια μου βγάζει μια τιμή κοντά 650? + 40 λίρες μεταφορικά. Από το internet μου πήγανε 547? με τα μεταφορικά μέσα! Περιμένω τώρα να δω πότε θα έρθουν. υπολογίζω από την ερχόμενη Δευτέρα ΕΕεεεε!!! Θέλω και 'γω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες