Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Θα φχαριστηθείς στροφιλίκι λέμε! Μόλις ζεσταθούνε γίνονται βεντούζες!!!! οταν σε παταγα με το 600 και φοραγες ΒΤ εγω φοραγα τα Μ3 εντιτ ευχαριστουμε για το λινκ Σπυρο ;) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 10 , 2009 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 χτες παρήγγειλα και εγώ από εκεί τα metzeler M3 290euro από 400 που μου τα έδιναν φιλικά εδώ αν ήταν για 20 ευρό να στηρίξω άλλα για 110 μπαααααααααααααααα Μα... 270 τα εχει το σαιτ με ταχυδρομικα, πως εδωσες 290 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 οταν σε παταγα με το 600 και φοραγες ΒΤ εγω φοραγα τα Μ3 Δεν είχα ποτε ΒΤ .... Michelin είχα και αυτά γλυστρούσανε και εν στάση!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 Μα... 270 τα εχει το σαιτ με ταχυδρομικα, πως εδωσες 290 ? μηπως δε φοραμε ιδιες δαστασεις ελαστικων? ;) 120/70ZR17 M/C (58W) T/L Front Metzeler Motorcycle Tyre 190/50ZR17 M/C (73W) T/L Rear Metzeler Motorcycle Tyre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2009 ok λαθος μου. το υπολογισα με 180αρι... ναι τοσο παει τοτε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Παιδάκια προχτές τη Δευτέρα παρέλαβα και εγώ τα λαστιχάκια μου από Αγγλία, τα έφερε σπίτι courier και έκαναν 1 βδομάδα να έρθουν από τη μέρα της παραγγελείας. Πήρα τα DIABLO CORSA 195 € μαζί με τα μεταφορικά και με ημερομηνία παραγωγής Μάιος 2009 παρακαλώ.Καλά είναι εεεε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Εγω περιμενω την δικια μου παραγγελεια 1+ μηνα... Δεν ξερουν λεει τι εχουν γινει τα πακετα... Και απο μονοι τους δεν ενδιαφερθηκαν να με ενημερωσουν, εγω τους πριζω... Καταφωνη... Μετα απο 350 τηλεφωνα και 150 εμαιλ...μολις ελαβα εμαιλ τους "We have managed to find the missing parcel from your delivery, the courier has made an error and sent the parcel back to us." Ευτυχως που δεν τα χριαζομουν αμεσα και δεν ειμαι ροδο να τα περιμενω εγω... Ενταξει τους ειπα μην αγχονεστε με το θεμα χρονου, στειλτε τα οποτε μπορειτε. Αλλα οχι μετα απο 1.5 μηνα, τελος παντων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Ο καλύτερος Δοκιμασμένος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2009 Ο καλύτερος Δοκιμασμένος υπαρχει κ αλλος πιο "καλυτερος" σε θεμα τιμων κ ελαστικων (με πμ εχω βοηθησει αρκετα παιδια ) αλλα δεν υπαρχει λογος να κανουμε διαφημιση κανονικη...για να δω τι θα πουν κ οι mods...για να ξερω αν ειναι να βαλω κ γω αντιστοιχο link Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ο καλύτερος είμαι ΕΓΩ! Χωρίς πλάκα τώρα, το αγγλικό site έχει χαμηλότερες τιμές. Ο μότο-ένδυση γιατί είναι καλύτερος; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2009 από τον Scandal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Ο καλύτερος Δοκιμασμένος O akrib;oterow mpore;i all;a o kal;hterow s;igoyra ;oxi... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Ο καλύτερος Δοκιμασμένος Ο καλύτερος??? Προχθές Παρέλαβα τα Pirelli ANGEL ST από Αγγλία 256 ευρώ με μεταφορικά και ο....... καλύτερος τα έχει 335...... Νταξ για Ελλάδα μπορεί να είναι ο καλύτερος αλλά σε σχέση με έξω... μπα.... θα προτίμήσω τον Άγγλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 O akrib;oterow mpore;i all;a o kal;hterow s;igoyra ;oxi... ε ? Air τι λες ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 ε ? Air τι λες ? :lol: Επεξηγω εγω που καταλαβαινω και κινεζικα!!! :P :lol: :lol: '' Ο ακριβοτερος μπορει αλλα ο καλυτερος σιγουρα οχι... '' :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2009 Τη yuasa για το μπουσα οι αντιπροσωποι τη ζητουν 130?. Το εν λογω μαγαζι 46£ ενω για τηvarta 88£ οταν εδω τη βρηκα με 190?. Να περασει το καλοκαιρακι και θα κανω καλη παραγγελια απο κει, απο οτι φαινεται στην Ελλαδα μας ουτε για λαδια δεν ειναι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2009 Mαγκες τι ελαστικα προτεινεται να βαλω στη suzuka μου?Πειτε καλα λαστιχα για να τα αγορασω απο αυτο το site.Οι τιμες του θεριζουνε. Επισης δειτε αυτο το λινκ http://www.mandp.co.uk/productInfo.aspx?catRef=+901034 μιλαει και για τα δυο λαστιχα σε αυτη την τιμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 Λοιπον δεν ξερω για εσας , για εμενα αυτο το καταστημα ειναι απο τα χειροτερα ! 1) 9 Ιουνιου εγινε η παραγγελεια ακομα περιμενω 2) Ειναι η δευτερη φορα που μου λενε οτι τα πραγματα τα εχει χασει η κουριερ και μολις τους τα στειλουν πισω θα μου τα στειλουν και εμενα. Αυτο το παραμυθι απο τα μεσα Ιουλιου 3) Την μια ελυπε το ενα προιον την αλλη το αλλο και για αυτο καθστερουσαν την παραγγελεια 4) Εχουν στο λογαριασμο τους 1500 ευρω και εγω εχω @@ Εχω βαρεθει να μου απολογουντε, στην ροδο περιμενει μια μηχανη εδω και ποσο καιρο να παει για σερβις επειδη η μ@λακες δεν στελνουν την αλυσιδα. Δεν θελω να ακυρωσω την παραγγελεια γιατι μου εχουν κανει εκπτωση και ηταν φτηνα και δεν εχω χρονο να ψαχνω πια απο αλλου. Μιλαμε για 2 μηνες καθιστερηση τους περνω πια καθε εβδομαδα τηλεφωνο, τι αλλο να κανω το οποιο δεν θα με βαλει σε εξωδα και θα βγει καποια ακρη? Μου εχει σπασει πραγματικα τα νευρα. 2 μηνες για παραδοσει παραγγελειας ειναι ξεφτυλα !!! Ειτε τα εχουν στοκ τα πραγματα, ειτε φταιει η κουριερ εμενα λιγο θα επρεπε να με νοιαζει απο ενα σημειο και περα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Λοιπον δεν ξερω για εσας , για εμενα αυτο το καταστημα ειναι απο τα χειροτερα ! 1) 9 Ιουνιου εγινε η παραγγελεια ακομα περιμενω 2) Ειναι η δευτερη φορα που μου λενε οτι τα πραγματα τα εχει χασει η κουριερ και μολις τους τα στειλουν πισω θα μου τα στειλουν και εμενα. Αυτο το παραμυθι απο τα μεσα Ιουλιου 3) Την μια ελυπε το ενα προιον την αλλη το αλλο και για αυτο καθστερουσαν την παραγγελεια 4) Εχουν στο λογαριασμο τους 1500 ευρω και εγω εχω @@ Εχω βαρεθει να μου απολογουντε, στην ροδο περιμενει μια μηχανη εδω και ποσο καιρο να παει για σερβις επειδη η μ@λακες δεν στελνουν την αλυσιδα. Δεν θελω να ακυρωσω την παραγγελεια γιατι μου εχουν κανει εκπτωση και ηταν φτηνα και δεν εχω χρονο να ψαχνω πια απο αλλου. Μιλαμε για 2 μηνες καθιστερηση τους περνω πια καθε εβδομαδα τηλεφωνο, τι αλλο να κανω το οποιο δεν θα με βαλει σε εξωδα και θα βγει καποια ακρη? Μου εχει σπασει πραγματικα τα νευρα. 2 μηνες για παραδοσει παραγγελειας ειναι ξεφτυλα !!! Ειτε τα εχουν στοκ τα πραγματα, ειτε φταιει η κουριερ εμενα λιγο θα επρεπε να με νοιαζει απο ενα σημειο και περα απλα πραγματακια...πληρωσες με pay-pal?εαν ναι τοτε dispute κατευθειαν κ μετα απο λιγες μερες ή παιρνεις τα λεφτα σου πισω ή σου τα στελνουν μετα απο το ξεχεσιμο που θα τους κανει το pay-pal...εαν οχι τοτε ας βοηθησει ο θεος να στα στειλουν Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2009 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 κακό μαντάτο alarm, και ετοιμαζόμουν να κάνω παραγγελία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 I stand here corrected! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 I stand here corrected! τι θελει να πει ο ποιητης? :rolleyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 mea culpa! Μάλλον μίλησα λίγο γλήγορα για το ποιός έιναι ο καλύτερος! μ'αρέσουν οι παρατηρήσεις.....διορθώνομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) mea culpa! Μάλλον μίλησα λίγο γλήγορα για το ποιός έιναι ο καλύτερος! μ'αρέσουν οι παρατηρήσεις.....διορθώνομαι! στο ειπα κ την προηγουμενη φορα...κ γω εχω δοκιμασει 2 ζευγαρια απο καβαλα αλλα υπαρχει κ καλυτερος κ δοκιμασμενος μαλιστα(κ σε τιμες αλλα κ σε ελαστικα) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2009 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 στείλε ΠΜ, πληζ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 στείλε ΠΜ, πληζ! ερχεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες