Jump to content
ALX™

Αγγλικό site για λάστιχα (πολύ φτηνό!!!)

Recommended Posts

οντως οι τιμες σε αuτο το site ειναι παρα πολι καλες εως και τελειες μπορει να πει κανεις..καλητερα να στραφουμε προς τα εκει για οτι θελουμε να αγορασουμε για τα τερατακια μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σημερα παρελαβα τα bt016 απο http://www.mandp.co.uk/home.aspx. Βγηκαν 275 μαζι με τα μεταφορικα (+30 που θα δωσω για τα περαστικα) συνολο 305!Ημερομηνιες 28-08 πισω και 04-08 το μπροστα!Θεσσαλονικη μου ζητησαν 390 και 430 ευρω!!!100 ευρω κερδος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σημερα παρελαβα τα bt016 απο http://www.mandp.co.uk/home.aspx. Βγηκαν 275 μαζι με τα μεταφορικα (+30 που θα δωσω για τα περαστικα) συνολο 305!Ημερομηνιες 28-08 πισω και 04-08 το μπροστα!Θεσσαλονικη μου ζητησαν 390 και 430 ευρω!!!100 ευρω κερδος

ωραιος!!!

ηρθανε συσκευασμενα με καποιο τροπο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταλαβα..κ απο ελλαδα που εχω παρει ετσι μου τα εχουν στειλει...οταν τα βαλεις ριξε συρμα τις εντυπωσεις σου γιατι ειμαι υποψηφιος αγοραστης του εν λογω site :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον kyko

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες μου κ την διαδικασια φιλε αναλυτικα... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως μπορούμε να κάνουμε ομαδική παραγγελία?

Θέλω δυο ζευγάρια !

Σε πόσες μέρες έρχονται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μήπως μπορούμε να κάνουμε ομαδική παραγγελία?

Θέλω δυο ζευγάρια !

Σε πόσες μέρες έρχονται?

αν και έχω κανα 7.000 kmh τουλάχιστον στα δικά μου ακομα, ψηνομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πες μου κ την διαδικασια φιλε αναλυτικα... :_thumbsup:

Η διαδικασια ειναι απλη!Βρισκεις τα προοιντα που σε ενδιαφερουν και τα βαζεις στο καλαθι σου.μετα κανεις την πληρωμη (εγω την εκανα με paypal).Μολις παρουν τη παραγγελια σου και ειναι ετοιμη σου δινουν το tracking number και παρακολουθεις που βρισκεται! Σε 5 εργασιμες ηταν σπιτι μου ,με acs στην πορτα μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mε την ομαδική (την παραγγελία...όχι το άλλο :P ) λέτε να γλιτώνουμε και μεταφορικά?

Άντε Θάνεεεεε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Mε την ομαδική (την παραγγελία...όχι το άλλο :P ) λέτε να γλιτώνουμε και μεταφορικά?

Άντε Θάνεεεεε....

Αν γλυτωσεις μονο τα μεταφορικα δε συμφερει ομοδικη παραγγελια!!Γιατι ολα τα λαστιχα θα πανε σε μια διευθυνση και θα πρεπει να περασουν ολοι απο εκει για να τα παρουν!Αυτοι που εχουν αυτοκινητο οκ, οι αλλοι ομως??

Αν μαζευτει μια Α παραγγελια ,στελνετε μαιλ και ρωτατε τι μπορει να σας κοψει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα παιδια.πριν απο 2 μερες εγραψα στην σελιδα του εξοπλισμου για παραγγελια που εγινε απο το εν λογω σαιτ.κατα ενα περιεργο τροπο το μυνημα μου δεν υπαρχει πλεον.οποτε εχουμε και λεμε.καποιος παρηγγειλε λαστιχα(αρκετες τετραδες) και του ηρθαν ημερομηνιες 05 06 και τα πιο καινουργια ηταν 07.απο οτι βλεπω εσεις δεν ειχατε τετοια προβληματα.οποτε ας ειμαστε απλα ενημερωμενοι οτι συνεβη και αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας με μαστιγωσει καποιος!!!

σημερα ειδα το σαϊτ κ εβαλα χθες τα λαστιχα!!!!!πληρωσα 100ε παραπανω............ <_<

δεν πειραζει,την αλλη φορα..

ετσι κ αλλιως μου λενε οτι τα πιρελλι μτ60ρ φαγωνονται γρηγορα,οποτε το σαϊτ θα μου χρειαστει συντομα!!!!

keep looking guys!!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε παιδια οποιος εχει παραγγειλει ελαστικα απο το συγκεκριμενο site ας μου απαντησει λιγο..εχω στειλει 2 mail εδω κ μερες αλλα καμμια απαντηση..

κ σε αλλο αγγλικο site που θελω ενα κρανος τα ιδια..τι σκ**τα δεν θελουν τα λεφτα μου οι αγγλοι... :wacko::blush: ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
βρε παιδια οποιος εχει παραγγειλει ελαστικα απο το συγκεκριμενο site ας μου απαντησει λιγο..εχω στειλει 2 mail εδω κ μερες αλλα καμμια απαντηση..

κ σε αλλο αγγλικο site που θελω ενα κρανος τα ιδια..τι σκ**τα δεν θελουν τα λεφτα μου οι αγγλοι... :wacko::blush: ?

Φίλε Kyko εγώ παρήγγειλα λάστιχα από το εν λόγω site και τους έστειλα και εγώ 2 mail. Ενα στις 10/3 που τα αγόρασα και ενα πιο μετά γιατί καθυστερούσαν και δεν είχα ουτε tracking No για να δώ αν τα έστειλαν οι Αγγλάρες ή όχι. Τελικά μου απάντησαν σήμερα και τα λαστιχά μου είναι Ελλάδα. Πολύ καθυστέρηση και δε το συνηθίζουν στο Π@στρονήσι.....

Υπάρχει και ένα τηλεφωνάκι εξυπηρέτησης πελατών αν δείς στο site τους αυτό που λέει Overseas. Θα σε εξυπηρετήσουν καλύτερα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αυτή τη στιγμή με την άνοδο της λίρας, δεν συμφέρει από κει. Μόλις που κερδίζω 25-30?

Κι έτσι μπαίνω στο δίλημμα. Να γλυτώσω τα 25-30 ? και να πάρω λάστιχα που μπορεί να είναι και παλιάς ημερομηνίας, ή να μην τα γλυτώσω και να πάρω και λάστιχα φρέσκα από εδώ βουλκανιζατέρ, δίνοντάς τα λεφτά μου σε Έλληνα? (Να 'χω και ένα πρόσωπο αν συμβεί κάτι με το λάστιχο να πάω από κει και να του πω έτσι κι έτσι? )

Δεν ξέρω..αλλά μερικές φορές το σκέφτομαι κι αυτό. Δεν είναι και ότι καλύτερο να δίνεις το χρήμα έξω ρε γμτο (ειδικά όταν δεν κερδίζεις και πολύ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 30 ή 40 ευρώ διαφορά είναι χαζομάρα να τα πάρεις απ' έξω.. τα δικά μου είναι κάπου στα 90 και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάντως αυτή τη στιγμή με την άνοδο της λίρας, δεν συμφέρει από κει. Μόλις που κερδίζω 25-30?

Κι έτσι μπαίνω στο δίλημμα. Να γλυτώσω τα 25-30 ? και να πάρω λάστιχα που μπορεί να είναι και παλιάς ημερομηνίας, ή να μην τα γλυτώσω και να πάρω και λάστιχα φρέσκα από εδώ βουλκανιζατέρ, δίνοντάς τα λεφτά μου σε Έλληνα? (Να 'χω και ένα πρόσωπο αν συμβεί κάτι με το λάστιχο να πάω από κει και να του πω έτσι κι έτσι? )

Δεν ξέρω..αλλά μερικές φορές το σκέφτομαι κι αυτό. Δεν είναι και ότι καλύτερο να δίνεις το χρήμα έξω ρε γμτο (ειδικά όταν δεν κερδίζεις και πολύ!

βρε alx ποια ανοδο της λιρας λες?

http://www.xe.com/

0.94? ειναι η ισοτιμια...πλησιαζει το 1? :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβηκε η λιρα ALX!!!!!Τωρα λογικα πρεπει να σε συμφερει!!!!! :) :) ΕΔΩ

edit : Με προλαβε ο kyko αλλα οντως η ισοτιμια ειναι πολυ καλη!!! 0,94!!!!

Τροποποιήθηκε από τον YAMAHAΚΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το 0,94 που βλέπετε, είναι τιμή αγοράς κι όχι πώλησης της λίρας. Η πώληση είναι στο 1,10?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα