highlander 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 πολύ χρήσιμα όλα αυτά, μπράβο παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stroumfas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 οντως οι τιμες σε αuτο το site ειναι παρα πολι καλες εως και τελειες μπορει να πει κανεις..καλητερα να στραφουμε προς τα εκει για οτι θελουμε να αγορασουμε για τα τερατακια μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sterba2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Σημερα παρελαβα τα bt016 απο http://www.mandp.co.uk/home.aspx. Βγηκαν 275 μαζι με τα μεταφορικα (+30 που θα δωσω για τα περαστικα) συνολο 305!Ημερομηνιες 28-08 πισω και 04-08 το μπροστα!Θεσσαλονικη μου ζητησαν 390 και 430 ευρω!!!100 ευρω κερδος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Σημερα παρελαβα τα bt016 απο http://www.mandp.co.uk/home.aspx. Βγηκαν 275 μαζι με τα μεταφορικα (+30 που θα δωσω για τα περαστικα) συνολο 305!Ημερομηνιες 28-08 πισω και 04-08 το μπροστα!Θεσσαλονικη μου ζητησαν 390 και 430 ευρω!!!100 ευρω κερδος ωραιος!!! ηρθανε συσκευασμενα με καποιο τροπο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sterba2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 ωραιος!!! ηρθανε συσκευασμενα με καποιο τροπο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) καταλαβα..κ απο ελλαδα που εχω παρει ετσι μου τα εχουν στειλει...οταν τα βαλεις ριξε συρμα τις εντυπωσεις σου γιατι ειμαι υποψηφιος αγοραστης του εν λογω site Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2009 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2009 Σημερα παρελαβα τα bt016 απο http://www.mandp.co.uk/home.aspx. Βγηκαν 275 μαζι με τα μεταφορικα (+30 που θα δωσω για τα περαστικα) συνολο 305!Ημερομηνιες 28-08 πισω και 04-08 το μπροστα!Θεσσαλονικη μου ζητησαν 390 και 430 ευρω!!!100 ευρω κερδος πες μου κ την διαδικασια φιλε αναλυτικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Μήπως μπορούμε να κάνουμε ομαδική παραγγελία? Θέλω δυο ζευγάρια ! Σε πόσες μέρες έρχονται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyro 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Μήπως μπορούμε να κάνουμε ομαδική παραγγελία? Θέλω δυο ζευγάρια ! Σε πόσες μέρες έρχονται? αν και έχω κανα 7.000 kmh τουλάχιστον στα δικά μου ακομα, ψηνομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sterba2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 πες μου κ την διαδικασια φιλε αναλυτικα... Η διαδικασια ειναι απλη!Βρισκεις τα προοιντα που σε ενδιαφερουν και τα βαζεις στο καλαθι σου.μετα κανεις την πληρωμη (εγω την εκανα με paypal).Μολις παρουν τη παραγγελια σου και ειναι ετοιμη σου δινουν το tracking number και παρακολουθεις που βρισκεται! Σε 5 εργασιμες ηταν σπιτι μου ,με acs στην πορτα μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Mε την ομαδική (την παραγγελία...όχι το άλλο :P ) λέτε να γλιτώνουμε και μεταφορικά? Άντε Θάνεεεεε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sterba2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Mε την ομαδική (την παραγγελία...όχι το άλλο :P ) λέτε να γλιτώνουμε και μεταφορικά? Άντε Θάνεεεεε.... Αν γλυτωσεις μονο τα μεταφορικα δε συμφερει ομοδικη παραγγελια!!Γιατι ολα τα λαστιχα θα πανε σε μια διευθυνση και θα πρεπει να περασουν ολοι απο εκει για να τα παρουν!Αυτοι που εχουν αυτοκινητο οκ, οι αλλοι ομως?? Αν μαζευτει μια Α παραγγελια ,στελνετε μαιλ και ρωτατε τι μπορει να σας κοψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Και νέα μικρή πτώση της Λίρας 0,91960(Α) 16/3/2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisgsxr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 καλημερα παιδια.πριν απο 2 μερες εγραψα στην σελιδα του εξοπλισμου για παραγγελια που εγινε απο το εν λογω σαιτ.κατα ενα περιεργο τροπο το μυνημα μου δεν υπαρχει πλεον.οποτε εχουμε και λεμε.καποιος παρηγγειλε λαστιχα(αρκετες τετραδες) και του ηρθαν ημερομηνιες 05 06 και τα πιο καινουργια ηταν 07.απο οτι βλεπω εσεις δεν ειχατε τετοια προβληματα.οποτε ας ειμαστε απλα ενημερωμενοι οτι συνεβη και αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 ας με μαστιγωσει καποιος!!! σημερα ειδα το σαϊτ κ εβαλα χθες τα λαστιχα!!!!!πληρωσα 100ε παραπανω............ <_< δεν πειραζει,την αλλη φορα.. ετσι κ αλλιως μου λενε οτι τα πιρελλι μτ60ρ φαγωνονται γρηγορα,οποτε το σαϊτ θα μου χρειαστει συντομα!!!! keep looking guys!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 βρε παιδια οποιος εχει παραγγειλει ελαστικα απο το συγκεκριμενο site ας μου απαντησει λιγο..εχω στειλει 2 mail εδω κ μερες αλλα καμμια απαντηση.. κ σε αλλο αγγλικο site που θελω ενα κρανος τα ιδια..τι σκ**τα δεν θελουν τα λεφτα μου οι αγγλοι... ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 βρε παιδια οποιος εχει παραγγειλει ελαστικα απο το συγκεκριμενο site ας μου απαντησει λιγο..εχω στειλει 2 mail εδω κ μερες αλλα καμμια απαντηση.. κ σε αλλο αγγλικο site που θελω ενα κρανος τα ιδια..τι σκ**τα δεν θελουν τα λεφτα μου οι αγγλοι... ? Φίλε Kyko εγώ παρήγγειλα λάστιχα από το εν λόγω site και τους έστειλα και εγώ 2 mail. Ενα στις 10/3 που τα αγόρασα και ενα πιο μετά γιατί καθυστερούσαν και δεν είχα ουτε tracking No για να δώ αν τα έστειλαν οι Αγγλάρες ή όχι. Τελικά μου απάντησαν σήμερα και τα λαστιχά μου είναι Ελλάδα. Πολύ καθυστέρηση και δε το συνηθίζουν στο Π@στρονήσι..... Υπάρχει και ένα τηλεφωνάκι εξυπηρέτησης πελατών αν δείς στο site τους αυτό που λέει Overseas. Θα σε εξυπηρετήσουν καλύτερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Μόλις τα παραλάβεις, ρίξε μας ένα feedback για ημερομηνίες κατασκευής ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Αμα ειναι του 2005 τα λαστιχα να τους τα φορεσεις "κολάρο"! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 ας με μαστιγωσει καποιος!!! Ευχαρίστως!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Πάντως αυτή τη στιγμή με την άνοδο της λίρας, δεν συμφέρει από κει. Μόλις που κερδίζω 25-30? Κι έτσι μπαίνω στο δίλημμα. Να γλυτώσω τα 25-30 ? και να πάρω λάστιχα που μπορεί να είναι και παλιάς ημερομηνίας, ή να μην τα γλυτώσω και να πάρω και λάστιχα φρέσκα από εδώ βουλκανιζατέρ, δίνοντάς τα λεφτά μου σε Έλληνα? (Να 'χω και ένα πρόσωπο αν συμβεί κάτι με το λάστιχο να πάω από κει και να του πω έτσι κι έτσι? ) Δεν ξέρω..αλλά μερικές φορές το σκέφτομαι κι αυτό. Δεν είναι και ότι καλύτερο να δίνεις το χρήμα έξω ρε γμτο (ειδικά όταν δεν κερδίζεις και πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Για 30 ή 40 ευρώ διαφορά είναι χαζομάρα να τα πάρεις απ' έξω.. τα δικά μου είναι κάπου στα 90 και πάλι δεν ξέρω αν αξίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Πάντως αυτή τη στιγμή με την άνοδο της λίρας, δεν συμφέρει από κει. Μόλις που κερδίζω 25-30? Κι έτσι μπαίνω στο δίλημμα. Να γλυτώσω τα 25-30 ? και να πάρω λάστιχα που μπορεί να είναι και παλιάς ημερομηνίας, ή να μην τα γλυτώσω και να πάρω και λάστιχα φρέσκα από εδώ βουλκανιζατέρ, δίνοντάς τα λεφτά μου σε Έλληνα? (Να 'χω και ένα πρόσωπο αν συμβεί κάτι με το λάστιχο να πάω από κει και να του πω έτσι κι έτσι? ) Δεν ξέρω..αλλά μερικές φορές το σκέφτομαι κι αυτό. Δεν είναι και ότι καλύτερο να δίνεις το χρήμα έξω ρε γμτο (ειδικά όταν δεν κερδίζεις και πολύ! βρε alx ποια ανοδο της λιρας λες? http://www.xe.com/ 0.94? ειναι η ισοτιμια...πλησιαζει το 1? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ανεβηκε η λιρα ALX!!!!!Τωρα λογικα πρεπει να σε συμφερει!!!!! :) :) ΕΔΩ edit : Με προλαβε ο kyko αλλα οντως η ισοτιμια ειναι πολυ καλη!!! 0,94!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2009 από τον YAMAHAΚΙΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2009 Αυτό το 0,94 που βλέπετε, είναι τιμή αγοράς κι όχι πώλησης της λίρας. Η πώληση είναι στο 1,10? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες