GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) θα ηθελα να μου προτεινετε μια εξατμιση για glx..υπαρχουν κι αλλα θεματα με αυτο το περιεχομενο αλλα εγω θελω κατι διαφορετικο..δεν θελω Motosport η sebring..θελω μια εξατμιση που να μην κανει πολυ θορυβο,να βελτιωσει την αποδοση της παπιας και να ειναι ομορφη... http://www.stelpet.gr/level-glx.html αυτη μας κανει?? ευχαριστω πολυ.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2009 από τον GiwrgosP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 Διάβασε τα όμοια θέματα (υπάρχουν πολλά τελευταία) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 μαμα astrea ! ουτε θορυβο και επειδη ειναι απο 110cc εχει μεγαλητερη τρυπα και δουλευει μια χαρα το μοτερ ! ακουσεμε και θα με θυμηθεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 μαμα astrea ! ουτε θορυβο και επειδη ειναι απο 110cc εχει μεγαλητερη τρυπα και δουλευει μια χαρα το μοτερ ! ακουσεμε και θα με θυμηθεις ! ειναι ομορφη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 μαμα ειναι αλλα μπορεις να την πας για νικελωμα και θα ειναι πολυ ωραια!Α,και αν θες βελτιωση μπορεις να τρυπησεις καποια διαφραγματα με ενα κατσαβιδι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2009 αυτη που εχω βαλει σε λινκ στο αρχικο ποστ λεει τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 αυτη που εχω βαλει σε λινκ στο αρχικο ποστ λεει τιποτα? ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 συμπαθητική θα έλεγα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) σημερα 99,9% θα εχω το glx.ειναι 72cc..μπορειτε να μου πειτε τιμες απο Motosport kai sebring?επισης στο περιπου τιμη για βαψιμο,μπροστινο συστημα απο αστρα και πραγματακια για να γινει 90αρι η 100αρι.. ευχαριστω Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2009 από τον GiwrgosP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...p;hl=motorsport Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 επισης στο περιπου τιμη για βαψιμο,μπροστινο συστημα απο αστρα και πραγματακια για να γινει 90αρι η 100αρι.. ευχαριστω σχετικα με αυτο κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 σχετικα με αυτο κατι? 400Ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 σχετικα με αυτο κατι? ΠΑΡΑΘΕΣΗ(GiwrgosP @ Wed 11 Mar 09 - 14:47) * επισης στο περιπου τιμη για βαψιμο,μπροστινο συστημα απο αστρα και πραγματακια για να γινει 90αρι η 100αρι.. ευχαριστω σχετικα με αυτο κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 Γιατί δεν βάζεις μοτέρ απο astrea? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2009 ΚΑΙ ΟΙ PROTECH ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ GLX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2009 ΚΑΙ ΟΙ PROTECH ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ GLX Και ποσο παιζουν περιπου?και κατι αλλο για να βαλω δισκοφρενο στο glx τι πρεπει να κοιταξω να παρω ακριβως και ποσο θα κοστισει περιπου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 KΑΜΙΑ 150ΑΡΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΜΙΣΙΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ.ΤΑ ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 170-200ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 (τροποποιήθηκε) http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=27566 εγω εχω βρει αυτο αλλα δεν πρεπει να κανει κατι,ε? και κατι αλλο..αυτη η protech κανει? http://mototrade.gr/osCommerce/product_inf...596e0c8cb9811f4 συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα αν δεν ρωτησω δεν θα μαθω... σας ευχαριστω πολυ που με βοηθατε.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2009 από τον GiwrgosP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ? ρωταω επειδη μου ειπες γυρω στα 170-200 φραγκα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.Η PROTECH ΑΠΟ ΤΟ CRYPTON ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΙΜΟ ME TO GLX ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ GLX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.Η PROTECH ΑΠΟ ΤΟ CRYPTON ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΙΜΟ ME TO GLX ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ GLX ωχ...μ@λ@κι@,ε??τελος παντων θα δουμε..και κατι αλλο ο σιγαστηρας κοβει αποδοση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 Παιδια ειδα την εξατμιση της endurance..Οικονομικη και κουκλα..μαλλον εκει καταληγω..ειναι καλη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2009 χτες ειδα κατι εξατμισεις με 30 ε μονο τελικα ομως .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiwrgosP 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Να την παρω λετε?την ξερει κανεις?αξιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες