Jump to content
Sign in to follow this  
GiwrgosP

εξατμιση για glx

Recommended Posts

θα ηθελα να μου προτεινετε μια εξατμιση για glx..υπαρχουν κι αλλα θεματα με αυτο το περιεχομενο αλλα εγω θελω κατι διαφορετικο..δεν θελω Motosport η sebring..θελω μια εξατμιση που να μην κανει πολυ θορυβο,να βελτιωσει την αποδοση της παπιας και να ειναι ομορφη...

http://www.stelpet.gr/level-glx.html αυτη μας κανει??

ευχαριστω πολυ..

Τροποποιήθηκε από τον GiwrgosP

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μαμα astrea ! ουτε θορυβο και επειδη ειναι απο 110cc εχει μεγαλητερη τρυπα και δουλευει μια χαρα το μοτερ ! ακουσεμε και θα με θυμηθεις !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μαμα astrea ! ουτε θορυβο και επειδη ειναι απο 110cc εχει μεγαλητερη τρυπα και δουλευει μια χαρα το μοτερ ! ακουσεμε και θα με θυμηθεις !

ειναι ομορφη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαμα ειναι αλλα μπορεις να την πας για νικελωμα και θα ειναι πολυ ωραια!Α,και αν θες βελτιωση μπορεις να τρυπησεις καποια διαφραγματα με ενα κατσαβιδι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα 99,9% θα εχω το glx.ειναι 72cc..μπορειτε να μου πειτε τιμες απο Motosport kai sebring?επισης στο περιπου τιμη για βαψιμο,μπροστινο συστημα απο αστρα και πραγματακια για να γινει 90αρι η 100αρι..

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
επισης στο περιπου τιμη για βαψιμο,μπροστινο συστημα απο αστρα και πραγματακια για να γινει 90αρι η 100αρι..

ευχαριστω

σχετικα με αυτο κατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχετικα με αυτο κατι?

ΠΑΡΑΘΕΣΗ(GiwrgosP @ Wed 11 Mar 09 - 14:47) *

επισης στο περιπου τιμη για βαψιμο,μπροστινο συστημα απο αστρα και πραγματακια για να γινει 90αρι η 100αρι..

ευχαριστω

σχετικα με αυτο κατι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΙ ΟΙ PROTECH ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ GLX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΚΑΙ ΟΙ PROTECH ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ GLX

Και ποσο παιζουν περιπου?και κατι αλλο για να βαλω δισκοφρενο στο glx τι πρεπει να κοιταξω να παρω ακριβως και ποσο θα κοστισει περιπου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KΑΜΙΑ 150ΑΡΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΜΙΣΙΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ.ΤΑ ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 170-200ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=27566

εγω εχω βρει αυτο αλλα δεν πρεπει να κανει κατι,ε?

και κατι αλλο..αυτη η protech κανει?

http://mototrade.gr/osCommerce/product_inf...596e0c8cb9811f4

συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις,ξερω οτι γινομαι κουραστικος αλλα αν δεν ρωτησω δεν θα μαθω...

σας ευχαριστω πολυ που με βοηθατε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.Η PROTECH ΑΠΟ ΤΟ CRYPTON ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΙΜΟ ME TO GLX ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ GLX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.ΕΝΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.Η PROTECH ΑΠΟ ΤΟ CRYPTON ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΑΙΜΟ ME TO GLX ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ GLX

ωχ...μ@λ@κι@,ε??τελος παντων θα δουμε..και κατι αλλο ο σιγαστηρας κοβει αποδοση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ειδα την εξατμιση της endurance..Οικονομικη και κουκλα..μαλλον εκει καταληγω..ειναι καλη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα