javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 Το λοιπον, δεν ξερω για τους υπολοιπους, αλλα θεωρω τον εαυτο μου πολυ "ταινιάκια". Σκεφτηκα να προτεινω οσες ταινιες-DVD πραγματικα ειχαν κατι παραπανω να πουν. Παροτρυνω και τα υπολοιπα μελη να κανουν το ιδιο, καθως παντα καποιες ξεφευγουν. Θα προτεινα μαλιστα αν σας αρεσει να ανοιγετε νεο τοπικ για καθε μια και να ακολουθουν σχολια απο οσους την εχουν δει ή θα την δουν. Το τοπικ εμπνευστηκε απο την πιο ρομαντικη, και πανεξυπνη ταινια που ειδα προσφατα. Νταξ δεν ηταν και τιτανικος. Δεν εχει κλαμα. Eχει και πολυ φαντασια. Αλλα μεταφερει με εναν απιθανο τροπο τις σκεψεις και τα ονειρα ενος καθημερινου low-profile ανθρωπου, που εμενα με μαγεψε. Η ταινια ονομαζεται "Η αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου" και ο οριτζιναλ τιτλος ειναι "The eternal sunshine of the spotless mind". Πρωταγωνιστουν οι: Jim carey (ενας απο τους καλυτερους ηθοποιους της εποχης κατα την γνωμη μου, παρολο που πολλοι βιαστηκαν να χαρακτηρισουν γελοιο) Κate Winslet (η αυτη απο τον τιτανικο ντε!) Εlijah wood (ο αρχοντας με τα δαχτυλιδια ντε!) Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους. Βλεπεται πολυ ευχαριστα και εχει και γρηγορο ρυθμο που δεν βαριεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LOCKHEART 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 thanks java ! ΤΑΝΙΟΒΙΟΣ ΟΗ!!!! ΥΕS !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 Είναι όντως εξαιρετική ταινία, ακατάλληλη όμως για οπαδούς των Terminator/Rocky/Rambo/HarryPotter/BoredOfTheRings. Με τη σειρά μου προτείνω "Requiem for a Dream" του David Aaronowsky, χωρίς περαιτέρω σχόλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noble 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Το λοιπον, δεν ξερω για τους υπολοιπους, αλλα θεωρω τον εαυτο μου πολυ "ταινιάκια". Σκεφτηκα να προτεινω οσες ταινιες-DVD πραγματικα ειχαν κατι παραπανω να πουν. Παροτρυνω και τα υπολοιπα μελη να κανουν το ιδιο, καθως παντα καποιες ξεφευγουν. Θα προτεινα μαλιστα αν σας αρεσει να ανοιγετε νεο τοπικ για καθε μια και να ακολουθουν σχολια απο οσους την εχουν δει ή θα την δουν. Το τοπικ εμπνευστηκε απο την πιο ρομαντικη, και πανεξυπνη ταινια που ειδα προσφατα. Νταξ δεν ηταν και τιτανικος. Δεν εχει κλαμα. Eχει και πολυ φαντασια. Αλλα μεταφερει με εναν απιθανο τροπο τις σκεψεις και τα ονειρα ενος καθημερινου low-profile ανθρωπου, που εμενα με μαγεψε. Η ταινια ονομαζεται "Η αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου" και ο οριτζιναλ τιτλος ειναι "The eternal sunshine of the spotless mind". Πρωταγωνιστουν οι: Jim carey (ενας απο τους καλυτερους ηθοποιους της εποχης κατα την γνωμη μου, παρολο που πολλοι βιαστηκαν να χαρακτηρισουν γελοιο) Κate Winslet (η αυτη απο τον τιτανικο ντε!) Εlijah wood (ο αρχοντας με τα δαχτυλιδια ντε!) Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους. Βλεπεται πολυ ευχαριστα και εχει και γρηγορο ρυθμο που δεν βαριεσαι. <{POST_SNAPBACK}> μου φανηκε λιγο περιεργη,σιγουρα διαφορετικη αλλα μου εμεινε μια διαθεση που δεν περιγραφεται.ΑΞΙΖΕΙ!!! τελευταια που ειδα και ξετρελαθηκα OLD BOY κορεατικο με θεμα την εκδικηση. :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Ωραία ιδέα. Μπράβο, Νικόλα... Η ταινία είναι ΣΑΦΩΣ από τις πιο "αληθινά σουρεαλιστκές" των τελευταίων ετών. Οι ερμηνίες (ειδικά του Κάρεϊ) είναι θαυμάσιες και η σκηνοθεσία "έξυπνα φανταστική", αλλά, το "ιδιοφυώς φευγάτο" (και προφητικό; ) σενάριο κλέβει την παράσταση... Νομίζω πως, κάθε άνθρωπος που έχει ΑΓΑΠΗΣΕΙ και, μετά, ΠΟΝΕΣΕΙ, θα αισθανθεί το "Γολγοθά" που ανεβαίνει ο Κάρεϊ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Είναι όντως εξαιρετική ταινία, ακατάλληλη όμως για οπαδούς των Terminator/Rocky/Rambo/HarryPotter/BoredOfTheRings. Με τη σειρά μου προτείνω "Requiem for a Dream" του David Aaronowsky, χωρίς περαιτέρω σχόλια. <{POST_SNAPBACK}> Σε παω ρε απιστευτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Πραγματικά πολυ καλή ταινία και όσο και αν δεν γουστάρω τον Jim Carey στη συγκεκριμένη ταινία είναι εξαιρετικός. Και επειδή και εγω είμαι ταινιάκιας προτείνω τα εξής : 1)ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ-Δείτε την μαζι με το έτερον ήμισυ.Μια απίστευτη ρομαντική ιστορία που αν και δεν μου αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες αυτή είναι φανταστική. 2)ΜΗΝΥΜΑ ΣΙΩΠΗΣ ή DRAGONFLY-Με τον Κεβιν Κοστνερ μια ταινία που πραγματικά αξίζει να την δείτε Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Ο Ταμτάκος στο Ναυτικό. Η ταινία :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 ...Ω ναι!!! Ταινιόφιλη μέχρι αηδίας λέμε!!! :P Αφού πολλές φορές δεν βγαινω απο το σπίτι για να βλέπω ταινίες! Νικόλα, την συγκεκριμένη δεν την έχω δει (ακόμα) αν και την γνωρίζω. Αφού λοιπόν την προτείνεις, θα την δω! Όσο για το "Requiem for a Dream": ***** (5 αστέρια απο μενα) Ταινία που είδα πρόσφατα και προτείνω: "Ο επίμονος κηπουρός" : **** Την είχαμε δει στο σινεμά τέλη Νοεμβρίου. Απο τις πιο αληθηνές ταινίες για την εκμετάλλευση του τρίτου κόσμου στο όνομα των μεγάλων Φαρμακοβ/ών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 O Επίμονος Κηπουρός έχει εξαιρετική, συγκινητική αλλά όχι μελοδραματική σκηνοθεσία και τον Fiennes να δίνει ρέστα με την ερμηνεία του... Εκεί που μαθαίνει τα δυσάρεστα, τον βλέπεις και ανατριχιάζεις... Το Requiem for a Dream δεν ακούστηκε καθόλου πρόπερσυ που βγήκε, αλλά όσοι το είδαν, θα αργήσουν πολύ να το ξεχάσουν. Πήγα και πήρα περιοδικό που το είχε ως δώρο, πράγμα που δεν κάνω ποτέ κανονικά, για να το έχω ως πολύτιμο κόσμημα στη συλλογή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 (τροποποιήθηκε) ...και αν θέλετε να χαλαρώσετε, να μπείτε λίγο στο πνεύμα των ημερών, να νιώσετε λίγο ρομαντισμό κ να χαμογελάσετε με μια ταινία : Love actually :** I feel it in my fingers I feel it in toeeeeess............... ;) Υ.Γ.: Συνίσταται με το εταιρον ήμισυ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 από τον Άρτεμις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Για όσους ρομαντικούς επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα: "Before Sunrise" με Ethan Hawk και Ζουλί Ντελπί (δεν ξερω στα Γαλλικά πως γραφεται) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Καλά, αυτό και η Κατέμισα να το δει, θα πήξει στο σιρόπι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 To ρεκβιεμ για ενα ονειρο ηταν πολυ καλο ... γενικα μου αρεσουν πολυ οι αγγλο-ανεξαρτητες ταινιες ... η συγκεκριμενη ειχε και αυτη απιθανη σκηνοθεσια ... Επαναλαμβανω για τον gdev και τους υπολοιπους ντροπαλους! :P :D κεφτηκα να προτεινω οσες ταινιες-DVD πραγματικα ειχαν κατι παραπανω να πουν. Παροτρυνω και τα υπολοιπα μελη να κανουν το ιδιο, καθως παντα καποιες ξεφευγουν. Ειδικα το ρεκβιεμ αξιζει δικο του τοπικ! Love actually - Χιου Γκραντ εγγυηση Καντε βρε κανα τοπικ με καμια μινι - περιγραφη/υποθεση να εχουμε υπ'οψιν μας τι βλεπουμε! Για τον κηπουρο ηδη ψηνομαι ... εχει βγει σε DVD? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morphine 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2005 Δε μου αρέσει να υπερβάλλω (...) αλλά το eternal sunshine of a spotless mind είναι θεϊκή ταινία. Μια άλλη ταινία που με άφησε μαλάκα (με την καλή έννοια) είναι το Lucía y el sexo (Sex and Lucía). Δεν είναι τσόντα ε. Αν το πετύχετε δείτε το οπωσδήποτε. Από πιο πρόσφατες, The Edukators (Die Fetten Jahre sind vorbei) Mar Adentro Και εννοείται όλες των Monty Python. Θα επανέλθω αν βαριέμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 (τροποποιήθηκε) ..Συμφωνώ με την επιλογή της ταινίας: "Θαλασσα μέσα μου"" : **** Όπως επίσης: "Milion Dollar Baby" : *** C.Eastwood & Hilary Swank "Philadelphia" Tom Hanks :***** (γενικότερα ο Τ.Hanks μ'αρέσει στις περισσότερες ταινίες του) ...γιατί στην ζωή υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων που συνήθως δεν τους βλέπουμε... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 από τον Άρτεμις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 kαλα, το edukators ακομα δεν εχω προλαβει... Όσο για την προτεινόμενη του Νικολα......... Είναι όντως κάτι το διαφορετικό... Πολύ καλή..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Παντως ρε παιδια εχουμε , πιστευω, καιροοοοοοοοοο να δουμε καλη ταινια! Δεν μπορω να θυμηθω τον τελευταιο καιρο καποια ΚΑΛΗ ταινια! :( Εχω βαρεθει να αντιγραφει ο ενας τον αλλον, εχω συχαθει τις χολιγουντιανες μπαρουφες τριτης διαλογης και ολη αυτη την διαμορφωση ηλιθιας συνειδησης με αποτελεσμα την αποβλακωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 O "επίμονος κηπουρός" ήταν καλή ταινία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Καλη ηταν δε λεω αλλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morphine 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Α. Όσοι δεν έχετε δει το High Fidelity, να το κάνετε πάραυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 Το High Fidelity είναι ένας πολύ καλός συμβιβασμός μεταξύ καλλιτεχνικού και εμπορικού κινηματογράφου, αφού είναι ποιοτικό αλλά και πολύ ευχάριστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morphine 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 και βασισμένο σε ένα τέλειο, τέλειο, τέλειο βιβλίο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
M4VeRiCK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 (τροποποιήθηκε) Για όσους ρομαντικούς επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα: "Before Sunrise" με Ethan Hawk και Ζουλί Ντελπί (δεν ξερω στα Γαλλικά πως γραφεται) Θα συμφωνήσω με τον φίλο themata Μία απο τις κορυφαίες ερωτικές κομεντί που έχω δει με πραγματικά πρωτότυπη πλοκή για το είδος της και καθόλου μα καθόλου βαρετή ακόμα και για τους άντρες. Είναι η συνέχεια του "Before Sunrise" του '97 με τους ίδιους ηθοποιούς.Προτείνω και τις 2 ανεπιφύλακτα. Για όποιον παρακολουθεί το σήριαλ του παπακαλιάτη "Στο Παρα Πεντε",σίγουρα θα σας θυμίσει κάτι,μιας και το σήριαλ είναι σκέτη αντιγραφή της ταινίας.Θα το καταλάβετε σίγουρα Πάντως και το "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" είναι πραγματικά απίστευτο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2005 από τον M4VeRiCK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες