Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΜΑΖΕΥΞΗ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΜΟΥ.....ΣΤΗΝ ΚΩ" ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΜΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΧΟΡΕΨΩ ........ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ,...ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ? ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΩ, ΠΑΡΚΙΝΓΚ 3 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.....ΤΟ LINK AΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ hoteledmark ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.... ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ 1Η ΜΑΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 25 ΟΚΤ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟ-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ FULL HOUSE ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 20ΜΑΙΟΥ ΜΕ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΗ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ "WORLD CUP" (9 ΙΟΥΝΙΟΥ-9 ΙΟΥΛΙΟΥ) ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤV ΣΤΟ ΜΠΑΡ 52" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ 2,5Μ Χ 2,5Μ.... ΕΕ ΕΣΕΙΣ Η ΒΟΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΣΟΕΥΞΟΥΜΟΥΞΟΥ......ΚΑΡΑΒΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΚΩ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ....ΑΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΛΥΣΕΙΣ/ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΟΨΩΜΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕΤΕ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Μεσα μεσα...Σε ευχαριστουμε πολυ !! Μακαρι να κατσει και να ερθουμε !! Αν αυτο ειναι το κουτουκι σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Βλέπεις τώρα Edmakako?ξέρεις τί κάνεις? ανάβεις φωτιές!! και ξέρεις πως άν μας λές τέτοια θα πάρουμε ένα ημερολόγιο να σβήνουμε με Χ την κάθε μέρα μέχρι να φτάσει το καλοκαίρι και να επισκευτούμε το νησάκι σου.. :lol: :lol: :lol: εμείς οι Βόρειοι καμένα χαρτιά είμαστε.. Να είσαι καλά και καλές δουλίτσες πάντα!! ;) Πάρκινγ ιδιωτικό για ΚΤΜ έχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mastgeo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Καλα μας τρελανες Χριστουγενιατικα,απο τωρα θα μετραμε μερες για το καλοκαιρι. Που ειναι το μαγιο μου? <_< Κατω απο τις κουτες με τα χριστουγενιατικα μαλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Βλέπεις τώρα Edmakako?ξέρεις τί κάνεις? ανάβεις φωτιές!! και ξέρεις πως άν μας λές τέτοια θα πάρουμε ένα ημερολόγιο να σβήνουμε με Χ την κάθε μέρα μέχρι να φτάσει το καλοκαίρι και να επισκευτούμε το νησάκι σου.. :lol: :lol: :lol: εμείς οι Βόρειοι καμένα χαρτιά είμαστε.. Να είσαι καλά και καλές δουλίτσες πάντα!! ;) Πάρκινγ ιδιωτικό για ΚΤΜ έχει? <{POST_SNAPBACK}> Εαν ειναι να ερθεις να το ξερω ......να σου φτιαξω ραμπουλα στο μπαλκονακι σου να την χαιδευεις το βραδι παρε με δυο ξανθιες τουριστριουλες.........ολε!!1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Πρέπει να αρχίσεις να φτιάχνεις την ραμπούλα στο μπαλκονάκι μου... θέλω να την έχω κοντά μου.. δεν μπορώ χωρίς αυτήν... :D τωρα τί να τις κάνω ωρέ εγώ τις ξανθιές τουρίστριες? χαχχααχαχααχαχα... Θα ήθελα το δωμάτιο να είναι στολισμένο με ,αφίσες rossi,elias κλπ.. και οτι σχετικό σου βρίσκεται στην αποθήκη..να καταλάβουμε μοτοσικλέτα ωρέ παιδί... είσαι σίγουρος για την πρόταση?μέχρι το καλοκαίρι βλέπω να τα 1000στήσουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Πρέπει να αρχίσεις να φτιάχνεις την ραμπούλα στο μπαλκονάκι μου... θέλω να την έχω κοντά μου.. δεν μπορώ χωρίς αυτήν... :D τωρα τί να τις κάνω ωρέ εγώ τις ξανθιές τουρίστριες? χαχχααχαχααχαχα... Θα ήθελα το δωμάτιο να είναι στολισμένο με ,αφίσες rossi,elias κλπ.. και οτι σχετικό σου βρίσκεται στην αποθήκη..να καταλάβουμε μοτοσικλέτα ωρέ παιδί... είσαι σίγουρος για την πρόταση?μέχρι το καλοκαίρι βλέπω να τα 1000στήσουμε.. <{POST_SNAPBACK}> Ασ στριμωχτειτε και λιγακι, δεν πειραζει, εχω εγω χωρο παντος για 148 ατομα και με τα τρικλινα γινονται 170+ περιπου....ασ μαζευτειτε καμια 40αρια και βλεπουμε για τους 1000 μακαρι, και εαν ειναι στην τελικη για 1000 ολη μου η γειτονια ειναι μοναδες μεγαλες και ολοι ειναι κολλητη μου, εαν δεν απατουμε ο Varadero εχει μεινει στο νησι μας ......ξερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Στην Κω εγώ είχα τη τύχει να ζήσω για 4 ολόκληρα χρόνια και μόλις πριν ένα χρόνο έφυγα από εκεί. Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτό το πανέμορφο νησί και εύχομαι να μπορέσω να ξαναέρθω. Στα χέρια μου έχω ήδη ένα open εισητήριο με την Ολυμπιακή και περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να το χρησιμοποιήσω. Άμα το καλοκαίρι γίνει το meeting ευχαρίστως έρχομαι για μια βδομάδα και δέκα μέρες, μόπνο που θα πάρω καραβάκι για να έχω μαζί μου και το Dero. Πάρτε και μια φώτο από το λιμάνι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Στην Κω εγώ είχα τη τύχει να ζήσω για 4 ολόκληρα χρόνια και μόλις πριν ένα χρόνο έφυγα από εκεί. Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτό το πανέμορφο νησί και εύχομαι να μπορέσω να ξαναέρθω. Στα χέρια μου έχω ήδη ένα open εισητήριο με την Ολυμπιακή και περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να το χρησιμοποιήσω. Άμα το καλοκαίρι γίνει το meeting ευχαρίστως έρχομαι για μια βδομάδα και δέκα μέρες, μόπνο που θα πάρω καραβάκι για να έχω μαζί μου και το Dero. Πάρτε και μια φώτο από το λιμάνι! <{POST_SNAPBACK}> Ela re "varadero" prepei na me xereis, sixnazo hamam kathe bradi kai to xenodoxeio mou einai to "edmark" sto psalidi dipla sto grecotel....soy leei tipota to onoma mou? anastasiadis eddy? post it Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 (τροποποιήθηκε) Μου είσαι πολύ γνωστή φυσιογνωμία. Στο Hamam ερχόμουνα τακτικά και μάλιστα δούλευε εκεί και ένας συνάδελφος στο ταμείο (Απόστολης ή Τόλης). Το Εdmark το ξέρω και το Ψαλίδι το επισκεπτόμουνα πολύ τακτικά ειδικά για να πάω ακόμα και χειμώνα στο Κινέζικο για μάσα. Και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου ήταν διευθυντής σε Hotel στο Ψαλίδι. Όσο για το "WORLD CUP" είχα τη τύχει να ζήσω τον τελικό του Euro στην Κω και το γλεντήσαμε πολύ πολύ καλά στα Εξάρχεια στην Bar Street!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Άλλες πτυχές Vara.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Άλλες πτυχές Vara.... :D <{POST_SNAPBACK}> Γιάννη άμα κατέβεις δεν θα θέλεις να φύγεις λέμε ρε.... Πάρε άλλη μια πτυχή της Κω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Μου είσαι πολύ γνωστή φυσιογνωμία. Στο Hamam ερχόμουνα τακτικά και μάλιστα δούλευε εκεί και ένας συνάδελφος στο ταμείο (Απόστολης ή Τόλης). Το Εdmark το ξέρω και το Ψαλίδι το επισκεπτόμουνα πολύ τακτικά ειδικά για να πάω ακόμα και χειμώνα στο Κινέζικο για μάσα. Και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μου ήταν διευθυντής σε Hotel στο Ψαλίδι. Όσο για το "WORLD CUP" είχα τη τύχει να ζήσω τον τελικό του Euro στην Κω και το γλεντήσαμε πολύ πολύ καλά στα Εξάρχεια στην Bar Street!!! <{POST_SNAPBACK}> Τοτε σιγουρα με ξερεις απ'το ευρο....εσκασα με τα "καρπουζοκρανοι" καβαλα στο DAKAR στο λιμανι, και ασφαλως στο τελικο εγω εφτιαξα το τεραστιο μπλε κυπελο που παρελασε σε ολα τα καναλια και στις εφημεριδες......πολυ γελιο αυτο το χρονικο ρε φιλαρακι......BTW γω καθομουνα σηνεχεια στην γωνια μεσα με την Φωτεινη ...τα καρπουζοπαπουτσα τα πετυχες που τισ ειχα φτιαξει στο χαμαμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Ωραιοι !!!!! Ειμαστε έτοιμοι απο τώρα (Εγω τουλάχιστον) !!! JAMAICA @ KOS !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 <{POST_SNAPBACK}> Τελικα οχι μονο και τα καναλια....αλλα και ολος ο κοσμος εχει φωτογραφιες του κυπελου μου....ε? μοναδικη δημιουργια...εκανα τρεις μερες να το φτιαξω αλλα ΑΞΙΟ το αποτελεσμα, τι λες?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Έλα ρε έπεσε πολύ γέλιο εκείνο το βράδυ! Φανταστική η ιδέα σου! Ήθελα να ήξερα τι θα το έκανες άμα χάναμε :P Πάρε άλλη μια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 JAMAICA @ KOS !!! <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 <{POST_SNAPBACK}> [/quote ΕΛΑ ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΦΟΥΛ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 ..κατά κερμεντέ μεριά δηλαδή;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 μεχρι το καλοκαιρι εναι πολυς καιρος... καθιστε να ειμαστε καλα κ τοτε κανονιζουμε για κω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 και εγώ θέλω μου χει μείνει καημός ηταν να πάμε Κω με την κοπελιά μου αλλα δεν βόλεψε και τελικά πήγαμε πάλι χαλκιδική :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 Φίλε εντμαρκ πολύ καλή η πρόταση σου, αλλά εγω είμαι ερωτευμένος με τη γειτόνισα σας την Ρόδο Αν είχες εκεί ξενοδοχείο πολύ ευχαρίστως να ερχόμουν.Φέτος το καλοκαίρι πάω για την 6η φορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 Φίλε εντμαρκ πολύ καλή η πρόταση σου, αλλά εγω είμαι ερωτευμένος με τη γειτόνισα σας την Ρόδο Αν είχες εκεί ξενοδοχείο πολύ ευχαρίστως να ερχόμουν.Φέτος το καλοκαίρι πάω για την 6η φορά <{POST_SNAPBACK}> XM BEBAIA.....ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥΣ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΣΥ...ΧΑΛΑΛΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ και εγώ θέλω μου χει μείνει καημός ηταν να πάμε Κω με την κοπελιά μου αλλα δεν βόλεψε και τελικά πήγαμε πάλι χαλκιδική :( <{POST_SNAPBACK}> ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΚΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.....ΕΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ........ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ" ...................................... ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2005 Κάνε edit, μας παρακολουθούν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες