Jump to content
Άρτεμις

Θερμαινόμενα grips

Recommended Posts

δεκτο και αυτο !!! Απλα νομιζω οτι οπως και να εχει θα κρυωσεις !!

Το παραδειγμα με το ABS ειναι "ρητορικο" ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εβαλα πριν τρεις μερες τα θερμενομενα

αυτα http://www.daytona.co.jp/export/heated.html

Τωρα τι να πω ,οτι με ικανοποιησαν? δε ξερω ,κατι δε μου παει καλα (χωρις αναλογη εμπειρια).Δε ξερω ποσο ζεστη βγαζουν τα υπολοιπα (ξανα,δεν ειχα ποτε αναλογη εμπειρια) αλλα ισως με το μυαλο μου περιμενα πιο πολυ ζεστη να βγαζουν.

Ακομα αρχη ειναι βεβαια ,δε τα δοκιμασα και πολυ.

Κατι αλλο ,οσο περισσοτερο ανοιγεις το γκαζι -ανεβαζεις στροφες ζεστενονται περισσοτερο.Ετσι πρεπει να ειναι ?ετσι λειτουργουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε salcon, η λειτουργια των θερμαινομενων εχει ως εξης, για να λειτουργησουν σωστα πρεπει να εχεις πανω απο 3000 στροφες στο καντραν, τραβανε περιπου 5αμπερ και πρεπει η μοτοσικλετα η να εχει τεραστιο δυναμο βλεπε gs 1150, 1200 κτλ με αλλες μηχανες τυπου transalp, africa,pegaso kai gs 650, η ακομα και το δικο μου dakar oπου δεν παραγει τοσο ρευμα στις χαμιλες στροφες θπολειτοθργουν τα χερουλια, εχω τα εχω περιπου 5 χρονια και δουλευουν μια χαρα, ακομη μια πινελια ειναι αν αποφασησεις αργοτερα να αλλαξεις τα χερουλια (μονο τα grips οχι τις αντιστασεις ετσι) ρωτησε για τα αναλογα διοτι τα ειχα αλλαξει εγω με κατι ομορφα αλλα δεν περνουσε η θερμοτητα λογο παχους και υλικου αρα ρωτα πριν.... και βεβαια για περρισοτερες λεπτομεριες νομιζω απο τεχνικης αποψεως μπορει να επιβαιβεωσει ο master ALX.......που πλακα πλακα ειναι των "τεχνικων".....ελπιζω να βοηθησα :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xα χα χα :D Μου θυμισες τα δυναμο που ειχαμε στα ποδηλατα πιτσιρικαδες,που οσο ποιο πολυ τρεχαμε τοσο περισσοτερο φως ειχαμε :D

Κανονικα πρεπει να εχουν στανταρ θερμοκρασια.Το οτι αυξανοντας τις στροφες ζεσταινουν περισσοτερο κατι αλλο φταιει.Ισως η συνδεσμολογια που εγινε :think:

Τωρα απο ζεστη δεν ξερω τι σου εβγαλαν,παντως εμενα στο BMW,η πρωτη σκαλα ειναι για οδηγηση και η δευτερη για αμμεσο ζεσταμα ή για πολυ χαμηλες θερμοκρασιες (κατω του μηδενος) διαφορετικα ψηνονται στην κυριολεξια τα χερια σου και μεσα απο τα γαντια!!! :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει τρεις θεσεις ,το of,start,on Πρωτα το βαζω στο σταρτ και μετα απο λιγο στο ον.

Οταν το βαζω στο σταρτ πραγματικα βγαζουν πολυ καλη ζεστη αλλα μου ειπαν (το εγραφε και στο προσπεκτ) να μη το εχω συνεχεια στο σταρτ γιατι τραβαει πολυ ρευμα.

a. Three positions switches "Off/Start/On".

Start position is to heat rapidly at 12V 57.6W

On position is for riding at 12V14.4W.

b. Soft feeling grip for comfortable riding

c. Wiring harness is reinfored for flexual strength.

Δε ξερω ALX αν ειναι ιδιο με το δικο σου.

Ειδωμεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σου πω ρε Salcon???, το "ποδηλατο" μου (ρωτα τον ALX) χαχαχαχα καλο ε?!

δεν εχει σταθερη θερμοκρασια εντος πολεως, δηλαδη ξεκινωντας κανουν και 10λεπτα να ζεσταθουν καλα, αλλα ανολογως την ταχητητα αλλαζει και η ποσοτητα τις θερμοτιτας, δεν ξερω μπορει και να ειναι ιδεα μου, ετσι??και τα δικα μου ειναι εργοστασιακα τις BMW που εχουν 1η, 2η σκαλα και Off Position. Να ρωτησουμε τον "μηχανοβιο" γιατι εγω σαν "ποδηλατης" τι να προσθεσω???? Αυτα γνωριζω απο την προσωπικη μου πειρα, αυτα εκφραζω, ζητω ταπεινα συγνωμη εαν δεν καλυπτω μερικους μερικους... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To scarver, έχει θερμαινόμενα...Τώρα το χειμώνα, κάνουν πολύυυ καλή δουλειά...

..Μέσα στην πόλη, στη μεγάλη κλίμακα ζεσταίνουν κατά 90% τα χέρια μου (ολάκερα)... :thumbsup:

Η ιδανική χρήση τους όμως είναι σε ταξιδάκι....

..Βάζεις μία ταχύτητα "αγκαλιάζεις" τα γκριπάκια κ πας "ζεστός" στον προορισμό σου..... :yahoo::_rock-on:

Ν. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι να σου πω ρε Salcon???, το "ποδηλατο" μου (ρωτα τον ALX) χαχαχαχα καλο ε?!

δεν εχει σταθερη θερμοκρασια εντος πολεως, δηλαδη ξεκινωντας κανουν και 10λεπτα να ζεσταθουν καλα, αλλα ανολογως την ταχητητα αλλαζει και η ποσοτητα τις θερμοτιτας, δεν ξερω μπορει και να ειναι ιδεα μου, ετσι??και τα δικα μου ειναι εργοστασιακα τις BMW που εχουν 1η, 2η σκαλα και Off Position. Να ρωτησουμε τον "μηχανοβιο" γιατι εγω σαν "ποδηλατης" τι να προσθεσω???? Αυτα γνωριζω απο την προσωπικη μου πειρα, αυτα εκφραζω, ζητω ταπεινα συγνωμη εαν δεν καλυπτω μερικους μερικους... :(

<{POST_SNAPBACK}>

Tι εννοας ωρε Εντι?Ποιος ειναι ο μηχανοβιος και ποιος ο ποδηλατης :blink:

Τελος παντων.Πιστευω οταν κινησαι με ρυθμους ρελαντι,το ρευμα ειναι περιορισμενο.(Οπως και τα φωτα μου στις 1000σαλ ειναι πεσμενα ενω μολις ανεβουν οι στροφες 1500 ας πουμε,τα φωτα ζωντανευουν,αλλα δεν πανε αναλογως των στροφων.Δηλαδη ειτε με 1500σαλ ειμαι ειτε με 6000,εχω την ιδια αποδοση)

Τωρα για τα γκριπ πιστευω πως καθε τι εργοστασιακο gadget ειναι σιγουρα πολυ καλυτερης αποδοσης απο ενα after.Kαι στα BMW ειναι εργοστασιακα.

Μου κανεις εντυπωση ομως βρε Salcon η ισχυς που εχουν ως start (57,6Watt) και ως riding position μονο 14,4W.

Aληθεια με ποσα Amper ασφαλεια τα ασφαλιζει?Με 6Α ή περισσοτερο?Αν και τα 6A ειναι οριακη η ασφαλεια για τα 57,6Watt που τραβανε στο start.Πιαθνοτερο το βλεπω για 8αρα ασφαλεια.

Για πες!

Στην τελικη αφου στο ταξιδι (κι εκει που το χρειαζεσαι δηλαδη )πηγαινεις με πολλες στροφες,θα σου ζεσταινουν τα χερια.Ετσι δεν ειναι?Μεσα στην πολη δεν ξερω ποσο ασχημα ειναι :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ALX φιλαρακο πλακα κανω για το σχολιο σου, δεν ενοουσα τιποτα, απλως γελασα με το παραδειγμα του ποδηλατου που εφερες, εξυπνο (για τους πιο μεγαλους που το εχουν ζησει,βεβαια)γι'αυτο το συνεχεισα και παραδειγματισα τον εαυτο μου ως "ποδηλατης" και εσνα σαν "μηχανοβιο" απο αποψη γνωσεων στα τεχνικα θεματα, μην το παρεις στραβα το ειπα εντελως χιουμοριστικα ετσι βρε Ακη.... :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα