ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δικαιούσαι κάτι πάνω από 50cc; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Δικαιούσαι κάτι πάνω από 50cc; μαλλον οχι .. george εντελως φιλικα στο λεω αραξε στα κυβικα σου παρε ενα 50αρι για αρχη. Η ζωη θα σε φερει και σε μεγαλυτερες μηχανες μην βιαζεσαι.Ειναι προτιμοτερο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να βολταρις παρα να εισαι συνεχεια με τον φοβο που ειναι και δικαιολογημενος μαλιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Παιδιά δεν 8α κάνω αποστάσεις πάνω από 5 λεπτά... Τους δρόμους εδώ τους ξέρω απ'έξω,οπότε μειώνεται ο κίνδυνος... Το έχω συζητήσει με τους δικούς μου και δεν έχουν πρόβλημα... Εσείς τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Άραξε στο 50νταρι άλλα 2 χρόνια και μετά παίρνεις ένα ninja 250 ή κανένα 600κοσάρι που το καλύπτει το Α1 ( μηχανή θα πάρεις μετά που θα βγάλεις δίπλωμα... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Καλά,αργότερα θα πάω για μεταχειρισμένο αμαξάκι.... Αλλά τώρα θέλω να πάρω μηχανάκι με τη λογική να μην μείνω με το 50άρι και ότι δεν θα χάσω τα τρελλά λεφτά,ΑΝ το πουλήσω σε 3 χρονάκια αυτό που θα πάρω... Θα πάρω κάτι μεγαλύτερο από το 50άρι,αλλά ζητάω τη γνώμη σας στο ΤΙ θα είναι αυτό...?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roadwin 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 To cbf 125 δεν έχει γκάζι αλλα είναι μικρή μοτοσυκλέτα και όχι παπι..... Πάντως στα 125cc κοίτα και άλλες μάρκες μοτοσυκλετών: yamaha, derbi, daelim, kymco και μετά αποφάσισε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τα έχω κοιτάξει...Το Yamaha YBR μου φαίνεται κακάσχημο... Τώρα όσον αφορά τα derbi,kymco κτλ είμαι λίγο δυστακτικός... Άλλο να πάρεις kawasaki,yamaha και honda κ άλλο να πάρεις kymco,derbi κτλ... Δεν ξέρω,αλλά τα φοβάμαι λίγο... Επίσης,η τιμή καλό θα ήταν να είναι στα 2.500 P.S. Μπορεί κάποιος να μου πεί σίγουρα με τα περιφεριακά του honda τι παίζει..?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2010 από τον george1007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Τα έχω κοιτάξει...Το Yamaha YBR μου φαίνεται κακάσχημο... Τώρα όσον αφορά τα derbi,kymco κτλ είμαι λίγο δυστακτικός... Άλλο να πάρεις kawasaki,yamaha και honda κ άλλο να πάρεις kymco,derbi κτλ... Δεν ξέρω,αλλά τα φοβάμαι λίγο... Επίσης,η τιμή καλό θα ήταν να είναι στα 2.500 P.S. Μπορεί κάποιος να μου πεί σίγουρα με τα περιφεριακά του honda τι παίζει..?? Σε τι περιφερειακα ανφερεσαι ? Τεχνικα στοιχεια η εντυπωσεις απο αυτα ? Συνοπτικα αν καταλαβα καλα : Μπροστα=δισκοφρενο αρκετα ικανοποιητικο Πισω= ταμουρο απλα για συνοδεια. Μετρια εως χαλια πραματα εδω Αναρτησεις=Βαρανε συχνα αλλα οκ το μαθαινεις Ελαστικα=κλαφτα χαραλαμπε, αμεση αλλαγη.... Κινητηρας=διαμαντι, δεν σπαει σεν χαλαει δεν κολλαει. Σελα=σκληρουτσικη αλλα με το καιρο στρωνει και η σελα και ο κ...λος!!!! Αν θες κατι πιο συγκεκριμενο πες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Καλά,αργότερα θα πάω για μεταχειρισμένο αμαξάκι.... Αλλά τώρα θέλω να πάρω μηχανάκι με τη λογική να μην μείνω με το 50άρι και ότι δεν θα χάσω τα τρελλά λεφτά,ΑΝ το πουλήσω σε 3 χρονάκια αυτό που θα πάρω... Θα πάρω κάτι μεγαλύτερο από το 50άρι,αλλά ζητάω τη γνώμη σας στο ΤΙ θα είναι αυτό...?? κι εγώ επιμένω,μεταχειρα 50αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Εντάξει αυτά... Αλλά πες κάποια στιγμή το βαριέμαι και θέλω τα του κάνω μια ανανέωση... Τι επολογές έχω? π.χ. αλλάζω εξάτμιση,φανάρια...?? Θα μου πιάσουν τον κ@@@@? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Εντάξει αυτά... Αλλά πες κάποια στιγμή το βαριέμαι και θέλω τα του κάνω μια ανανέωση... Τι επολογές έχω? π.χ. αλλάζω εξάτμιση,φανάρια...?? Θα μου πιάσουν τον κ@@@@? Εξατμισεις βρισκεις επωνυμες (scorpion, leo vince) me 250-300 ευρω η καποιες custom made με λιγοτερα λεφτα. Τα υπολοιπα νομιζω εξαρτονται απο σενα και την φαντασια σου τι θα αλλαξεις .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Μάλιστα... Δηλαδή μπορώ να βρώ πολλά πραγματάκια που δεν θα μου στοιχήσουν όσο ένα ακόμα CBF 125 καινούριο..?? Επίσης,σε εκκίνηση και τελική πως πάει? Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον ως τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Άραξε στο 50νταρι άλλα 2 χρόνια και μετά παίρνεις ένα ninja 250 ή κανένα 600κοσάρι που το καλύπτει το Α1 ( μηχανή θα πάρεις μετά που θα βγάλεις δίπλωμα... ) Καλα ρε, οτι σου λεμε, πας και το λες μετα στους αλλους; και να το εχεις κανει κι ολας παει κι ερχεται, αλλα οταν ησουν στην ηλικια του τι επιλογη εκανες; φιλε παρε ενα 50αρι. Για καποιον λογο υπαρχει αυτος ο περιορισμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Παιδιά ας μην βγαίνουμε off-topic... Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος σε αυτά που ρςτάω πιο πάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Παιδιά ας μην βγαίνουμε off-topic... Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος σε αυτά που ρςτάω πιο πάνω... Αντί να λες ευχαριστώ που δεν σου κλειδώνουν το θέμα, κάνεις και υποδείξεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george1007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 Είπα ευχαριστώ για τις γνώμες,αλλά εφ'όσον δεν με ενδιαφέρει η αγορά 50cc,το κρίνω άσκοπο να προσπαθεί κάποιος ΕΔΏ να με πείσει για κάτι τέτοιο... Η συνέχεια για 50cc με p.m.,εδώ ας μείνουμε στο θέμα του cbf θα έλεγα... Δεν νομίζω να είναι παράλογο αυτό που λέω... Και δεν βλέπω το λόγο να κλειδωθεί το θέμα,εφ'όσον δεν μου έχουν λυθεί ΌΛΕΣ οι απορίες και δεν έχει παρεκτραπεί η συζήτηση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 τι να πω,ότι πάρεις μην βάλεις πάνω ούτε 1 € εξτρά,αυτό μπορώ να σου πω.Γενικά και πιο παλιά υπήρχαν καύλ..ς . Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν 50cc μοτοποδήλατο,και συγχαίρω τον πατέρα μου που μου το πήρε,όπως και το αυτοκίνητο το πρώτο μου (του πατέρα μου)δεν πήγαινε μια.Τότε τα είχα πάρει κρανίο τα έσκιζα και τα 2 αλλά όσο και να ήθελα δεν πήγαιναν μια.Μετά πήρα ένα παπί 100 και τώρα το kle,ξέρεις τι μου μείνε από αυτά , κάθε πράμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο.Τώρα θα μου πεις "τι μου λες τώρα" τα χω ακούσει αυτά,εχω 3 παιδάκια,ξέρεις τι έλεγε η γιαγιά μου ,λέγε λέγε στο παιδί 100 θα πεις ένα θα μείνει,μεγάλωσα σήμερα κι έκανα παιδιά ξέρεις τι κατάλαβα οι γονείς μου είχαν δίκιο σε ότι μου έχουν πει μέχρι σήμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες