Jump to content
Sign in to follow this  
gmakhs

προβληματα daytona sprinter

Recommended Posts

Καλησπέρα :D:D:D

το έχω 3-4 μήνες σχεδόν και για να πω την αλήθεια δεν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος το μηχανάκι είναι σαν να διαλύεται από μονο του μέσα σε αυτούς τους 3 μήνες(το αγόρασα καινούργιο) μου έχει παρουσιάσει τα εξής

Δεν δουλεύει το λαμπάκι τις ρεζέρβας

Χάλασε η βάση από το λαμπάκι που δείχνει ότι έχεις τεταρτη

Σπάσανε δυο άξονες(ναι αυτοί που κρατάνε τι μηχανή)

Μετά από συνεχόμενη διάδρομη 150km+ πάντα αρχίζει να χτυπάει η καδένα

Το σωληνάκι που πάει από το φίλτρο στο "καμπιλατερ" έκοψε και χάνι βενζίνα

Η βαλβίδα για να ανάβει το πίσω φως έκοψε

Όταν ανεβαίνω ανηφόρα για πολύ ώρα με τρίτη στις 7-8k στροφές αρχίζει και κάνει διακοπές σα να κολλάει (μια δυο φορες κοκάλωσε και έσβησε... και πήρε μετά από 5-10 λεπτά)

Ξεβιδώνουν τα πλαστικά τα σφίγγω κάθε μέρα

Κάποια φάση έχανε λάδια από την μηχανή

Αυτά μου έχει παρουσίαση μέχρι στιγμής η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι παρα πολλά προβλήματα για ένα καινούργιο μηχανάκι.....

Αν θέλει κάποιος μπορεί να πει την γνώμη η τι του έχει παρουσιάσει το δικό του εγώ μπάντος μετάνιωσα που το αγόρασα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

άστα φιλε μου....

καλά μου τα έλεγε μια φιλί μου που το πήρε 3 μήνες πριν μην το πάρεις βγάζει πολλές zipmies και δεν αξίζει αλλα εγώ έλεγα πως φταίει το service τις.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακου.Πέτα το μοτέρ και βάλε το lifan το 110 κολλάει γάντι στα daytona.Eπίσης βγάλε και μερικά πλαστικά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τέλος ψάξε για aftermarket ρεύματα (απο cub αμα βρείς μια χαρά θα είσαι)!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περιμενε ρε φιλε.πηρες 50αρι να κανεισ συνεχομενα 150 km ??? :0 και τι περιμενες δηλαδη?και με 50αρι με 3η στην ανηφορα??? :0 ουτε 100σταρι δεν αντεχει ετσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

50ari "στρογκιλοφαναρο" το ανέβαζα ομαλό πρώτη δυτέρα και δη πάθαινε tpt με glx μια από τα ίδια με το "κρισταρ" του αδερφού μου ποτε δεν ιχa πρόβλημα.....

με αυτό το σκεφτικό αγόρασα το 50ari ... επίσης και για να είμαι νόμιμος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aσε το ταυρί και το glxάκι.Αυτά είναι σε άλλη κλάση.Φουλ αξιόπιστα και 100% made in japan.Μηχανάκια που έχουν αφήσει ιστορία!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
περιμενε ρε φιλε.πηρες 50αρι να κανεισ συνεχομενα 150 km ??? :0 και τι περιμενες δηλαδη?και με 50αρι με 3η στην ανηφορα??? :0 ουτε 100σταρι δεν αντεχει ετσι.

οταν εστρωνα το glx ποσα νομιζεις οτι εκανα μεσα σε μια μερα !!! αμα ειναι το μηχανακι made in japan ειναι εγγυηση !! ενω αμα ειναι κινα τοτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
οταν εστρωνα το glx ποσα νομιζεις οτι εκανα μεσα σε μια μερα !!! αμα ειναι το μηχανακι made in japan ειναι εγγυηση !! ενω αμα ειναι κινα τοτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

ΦΟβαμαι οτι συμφωνω. Οπως και να χει ακομα η Κινα ειναι σε πρωιμα σταδια και θα αργησει πολυ να "παραγει" αξιοπιστια. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΦΟβαμαι οτι συμφωνω. Οπως και να χει ακομα η Κινα ειναι σε πρωιμα σταδια και θα αργησει πολυ να "παραγει" αξιοπιστια. :rolleyes:

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ξερω οτι ειναι 50αρι και κινεζικο.τωρα αν περιμενεις να σου κανει αυτα που λες πηρες λαθος μηχανακι.

θα ελεγα glx αλλα σπανιο κανα καλο

Τροποποιήθηκε από τον TASOS :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To έχει ενα φιλαράκι.Με njection,κιτάκι της malossi και εξάτμιση gianelli.Τα περισσότερα 50αράκια scooter τα πατάει για πλάκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Suzuki katana rSuzuki_Katana_R50.jpg

Βγαινει ακομα αυτο ; :huh:

Edit: Vala με injection οyτε μανισια παταει :P

Εχουμε μερικα C-tech injection εδω και βαριουντε να ξεκινησουν,οχι να περασουν κιολας :D

Τροποποιήθηκε από τον ChriC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:yes:

Βγαινει ακομα αυτο ; :huh:

Edit: Vala με injection οyτε μανισια παταει :P

Εχουμε μερικα C-tech injection εδω και βαριουντε να ξεκινησουν,οχι να περασουν κιολας :D

Μην είσαι και τόσο σίγουρος........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω ξερω οτι ειναι 50αρι και κινεζικο.τωρα αν περιμενεις να σου κανει αυτα που λες πηρες λαθος μηχανακι.

θα ελεγα glx αλλα σπανιο κανα καλο

τα καλlητερα στα 50 cc απο αθανατα παντα εεε ειναι τα :

Honda glx , Honda c50-c90, Yamaha t-50 κανε οτι θες αυτα σκυλια ειναι θα το αντεξουν !!! αρε ιαπωνια τι βγαζεις !!! :_rock-on::_rock-on:

edit: καραφλε ακους ?

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ένα ξέρω, παρατάω τη σκέψη αγοράς του Daytona και πιάνω τα GLX! 'Αντε λίγο ακόμα να ζεστάνει ο καιρός και αρχίζω έρευνα! GLX rulezzzz :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλαράκι, έτσι όπως του φέρεσαι τι θέλεις να σου κάνει?

Άκου εκεί 150 σερί? Δεν πιάστικες? Και φαντάζομαι πως το έλιωνες κιόλας.

Τα 50άρια είναι για να κάνεις max 25χμ την ημέρα, δηλαδή μετακινήσεις γειτονιάς.

Τέλος πάντων, τo πήγες στην αντιπροσωπία να στο σενιάρει?

Ή το έκανες και εσύ υπερκύβηση και αντίο εγγύηση?

Εγώ αντίθετα γνωρίζω αρκετά daytona που είναι σκυλιά, και αυτός είναι και ο λόγος που θα το επέλεγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω, εγω το daytona sprinter το εχω εδω και 6 μηνες, κανω καθημερινα 40-50χμ(μενω μακρια απο την πολη ο καημενος) αλλα το μηχανακη σκυλι, δεν εχει βγαλει ουτε μια ζημια, ουτε με εχει αφησει ποτε στον δρομο..

(Το μονο που εχει ειναι πως δεν αναβει το λαμπακη της 4ης στο κοντερ αλλα αυτο ειναι ασημαντο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε gmakis εχω ακριβως το ιδιο μηχανακι . Το εχω κανει 72cc(kilindropistono kefalh kamrmpilates diskoi). οποτε βρισκω ευθυα το σκιζω οσο δεν παει.

οταν βρισκω ευθια το κοντερ γραφει 85-90. δεν παει αλλο. ταχυτητες? οι περισοτερεσ καρφωτες. 2 καλοκαιρια συνεχεια δικαβαλο.

Χειμωνα καλοκαιρι..... Πολλα τρικαβαλακα 90κιλα + 123+95 στο τρικαβαλο. το μηχανακι μ εχει παρουσιασει απο βλαβες...........

2Φορεσ καμενη λαμπα μπροστα. Και αντε να ακους καμια φορα το φρενο να σφιραει οταν πεφτει νερο. Απο τριξηματα? με μια ταινια διπλης οψεος θορυβοι τελος.

Τωρα τι μου λετε λιφαν και πρασινα αλογα. στο παπι μου του εχω βγαλει τα λυσιακα του... Ποτε δν εχει πει οχι. εδω πηγα εναν φιλο μ που ειχε ενα λιφαν με πατακι αποσταση 4 χιλιομετρα με καλες ανηφορεσ και δν χαμπαριασε τιποτα.

Βλαβες????? 2 Καμενες λαμπες μπροστα. Μηχανικο προβλημα? Κανενα.

Υπαρχει περιπτωση να πηρεσ σκαρτη παρτιδα φιλε τι να σου πω.:/

AAAAA και το λαμπακι της 4ης ξεχασα το οποιο το παρουσιασε μετα απο τα 20000+km που εκανα μεσα σε 1,5 χρονια. φαντασου χρηση.

καιι φιλε μ Christos V .να παρεισ GLX . αλλα θα εισαι για κοντρες και για τετοια. γιατι σκεψου οτι θα πληρωσεις για να παρεισ ενα χρεπι που επιβιωσε μεσα σε τοσα χρονια λογω καλησ κατασκευης.Δεν θα εχεισ ουτε καλα φρενα ουτε καλεσ αναρτησεισ ουτε καλη οδηγηκη συμπεριφορα. Πιστεψε με και εγω Glx ελεγα να παρω , αλλα οσα εβρισκα ηταν κλεμενα:/

dsc00050r.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Bloki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

paidia hi ego pali apo diko mou eimai iper euxaristimenos....... to ekana to 50ari 52 xiiosta me kefali astrea A1 HAEM ekentroforo FUEGO 3 stadio kia 26 KEIHIN kai itan teleio...... an ksana eperna 50araki auto th eperna....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα προσωπικά φίλος έχει το ίδιο μηχανάκι με σένα εδώ και ένα χρόνο και δν του έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, μόνο το ό,τι κούρεψε τη 2αρα ταχύτητα επείδη τη κάρφωνε για να μάθει σούζα. Προσωπικά εδώ στη περιοχή έχουμε πολλα Daytona 50άρια και όλα έχουν βγει όλα σκυλιά. Άλλωστε 50cc είναι. Τι περίμενες απ 1 50αρι? Ελπίζω να βοήθησα..

Daytona Sprinter FOR THE WIN!

Τροποποιήθηκε από τον Stavrosqq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα