antonis81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 μολις πηρα το c905και εχει λογισκικο για gps το way finder που με χρεωνει για την χρηση...θπαρχει κατι που μπορω να κανω?αλλο λογισμικο? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Έχω και εγώ το ίδιο και δεν νομίζω να γίνετε γιατί το κινητό αυτό δεν έχει δέκτη GPS απλά βρίσκει που είσαι μέσο GPRS οπότε πρέπει πάντα να είσαι συνδεμένος και να κατεβάζεις data μέσο της κινητής τηλεφωνίας. Είναι δηλαδή το ίδιο με το iPhone. Εγώ ως gps έχω ένα PDA Αυτό που θέλεις γίνετε με άλλες συσκευές όπως το Samsung Omnia, HTC, Mio και γενικά όλα τα PDA που έχουν ενσωματομένο δέκτη GPS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2009 Έχω και εγώ το ίδιο και δεν νομίζω να γίνετε γιατί το κινητό αυτό δεν έχει δέκτη GPS απλά βρίσκει που είσαι μέσο GPRS οπότε πρέπει πάντα να είσαι συνδεμένος και να κατεβάζεις data μέσο της κινητής τηλεφωνίας. Είναι δηλαδή το ίδιο με το iPhone. Εγώ ως gps έχω ένα PDA Αυτό που θέλεις γίνετε με άλλες συσκευές όπως το Samsung Omnia, HTC, Mio και γενικά όλα τα PDA που έχουν ενσωματομένο δέκτη GPS εισαι σιγουρος?γιατι πριν ειχα ενα Ρi ericson και ειχε το ιδιο λογiσμικο και ηθελε να συνδεετε με εξωτερικη κεραιa gps μεσω bluetoth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες