oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 μεταφέρω το θέμα λοιπόν κι έχουμε και λέμε... (το μέρος θέλετε να παραμείνει το ίδιο?) 1. Manalishi 2. Hornetkav 3. oroumpe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 Αντε να μαζευομαστε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 Αντε να μαζευομαστε.... ήταν να μην κάνεις την αρχή εσύ Γιώργο.σε κόβω σε όλους τους καφέδες μέσα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 που λετε τελικα και τι ωρα??? και οπως λεει και η Ιουλια ριχνε τε κανα τηλεφωνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 αλήθεια τι ωρα λεμε και πού? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2009 Να προτείνω Πετρουπολη στο τερρα πετρα??? Είναι καλα εχω πει 3-4 φορες. Ακουω τις δικες σας προτάσεις. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Τελικα αγαπατε πολυ τους καναπέδες σας…. Εντάξει λοιπόν μπορείτε να τους παρετε μαζι σας…. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τελικα αγαπατε πολυ τους καναπέδες σας?. Εντάξει λοιπόν μπορείτε να τους παρετε μαζι σας?. παραπονιάρη.... είναι που θα βρέχει και φοβούνται να βγάλουν τις μηχανές :P αν τα καταφέρω εγώ θα έρθω κατευθείαν από την δουλειά, αλλά δύσκολα να σκαρφαλώσω πετρούπολη. επιστρέφουμε verde? ή έστω legacy? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2009 από τον bou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 εγω λεω να τα πουμε κατα τις 8 στο verde Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 θα συμφωνήσω με τον markous, μετά τις 20:00 verde είναι ότι πρέπει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Οκ στο verde τοτε…. Τα λεμε εκει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alextsouk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 και γω μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Οποτε εχουμε 1. Manalishi 2. Hornetkav 3. oroumpe 4. markous 5. alextsouk Και μάλλον eroden,bou Σωστά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eroden 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 hmm verde μου ναι δυσκολο να ρθω.... θα προτιμουσα legacy, αλλα η πλειοψηφια οτι προτιμησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
voltakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 ΘΕΛΕΤΕ Κ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 ΙΣΩΣ και εγω μεσα... Αν ο καιρος δεν ειναι καταιγιδες οπως προβλεπει το μετεο.... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Οπότε έχουμε: 1. Manalishi 2. Hornetkav 3. oroumpe 4. markous 5. alextsouk 6. eroden (θα 'ρθει με το ζόρι :P ) 7. bou (θα 'ρθει επειδή θέλει) 8. voltakias (όσοι πιστοί προσέλθετε) 9. Ταξιδευτής (φοβάσαι μη λιώσεις???) άντε να μαζευόμαστε και οι υπόλοιποι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 9. Ταξιδευτής (φοβάσαι μη λιώσεις???) Οχι, αλλα δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη να πλενω παλι την κουκλα απο τη λασπουρια και τη γλυτσα.... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Που θα παμε βρεεεεεε εδω δίπλα ειναι, δεν ειπαμε οτι θα παμε για enturo !!!! :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Οχι, αλλα δεν εχω ΚΑΜΙΑ ορεξη να πλενω παλι την κουκλα απο τη λασπουρια και τη γλυτσα.... -_- φόρα τον ανάλογο εξοπλισμό κι έλα, κι εγώ πλυμένο το 'χω το μωρό! :D Που θα παμε βρεεεεεε εδω δίπλα ειναι, δεν ειπαμε οτι θα παμε για enturo !!!! :D :D θα 'χει ωραία λασπούρα το σκ στα βουνά! Italokamikazi, rallistas, 950adv (κι όσοι ακόμα ψήνεστε...) τι λέτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Βρε ξένια έχω μάθημα στο Μαρούσι μέχρι τις 21:00. sorry... next time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 θα σας δω κατα της 8 στο verde, τα λεμε. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 ανεξαρτήτως καιρού θα μαι εκεί! "το νου σας ρεμάλια" :P μην την κάνετε όλοι και δεν έρθετε! Δημήτρηηηηη... μετά τις 21:00???(ασε το μάθημα κι έλα! χαχαχα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Εντάξει τον ήπιαμε….. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες