Jump to content
Sign in to follow this  
Γιώργος-7-

Daytona sprinter 50cc

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια εγω πηρα το σπριντερ πριν ενα εναμησι μηνα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν και μου εχει βγαλει μερικα προβληματακια....Στη συναρμολογηση εκει στα τρικαλλα οι "Γκοργκοληδαιοι" (αυτοι που συναρμολογουν τα παπακια εκει στην ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.) κανουν πολυ βιαστικη δουλεια και βιδονουν τα πλαστικα μερη της παπιας με αθλιο τροπο... Μιλαω παντα εμπειρικα, το μηχανακι το πειραξα ηδη μετα απο 700 χλμ στρωσιματος... Μονο στροφαλος εχει μεινει ιδιος καθως και σασι αμορτισερ και φρενα... Οταν το ανοιξαμε με τον τεχνικο ενα μεγαλο ποσοστο των βασεων των πλαστικων ειναι σπασμενο... Ο τεχνικος μου ειπε οτι η ποιοτητα των πλαστικων ειναι αριστη, καλυτερη και απο κρυπτον, απλα εκει οπου το συναρμολογουν, το βιδωνουν με ηλεκτρικα κατσαβιδια και χωρις προσοχη.... Γενικα η συναρμολογηση φταιει σε αυτο το μηχανακι. Να ξερετε οτι ειναι γιαπωνεζικο μηχανακι με εργοστασιο παραγωγης ανταλακτικων στην κινα για μικροτερο κοστος εξαγωγης τους... Απο κει και περα εγω το εκανα 52mm το σπριντερ αλλα δε προλαβα να αλλαξω γραναζια... Τωρα χωρις εκκεντροφορο, τελικιαζει 80 αλλα τα βγαζει πολυ γρηγορα, αλλα πιεζεται καθως εχει και κοντη διαδρομη ο κινητηρας του... Πηρα σημερα τα γραναζια (39 πισω 15 μπροστα) και τη δευτερα θα μου τα περασει τεχνικος... Τελικη γυρω στα 120-130 μου ειπε... Που πιστευω πως ειναι υπεραρκετα για ενα παπι 50αρι... Τι αλλαχτηκε? Κεφαλη,κυλινδροπιστονο,καρμπυλατερ,εξατμιση,γραναζια ολα ΑΑΣΑ Εκτως απο εξατμιση (power protech) και καρμπυλατερ (shark)....

Eλπιζω να βοηθησα.... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Καλησπερα παιδια εγω πηρα το σπριντερ πριν ενα εναμησι μηνα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αν και μου εχει βγαλει μερικα προβληματακια....Στη συναρμολογηση εκει στα τρικαλλα οι "Γκοργκοληδαιοι" (αυτοι που συναρμολογουν τα παπακια εκει στην ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.) κανουν πολυ βιαστικη δουλεια και βιδονουν τα πλαστικα μερη της παπιας με αθλιο τροπο... Μιλαω παντα εμπειρικα, το μηχανακι το πειραξα ηδη μετα απο 700 χλμ στρωσιματος... Μονο στροφαλος εχει μεινει ιδιος καθως και σασι αμορτισερ και φρενα... Οταν το ανοιξαμε με τον τεχνικο ενα μεγαλο ποσοστο των βασεων των πλαστικων ειναι σπασμενο... Ο τεχνικος μου ειπε οτι η ποιοτητα των πλαστικων ειναι αριστη, καλυτερη και απο κρυπτον, απλα εκει οπου το συναρμολογουν, το βιδωνουν με ηλεκτρικα κατσαβιδια και χωρις προσοχη.... Γενικα η συναρμολογηση φταιει σε αυτο το μηχανακι. Να ξερετε οτι ειναι γιαπωνεζικο μηχανακι με εργοστασιο παραγωγης ανταλακτικων στην κινα για μικροτερο κοστος εξαγωγης τους... Απο κει και περα εγω το εκανα 52mm το σπριντερ αλλα δε προλαβα να αλλαξω γραναζια... Τωρα χωρις εκκεντροφορο, τελικιαζει 80 αλλα τα βγαζει πολυ γρηγορα, αλλα πιεζεται καθως εχει και κοντη διαδρομη ο κινητηρας του... Πηρα σημερα τα γραναζια (39 πισω 15 μπροστα) και τη δευτερα θα μου τα περασει τεχνικος... Τελικη γυρω στα 120-130 μου ειπε... Που πιστευω πως ειναι υπεραρκετα για ενα παπι 50αρι... Τι αλλαχτηκε? Κεφαλη,κυλινδροπιστονο,καρμπυλατερ,εξατμιση,γραναζια ολα ΑΑΣΑ Εκτως απο εξατμιση (power protech) και καρμπυλατερ (shark)....

Eλπιζω να βοηθησα.... B)

Eγω εχω το Daytona DY50R απο μηχανικα ειναι ολοιδιο με το sprinter.To σπριντερ ειναι ουσιαστικα ενα λιφτινγκ στο DY με τη μονη διαφορα οτι το sprinter εχει σωληνακια υψηλης.Σαν παπια τα; DAYTONA θα ελεγα οτι αξιζουν τα λεφτα τους αλλα ακομη εχω καποιες επιφυλαξης για την αξιοπιστια του.Μου εχει βγάλει μερικα προβληματα που ακομη οι αποψεις των μηχανικων ειναι.. "μπερδεμενς".Εχω προβλημα στο μπροστινο φως (καποιο καλωδιο θα ναι!αυτο δεν ειναι τιποτα).Η αποδοση του εχιε πεσει και μαλλον φταιει το οτι το πιεζω συνεχως το μηχανκι και κατα πασα πιθανοτητα το μεγαλυτερο προβλημα σε αυτο ειναι οτι χτυπαει η καδενα!!!Ομως εχω ρωτησει 2 μηχανικους ως τωρα και μου λενε οτι δεν εχει τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eγω εχω το Daytona DY50R απο μηχανικα ειναι ολοιδιο με το sprinter.To σπριντερ ειναι ουσιαστικα ενα λιφτινγκ στο DY με τη μονη διαφορα οτι το sprinter εχει σωληνακια υψηλης.Σαν παπια τα; DAYTONA θα ελεγα οτι αξιζουν τα λεφτα τους αλλα ακομη εχω καποιες επιφυλαξης για την αξιοπιστια του.Μου εχει βγάλει μερικα προβληματα που ακομη οι αποψεις των μηχανικων ειναι.. "μπερδεμενς".Εχω προβλημα στο μπροστινο φως (καποιο καλωδιο θα ναι!αυτο δεν ειναι τιποτα).Η αποδοση του εχιε πεσει και μαλλον φταιει το οτι το πιεζω συνεχως το μηχανκι και κατα πασα πιθανοτητα το μεγαλυτερο προβλημα σε αυτο ειναι οτι χτυπαει η καδενα!!!Ομως εχω ρωτησει 2 μηχανικους ως τωρα και μου λενε οτι δεν εχει τιποτα.

Διαβασα και το αλλο σου ποστ για την καδενα και ουτε μενα μου φαινεται να ειναι καδενα.... Κατι αλλο πρεπει να ειναι παιζει να ναι βαλβιδες οπως επισης και αν το χεις ξεσκισει το μηχανακι παιζει να ναι και κατι στο πιστονι....παντως καδενα ΓΙΟΚ....αλλωστε η καδενα ενα γραναζι ειναι... με μια αλυσιδα.... Αν παθαινε κατι δε θα δουλευε το παπι...Και που να χτυπαει η καδενα? με ποια λογικη στα ειπαν αυτα....?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
paidia aurio pernw to daytona sprinter 125.. elpizw na mou vgei kalo.. 3erete kamia e3atmisi na mou protinete?

power protech... TIN AY8ENTIKI MONO OXI APOMIMISEIS!!! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω θελω να με παρακαλαει γονατιστη η σκαρλετ γιοχανσον να υποκυψω στις ορεξης της... :lol: :lol: :lol:

post-3494-1195071212.jpg

Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ :drool: Πολύ παιδί το μωρό..... τρέλα σου λέω!!! 10' το χει χαλαρώτατα. Και λίγα λόγια για την κουβέντα που ξεκίνησε ο Γιώργος -7-, φίλε μάθε πρώτα να διευκρινίζεις στο τι ακριβώς πληροφορίες θες και μετά προσπάθησε να τις ζητήσεις με έναν όχι τόσο επιτακτικό τρόπο. Στο φόρουμ αυτό (αλλά και στα υπόλοιπα) ζητάμε την βοήθεια των υπολοίπων μελών, δεν την απαιτούμε γιατί τα πάντα γίνονται βάση μιας καλής θέλησης. Αυτά από μένα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας,

λυστε μου σας παρακαλω μια απορια

πολοι λενε οτι τα πλαστικα του Σπριντερ τριζουν μιλανε για σιλικονες και διαφορα τετοια

παρακαλω οποιος το εχει ας πει τι γνωμη του για σκεφτομαι να το παρω

ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τρίζει υπερβολίκα όσο όλα τα μηχανάκια της τιμής του....

άμα το στρώσεις σωστά μπορεί να μη τρίζει και καθόλου

ένταξει σε μεγάλες ταχύτητες ενοε'ιτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή το παπάκι αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό σε εμφάνιση για την τιμή του, έχω ρωτήσει 3-4 ιδιοκτήτες του στο δρόμο αν είναι ευχαριστημένοι και όλοι μου είπαν "καλό, αλλά τρίζουν τα πλαστικά"!

Βασικά...ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Η εποχή των δίχρονων ΜΖ, όπου έπαιρνες περισσότερα απ' αυτά που πλήρωνες, πέρασε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

geia na bgaleis to ftero apo to sprinter nomizw pws prepei na to koψeis??????? kai nomizw pws bgike kenourgio montelo to whitesprinter mypws 3erete ama exei kamoia diafora apo to allo??????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε φιλαράκι δεν πέρνεις ένα ZONGSHEN 50c.c που δένουν καλά τα πλαστικά από Honda Supra , να κρατήσεις τα καπάκια & το κάρτερ(επιδή έχει τους αριθμούς της μηχανής με τα 50c.c σε περίπτωση που δεν έχεις δίπλωμα για 125 κυβικά η δεν θέλεις να βγάλεις) και να βάλεις ένα μοτέρ από Supra ?

Έτσι θα φένεσε και νόμιμος και το μηχανάκι σου θα τα σπάει !!!

Edit: Είναι φθηνό το ZONGSHEN

Υ.Γ

Όταν δημιουργείς ένα θέμα λέγε και ένα "Γειά!" δεν κοστίζει τίποτα!

Τροποποιήθηκε από τον jamaicanos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o aderfos moy exei ena crypton R kai moy leei sunexeia pws den eine kalo den eine a3iopisto to daytona kai oti bgazei mono 60xiliometra alhtheia leei mepws 3erete????? :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
o aderfos moy agorase mia e3atmhsh level energy gia to to crypton R alla empene se honda astrea mypws 3erete an mpenei sto daytona sprinter???????????? :think::think::think::think:

καλησπερα φιλε γραφε οσο γινεται πιο ελληνικα (rules!) ενιγουεϊ η καλυτερη εξατμιση απο αποψη αποδοσης ειναι η motorsport η οποια ειναι εντελως ελευθερη, στην ουσια ενας σωληνας ειναι :) εγω στο sprinter εχω την protech που ειναι λιγο χειροτερη, το συγκρατει λιγο το μηχανακι δε το αφηνει να δωσει το 100% του αλλα ειναι καλυτερη και για σενα γιατι δε σε παιρνει πολυ τα αυτια και για μενα, καθως δε γαμαει τον κινητηρα μου :) αυτα φρομ μι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για σας παιδια ειμαι κατοχος του dayotna sprinter 50 cc το εχω κανει 72 αλλα με 2 ατομα παταει ΜΕΧΡΙ 60 σε ευθεια. τι να κανω να φτανει περισοτερα χιλιομετρα????ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΩ???ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ????? PLZZZ οποιος ξερει να HELP.............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για σας παιδια ειμαι κατοχος του dayotna sprinter 50 cc το εχω κανει 72 αλλα με 2 ατομα παταει ΜΕΧΡΙ 60 σε ευθεια. τι να κανω να φτανει περισοτερα χιλιομετρα????ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΩ???ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ????? PLZZZ οποιος ξερει να HELP.............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα να δεις.... τα γραναζια της μηχανης ειναι σαν τις ταχυτητες του ποδηλατου..... οσο μεγαλωνει το πισω και μικραινει το μπροστα εχεις εκινηση, αλλα οχι τελικη και το αντι8ετο... περαν αυτου, εφ'οσον θες τελικες πρεπει να μικραινεις το πισω (που αν δε κανω λαθος ειναι 44...)Ε και να μεγαλωσεις και το μπροστα (που αν δε κανω λαθος-που δεν κανω- ειναι 11)... αλλαζωντας αυτα, χανεις και το λιγοστο νευρο που εχει το μηχανακι με τις παπαριες που του κανες... σορρυ κιολας αλλα απο 50 σε 72 κυβικα δεν ειναι μετατροπη.... οποτε για να αλλαξεις γραναζια και να χεις τελικη και εκκινηση το κανεις 110 κυβικα (δλδ 52 χιλιοστα) και εισαι ωραιος.... εχω πολλα ανταλλακτικα για μετατροπες προς πωληση τελεια στρωμενα αν γουσταρεις να τα συζητησεις.... η και για αλλες πληροφοριες αν θες....

αυτα απο μενα...

Αλεξης σαλονικα και καλη συνεχεια.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα