Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Δεν ξέρω τί ίσχυε μέχρι πριν λίγες μέρες.... Αλλά εγώ χθες που πήγα με την μηχανή εκεί, (έτσι για να δώ τί παίζει με αυτό το θέμα από κοντά..), κ μηχανές παρκαρισμένες στο εξωτερικό πάρκινγκ του εμπορικού είδα, αλλά κ στο εσωτερικό πάρκινγκ...έμπαιναν οι μηχανές κανονικά, έκοβαν εισιτηριάκι κ αυτό ήταν... Τώρα, επειδή ήταν καθημερινή, επειδή οι σεκιουριτάδες ήταν απώντες....δε ξέρω... Ν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 Δεν ξέρω τί ίσχυε μέχρι πριν λίγες μέρες.... Αλλά εγώ χθες που πήγα με την μηχανή εκεί, (έτσι για να δώ τί παίζει με αυτό το θέμα από κοντά..), κ μηχανές παρκαρισμένες στο εξωτερικό πάρκινγκ του εμπορικού είδα, αλλά κ στο εσωτερικό πάρκινγκ...έμπαιναν οι μηχανές κανονικά, έκοβαν εισιτηριάκι κ αυτό ήταν... Τώρα, επειδή ήταν καθημερινή, επειδή οι σεκιουριτάδες ήταν απώντες....δε ξέρω... Ν. <{POST_SNAPBACK}> χαχαχαχαχαχα μαλλον διαβασαν το αρθρο του wulf στο προπερασμενο ΜΟΤΟ-> απειλουσε να μπει μεσα με βανακι και να ξεφορτωσουν 30 μπομπους και να κανουν ενιαιο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2006 Εν τω μεταξυ χθες μολις προσεξα οτι η ιδια πολιτικη παρκαρισματος (no motorbikes parking) ισχυει και στη ΒΕΣΟ ΜΑΡΕ στην Πάτρα...Ειναι γενικο το φαινομενο;... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες