Jump to content
Sign in to follow this  
Giwrgakis

Σχετικά με conn-x

Recommended Posts

Ρε παιδια εχω μια adsl συδεση conn-x στα 4mbps οταν μπαινω στο INTERNET οι σελιδες μου ανοιγουν μια χαρα αλλα οταν παω να κατεβασω κατι στην κυριολεξια σερνεται. Μηπως εχει κανεις κανενα ιδιο προβλημα γιατι μου εχει σπασει να νευρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

στο cryptload τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα η ταχυτητα κυμαινεται απο 10 εως 40

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνονοματε και ενας φιλος με conx στα 2ΜΒ κατεβαζει βαρια-βαρια με 70, παρε τηλ και κανε αναφορα βλαβης. Θα σε πρηξουν να κατεβασεις κατι αρχεια απο τον ftp τους για να δεις εκει την πραγματικη ταχυτητα κλπ, αλλα συνηθως λυνεται ευκολα και αμεσα (εντος ημερων) το προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξαρτάται από το τι πας να κατεβάσεις , εάν κατεβάζεις .torrents ή rapidshare ποτέ μα ποτέ δεν θα πιάσεις την επιθυμητή ταχύτητα.

speedtest είναι καλό να κάνεις από έναν linux server που είναι πιο σταθερός από ένα windows server , δοκίμασε λοιπόν από εδώ ή από εδώ , διάλεξε ένα σχετικά μεγάλο αρχείο [ για να προλάβεις να δεις με πόσο κατεβάζεις ] και κάντο save στο desktop σου.

την ώρα που το κατεβάζεις θα δεις και την πραγματική σου ταχύτητα.

εάν πάλι ο .torrent client [ μtorrent , vuze ] σου έχει χαμηλή ταχύτητα αυτό οφείλεται στις ports του client σε συνδιασμό με τις ports του router.

μπορείς να μπεις στην webrouter address και να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις στον virtual server δλδ. να ορίσεις τις ports του torrent client στο router.

εάν δεν ξέρεις να κάνεις τις ρυθμίσεις μέσω webrouter address , μπορείς να ζητήσεις βοήθεια και εξηγήσεις στην otenet στα τηλέφωνα :

help adsl modem : 1242

help adsl : 121

help OTEnet : 801 11 35555

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε Θαναση απο rapid με Premium account κατεβαζω γυρω στα 110 με 1ΜΒ γραμμη ενω δεν εχω δει ποτε τετοια ταχυτητα με αλλη εφαρμογη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tst1aj9.jpg

με τα παραπάνω ανοιχτά σε downloads μου δίνει το παρακάτω ftp tst

tstar0.jpg

αν και είναι στην αρχή τους τα .torrents , ήδη τώρα που γράφω έχει μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος του 6.95gb .torrent στις 2h.

για 24mb γραμμή και 1240m από τον ΟΤΕ αυτές δεν είναι ταχύτητες ! ! !

p.s.

ώρα για ύπνο zzz . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο χθες παντως το Internet μου σερνεται και εμενα τραγικα με HOL... Το speedtest pου κανονικα δειχνει download γυρω στα 11,000 μολις τωρα εδειχνε 2,200... :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
απο 40 μεχρι 70

ε τι ειναι το download manager :D

Απλα αν βαλεις download manager παντως θα δεις οσο γινεται καλυτερη ταχυτητα απο το να κατεβαζεις απλα..ξερεις αυτο το φακελακι που παει και ερχεται :D

τον βρισκεις free και οτι κατεβαζεις στα βαζει στην σειρα το ενα μετα το αλλο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok το θεμα λυθηκε πλεον η ταχτητες ηρθαν σχεδον στα κανονικα τους επιπεδα ομως τι θα γινει με αυτο το προβλημα οχι μονο εγω αλλα και γενικα με γνωστους μου συμβαινει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα