Jump to content
Sign in to follow this  
Βmwδακιας

BMW GS 650 ABS 2002, καλη για πρωτη μηχανη???

Recommended Posts

Eιναι χαμηλο (Το χαμηλοτερο στην κατηγορια και το ειδος του) αξιοπιστο, με φτηνο service (To εχουμε 3 χρονια)

Προχωρα το, ανετα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα φίλε, μην ανησυχείς καθόλου!!

Το καλοκαίρι αγόρασα κι εγώ το ίδιο μοντέλο του 05' για πρώτο μηχανάκι. Το ύψος μου είναι 1.75 και παρά το ότι ήταν η πρώτη μου δε με δυσκόλεψε. Όπως ανέφεραν κι άλλοι η μηχανή είναι αρκετά χαμηλή. Το μόνο που μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθήσω και το φοβόμουνα στην αρχή ήταν το βάρος της. Έχω πέσει τρεις φορές κι όλες στατικός, προσπαθώντας να κάνω μανούβρα! Αλλά κι αυτό μετά από λίγο συνηθίζεται!

Τώρα για σέλα δεν το συζητάμε, πάρα πολύ άνετη για αρκετές ώρες...

Ταξίδια εντός Ελλάδας ΠΑΝΤΟΥ αλλά και εκτός δε νομίζω οτι θα έχουμε κανένα πρόβλημα (αν και θα σου πω εντυπώσεις το καλοκαίρι που θα πάω 2 βδομάδες Ιταλία!!!). Εξάλλου αυτά τα ταξίδια πιο πολύ τη δική σου όρεξη και διάθεση θέλουν παρά την τέλεια μηχανή, τις τέλειες συνθήκες κλπ Αν ήταν πηγαίναμε και με το αυτοκίνητο! Υπάρχουν άλλοι που γυρίζουν τον κόσμο με 125!!!

Χωρίς να έχω και μεγάλη εμπειρία νομίζω οτι τα σέρβις και τα ανταλλακτικά είναι λίγο τσιμπημένα, σε σχέση με κάποιες άλλες εταιρίες αλλά είναι μάλλον λογικό (BMW!)..

Ό,τι άλλο θες και μπορώ να βοηθήσω πες μου..

Καλή αγορά λοιπόν και καλά χιλιόμετρα :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...

Το μηχανακι, ειναι βαρυ, για την κατηγορια του (180+ κιλα) αλλα τα κρυβει, λογω χαμηλου κεντρου βαρους! (Ρεζερβουαρ, κατω απο τη σελα)

ταξιδευει ανετα με 160-170 (max) σε αυτοκινητοδρομο, αν και δεν ειναι και στα "φορτε" του σε τετοιες καταστασεις -Μονοκυλινδρο γαρ,- αλλα, προπερυσι στην Ισπανια, ετσι το ταξιδευε η Μαριλυ σε αυτοκινητοδρομο, και μαλιστα σχετικα ανετα, κρατουσε μια λογικη αποσταση, απο μενα!)

Για Ελλαδα, μαλλον ειναι το Ι-ΔΑ-ΝΙ-ΚΟ! (Πολη, αλλα και εξερευνηση παντως εδαφους, με ταχυτητες εως 150 χλμ/ωρα! :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα