ΤΣΙΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Για δοκιμασε και το χ9 φιλε μου.Εχω υψος 1,78 και δεν εχω κανενα προβλημα και οσο για τα προβληματα που αναφερθηκαν παραπανω ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.Κυκλοφορω 2 piaggio σχεδον ταυτοχρονα γιατι το ενα το στρωνω και ποτε μα ποτε δεν μου βγαλανε τιποτα περαν των προβλεπομενων.Παντως εχεις καποιο δικιο για το χ7 γιατι η θεση του ειναι λιγο κατηφορικη αλλα ρυθμιζεται απο την αναρτηση αυτο.Πιο παλια ειχα ενα beverly και μου παρουσιασε προβλημα στα οργανα αλλα λογω πλυσηματος και μονο.Επισης και λιγω χαλαρο ντουλαπακι αλλα αν πιανουν τα χερια σου λιγο δεν ειναι τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Ελα το έκλεισα το μοτόρι . :greece: SYM Joyride 200i . Μετά από όλα τα test drive που έκανα , εμεινε το joyride . Τι να σας πώ , ότι αυτό το σκούτερ φτιάχτηκε για μένα ( υπερβολή ) , τρομερό οδήγημα . ωραίες αναρτησεις , μεγάλη ποδειά , μεγάλο μπροστηνό δισκόφρενο , 2 κράνη στη σέλα , μου αρέσει πάρα πολύ . Βέβαια δεν το ζόρισα γιατί ο τύπος ειχε μόνο ενα και πρώτη φορά το έβγαζε για test drive , και όπως καταλαβαίνετε αυτό θα έπερνα , γιαυτό και δεν το ταλαιπόρησα . Τη συνέχεια τη ξέρετε . ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΜΕΣΩΣ . να μην σας πρήζω γιατί αν αρχίσω με λεπτομέριες θα γράψω βιβλίο . :D Θέλω να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη βοήθεια που μου δώσατε , το εκτιμάω αυτό . Με όλα αυτα που διάβασα , που είδα, πιστευω έκανα καλή αγορά. Θα σας ενημερώνω τακτικά για την πορεία του joyride για να βοηθείσω και εγώ με τη σερά μου πιθανούς 38αρηδες αγοραστες και οποιασδήποτε ηλικίας/ Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους . -Γιάννης- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Ελα το έκλεισα το μοτόρι . :greece: SYM Joyride 200i . Μετά από όλα τα test drive που έκανα , εμεινε το joyride . Τι να σας πώ , ότι αυτό το σκούτερ φτιάχτηκε για μένα ( υπερβολή ) , τρομερό οδήγημα . ωραίες αναρτησεις , μεγάλη ποδειά , μεγάλο μπροστηνό δισκόφρενο , 2 κράνη στη σέλα , μου αρέσει πάρα πολύ . Βέβαια δεν το ζόρισα γιατί ο τύπος ειχε μόνο ενα και πρώτη φορά το έβγαζε για test drive , και όπως καταλαβαίνετε αυτό θα έπερνα , γιαυτό και δεν το ταλαιπόρησα . Τη συνέχεια τη ξέρετε . ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΜΕΣΩΣ . να μην σας πρήζω γιατί αν αρχίσω με λεπτομέριες θα γράψω βιβλίο . :D Θέλω να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη βοήθεια που μου δώσατε , το εκτιμάω αυτό . Με όλα αυτα που διάβασα , που είδα, πιστευω έκανα καλή αγορά. Θα σας ενημερώνω τακτικά για την πορεία του joyride για να βοηθείσω και εγώ με τη σερά μου πιθανούς 38αρηδες αγοραστες και οποιασδήποτε ηλικίας/ Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους . -Γιάννης- Φίλε καλορίζικο το νέο απόκτημα. Καλές βόλτες, μετά απο λίγο καιρό και αφού το συνθίσεις, καλό θα ήτανε να γράψεις ένα σχετικό θέμα για το μηχανάκι αυτό ώστε οι πληροφορίες που θα δώσεις και οι εμπειρίες που θα μοιραστείς μαζί μας, να μείνουν ως βοήθημα σε μελλοντικούς αγοραστές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Αντε, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 ευχαριστω παιδιά να ειστε καλα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Με γειές φίλε!!! Καλορίζικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 Καλοριζικο το εργαλειο, καλα χιλιομετρα να εχεται και παντα ορθιος ευχομαι. Μετα απο καιρο γραψε στο "Βιος και πολιτεια ενα προσωπικο mini review" αν θες. Θα βοηθησει πολλους υποψηφιους αγοραστες. Καλη χρονια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2009 ok θα γραψω , ευχαριστω . ok θα γραψω , ευχαριστω . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) SYM Joyride 200i Καλησπέρα σε όλους τους φίλους . Λοιπόν έχουμε και λέμε . Ακόμα είναι αρχή ?? Καλές αναρτήσεις , σε σαμαράκια ακόμα κάθομαι , ανετότατη η θέση του οδηγού , του συνοδηγού δεν ξέρω μετά τα 800 χιλ !! . Τα φρένα του με εντυπωσιάσανε , φρενάρει πάρα πολύ όμορφα , στις στροφές επίσης μπαίνει πολύ καλά . Παιδιά ακόμα είμαι στο στρώσιμο , πολλά πράγματα δεν μπορώ να πω . Ακολουθώ τις οδηγίες του κατασκευαστή . Πρωινό ξεκίνημα 3 λεπτά ρελαντί , και μετά βουρ απαλά . Η ταχύτητα μέχρι 70 ? 80 max . στις 6000 ? 6500 στροφές .( Εδώ να μου πείτε , γιατί τόσες πολλές στροφές για να πάει με 70 . ) Όχι γεμίσματα , στις ανηφόρες παίρνω φόρα από πριν και ανεβαίνω χαλαρά . Πιστεύω τα κάνω σωστά . Πρώτο σέρβις για λάδι μου είπανε στα 800 χιλ. Οκ , κάποιος μικροεκνευρισμός με ένα πεζο 307 που με πλάγιασε , άνοιξα και έφυγα ( 100 χιλ . ) , δεν το ξανακάνω , μη βαράτε . Ειχε φάση . Τωρά οσο αναφορά αξεσουάρ αναβάτη ., πήγα σε Κράνος AGV S4 ( μαύρο-ασημί ) , Jacket ALPINESTARS T-DYNO , το γνωστό . Μποτάκια TOTAL ασφαλείας , αντιολισθητικά από λάδι , πετρέλαια , αδιάβροχα , αντι-shock με προστασία σε αστραγάλους . Παντελόνι , τα Τζίν μου ?? Γάντια Spidi , αδιάβροχα . και Τέλος για την ώρα . Φωτο θα παραθέσω το Σαββατοκύριακό . Άλλη μια φορά Ευχαριστώ όλους . Θα σας ενημερώνω συχνά-πυκνά με τυχόν προβλήματα ( μακριά από εμάς ) ή φάσεις . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2009 από τον bird1971 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 εγω στην θεση σου θα αρχιζα σιγα σιγα να το ανοιγω το μηχανακι ! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2009 εγω στην θεση σου θα αρχιζα σιγα σιγα να το ανοιγω το μηχανακι ! ! μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα ? δηλ. με ποιόν τρόπο . ετσι όμως δεν θα κάνω αντίθετα πράγματα που λέει ο κατασκευαστής ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες