bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλή χρονιά , χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και αγάπη. Καλησπερίζω τους φίλους , και ευχαριστώ το forum . Ένα μεγάλο ερώτημα που με βασανίζει εδώ και καιρό είναι η αγορά ενός σκούτερ . Παλιός στο είδος αλλά μέχρι KLR-600 , typhoon-100 , έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας , λόγω οικογένειας κυρίως , με πιάσανε οι αγαπημένες αναμνήσεις της δεκαετίας του 90 καθώς και λίγη περισσότερη οικονομία ,γύρω στα 38 μου χρόνια . Βλέπω λοιπόν ότι έχω μείνει πίσω σχετικά με νέες βελτιωμένες μηχανές , νέες τεχνολογίες . Εδώ είναι που σας θέλω , πολλοί από εσάς γνωρίζετε . Πρέπει να επιλέξω το καλύτερο , Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας . Παραθέτω τα πιθανά για αγορά scooter . 1. Piaggio X7 250 2. Kymco People 200 3. KYMCO Dink 200i 4. SYM HD200 Evo 5. Gilera Nexus 125 Ευχαριστώ εκ των προτέρων . *και βέβαια μπορείτε να προτείνετε την ενναλακτική . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2009 από τον bird1971 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΣΙΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 Για σου φιλε μου καλως ηρθες και χρονια πολλα.Παρολο που λειπεις καιρο απο το αθλημα δεν το ξεχασες ετσι? Εγω θα σου προτεινα να παρεις piaggio αξιοπιστα και τιμια μηχανακια.Η εναλλακτικα sym γιατι και αυτα ειναι καλα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Σε ευχαριστω πολύ . ειδα και το SYM Citycom.300i στα 3890 . μου αρεσε . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2009 από τον bird1971 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Καλό θα ήταν να αναφέρεις και το τι περιμένεις απ'το μελλοντικό σοιυ απόκτημα πάντως για να μπορούν να βοηθήσουν και τα παιδιά εδώ.. Τι εννοώ: Αν το σκούτερ το θες για να πηγαινοέρχεσαι στη/στις δουλειές, τότε πρέπει να είναι αξιόπιστο και να έχει φθηνά service σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αν το θες για βόλτες και ξέσκασμα τότε κοίτα επιδόσεις και ομορφιά και διάλεξε. Αν το θες για όλα μαζί, το πράμα θέλει σκέψη. Αυτό εννοώ, την χρήση για την οποία το προορίζεις και τι ζητάς από αυτό.. Καλή χρονιά!!! (Α, ναι, και κάτι βασικό. Μέχρι πόσα δίνεις.. :P) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2009 από τον SnodeGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 βασικά το θέλω για τη δουλειά μου σε καθημερινή βάση 8+8 = 16 χιλιόμετρα . καποιες δουλίτσες το απόγευμα 8 χιλ . και όχι παντα ( 3 φορές τη βδομαδα ) . Απο οτι υπολογίζω θα το χρειάζομαι για 25 με 30 χιλ, καθημερινά . Τωρα οκ , σίγουρα θα μου τη δώσει καποια κυριακή πρωί , για μια μικρή ατομική βολτα καθώς χρόνος δεν υπάρχει λόγω υποχρεώσεων ( παιδιά κτλ ) . το ποσό που διαθέτω κυμαίνετε μεταξύ 3500 με 4000 ΜΑΧ . ευχαριστώ snodeGR . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 καταρχας θελεις καινουριο η μεταχειρα αμα ειναι για μεταχειρισμενο δηλαδη με 4000-4500 μπορεις να βρεις nexus 500 και με 4600 nexus 300 καινουριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) καινούργιο πάντα . οχι παιδιά , σίγουρα ότι δίνεις παιρνεις . αλλα μετα βίας διαθέτω 4000 . αρχικό ποσό ειναι τα 3800 ευρο . , τώρα μεχρι 4000 καλά είμαστε . οχι παραπάνω . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2009 από τον bird1971 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) καινούργιο πάντα . οχι παιδιά , σίγουρα ότι δίνεις παιρνεις . αλλα μετα βίας διαθέτω 4000 . αρχικό ποσό ειναι τα 3800 ευρο . , τώρα μεχρι 4000 καλά είμαστε . οχι παραπάνω . οκ τοτε οποτε θα σου προτεινα paggio x7 πολυ τιμιο και κατα τη γνωμη μου ομορφο (για nexus 125 μη το σκεφτεσαι καν στην κυριολεξια θα σερνεται) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 1 , 2009 από τον Giwrgakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 Σε ευχαριστώ πολύ Giwrgakis , όντως για το nexus 125 , ειχα εναν ενδιασμό , μου το επιβεβαίωσες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2009 Κάτι σε κράνος, μπουφάν, εξοπλισμό γενικά υπάρχει ή θα πρέπει να αγοραστεί με τα ρέστα απ'το μηχανάκι? Αν έχεις ήδη, το Χ7 είναι όντως καλή επιλογή. Αν δεν υπάρχει τίποτα, τότε είναι δύσκολο για κράνος κλπ γιατί δεν περισσεύουν και πολλά χρήματα απ'το Χ7.. (Κάτω από 200-250 κυβικά μη πέσεις γιατί σέρνονται.. Δεν είναι το Nexus που είναι αργό, γενικά τα κυβικά αυτά είναι αργά.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2009 Ειχα το ΧΜΑΧ (Yamaha) στα 250. Ειχε χώρος, καλή συμπεριφορά, άνεση κλπ. Το αγόρασα διότι ήθελα αξιοπιστία, χώρους, καλή συμπεριφορά. Τα βρήκα όλα σε αυτό το scooter. Επίσης η αντιπροσωπεία είναι πάρα πολύ καλή. Απλώς ξεφεύγει σε τιμή (4.550) Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και τα SYM, διότι είναι αξιόπιστα scooter. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΣΙΚΟΣ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2009 To πρωτο πραγμα που θα δεις ειναι να εχει ανετους χωρους για κρανος ψωνια και λοιπα το δευτερο να εχει ανετη σελα για κανενα ταξιδακι,τα κυβικα οπως ειπαν και οι φιλοι παραπανω να ειναι απο 200 και πανω για να μην σερνεται σε μια προσπεραση και να προσεξεις την οδικη συμπεριφορα εντος πολεως [ελιγμους φρεναρισμα κλπ] και φθηνα σερβις-ανταλλακτικα,γιατι εκει ειναι που παιζει η καθε αντιπροσωπεια.Οτι και αν διαλεξεις καλοταξιδο και απροβληματιστο να ειναι και προσοχη στην επιλογη εξοπλισμου.Ειναι το Α και το Ω στην ασφαλεια και την ανεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2009 καλημέρα . εξοπλισμός SnodeGR Δεν υπάρχει , θα πρέπει να τα πάρω και πρέπει να πάρω καλά πράγματα γιατι πρόκειτε για την ασφάλεια οπως λέει και ο ΤΣΙΚΟΣ . εχω μπερδευτεί λίγο όντως στα sym που κοιτάω , βλέπω καλές κριτικές . τωρα να βάλω και στη λίστα το Joyride 200i , μου άρεσε και αυτό αλλά 175 cc . ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2009 μολις ειδα το sym citycom ομορφο πολυ και οντως τα sym ειναι πολυ καλα επισης εχει πολυ καλη τιμη και 300cc οντως ειναι μια πολυ καλη επιλογη και αφου ειπες οτι σου αρεσει μπορει ανετα να τα βγαλει περα για τη δουλεια που το θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2009 SYM HD200 Evo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2009 Καλησπέρα. Σημερα πήγα στην SYM , ειδα το Joymax GTS 250i , παρα πολυ καλό , βολική θέση αλλα.....πολύ μεγάλο ρε παιδιά . μπορεί αυτό το scooter να κανει μανούβρες ευκολα? Δε ξέρω μαλλον θα το αποκλείσω λόγω μεγέθους . Μου άρεσε επήσης και το Joyride 200i , στα μέτρα μου , η θέση του μου άρεσε πάρα πολή , πιο μικρό απο το GTS , πιο φθηνό , ενα με προβληματίζει, τα 173 cc . Αρπάζει ευκολα ρε παιδιά , μπορεί να πάει 120 χιλιόμετρα άνετα και για πολή ώρα ? πιστεύω απο SYM ειναι μια καλή επιλογή . τι λέτε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Μετα απο επισκέψεις SYM και Piaggio κατέληξα σε 1. SYM JOYRIDE 200i 2. PIAGGIO X7 250 εχω να πάω ακόμα σε kymco να δώ το Dink 200i . και κάπου απο αυτά γέρνει η ζυγαριά . Ακουστε να δείτε πως εχουνε τα πρόγματα εδώ . Εγώ ειμαι στη ΚΥΠΡΟ , τα τελευταία 12 χρόνια . Γνωρίζω οτι οι τιμες στην ΕΛΛΑΔΑ ειναι πολύ ποιο κάτω απο εδώ . Για να καταλάβετε σας λέω μερικά παραδείγματα . SYS Joyride 200i , Τιμή Κύπρου : 3400 ευρω . ( Αν δεν κάνω λάθος Ελλάδα την έχει ο Γκοργκολης 2995 ευρω . ) Piazzio X7 250 , Τιμή Κύπρου : 4200 ευρω KYMCO Dink 200i , Τιμή Κύπρου : 3400 ευρω SYM Citycom.300i , Τιμή Κύπρου : 4600 ευρω SYM GTS 250 , Τιμή Κύπρου : 4200 ευρω Όπως καταλάβενετε μας σκίζουν τον γκ. Γιαυτο λέω ειμαι στα 3800 μέχρι 4000 μετα βίας . και σίγουρα θα χρειαστώ ενα καλό κράνος , 250 ευρω και βάλε Μια κουκούλα για την υγρασία ( καθώς εδώ πιάνει 70 με 80 κάθε βράδυ ) , δέν εχω ιδέα πόσο έχει . 2ο Κράνος καλό , για τη γυναίκα μου ή τη κόρη μου Ενα καλό μπουφαν προστασίας , ούτε σε αυτό εχω ιδέα . και μην πούμε για αντικλεπτικά κτλ . Μπέρδεμα , βλέπεις δεν μπορώ να ανέβω πλέος σε 50 ακι . Οχι οτι δεν ειναι ωραία , αλλά πάχυνα κιόλας . χαχαχα .Για να ανέβουμε μια κλάση παραπάνω . Ουφ . αρα συνεχίζω , να ανέβω και στο Dink και θα κάνουμε τη σούμα . Περιμένω σχολιά σας . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILLAROS4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Piaggio ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 Πάντως το Χ7 που το κοιτούσα χθες, η Piaggio το δίνει 3.850.. Τα οποία ναι μεν ειναι 350? κάτω απ'της Κύπρου την τιμή, αλλά απ'τη μια έχεις βάλει το όριο των 4.000 και απ'την άλλη με τα 150 που σου μένουν απ'τα ρέστα, πάλι δε παίρνεις κάτι απ'τον εξοπλισμό που θες.. Άσε είναι μπέρδεμα αυτά τα πράγματα.. Και εμείς που ψαχνόμαστε για κάποιες κινήσεις με το 2ο μας αυτοκίνητο, βρίσκουμε ντουβάρι συχνά πυκνά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 μου εχει κάτσει καλά το joyride 200i , μου το δινουν εδω 3400 , αλλά κοιτάχτε ενας τυπος τι έγραψε για SYM , παραθέτω . Δημοσίευση από PUNTOCC την 23/03/07 2:00 αυγουστο 2005 ηθελα να παρω ενα scooter!μετα απο αποκλεισμο ιταλικον,αν και ιταλοφιλος αυτοκινητιστηκα,αλλανμετα την εμπειρια 2 typhoon και ενος runner ειπα μακρια,αρχισα να ψαχνω!αρχικα κοιτουσα προς kymco!ξαφνικα ερωτευτικα μετην πρωτη ματια!sym gts 200!2θεσιος καναπες με διπλη εργοστασιακη ποτηροθηκη!!!αυτο ειναι λεω!!!γυρναω απο διακοπεςσεμπτεμβριο και παω να το παρω !!εκεινη την ημερα ειχε βγει το 250!!το παιρνω!!!το ματοσακο χλιδα!!!καλοκαιρακι ακομα αρχισα να το κυκλοφορω!! προβλημα πρωτο βδομαδα 1η οταν το αφηνα στον ηλιο δεν δουλευαν τα οργανα!!! το παω εκει που το πηρα(ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε)μου λενε θα το δουμε στο servis τον 1000! προβλημα δευτερο βδομαδα 2η εβαζα το μηχανακι μπροστα,ζεσταινοτανε και ξεκινουσα!!στα 50μ το μοτερ δουλευε,το κομπλερ αν και taiwan εκανε τον κινεζο!!!αφου το εσβυνα και το ξαναεβαζα μπροστα 2-3 φορες,ξαναθυμοταν την καταγωγη του και ξεκινουσε!ξανα πισω παλι τα ιδια!!στο σερβις!!! βδομαδα τριτη (και αναλογο προβλημα μην λεμε συνεχεια τα ιδια!!!) η εξατμιση αποφασιζει να λαβει επαναστατικα μετρα,να σταματησει να ειναι απλα ενα αψυχο κρυο-καυτο μεταλλικο κοματι και να πιασει δουλειασαν κουδουνιστρα!!!!!παλι πισω!η απαντηση γνωστη!στα 1000! επιτελους αυτα τα1000 ηρθαν!και το πηγα!πολλη καλα!μου αλλαξαν λαδια! στα αλλα δεν μπορουσαν να επεμβουν γιατι δεν το εκανε εκεινη την ωρα,το απεδωσαν σε αρχη σχιζοφρενιας και με απευθηναν σε ψυχιατρο!!! βδομαδα 4η το αριστερο φρενο,πισω συνηθως ειναι πισω αλλα στο gts αλλα honda ειναι συνδιασμενο νιωθει μια ακαταμαχητη ελξη για το gripaki!κοινος τερματιζε!! η απαντηση κλασικη!στο servis τον 3000! οι βδομαδες μετα περασαν ηρεμα!κνητο με ραδιοφωνο για την εξατμιση,το πρωτο 20λεπτο μετα την εκκινηση μεχρι 3000rpm και φρεναρισμα απο νωρις!το μονο παρατραγουδο 5-6-15 φορες που ξαφνικα νεκρωνε και μετα απο κουνημα στην ασφαλειοθηκη κατι ξυπναγε και ελεγε να παρει μπροστα! στο σερβις τον 3000 τα ιδια!λαδακια και "εξαερωση" :ysterical: το παιρνω το φρενο το ιδιο!!!τους λεω ρε παιδια,το και το!ξεκινησες με την κλειδαρια μου λενε,και σταβωσε ο δισκος!!!!μα δεν εχω κλειδαρια καλε μου???και ομως σταβωσε!!! μεχρι το σερβις των 5000 δεν ειχαμε απροοπτα!το σερβις τον 5 στοιχησε 120 ευρα :dizzy: οχι λιγα αν υποθεσετε οτι το μονο που εγινε ηταν λαδια και πλυσιμο!! το χαρτι(για αποδειξη η τιμολογιο ουτε λογος)ειχε μπουζι,φαερα τα οποια την αλλη μερα που τα εβγαλα(και τα αλαξα)ηταν τα μαμα μεσα στην μπιχλα!! σεμπτεμβριος 2006 ηρθε ο καιρος να το δωσω!!!το μηχανακι αγοραστηκε 3990 και το προγραμμα με τις ατοκες δεν το βρηκα πουθενα!!χιλιομετρα 6800 ηθελα transalp η vstrom!περνω αναλογο περιοδικο και αρχιζω τα τηλεφωνα "για σας!θελω ενα transalp ανταλλαγες με scooter κανετε?" "φυσικα!!!τι scooter εχετε?" "ενα sym gts 250,6800χλμ,μπαγκαζιερα,xenon,συναγερμο!!" "ΟΧΙ!!!!!" παντου τα ιδια!!τελικα το πηρε ανταλλαγη ενας γνωστος μαντρας,2300 :( και μετα απο κανα μηνα το εδωσε 2400 και με το ζορι!! αν καταφερες να διαβασεις ολο το post και δεν σε πηρε ο υπνος το πορισμα ειναι ενα 1000 ΦΟΡΕΣ το honda!το εχουνε 2-3 ποκκη ικανοποιημενη!αξιζει την διαφορα!το μονο μειον ταμπουρο πισω!!! Υ.Γ.αν τελικα αποφασισεις το sym οι βερες δικες μου!!!εγω κουμπαρος!!!! Άβαταρ μέλους PUNTOCC 4TF N1 Driver Δημοσιεύσεις: 192 Εγγραφή: 17/06/06 10:57 Τοποθεσία: αλιμος-αθηνα Τωρα μπερδεύτηκα τελείως . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) μια απορία ρε παιδια , στο joyride 200i βλεπω 2 ειδών κοντερ . το ενα εχει μια βελόνα που παει απο αριστερα προς δεξιά και στο άλλο κοντερ εχει 3 αναλογικα ρολόγια και ενα digital στη μέση , ξερει κανεις να μου πει τι γίνετε ? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2009 από τον bird1971 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) παραθέτω για το PIAGGIO X7 . αμα δεν τρελαθω τώρα δε θα τρελαθώ ποτε . χρονολογία δυμοσίευσης Τετ Οκτ 22, 2008 11:17 am γραφει ο j.zax ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Χ7 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΤΗΣ PIAGGIO. ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟ Χ7 250cc. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2800 ΚΜ. ΣΤΑ 1000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΜ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΚΤΛ. ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE (TSANTERIDIS- ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ). ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ: 1) ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΜΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΗΣΗ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΗΣΗ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ!!! 2) ΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΚΛΙΠ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΗΜΑ. 3) ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΕΣ , Η' ΜΕ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΗΣΕΙ Η ΕΞΑΤΜΗΣΗ). ΤΟ SCOOTER ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ!! ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ PIAGGIO. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟΤΕ ΤΟ Χ7 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ. ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΗΣΗ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αντε να διαλέξεις τωρα . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 4 , 2009 από τον bird1971 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2009 Piaggio X7 250! To'χει ενα ςφιλος, και ειναι πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bird1971 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Δεν Θα πάρω PIAGGIO . Τα γόνατα μου ακουμπάνε στο κλειδί .για μια βόλτα 5 λεπτών κοκκινίλα μου έκανε , άσε που η θέση ειναι πολύ μπροστά και νιώθεις ότι θα σου μπεί η μύτη στο γκόλ.... . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2009 Δεν Θα πάρω PIAGGIO . Τα γόνατα μου ακουμπάνε στο κλειδί .για μια βόλτα 5 λεπτών κοκκινίλα μου έκανε , άσε που η θέση ειναι πολύ μπροστά και νιώθεις ότι θα σου μπεί η μύτη στο γκόλ.... . Eσυ θα κανεις την τελικη επιλογη, εγω τη γνωμη μου εγραψα, μιας και στο πρωτο σου post, το piaggio αναφερεται στις πιθανες επιλογες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες