Jump to content
Sign in to follow this  
dimitrishndsm

Daytona sprinter 125

Recommended Posts

Χαίρετε,

Εγώ είμαι νέος οδηγός και πήρα αυτό το Daytona Sprinter 125 με 100ευρώ τρακαρισμένο στο τιμόνι από όπισθεν αυτοκινήτου. Για να το φτιάξω μου πήρε ο μάστορας 320 ευρώ! Δε ξέρω αν με λήστεψε πάντως τα θεωρώ πολλά γιατί αν τα είχα θα έπαιρνα καινούργιο...

Τέσπα δε ξέρω τι ακριβώς άλλαξε. Σίγουρα πλαστικό μπροστά, μάλλον πιρούνια και δε ξέρω τι άλλο... Πάντως έδωσα και μια προκαταβολή 100ευρώ.

Όσον αφορά την οδήγηση μια χαρά μου φαίνεται μιας που το θέλω μόνο για δουλειά σπίτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε τι λετε τωρα??? 1265 Ε εχει απο τν γκοργκολη.....πριν ενα μηνα τ πηρα τ daytona sprinter 125cc!!!τ μονο προβλημα π εχω δει ειναι με τισ ταχυτητεσ που αλλαζουν λιγο δυσκολα...τα πλαστικα σε ολα τα καινουργια παπθια τριζουν...κατα τα αλλα τ παπι ειναι κομπλε!!!

Τροποποιήθηκε από τον Giwrgosss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα,

Κοιτα να δεις, εγω προσωπικα, επειδη εχω το σπριντερ στην εκδοση των 50cc και εχει τυχει να οδηγησω και το 125, δεν θα στο προτεινα. Σιγουρα ειναι ενα καλο παπι, ομως προσωπικα, απο προσωπικη εμπειρια, θεωρω οτι η δουλεια που κανει ο κεντρικος αντιπροσωπος (ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε), δεν ειναι και τοσο καλη.

Θα σου προτεινα, ειτε το Crypton X ή το R. Προκειται για πολυ ποιοτικα παπια, με το πρωτο να το εχει ο κολλητος μου και να ειναι πολυ ευχαριστημενος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΤΟ SPRINTER ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΠΙΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ

ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΨΣΟΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ.

ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ,ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΜΠΛΕ

ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΨΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ,ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ DAYTONA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Innova = Αξιοπίστια και δεν καίει και πολλά ! Ξέρω άτομα που έχουν innova και τους έχουν 32,000 χλμ στο μοτέρ και δεν έχουν βγάλει άχνα !! Άρα Innova από εμένα ! Τώρα από εκεί και πέρα δικό σου θα είναι το μοτόρι πάρε ότι γουστάρεις !!

PEACE :P !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω και γω να παρω το daytona εχω ακουσει καλα λογια ειναι καλο παπι...

καποιος που το εχει πανω απο 2 χρονια και δεν του εχει βγαλει προβλημα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to DAYTONA SPRINTER 125 ΧΡΩΜΙΟ μονο σε μαυρο ειπαρχει? σε κοκκινο ξερει κανεις αν ειπαρχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα